Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (10 μέλη και 58 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
-
Ειλικρεινά δεν ξέρω.Από το προφίλ του,πρέπει να μπήκε τελευταία φορά στις 23/1,χωρίς να ποστάρει.Τελευταία φορά που πόσταρε ήταν γύρω στον Δεκέμβρη.Τον έχω ψάξει κ στο ΟΑΚΑ(ξέρω που έχει διαρκείας) χωρίς να μπορέσω να τον βρω.Δυστυχώς τηλ.του δεν έχω να επικοινωνήσω.Κρίμα γιατί ήταν ο πρώτος αδελφός που γνώρισα απο κοντά εδώ μέσα.

Ελπίζω να είναι καλά κ να ξαναφανεί κοντά μας.
+1000

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Η κόρη σου με 2 BUNO θα τρελαινόταν ε;

Έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο να  εξελιχθεί σε ... γαυρίτσα μελλοντικά; :boobies: Ρε σεις, γιατί τα καταπιέζετε τα πιτσιρίκια; Εγώ μόλις κάνω παιδιά (λέμε τώρα) θα τα αφήσω να διαλέξουν τί ομάδα θα υποστηρίξουν :grin: :grin: :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ειλικρεινά δεν ξέρω.Από το προφίλ του,πρέπει να μπήκε τελευταία φορά στις 23/1,χωρίς να ποστάρει.Τελευταία φορά που πόσταρε ήταν γύρω στον Δεκέμβρη.Τον έχω ψάξει κ στο ΟΑΚΑ(ξέρω που έχει διαρκείας) χωρίς να μπορέσω να τον βρω.Δυστυχώς τηλ.του δεν έχω να επικοινωνήσω.Κρίμα γιατί ήταν ο πρώτος αδελφός που γνώρισα απο κοντά εδώ μέσα.

Ελπίζω να είναι καλά κ να ξαναφανεί κοντά μας.

Έχουν ψιλοχαθεί κι άλλοι, όπως ο stavrakas...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια μου πολυαγαπημένα μέχρι εδώ ήμασταν.Ο dark φεύγει κ πάει διακοπές κ στα αγαπημένα του κατσικάκια,αρνάκια κ κοκορέτσια βεβαίως-βεβαίως.Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή Ανάσταση,να χαρείτε τους δικούς σας κ να φάτε μέχρι να ξεχειλώσετε(εγώ πάντως αυτό θα κάνω-την Κυριακή του Πάσχα κάθε χρόνο,τρώω 3 φορές μεσημεριανό).Ειδικά στα αδέλφια μου:
nik30
sonyp
altec21
bruno21
flesh
KALI(μας έχεις περιέργως ξεχάσει)
lioma
makrykavli
panagi
vasani
stavraka(χάθηκες ρεεεεε)
trelo21(κ εσύ χάθηκες)
williams(σε αγαπάμε κ σε θυμόμαστε)

καθώς κ στον ξάδερφο teras,
εύχομαι ότι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή & καλά γαμήσια ...ΠΑΝΤΑ

(στους sonyp & KALI ειδικά,καλή λευτεριά στις γυναίκες σας & να φέρουν τα καινούρια χανουμάκια στην μεγάλη μας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)
Ο dark θα είναι στο ''εξωτικό'' Αγρίνιο(για πρώτη φορά μετά από χρόνια,ο αγαπημένος μου Πασχάλινός προορισμός,η Τρίπολη δεν θα έχει την χαρά να με δεχτεί),όπου κ θα συναντήσω αρκετά κιτρινόμαυρα αδέλφια.
Εδώ θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη σε όσους ενόχλησα,αλλά δεν έγινε κάτι εσκεμμένα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ξαναπώ ότι-ΔΥΣΤΥΧΩΣ-μια οικογένεια δεν θα κάνει Πάσχα,λόγω της τυφλής βίας & της ηλιθιότητας μερικών ανθρώπων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.Είναι στο χέρι μας να τους θέσουμε στο περιθώριο.

Αυτά...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Α.Ε.Κ.

[move]Για σένα ζω,για σένα τραγουδώ,Α.Ε.Κ. σ'αγαπώ,Α.Ε.Κ σ'αγαπώ,Α.Ε.Κ. σ'αγαπώ....[/move]

Υ.Γ.:Νίκο είμαι αδερφός σου...
Υ.Γ.:Αρνάκια μου σας έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιι...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλη ανασταση αδελφε μου!!!φαε πολυ μεχρι να μην μπορεις αλλο.........
DARK ΑΔΕΛΦΙΑ ΡΕ!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέλφια αλλά και στα άλλα παιδιά που επισκέπτοντα το threadaki μας εύχομαι Καλό Πάσχα,υγεία και καλές μάσες σε όλους.Φίλοι Nick30,Dark-ποιος σου είπε ότι σε ξέχασα?-Teras,Sony  ότι καλύτερο σε σας και τους δικούς σας

[move]Καλό Πάσχα σε όλους.Ο KALIS παραμένει εδώ στας επαλξεις...  [/move]

Με το καλό να έρθουν τα νέα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά να περάσετε παιδιά και προσεκτικά στην επιστροφή.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτο ητανε παιδια!!!!καλη ανασταση σε ΟΛΟΥΣ και ευχομαι να μην εχετε την τυχη του αρνιου/κατσικιου.......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Tις ευχές μου στα αδέλφια LEFTY & οriginale21(μα καλά τον Γιώργο πως τον ξέχασα) :headbang: :headbang:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα στα κίτρινα αδέλφια.Μοναξιά στο threadάκι μας σήμερα,λείπουν τα βασικά στελέχη.Αδέλφια όπου κι αν είστε να περνάτε καλά....

[move]KALIS επί των επάλξεων,έχω βάρδια σήμερα στο site.....  [/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερίζω όλα τα κιτρινόμαυρα αδέλφια που έχουν εκδράμει στην Ελληνική Ύπαιθρο για να γιορτάσουν το Πάσχα και να φάνε τον ...άμπακο!!!Και αφού έγινε και η πρώτη Ανάσταση να σας μεταφέρω κι ένα νέο να γελάσουμε:  Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον ...Χούτο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Την ....Πόρσε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move] :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:[/move]

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.144
Πόντοι
12.056
Μεγααααααλο κωλοπαιδι ο Χουτος... :jerking: :jerking:
Καμενο χαρτι πιστευω...
Οχι...με τιποτα στη ΑΕΚ μας.. :headbang:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χρόνια πολλά ,Χριστός Ανέστη σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέλφια που είναι ...σκασμένα από το αρνί/κατσίκι και δεν μπορούν να κουνηθούν.Είχαμε και τις αλλαγές στο site και δεν μπορούσαμε να τα πούμε χθες όλη μέρα.ʼντε παιδιά γυρίστε πίσω,προσεκτικά στο δρόμο και καλή αντάμωση...

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά συνμπούρδελοι!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα στην ΑΕΚΑΡΑ μας και στα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους κ χρόνια πολλά.Χριστός Ανέστη σε όλους τους αδελφούς κ να χαίρεστε τους δικούς σας.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ Κ ΕΣΥ ,ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ

Επισκέπτης
Καλημέρα!

Κάτι άκουσα ότι οι γαύροι "βλέπουν" Τσιρίλο! Μα κουτσό τον ανεβάζανε, κόπανο τον κατεβάζανε! Αλλά ναι, ξέχασα... και τον Κωνσταντίνου κάπως τον λέγανε πάλι... "παλτό" αν θυμάμαι καλά? :) Κοίτα να δεις ρε παιδί μου πως αλλάζουν τα πράγματα!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom