Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αδελφια χρονια πολλα σε ολους (ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και μη). Ελπίζω να περασατε ολοι καλα. Δυστυχως ειμαι χαλια στην υγεια μου εδω και πολλες μερες και πασχα εκανα στο κρεββατι. Λογω αυτου δεν μπορω να γραφω αυτες τις μερες καθως τρεχω απο γιατρο σε γιατρο. Μπηκα σημερα που ειμαι καπως καλυτερα να σας πω τις ευχες μου. Ελπιζω να αναρρωσω συντομα καθως διαβασα οτι επικειται και συναντηση μελων οπου θα χαρω να ερθω αν βεβαια λαβω προσκληση. Να σται ολοι καλα και θα τα ξαναπουμε ελπιζω συντομα.

Τις ευχες μου και παλι σε ολους, αλλα κυριως στον Παυλο και στον Νικο οπου τους εχω γνωρισει και απο κοντα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου αγαπημένα.Ολα καλά;
Αδερφέ originale χρόνια πολλά κ περαστικά σου.Κ βέβαια θα σου πούμε για την συνάντηση.Εσένα θα αφήναμε έξω;Γίνε εσύ καλά κ θα τα πούμε από κοντά.

Μα καλά ,έχω μια απορία:Γιατί έφαγε 7 η Ρόμα;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
11 Απριλίου 2000.7 χρόνια σήμερα συμπληρώνονται από την ημέρα που η Βασίλισσα (ξανά)ανέβηκε στον θρόνο της.
7 χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η Α.Ε.Κ. κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα στην Λωζάννη.

[move]Α.Ε.Κ. ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ 1η,ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κατι λενε για ελληνα απο το λονδινο θελει να παρει την καε!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο θα λείπω πάλι από αύριο.Θα πάω Γρεβενά.Στο γήπεδο πιστεύω να προλάβω τσίμα-τσίμα την Κυριακή.Θα κανονίσουμε συνάντηση στο ημίχρονο την Κυριακή;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι!!!!αυτην την κυριακη ριξτε τα μουν....να στη  β΄εθνικη!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[move]CITY εκεί-εκεί στην Β'Εθνική
CITY εκεί-εκεί στην Β'Εθνική
CITY εκεί-εκεί στην Β'Εθνική
[/move]

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Aν και αποφεύγω να γράφω στα thread άλλων ομάδων, ψήφισα το παιχνίδι με τη Ρεάλ επειδή ήμουν μέσα και είναι, ακόμα και σήμερα, το καλύτερο παιχνίδι που έχω παρακολουθήσει από κοντά όλα τα χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο. Αξέχαστο...

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Eννοείται το 3-3! Απίστευτο παιχνίδι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μέσα ήμουν(εννοείται) κ σε αυτό,στην 3.
50 ευρώ για τον Μάκαρο σκάσαμε τότε.

Στο τέλος μείναμε με την πίκρα.Είχε χάσει ο Ντέμης τα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
α ρε ΑΕΚΑΡΑ 3-3 με ολα τα αστερια της ρεαλ και μπορουμε και λεμε ''Στο τέλος μείναμε με την πίκρα.Είχε χάσει ο Ντέμης τα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α.''

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα κοπέλια!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αγοράστε το ΑΕΚ Εmpire.Έχει 40σέλιδο αφιέρωμα στην αξέχαστη πορεία της ΑΕΚ στο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 76-77,η οποιά έγινε χωρίς Παττακούς κ κυρά-Δέσποινες.... :rolleyes:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αγοράστε το ΑΕΚ Εmpire.Έχει 40σέλιδο αφιέρωμα στην αξέχαστη πορεία της ΑΕΚ στο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 76-77,η οποιά έγινε χωρίς Παττακούς κ κυρά-Δέσποινες.... :rolleyes:

Μόλις έκανε κλήρωση στον SportFM 5 περιοδικά με υπογραφή του μεγάλου Θωμά Μαύρου στο εξώφυλλο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Must, για τους νεότερους φίλους της Ένωσης :thumbsup:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια γεια σας.Θα λείψω από αυριο για τετραήμερο με το γκομενάκι μου,οπότε από Δευτέρα πάλι.Καθησυχάζω τους δεκάδες φίλους μου εδώ μέσα,ότι την Κυριακή θα είμαι κανονικά στο ματς-υποβιβασμο του επαίσχυντου παραρτήματος του κατάπτυστου Κοκκαλιστάν.Όσοι ενδιαφέρεστε από τα αδέλφια που θα είστε στο γήπεδο την Κυριακή να συμμετάσχετε κανονικά στην καθιερωμένη συνάντησή μας στο ημίχρονο του ματς,μιλήστε με pm με τον nik30 να σας ενημερώσει.Αλλιώς θα ισχύσει για το πως θα συναντηθούμε την Κυριακή,ότι ακριβώς σας είπα για το σημείο συνάντησης την προηγούμενη φορά πριν αναβληθεί το ΑΕΚ-Αιγάλεω.

Νίκο κανόνισε να μαζευτούν μπόλικα αδέρφια την Κυριακή.Παίξε το μήνυμα που γράφω τώρα από πάνω.

Μένω ήσυχος ότι το ''σπίτι-θρεντ'' μας θα τρέχει κανονικά παρόλη την απουσία μου,όπως έγινε κατά τις μέρες του Πάσχα(ειδικά ο αδερφός KALIS ,έδωσε ρέστα ως προς αυτό).

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕΕΕΕ.ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

[move]CITY,ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ
CITY,ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ
CITY,ΕΚΕΙ-ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ
[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom