Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Με μια πρώτη ανάγνωση...πολύ καλό το πρόγραμμα για τον ζμπάογκ που θα παίξει τα ντέρμπι στην έδρα του τον πρώτο γύρο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
2 διαπιστώσεις:
1)πολύ καλή η κλήρωση του Κάκου για διαιτητής του τελικού
2)πολύ δύσκολο το πρόγραμμα των πλέι οφ για μας,και με δεδομένου το -1 και -2 από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα,κάνει ακόμα πιο δύσκολη την πρόκριση στα προκριματικά του Τσου Λου.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Με μια πρώτη ανάγνωση...πολύ καλό το πρόγραμμα για τον ζμπάογκ που θα παίξει τα ντέρμπι στην έδρα του τον πρώτο γύρο!

λίγα λόγια για τον ΜΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
λίγα λόγια για τον ΜΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Για καλό το είπα ρε...άντε να βγείτε δεύτεροι και να πηδήξετε το κατεστημένο της Αθήνας!  :grin:
Για την ΑΕΚ τα σπουδαία είναι το Σάββατο...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Εξαντλήθηκαν,όπως αναμενόταν,και τα τελευτάία 1000 εισιτήρια που είχαν μείνει απούλητα για τον τελικό του Σαββάτου.
Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν,ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού,με τον πύρινο λαό του,υπάρχουν αρκετά αδιάθετα,σε όλες τις θύρες. :kissass:

Μόνο που ούτε ο κόσμος , ούτε τα ξόρκια θα σας γλυτώσουν το Σάββατο  ...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού,με τον πύρινο λαό του,υπάρχουν αρκετά αδιάθετα,σε όλες τις θύρες. :kissass:
βιαστηκες πολυ... μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες..  :s&m_1: :2funny:
πηγε ξαδερφος να παρει το πρωι και υπηρχε η εξης ταμπελιτσα
[size=30pt]"εισητηρια τελος"[/size]

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βιαστηκες πολυ... μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες..  :s&m_1: :2funny:
πηγε ξαδερφος να παρει το πρωι και υπηρχε η εξης ταμπελιτσα
[size=30pt]"εισητηρια τελος"[/size]

Απο χτες τελειωσαν, μεσα σε 2 ωρες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δυστχως οι εχθροι της Α.Ε.Κ ειναι εκ των εσω...Οχι μονο ο αρχιμαλακας που το εβγαλε στη δημοσιοτητα,αλλα και ο <<ΑΕΚΤΖΗΣ>> μπραουδακης που το δημοσιευσε....Σε περιπτωση λοιπον,που γινει το <<θαυμα>> που λειι και η προεδραρα ο θανοπουλος και παρουμε το κυπελο απο τον gay,καντε μας τη χαρη και ξεκουμπιστητε ΟΛΟΙ ΣΑΣ απο την ομαδα!!!!ΛΑΚΑΜΔΕΣ!!!!!! :s&m_3: :s&m_3: :jerking: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:(Υ.Σ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ 23.500 σε 2 μερες...)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Δυστχως οι εχθροι της Α.Ε.Κ ειναι εκ των εσω...Οχι μονο ο αρχιμαλακας που το εβγαλε στη δημοσιοτητα,αλλα και ο <<ΑΕΚΤΖΗΣ>> μπραουδακης που το δημοσιευσε....Σε περιπτωση λοιπον,που γινει το <<θαυμα>> που λειι και η προεδραρα ο θανοπουλος και παρουμε το κυπελο απο τον gay,καντε μας τη χαρη και ξεκουμπιστητε ΟΛΟΙ ΣΑΣ απο την ομαδα!!!!ΛΑΚΑΜΔΕΣ!!!!!! :s&m_3: :s&m_3: :jerking: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:(Υ.Σ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ 23.500 σε 2 μερες...)
Τι τα θες ,τι τα γυρεύεις φίλε...Γι'αυτό κι εγώ εχω να πάω γήπεδο δεκαπέντε χρόνια.(Εξαίρεση το ΡΕΑΛ-ΑΕΚ και το ΑΕΚ- ΣΕΒΙΛΛΗ)
  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτοί μας μιλάγανε για μια "ωραία παρέα" ότι " μαζί ήρθανε και μαζί θα φύγουν" κι άλλα τέτοια γραφικά!Όσο συνεχίζουν τα παιχνιδάκια με τους δημοσιογράφους και τα email δεν υπάρχει σωτηρία!Θα πρέπει κάποια στιγμή να πουν την αλήθεια στον κόσμο,να μιλήσουν ξεκάθαρα!Και το κακό είναι ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράφεται και στο email...κοινώς τα χρέη της ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι μεγαλύτερα από αυτά που παραλάβανε οι "σωτήρες" του 2004 μετά την ένταξη στο άρθρο 44!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
καλημερα χανουμια...........

Συνημμένα

• 56901_P4131252_123_468lo.jpg
    56901_P4131252_123_468lo.jpg
    118,6 KB · Εμφανίσεις: 46

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Να πω την καλημερα μου και στα παιδια απ εδω..........
Καλημερααααααααα  !!!!!!!!! 
Μαρια με τα κιτρινα  ποιον αγαπαs καλυτερα????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα γίνει σύντομα συνάντηση Νοτιά-Μελισσανίδη! :priest:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.815
Πόντοι
22.785
Να πω την καλημερα μου και στα παιδια απ εδω..........
Καλημερααααααααα   !!!!!!!!!   
Μαρια με τα κιτρινα  ποιον αγαπαs καλυτερα????
μα εσενανε καλητερα.............. μοναδικε ερωτα μου............

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η αρχηγική παρουσία του Σωτήρη Κυργιάκου στην ΑΕΚ είναι δεδομένη και χθες υπήρξε άλλη μία «απόδειξη». Ο διεθνής στόπερ μίλησε στους συμπαίκτες του μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Για μένα δεν υπάρχει κανένα πριμ, δεν υπάρχει κανένα μπόνους, μόνο το Κύπελλο και πώς θα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο», τόνισε το «αλάνι» μετά την αποχώρηση του Νίκου Θανόπουλου και την ανακοίνωση, από πλευράς του προέδρου της ΠΑΕ για το πριμ 300.000 ευρώ που θα μοιραστούν οι παίκτες σε περίπτωση που νικήσουν το Σάββατο (2/5) τον Ολυμπιακό. Και πρόσθεσε: «Θέλω να τελειώσει η σεζόν με το Κύπελλο. Εγώ προσωπικά δεν θέλω το πριμ που θα μου αναλογεί, το δίνω στους συμπαίκτες μας που έχουν χαμηλά συμβόλαια. Θέλω μόνο το Κύπελλο για την ΑΕΚ και τον κόσμο».

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom