Επισκέπτης
εσυ μη μιλας μετα το χθεσινο τον σφαξατε το κακομοιρη τον αρη μετα ξανα πες μου για εργοτελη
σε ποιόν ήταν στο πέναλντι???Μη μου πείς κανένα παρλιακό....
εσυ μη μιλας μετα το χθεσινο τον σφαξατε το κακομοιρη τον αρη μετα ξανα πες μου για εργοτελη
όχι ρε...έδιωξε την μπάλλα σαν τερματοφύλακας ο αμυντικός...και με τα δύοι χέρια.....μιλάμε για τρέλα.....
ναι αλλα πριν ειχε γινει επιθετικοόχι ρε...έδιωξε την μπάλλα σαν τερματοφύλακας ο αμυντικός...και με τα δύοι χέρια.....μιλάμε για τρέλα.....
όχι ρε...έδιωξε την μπάλλα σαν τερματοφύλακας ο αμυντικός...και με τα δύοι χέρια.....μιλάμε για τρέλα.....
λάθος...μετά έγινε το επιθετικό απο τον μάντζιο.......ναι αλλα πριν ειχε γινει επιθετικο
ωχ...ναι?.....ποιόν?....έλα ρε...δεν πειράζει...εδώ παντρεύεται το Λιλάκι....
ωχ...ναι?.....ποιόν?....
τελοσ παντων ενταξη ρε παιδι μου πεσ πωσ εγινε ενα λαθοσ. αν ηταν καλοσ ο παο ασ εβαζε 4 γκολ αφου δεν παιζει τιποτα.λάθος...μετά έγινε το επιθετικό απο τον μάντζιο.......
τυχερόις ο σουηδός...και είναι καλή μαγείρισσα ο λίλα....και ΄εχει και...κάβα καβάντζα........Σε αυτό που απάντησες σε μένα...δες την παράθεση...
σιγά μην έβαζε 4...σήμερα χάλια ήταν..απλά μπορούσε να το πάρει.....τελοσ παντων ενταξη ρε παιδι μου πεσ πωσ εγινε ενα λαθοσ. αν ηταν καλοσ ο παο ασ εβαζε 4 γκολ αφου δεν παιζει τιποτα.
Μην χαλιέσαι με το Ελληνικό πρωτάθλημα, νευριάζεις χωρίς λόγο!τι να κλάψω ρε παπά;ρα....έγιναν ή δεν έγιναν...τα γεγονότα λέω......
μην παιζης με τον πονο μου taleσιγά μην έβαζε 4...σήμερα χάλια ήταν..απλά μπορούσε να το πάρει.....
δεν νευριάζω ρε....αφου έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.....απλά προσπαθώ να καταλάβω που το πάνε τακοράκια.....να βγάλουν τον πάοκ 2ο?......Μην χαλιέσαι με το Ελληνικό πρωτάθλημα, νευριάζεις χωρίς λόγο!
και να το περνε τι σημασια ειχε?σιγά μην έβαζε 4...σήμερα χάλια ήταν..απλά μπορούσε να το πάρει.....
μην το λεσ πωσ τελειοσεδεν νευριάζω ρε....αφου έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.....απλά προσπαθώ να καταλάβω που το πάνε τακοράκια.....να βγάλουν τον πάοκ 2ο?......
μήπως και πάρει την 2η θέση...γιατί σπρώχνουν αβέρτα τον πάοκ...ο υιός γκαγκάτσης βλέπεις....και να το περνε τι σημασια ειχε?
δεν νευριάζω ρε....αφου έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.....απλά προσπαθώ να καταλάβω που το πάνε τακοράκια.....να βγάλουν τον πάοκ 2ο?......
μήπως και πάρει την 2η θέση...γιατί σπρώχνουν αβέρτα τον πάοκ...ο υιός γκαγκάτσης βλέπεις....
ο παοκ ουτε τετερτοσ δεν θα βγει ρε συ στα πλει οφμήπως και πάρει την 2η θέση...γιατί σπρώχνουν αβέρτα τον πάοκ...ο υιός γκαγκάτσης βλέπεις....
μόλις τους δω θα την κάνω......άσε δεν μας ξεπλένει ούτε ο κηφισσός......Λέγε μαλακίες...να σκάσει μύτη ύπνος-κονσεϊσάο-παλέρμο...δεν σε ξεπλένει...όχι το Περιστέρι...η Αττική όλη...
λέγε μαλακίες....