αδια εδο δινι ο μπαρισ μου ο Σκοτινοσ !!!!!!!!!!!!!!!!ρε σι μι γραφισ εδω ισε γαβριλοσ
εσι στα λιπα
αδια εδο δινι ο μπαρισ μου ο Σκοτινοσ !!!!!!!!!!!!!!!!ρε σι μι γραφισ εδω ισε γαβριλοσ
αδια εδο δινι ο μπαρισ μου ο Σκοτινοσ !!!!!!!!!!!!!!!!
εσι στα λιπα
Σκοτινοσ ινε ο αεκαρχισ λιξισ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφτοσ τσακοθικε διπλα τορα.
τορα αδια δινι ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ
Τσακαλε βαλε καμια φοτο απο τιν αγαπι σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!εγώ δεν δίνω άδεια.Μόνο γεμάτα.
να δουμε πιο κοροδο η λαμογιο θα τιν αναλαβι?Πωλείται όπως είναι χρεωμένη!
Πέφτει πολύ παραμύθα για μια ακόμα φορά...
Πρώτη φορά ακούω να μην μετράνε στα χρέη μιας Παέ τα διακανονισμένα!Δηλαδή στο σπίτι μου...αν έχω πάρει 2 δάνεια και έχω φουσκώσει 3 πιστωτικές κάρτες είμαι μια χαρά , δεν χρωστάω!Όλα είναι διακανονισμένα!!!
Δεν την παίρνεις εσύ ρε βόθρε?Επιχειρηματίας είσαι...να δουμε πιο κοροδο η λαμογιο θα τιν αναλαβι?
Κοροιδα με λεφτα δεν υπαρχουν ρε.να δουμε πιο κοροδο η λαμογιο θα τιν αναλαβι?
οποτεσ λαμογιοΚοροιδα με λεφτα δεν υπαρχουν ρε.
Το γελας? δεν ξερω για την ομαδα αλλα οι αποχετευσεις στους θρακομακεδονες θα δουλευουν ρολοι.Δεν την παίρνεις εσύ ρε βόθρε?Επιχειρηματίας είσαι...
Καινουργιο η απο αυτα που εχουν περασει παλιοτερα?οποτεσ λαμογιο
για πε κανενα ?
μπα λαμογιο δε ιμε αρα θα ιμε κοροδο,θα τιν αναλαβο τιν ομαδα και θα τισ αλαξο χρομα και εβλιμα,Κοροιδα με λεφτα δεν υπαρχουν ρε.
DΚαινουργιο η απο αυτα που εχουν περασει παλιοτερα?
Άσε που δεν τον πιάνει η κρίση τον βόθρο!Θα βάλει και τον Τραγουδιστή πρόεδρο...και θα το παίζει μεγαλομέτοχος!Το γελας? δεν ξερω για την ομαδα αλλα οι αποχετευσεις στους θρακομακεδονες θα δουλευουν ρολοι.
Σκοτινοσ θα νε ο αεκαρχισ μου!Άσε που δεν τον πιάνει η κρίση τον βόθρο!Θα βάλει και τον Τραγουδιστή πρόεδρο...και θα το παίζει μεγαλομέτοχος!
δε εχι κοσμο η αεκ οποτε παλιαΧρειαζεται ενας λεφτας με αρχιδια που να μπει μπροστα να βαλει απο την τσεπη του και σιγα σιγα να την νοικοκυρεψη με την προοπτικη φυσικα καποια στιγμη να βγαλει τα λεφτα που θα βαλει, δηλαδη ενας ΘΕΙΟΣ Αεκτζης....υπαρχει?
Ησουν εδω αυριο?δε εχι κοσμο η αεκ
τσακαλια μου για να ερθι λεφτασ θελι κοσμο πολι για να αρμεξι και να επεδισι αναλογασΗσουν εδω αυριο?
Γιατι ο κοσμος τι εγινε?Πεθανε?τσακαλια μου για να ερθι λεφτασ θελι κοσμο πολι για να αρμεξι και να επεδισι αναλογασ