You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Χρόνια Πολλά "Αετόπουλα"
Ήταν 13 Απριλίου του 1924, όταν οκτώ άνθρωποι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα, για να τιμήσουν τις χαμένες πατρίδες τους. Ήταν η μέρα, που γεννήθηκε η ΑΕΚ. Ένας σύλλογος, που πέρα από τον αθλητισμό, εκπροσωπεί την προσφυγιά, την ορθοδοξία...
πηγή: Sportime
Ήταν 13 Απριλίου του 1924, όταν οκτώ άνθρωποι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα, για να τιμήσουν τις χαμένες πατρίδες τους. Ήταν η μέρα, που γεννήθηκε η ΑΕΚ. Ένας σύλλογος, που πέρα από τον αθλητισμό, εκπροσωπεί την προσφυγιά, την ορθοδοξία...
πηγή: Sportime
Συνημμένα
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!!!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα στα αετόπουλα.Λείπει η καρδιά του thread και ερημώσαμε.Α,ρε γκομενάκι μας πήρες τον Dark μακριά στα Γρεβενά και ούτε συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τίποτα.Ελπίζουμε φίλε Dark να αξίζει τον κόπο-εννοείται όχι μόνο εμφανισιακά αλλά να είναι και καλό κορίτσι-.
[move]QUIZ:ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DARKOΓΚΩΜΕΝΑΚΙ?????? [/move]
[move]QUIZ:ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DARKOΓΚΩΜΕΝΑΚΙ?????? [/move]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Χαιρετώ όλα τα αετόπουλα και ειδικότερα το αετόπουλο Dark που εδράμει με το αμόρε του.Πιστεύω αύριο να έχουμε λαό στο ΟΑΚΑ.19.00 κοινή ώρα έναρξης για όλα τα παιχνίδια.
[move]Φόρτσα μωρή Χανούμα αύριο... [/move]
[move]Φόρτσα μωρή Χανούμα αύριο... [/move]
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Kαλημέρα στα Αετόπουλα!ʼντε να δούμε κανένα αγώνα σήμερα γιατί χαρμανιάσαμε πια...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πεντάρα η Χανούμα σήμερα την ίδια ώρα που ο βάζελος σφαζόταν στο 92!!Εκτός ο Μπριάκος από τους πίνακες των διαιτητών μέχρι τέλος της περιόδου στην πιο γρήγορη καρατόμηση στα χρονικά της ελληνικής διαιτησίας!!!!!!.Δείτε στο αποχωρήσει από το γήπεδο τον έκοψαν....Μακάρι να είχαν ευαισθητοποιηθεί έτσι και όταν μας έσφαξε με τους γαύρους.
[move]Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ... [/move]
[move]Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ... [/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αδέλφια μου κ φίλοι μου καλημέρα.Καθησυχάζω τους δεκάδες φίλους μου για την απουσία μου 4 ημέρες κ σας ενημερώνω ότι είμαι κ πάλι ΕΔΩ δίπλα σας,ανανεωμένος.
Όσον αφορά την ρητορική ερώτηση,για το τι ομάδα είναι η γκόμενα του dark,απλά σας λέω ότι είναι ο θηλυκός Τσουκαλάς.
Στα δικά μας:ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,
Η ομάδα έδειξε ΜΕΓΙΣΤΟ χαρακτήρα κ έπαιξε φοβερή μπάλλα κ έριξε το κωλοπαράρτημα του Κοκκαλιστάν στα Τάρταρα.
Υ.Γ.:πολύ κωλόπαιδο ο Μπούσι.Κάποιος να τον διαοστείλει υπάρχει;
Όσον αφορά την ρητορική ερώτηση,για το τι ομάδα είναι η γκόμενα του dark,απλά σας λέω ότι είναι ο θηλυκός Τσουκαλάς.
Στα δικά μας:ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,
Η ομάδα έδειξε ΜΕΓΙΣΤΟ χαρακτήρα κ έπαιξε φοβερή μπάλλα κ έριξε το κωλοπαράρτημα του Κοκκαλιστάν στα Τάρταρα.
Υ.Γ.:πολύ κωλόπαιδο ο Μπούσι.Κάποιος να τον διαοστείλει υπάρχει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65