Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πετυχημένη χαρακτήρισε τη θητεία του στην ΑΕΚ ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη στον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» ο Φερέρ τόνισε για τη θητεία του στην Ενωση: «Το πέρασμά μου από την ΑΕΚ ήταν, πιστεύω, πετυχημένο. Την πρώτη μου χρονιά κάναμε πολύ καλή δουλειά, ενώ τη δεύτερη ήμασταν πρώτοι ύστερα από 18 αγωνιστικές έχοντας σημαντική συγκομιδή βαθμών. Από όσο μαθαίνω, η ΑΕΚ δυσκολεύεται να πετύχει κάτι παρόμοιο την τρέχουσα περίοδο. Πιστεύω πως η δουλειά που κάναμε δεν εκτιμήθηκε σωστά, έχω όμως ήσυχη τη συνείδησή μου. Το να κάνεις μία μεγάλη ομάδα χωρίς μεγάλες μεταγραφές για το διάστημα που έμεινα στην ΑΕΚ λειτούργησε. Για εξωαγωνιστικούς λόγους που ποτέ δεν κατάλαβα αναγκάστηκα να φύγω. Το έργο μου δεν τελείωσε όπως θα ήθελα, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που έκανα στην ΑΕΚ».

Πάντως, ο ισπανός τεχνικός τόνισε πως ακόμη δεν γνωρίζει για ποιους λόγους απομακρύνθηκε από το τιμόνι της ΑΕΚ: «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έφυγα και θα πρέπει να ρωτήσετε τους διοικούντες εκείνη την εποχή, αλλά οι σχέσεις μου με τους παίκτες ήταν καλές. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με ανθρώπους από τη διοίκηση και αυτό δεν οφειλόταν μόνο στον Ντέμη Νικολαΐδη. Με τον Ντέμη δεν έχουμε χαθεί», σχολίασε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα:

«Δεν το αποκλείω. Μπορεί να γυρίσω. Ενιωσα πως ο κόσμος με αγάπησε, με σεβάστηκε και δεν έχω κανένα παράπονο από τη μεταχείριση που είχα στην Ελλάδα».

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε το σχόλιό του και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δίνει περισσότερα χρήματα για να ενισχυθεί είναι ένα πλεονέκτημα για κάθε προπονητή».

Τέλος, αναφερόμενος στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ για τους «16» του Champions League τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο `Μαδριγάλ`. Στη Βιγιαρεάλ αν μη τι άλλο γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Η Βιγιαρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Μετά την Μπαρτσελόνα είναι αυτή που παίζει καλύτερα στην Ισπανία».

Επισκέπτης
Κλείνει Σίμιτς

Μια ανάσα από την «Ένωση» βρίσκεται ο Σέρβος μέσος του ΟΦΗ Αλεξάντερ Σίμιτς αφού ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς και η «Ένωση» είναι διατεθειμένη να τον κλείσει άμεσα. Κάτοικοι και επαγγελματίες της Νέας Φιλαδέλφειας επιθυμούν την επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα φαίνεται ότι έγινε η πρώτη επαφή των ανθρώπων του «δικεφάλου» σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ, με τον Αλεξάντερ Σίμιτς προκειμένου το καλοκαίρι ο παίκτης να ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επικοινωνία συνεργάτη του Ντούσκο με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό. Από τη μεριά του ο Σίμιτς φέρεται να ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον ΟΦΗ. Μάλιστα ο Σέρβος έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Ηρακλείου. Σε ότι αφορά τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» ευελπιστούν ότι θα βάλουν στο ταμείο τους περίπου 450.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη. Μπορεί το συμβόλαιο του παίκτη να λήγει το καλοκαίρι του 2010 ωστόσο θεωρείται δεδομένη η παραχώρηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θέλουν επιστροφή

Η περιοχή που άλλοτε φιλοξενούσε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας έχει «μαραζώσει» και κινείται πλέον σε υποτονικούς ρυθμούς. . Από τη στιγμή που αποχώρησε η «Ένωση» από τη φυσική της έδρα η εμπορική κίνηση της περιοχής έχει πέσει και οι καταστηματάρχες επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του συλλόγου στη περιοχή. Κάτοικοι και καταστηματάρχες επιθυμούν τη κατασκευή του γηπέδου με σωστές βάσεις που δεν θα δημιουργήσει προβλήματα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όταν όμως το γήπεδο ήταν κοντά στο να γίνει στην Φιλαδέλφεια,τότε το έπαιζαν Ιωάννες της Λωραίνης ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ,και έκαναν διαβήματα,πορείες,έτρεχαν στα Συμβουλια της Επικρατείας κλπ,κλπ.

θυμάμαι ακόμα τον ναυτάρα,όταν υπηρετούσα,που όταν μου δήλωσε με στομφο,στο άκουσμα του ότι είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ και μάλιστα άρρωστος,ότι ήταν αυτός 1 από τους 133 που είχαν υπογράψει το υπόμνημα να μην γίνει το γήπεδο στον ιστορικό χώρο της Φιλαδέλφειας.
8 μέρες έφαγα για το μπουκέτο που έφαγε ο καημένος...... :S

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και λίγες έφαγε.Ηταν σα να μου λέγε,σου απαγορεύω εγώ ο ξένος να μπεις στο σπίτι σου.
Το μετάνιωσα,έπρεπε να τον είχα κάνει ασήκωτο :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τωρα,πάει το πουλακι πέταξε για την Φιλαδέλφεια....τουλαχιστον είναι πολύ μακριά. :S

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.898
Πόντοι
22.785
μιμη θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• papaioannoum.jpg
    papaioannoum.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 28

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στην κοσμάρα του ο Λορέντσο! :jerking:
Πλάκα-πλάκα με την αποζημίωση μας ζει...ακόμα να βρει ομάδα...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κατσε να γραψω αλλο ενα ποστ να ξεκολησω απο το 666  :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στην κοσμάρα του ο Λορέντσο! :jerking:
Πλάκα-πλάκα με την αποζημίωση μας ζει...ακόμα να βρει ομάδα...

Από τα λάθη του Ντέμη.Μεγάλο συμβόλαιο,με τεράστια ρήτρα και γη και ύδωρ.
Στην αρχή πήγαινε καλά,μετά στράβωσε ο mr PRINGLES ή MONOPOLY MAN και έριξε την καρδάρα με το γάλα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είχε πάει πριν κανά μηνα να δώσει μια συνέντευξη στο γήπεδο της Μπέτις ο κυρ Σέρα,και τον πέταξε με τις κλωτσιές έξω ο πρόεδρος της ομάδας,γιατί είναι λέει ανεπιθύμητος :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από τα λάθη του Ντέμη.Μεγάλο συμβόλαιο,με τεράστια ρήτρα και γη και ύδωρ.
Στην αρχή πήγαινε καλά,μετά στράβωσε ο mr PRINGLES ή MONOPOLY MAN και έριξε την καρδάρα με το γάλα.
Το λάθος ήταν ότι του έκανε κλειστό τετραετές με σούπερ απολαβές και με τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στο χέρι...
Αλήθεια πιστεύει ότι οι σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα ήταν καλές? :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ πιστεύει ο πεθαμένος ότι έχει κόσμο στο νεκροταφείο του,δεν θα το πιστεύει ο μπαρμπα-Σέρα;;;

μα ένας λόγος που έφυγε ήταν και οι σχέσεις του με τους παίχτες.Ειδικά μετά το 1-0 στην΄Λάρισα στο κύκνειο άσμα του,η επόμενη μέρα στην προπόνηση και οι παρατηρήσεις που έκανε ότι δεν είχαν παίξει από τα πλάγια,χωρίς να έχει βάλει πλάγιους εξτρέμ ,ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σε διπλό ταμπλό σήμερα αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ,όσο και για την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ καλείται να σώσει ότι απέμεινε από την φετινή χρονιά,και να πάρει σκορ πρόκρισης κόντρα στην Ξάνθη.Το ματς ξεκινάει στις 9.30 και θα μεταδοθεί από τον ALPHA.

H BΑΣΙΛΙΣΣΑ παίζει στο κλειστό των Πατησίων κόντρα στον Ολυμπιακό του κλαψιάρη,σε ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σπουδαίο ματς.Το παιχνίδι ξεκινάει στις 15.45(γαμώ τον ΑΝΤ1 μου,γαμω) και θα μεταδοθεί από το κωλοκάναλο του πορνόγερου.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η νίκη και στα 2 ματς είναι επιβεβλημένη.

[move]ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom