Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
18 Ωρες απομείνανε για την ίδρυση του μαχητικότερου συνδέσμου της ΑΕΚ.Αύριο στην καφετέρια τα ιδρυτικά στελέχη του Συνδέσμου θα βάλουν τις βάσεις για μία κόσμια αλλά και συνάμα μαχητική υπεράσπιση των συμφερόντων της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως...

[move]Ολοι αύριο στη συνάντηση.. [/move]

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Τις καλυτερες ευχες και απο ολους εμας που θα σας σκεφτομαστε απο μακρια.Ατιμη παραμεθοριο.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Κιτρινόμαυρα αδέλφια καλησπέρα.Δυστυχώς δεν μπόρεσα πιο πριν να γράψω λόγω τσάρκας του γλόμπου.Όμως ποτέ δεν είναι αργά..Λοιπόν,μετά τη ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΗ προσέλευση των αετόπουλων σήμερα το μεσημέρι,είμαι βέβαιος ότι δε θα αργήσει η ίδρυση του club μας.Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Dark για την πρωτοβουλία,τους ΝΙΚ30,ORIGINALE 21,ALTEC21 για τη συμμετοχή και να τους ευχαριστήσω για την παρέα τους.Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα αδέλφια...

[move]ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ...  [/move]

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.862
Πόντοι
12.056
Ολοι μια χαρα ειμασταν....ηλιο δεν ειχε πολυ να δουμε και  καμμια ξεβρακωτη στην παραλια γμτ  :tickedoff: Δεν πειραζει.  next time  ;) ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στα κιτρινα αδέρφια.Η χθεσινή μας συνάντηση είχε μεγάλη επιτυχία,παρ΄λο που πολλά μας αδέρφια είναι στην επαρχία μόνιμα κ δεν ηταν μαζι μας.Νοερά όμως ήταν ΕΚΕΙ.Θετικότατο το στοιχείο της παρουσίας πληθώρας μπαμπάδων στην συνάντησή μας,που άφησαν τα bebe τους κ ήρθαν(sony ακούς;).Μετά την χθεσινή συνάντηση είναι στα σκαριά η ιδρυση της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ του bourdela.com:''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ'', η οποία θα πηγαίνει στους αγώνες της ομάδας μας με πανό υπογεγραμμένο από το bourdela.com.

Κατά τα άλλα σήμερα η ομάδα πιστεύω ότι θα κάνει έναν υγειινό περίπατο κ η υπόθεση C.L. θα τελειώσει κ μαθηματικά κ σήμερα.

ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ ΜΟΥ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ουαααααααααά,το θρεντ μας έχασε μηνύματα 3 ημερών.ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ.Ο πράκτορας κρόκους φταίει.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ουαααααααααά,το θρεντ μας έχασε μηνύματα 3 ημερών.ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ.Ο πράκτορας κρόκους φταίει.

Μηνύματα 3 ημερών και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έληξε στο ενδιάμεσο!!! :boobies:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δηλαδή,πάνε οι καυγάδες μου ,με τους γαύρους όλη την εβδομάδα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:;τσάμπα τους έκανα;την ψηφοφφορία θα την ανεβάσω αυριο πάλι χθς βαριέμαι.flesh χθες το βράδυ σου είχα στειλει μήνυμα να συναντηθούμε αν ανέβεις το Σ/Κ που μου έλεγες,για καφεδάκι το Σάββατο το μεσημεράκι,αν μπορείς.Προφανώς θα χάθηκε μαζί με όλα τα άλλα που χάθηκαν

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι ναι κανε την ψηφοφορια ηταν πολυ ευρηματικη ρε γραφικε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κρίσιμη μέρα εξελίξεων αύριο για τον Τσιρίλο.

[move]ΓΑΥΡΟΙ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ :knuppel: :knuppel: :knuppel:[/move]

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σας εχει παραμυθιασει ο βρωμο ιταλος και νομιζετε πως εχει προβλημα με τον ταβερνιαρη
ρε ουστ που θα ερθει στον θρυλο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά αμα μας έρθει αυτός ο μπακ ο Αργεντινός με το όνομα που θυμίζει αρρώστια της Αφρικής,θα αποκτήσουμε μεγάλο μπακ μετά απο πολλά χρόνια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η Βασίλισσα σώθηκε.Με νίκη 97-92 χθες επί του ΠΑΟΚ,η Βασίλισσα σώθηκε κ μαθηματικά.Του χρόνου δεν ξέρω ποιος μας γλιτώνει.

Α ρε Βασίλισσά μου,πως σε καταντήσανε

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Kaλημέρα σε όλα τα κίτρινα αδέλφια μου.Επειδή λόγω των τεχνικών προβλημάτων που έσβησαν όλα τα post της τελευταίας εβδομάδας,θα ξαναβαλουμε την νέα μας ψηφοφορία πάλι από την αρχή.

Με 30% αναδείχτηκε ως το ματς που έμεινε ανεξίτηλο περισσότερο στην μνήμη των Αεκτζήδων το 3-3 με την Ρεάλ στην Φιλαδέλφεια,ένα ματς που κατά τον Χ.Σωτηρακόπουλο είναι ένα από τα 10 καλύτερα παιχνίδια του C.L.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα στην ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!καλημερα ρε dark κριμα ρε γαμωτο που χαθηκαν τα τελευταια ποστ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως είχαμε κάνει ωραία συζήτηση αυτή την βδομάδα.Εδώ χάθηκαν οι καυγάδες μου με τους ακατανόμαστους.Κρίμα κ είχα ωραίες εμπνεύσεις. :headbang: :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο δεν ψήφισες ξανά.Ξαναψήφισε γιατί ξαναέβαλα την ψηφοφφορία από την αρχή.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι!!ο φερερ ειναι πετυχημενος για μενα!!!με τα προβληματα που ειχε εκανε το μεγιστο που μπορουσε και ειδαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καλο ποδοσφαιρο απο την ΑΕΚ!!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.862
Πόντοι
12.056
Καλημερα και απο εμενα...ψηφισα και εγω  :dancing: :dancing:

Stories