Επισκέπτης
o κυριος εχει κριθει εδω και 12 χρονια περιπου
ρε ουυυυυυυυυυυυυυστ
ρε ουυυυυυυυυυυυυυστ
Γνώμη μου και παράκλησή μου προς τους λοιπούς Αεκτζήδες εδώ μέσα είναι να σταματήσουν να μιλάνε και να απαντούν στον ταρατσάκο, η χυδαιότητα του οποίου δεν έχει όρια. Δεν έχει νόημα ούτε να τον βρίζετε, αφού είναι τόσο ανύπαρκτης ηθικής υπόστασης που νομίζει ότι έτσι αποκτά την αξία που δεν έχει στην έξω από το νετ ζωή του. Εγώ έχω σταματήσει από καιρό να κάνω τον οποιοδήποτε διάλογο μαζί του, αφού μου απέδειξε ότι είναι ένα μηδενικό.
Γνώμη μου και παράκλησή μου προς τους λοιπούς Αεκτζήδες εδώ μέσα είναι να σταματήσουν να μιλάνε και να απαντούν στον ταρατσάκο, η χυδαιότητα του οποίου δεν έχει όρια. Δεν έχει νόημα ούτε να τον βρίζετε, αφού είναι τόσο ανύπαρκτης ηθικής υπόστασης που νομίζει ότι έτσι αποκτά την αξία που δεν έχει στην έξω από το νετ ζωή του. Εγώ έχω σταματήσει από καιρό να κάνω τον οποιοδήποτε διάλογο μαζί του, αφού μου απέδειξε ότι είναι ένα μηδενικό.
Αφού τους έχεις σπάσει τα νεύρα ρε μηδενικό!Ένα πέναλτυ πήρανε κι αυτοί και λύσσαξες...
Ρε τι σούργελα είναι αυτοί!
κάνεις λάθος ότι δεν έριχνα ευθύνες στον Δώνη και μάλιστα χάρηκα όταν ήρθε ο Ντούσαν. Δηλαδή οι παίκτες μας είναι χειρότεροι της Ξάνθης π.χ. και με αυτούς που έχουμε δεν μπορούμε να κάνουμε μια επίθεση της προκοπής? Δεν αμφισβητώ την προπονητική του αξία. Αμισβητώ την τακτική του να αμφισβητεί συνέχεια τους παίκτες λες και αυτός δεν έχει καμία ευθύνη.Τότε να μην τον κρίνουμε και να λέμε ότι αυτός τα κάνει όλα καλά!!!Σου μιλάω εγώ για τον κοντό ρε φίλε μπας και ξετυφλωθείς και ρίξεις τις ευθύνες εκεί που πρέπει!Όσο ήταν ο γι-Δώνης όμως δεν αναρωτιόσουνα για τους αυτοματισμούς...
Κανείς δεν είπε ότι τα κάνει όλα καλά!Η ομάδα βελτιώθηκε αρκετά μέχρι το χρονικό σημείο που αρχίσανε να παίζουν σφαλιάρες οι Σκόκο-Τζιμπούρ!Ζήτησε 3 μεταγραφές τον Γενάρη και ξέρεις πολύ καλά τι πήρε!Βλέπεις ότι παίζει με αριστερό μπακ τον Άλβες!Πως μπορείς να του ρίξεις ευθύνες?κάνεις λάθος ότι δεν έριχνα ευθύνες στον Δώνη και μάλιστα χάρηκα όταν ήρθε ο Ντούσαν. Δηλαδή οι παίκτες μας είναι χειρότεροι της Ξάνθης π.χ. και με αυτούς που έχουμε δεν μπορούμε να κάνουμε μια επίθεση της προκοπής? Δεν αμφισβητώ την προπονητική του αξία. Αμισβητώ την τακτική του να αμφισβητεί συνέχεια τους παίκτες λες και αυτός δεν έχει καμία ευθύνη.Τότε να μην τον κρίνουμε και να λέμε ότι αυτός τα κάνει όλα καλά!!!
Αυτός φταίει για όλα!Κανείς δεν είπε ότι τα κάνει όλα καλά!Η ομάδα βελτιώθηκε αρκετά μέχρι το χρονικό σημείο που αρχίσανε να παίζουν σφαλιάρες οι Σκόκο-Τζιμπούρ!Ζήτησε 3 μεταγραφές τον Γενάρη και ξέρεις πολύ καλά τι πήρε!Βλέπεις ότι παίζει με αριστερό μπακ τον Άλβες!Πως μπορείς να του ρίξεις ευθύνες?
Δεν κάνω διάλογο με χυδαία άτομα!Αυτός φταίει για όλα!
Κάτι ήξερε ο κοντός και δεν τον ήθελε!
ρε ουυυυυυυυυυυυυυστ
μαζευη τους κλονους απο το βρασιμο.τι γίνεται ρε ξαδέλφια? πολύ μουγγαμάρα έχει πέσει .. που είναι αυτός ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ?
μαζευη τους κλονους απο το βρασιμο.
tipota ξεχασετο..τι εννοεί ο ποιητής???????????????
καλημερα που;; σε κανενα κρεβατι;;;καλημερααααααα
θα μας βγει η ψυχη σημερα
Τη στήσατε και σήμερα τη διαιτησία πρακτορίσκο???Καλημέρα Αεκάρες!
Μην φοβάσαι Νικολάκη...άνετα θα περάσουμε σήμερα!
Δυο πεναλτάκια μόνο...Τη στήσατε και σήμερα τη διαιτησία πρακτορίσκο???