You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για όλους έρχεται η σπάθα.Κανείς δεν θα γλυτώσει. ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αλήστου μνήμης ο Σπάθας.Έχασε ήδη το ''Αιγάλεώ'' του.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Sony 5στερη καλημέρα κ απο μένα.
Αδέρφια μου στις 21/4 το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει η 2η συνάντηση των αδελφών-μελών του bourdela.com στις 15.30 σε γνωατή καφετέρια της παραλίας.Όσα μέλη-αδέρφια θέλουν να παραβρεθούν στην συνάντηση παρακαλώ ας μου στείλουν pm για να τους ενημερώσω για λεπτομέρειες.Ευχαριστώ.
Υ.Γ.:Sonyp αδελφέ μου σε περιμένουμε να έρθεις κ εσύ στην συνάντηση.Πάρε το καράβι την Παρασκευή κ έλα.Θα είσαι ο γκεστ-σταρ μας.
Αδέρφια μου στις 21/4 το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει η 2η συνάντηση των αδελφών-μελών του bourdela.com στις 15.30 σε γνωατή καφετέρια της παραλίας.Όσα μέλη-αδέρφια θέλουν να παραβρεθούν στην συνάντηση παρακαλώ ας μου στείλουν pm για να τους ενημερώσω για λεπτομέρειες.Ευχαριστώ.
Υ.Γ.:Sonyp αδελφέ μου σε περιμένουμε να έρθεις κ εσύ στην συνάντηση.Πάρε το καράβι την Παρασκευή κ έλα.Θα είσαι ο γκεστ-σταρ μας.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνει κ το χανουμάκι στην κοιλιά της μαμάς-χανούμισσας.Που να έρθεις;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα σε όλους τους σεντονάτους χάνουμους αδελφούς.
Αδέρφια μου στις 21/4 το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει η 2η συνάντηση των αδελφών-μελών του bourdela.co m στις 15.30 σε γνωατή καφετέρια της παραλίας.Όσα μέλη-αδέρφια θέλουν να παραβρεθούν στην συνάντηση παρακαλώ ας μου στείλουν pm για να τους ενημερώσω για λεπτομέρειες.Ευχαριστώ.
Αδέρφια μου στις 21/4 το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει η 2η συνάντηση των αδελφών-μελών του bourdela.co m στις 15.30 σε γνωατή καφετέρια της παραλίας.Όσα μέλη-αδέρφια θέλουν να παραβρεθούν στην συνάντηση παρακαλώ ας μου στείλουν pm για να τους ενημερώσω για λεπτομέρειες.Ευχαριστώ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εχει γίνει σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες το ποιοι τελικά θα φύγουν από την ομάδα,ειδικά μετά τις τελευταίες,αξιόλογες ομολογουμένωνς,εμφανίσεις παιχτών που θεωρούσαμε βέβαιους ότι θα φύγουν.Θεωρώ ότι οι Μόρας,Κυριακίδης,Έμερσον θα φύγουν ΣΙΓΟΥΡΑ.
Οι:Τσιρίλο,Δέλλας,Ίβιτς,Λάκης,Καπετάνος,Σορεντίνο,Χιώτης,Παουτάσο,Τζιωρτζιο,Πλιάτσικας(έστω κ ως δανεικός),παίζονται για άλλους περισσότερο κ για άλλους λιγότερο.
Οι:Τσιρίλο,Δέλλας,Ίβιτς,Λάκης,Καπετάνος,Σορεντίνο,Χιώτης,Παουτάσο,Τζιωρτζιο,Πλιάτσικας(έστω κ ως δανεικός),παίζονται για άλλους περισσότερο κ για άλλους λιγότερο.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλορίζικο κ το avatar σου Νίκο που μας παραπέμπει στην μακράν καλύτερη μας φετινή στιγμή.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επέλεξε την ΑΕΚ ως την κορυφαία ομάδα της εβδομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της. Στο κείμενο η FIFA αναφέρεται στον αγώνα με το Αιγάλεω τονίζοντας ότι η ΑΕΚ πέτυχε μια «ψυχωμένη» ανατροπή του σκορ. Ακόμη χαρακτηρίζει ως "ήρωα" της ομάδας τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Νίκο Λυμπερόπουλο ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα πέντε γκολ της Ένωσης.
Από το
Από το
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα σεντονιάρηδες κίτρινοι καβλιάρηδες μου.Καλημέρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου,αφού με τα επίσημα στοιχεία της FIFA,ανακηρυχτήκαμε με αυτόν τον τίτλο για αυτή την εβδομάδα.
Μαζί σου ΑΕΚΑΡΑ μου κ στα Ιμαλάια.
Καινούριες σειρήνες για Σόρε.Αυτή την φορά από Λάτσιο.Όλο σειρήνες ακούω για τον Σόρε,αλλά από προσφορές τίποτα.
Αδέρφια μου στις 21/4 το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει η 2η συνάντηση των αδελφών-μελών του bourdela.co m στις 15.30 σε γνωατή καφετέρια της παραλίας.Όσα μέλη-αδέρφια θέλουν να παραβρεθούν στην συνάντηση παρακαλώ ας μου στείλουν pm για να τους ενημερώσω για λεπτομέρειε ς.Ευχαριστώ.
Μαζί σου ΑΕΚΑΡΑ μου κ στα Ιμαλάια.
Καινούριες σειρήνες για Σόρε.Αυτή την φορά από Λάτσιο.Όλο σειρήνες ακούω για τον Σόρε,αλλά από προσφορές τίποτα.
Αδέρφια μου στις 21/4 το Σάββατο που μας έρχεται θα γίνει η 2η συνάντηση των αδελφών-μελών του bourdela.co m στις 15.30 σε γνωατή καφετέρια της παραλίας.Όσα μέλη-αδέρφια θέλουν να παραβρεθούν στην συνάντηση παρακαλώ ας μου στείλουν pm για να τους ενημερώσω για λεπτομέρειε ς.Ευχαριστώ.
ΚΑλημέρα Χανούμια!!! Παύλο, σε ψάχνει ο Τσιάρτας ρε............
Διάβασε να γελάσεις. Αν γίνει και αυτό θα γαμηθούν με τον κοντό μας κανονικά.
Διάβασε να γελάσεις. Αν γίνει και αυτό θα γαμηθούν με τον κοντό μας κανονικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις