life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
4 μπουκάλια?........
Δινω εγω 4 μπουκαλια Μαυροδαφνη με ανταλλαγμα Βουλγαρα.....Αλλη προσφορα????
4 μπουκάλια?........
περιμενε ........ επιστρεφω.
μολισ τελιοσι ι πετρουλα.
Σε παραδεχομαι....τωρα εβαλεs τα πραγματα στη σωστη τουs διασταση........!!!!!!!!λιπον αυτο για καληνυχτα.............
Κι εγώ...ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!Καληνύχτα...Σε παραδεχομαι....τωρα εβαλεs τα πραγματα στη σωστη τουs διασταση........!!!!!!!!
Ωραια θαναι η νυκτα...καληνυχτα
Κι εγώ...ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ!!!Καληνύχτα...
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Ο Εντίνιο είναι καλός παίχτης,με την μπάλλα κατω ίσως καλύτερος κ του Μπλάνκο,αλλά είναι πολύ παίχτης ψυχολογίας.Το 3ο γκολ της ομαδας μας κόντρα στον Λεβαδειακό πυο το πέτυχε ο Εντι,πρέπει να είναι το κορυφαίο της χρονιάς,από άποψη τεχνικής κατάρτισης παίχτη σε συνδυασμό με το δόγμα ΄΄την μπαλλα κάτω΄΄.Φοβερό γύρισμα του κορμιού του και άδειασμα του αντιπάλου αμυντικού που χόρεψε ζεμπεκιές.
Καλημέρα αδέρφιααααααααααααααααααααααααααααααα!!!καλημερα λατρεμενα μου χανουμιααααααααααααααααααααααααα
Μάλλον το επόμενο τσιμπούσι θα γίνει Δευτέρα βράδυ τελικά,σε ένα απίστευτο κουτουκάκι στο κέντρο της Αθήνας,για να είναι προσβάσιμο σε όλους,και θα γίνει Δευτέρα γιατί έθεσε βέτο ο alfa και πώς να του το αρνηθούμε;
παρε φιλε μου καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
aυριο γιορταζετε?
ναιaυριο γιορταζετε?