You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
2 διαπιστώσεις:
1)πολύ καλή η κλήρωση του Κάκου για διαιτητής του τελικού
2)πολύ δύσκολο το πρόγραμμα των πλέι οφ για μας,και με δεδομένου το -1 και -2 από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα,κάνει ακόμα πιο δύσκολη την πρόκριση στα προκριματικά του Τσου Λου.
1)πολύ καλή η κλήρωση του Κάκου για διαιτητής του τελικού
2)πολύ δύσκολο το πρόγραμμα των πλέι οφ για μας,και με δεδομένου το -1 και -2 από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα,κάνει ακόμα πιο δύσκολη την πρόκριση στα προκριματικά του Τσου Λου.
Με μια πρώτη ανάγνωση...πολύ καλό το πρόγραμμα για τον ζμπάογκ που θα παίξει τα ντέρμπι στην έδρα του τον πρώτο γύρο!
λίγα λόγια για τον ΜΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Για καλό το είπα ρε...άντε να βγείτε δεύτεροι και να πηδήξετε το κατεστημένο της Αθήνας!λίγα λόγια για τον ΜΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Για την ΑΕΚ τα σπουδαία είναι το Σάββατο...
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Εξαντλήθηκαν,όπως αναμενόταν,και τα τελευτάία 1000 εισιτήρια που είχαν μείνει απούλητα για τον τελικό του Σαββάτου.
Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν,ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού,με τον πύρινο λαό του,υπάρχουν αρκετά αδιάθετα,σε όλες τις θύρες.
Μόνο που ούτε ο κόσμος , ούτε τα ξόρκια θα σας γλυτώσουν το Σάββατο ...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μόνο που ούτε ο κόσμος , ούτε τα ξόρκια θα σας γλυτώσουν το Σάββατο ...
Εσείς ξέρετε,σας σώνουν τα κοράκια ενίοτε,άντε και τα δικαστήρια.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
βιαστηκες πολυ... μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες..ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού,με τον πύρινο λαό του,υπάρχουν αρκετά αδιάθετα,σε όλες τις θύρες.
πηγε ξαδερφος να παρει το πρωι και υπηρχε η εξης ταμπελιτσα
[size=30pt]"εισητηρια τελος"[/size]
Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
βιαστηκες πολυ... μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες..
πηγε ξαδερφος να παρει το πρωι και υπηρχε η εξης ταμπελιτσα
[size=30pt]"εισητηρια τελος"[/size]
Απο χτες τελειωσαν, μεσα σε 2 ωρες
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Δυστχως οι εχθροι της Α.Ε.Κ ειναι εκ των εσω...Οχι μονο ο αρχιμαλακας που το εβγαλε στη δημοσιοτητα,αλλα και ο <<ΑΕΚΤΖΗΣ>> μπραουδακης που το δημοσιευσε....Σε περιπτωση λοιπον,που γινει το <<θαυμα>> που λειι και η προεδραρα ο θανοπουλος και παρουμε το κυπελο απο τον gay,καντε μας τη χαρη και ξεκουμπιστητε ΟΛΟΙ ΣΑΣ απο την ομαδα!!!!ΛΑΚΑΜΔΕΣ!!!!!! (Υ.Σ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ 23.500 σε 2 μερες...)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Τι τα θες ,τι τα γυρεύεις φίλε...Γι'αυτό κι εγώ εχω να πάω γήπεδο δεκαπέντε χρόνια.(Εξαίρεση το ΡΕΑΛ-ΑΕΚ και το ΑΕΚ- ΣΕΒΙΛΛΗ)Δυστχως οι εχθροι της Α.Ε.Κ ειναι εκ των εσω...Οχι μονο ο αρχιμαλακας που το εβγαλε στη δημοσιοτητα,αλλα και ο <<ΑΕΚΤΖΗΣ>> μπραουδακης που το δημοσιευσε....Σε περιπτωση λοιπον,που γινει το <<θαυμα>> που λειι και η προεδραρα ο θανοπουλος και παρουμε το κυπελο απο τον gay,καντε μας τη χαρη και ξεκουμπιστητε ΟΛΟΙ ΣΑΣ απο την ομαδα!!!!ΛΑΚΑΜΔΕΣ!!!!!! (Υ.Σ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ 23.500 σε 2 μερες...)
> > > > > > > > > > > > > > > > > >
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αυτοί μας μιλάγανε για μια "ωραία παρέα" ότι " μαζί ήρθανε και μαζί θα φύγουν" κι άλλα τέτοια γραφικά!Όσο συνεχίζουν τα παιχνιδάκια με τους δημοσιογράφους και τα email δεν υπάρχει σωτηρία!Θα πρέπει κάποια στιγμή να πουν την αλήθεια στον κόσμο,να μιλήσουν ξεκάθαρα!Και το κακό είναι ότι η πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράφεται και στο email...κοινώς τα χρέη της ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι μεγαλύτερα από αυτά που παραλάβανε οι "σωτήρες" του 2004 μετά την ένταξη στο άρθρο 44!Δυστχως οι εχθροι της Α.Ε.Κ ειναι εκ των εσω...Οχι μονο ο αρχιμαλακας που το εβγαλε στη δημοσιοτητα,αλλα και ο <<ΑΕΚΤΖΗΣ>> μπραουδακης που το δημοσιευσε....Σε περιπτωση λοιπον,που γινει το <<θαυμα>> που λειι και η προεδραρα ο θανοπουλος και παρουμε το κυπελο απο τον gay,καντε μας τη χαρη και ξεκουμπιστητε ΟΛΟΙ ΣΑΣ απο την ομαδα!!!!ΛΑΚΑΜΔΕΣ!!!!!! (Υ.Σ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ 23.500 σε 2 μερες...)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.815
- Πόντοι
- 22.785
μα εσενανε καλητερα.............. μοναδικε ερωτα μου............Να πω την καλημερα μου και στα παιδια απ εδω..........
Καλημερααααααααα !!!!!!!!!
Μαρια με τα κιτρινα ποιον αγαπαs καλυτερα????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
μα εσενανε καλητερα.............. μοναδικε ερωτα μου............
Κρυβε λογια......Θα τουs κανειs να ζηλεψουνε....!!!!!!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.815
- Πόντοι
- 22.785
ο.κΚρυβε λογια......Θα τουs κανειs να ζηλεψουνε....!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Η αρχηγική παρουσία του Σωτήρη Κυργιάκου στην ΑΕΚ είναι δεδομένη και χθες υπήρξε άλλη μία «απόδειξη». Ο διεθνής στόπερ μίλησε στους συμπαίκτες του μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
«Για μένα δεν υπάρχει κανένα πριμ, δεν υπάρχει κανένα μπόνους, μόνο το Κύπελλο και πώς θα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο», τόνισε το «αλάνι» μετά την αποχώρηση του Νίκου Θανόπουλου και την ανακοίνωση, από πλευράς του προέδρου της ΠΑΕ για το πριμ 300.000 ευρώ που θα μοιραστούν οι παίκτες σε περίπτωση που νικήσουν το Σάββατο (2/5) τον Ολυμπιακό. Και πρόσθεσε: «Θέλω να τελειώσει η σεζόν με το Κύπελλο. Εγώ προσωπικά δεν θέλω το πριμ που θα μου αναλογεί, το δίνω στους συμπαίκτες μας που έχουν χαμηλά συμβόλαια. Θέλω μόνο το Κύπελλο για την ΑΕΚ και τον κόσμο».
[move] [/move]
«Για μένα δεν υπάρχει κανένα πριμ, δεν υπάρχει κανένα μπόνους, μόνο το Κύπελλο και πώς θα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο», τόνισε το «αλάνι» μετά την αποχώρηση του Νίκου Θανόπουλου και την ανακοίνωση, από πλευράς του προέδρου της ΠΑΕ για το πριμ 300.000 ευρώ που θα μοιραστούν οι παίκτες σε περίπτωση που νικήσουν το Σάββατο (2/5) τον Ολυμπιακό. Και πρόσθεσε: «Θέλω να τελειώσει η σεζόν με το Κύπελλο. Εγώ προσωπικά δεν θέλω το πριμ που θα μου αναλογεί, το δίνω στους συμπαίκτες μας που έχουν χαμηλά συμβόλαια. Θέλω μόνο το Κύπελλο για την ΑΕΚ και τον κόσμο».
[move] [/move]
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
με εκανε και εκλαψα παλι το παλιοπαιδο!!Θέλω μόνο το Κύπελλο για την ΑΕΚ και τον κόσμο».
[move] [/move]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 961
- Απαντήσεις
- 23