DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
να μην το κουραζουμε πιστευω οτι παει να τον φαει για να φερει κανα σερβο
Νομίζω ότι η ΄΄συμπάθεια΄΄ σου για τον Μπαγεβιτς σε κάνεινα είσαι προκατελλειμένος.
να μην το κουραζουμε πιστευω οτι παει να τον φαει για να φερει κανα σερβο
μα γιατι το λες αυτο?Νομίζω ότι η ΄΄συμπάθεια΄΄ σου για τον Μπαγεβιτς σε κάνεινα είσαι προκατελλειμένος.
Καλημερα αδερφε.Ημουν γηπεδο.Δεν εγινε κατι σοβαρο,απλα 4 πριν το τελος οταν και περασε η αεκ εναν ποντο,εγιναν χειρονομιες απο παπανικολαου στην κερκιδα και για κανα 5 λεπτο εγινε πανικος στην Πυλαια.Καπου εκει πηραμε και το ματς οριστικα!Ο Παπανικολαου ζητησε και πολλες φορες συγνωμη αλλα το κακο ειχε ηδη γινει!Ρε σεις,στο μπασκετ στην Πυλαία,τι έγινε;;;γιατί έλειπα κ δεν ξέρω.Έκαναν τα δικά τους τα Παόκια;
ειχε πρωταγωνιστησει στα πορνο του καραισκακηSEXY BRUNO OEOE-OEOE-OEEOE
Διαβάστε ποιο ήταν το όνειρο του πολυαγαπημένου μας Τσιρίλο,όταν ήταν μικρός:
Το προσωνύμιο "Σέξι Μπρούνο" δικαιολόγησε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο.
Ο 31χρονος άσος της Ρετζίνα εξέπληξε τους πάντες στη γειτονική χώρα, δηλώνοντας πως όνειρο του ήταν να πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες.
"Το όνειρο μου από μικρός ήταν πάντα να γίνω ηθοποιός σε ταινίες πορνο. Ποιος ξέρει, ίσως κάποτε να εκπληρώσω την επιθυμία μου" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ιταλού άσου που φόρεσε της φανέλα της Ένωσης για μία διετία (2005/07).
"πατσισατε" και μαλιστα με τον πιο πουστικο τροποΔεν το αποκλειω αυτο.
Σε γενικες γραμμες ομως μετα το φονικο εχει αλλαξει ο τροπος σκεψης γυρω απ αυτα τα θεματα σε αρκετους οργανωμενους.
Οι Παναθηναικοι θα μπορουσαν να "πατσισουν" στο φονικο αλλα δεν το'καναν. Και σωστα επραξαν.
Αρκετοι επισης εχουν φοβηθει-σοφρονηστει κι απ την εμπλοκη τους με τα δικαστηρια.
Ας ελπισουμε να χουμε ενα τελος σ αυτες τις ακραιοτητες τυπου Φιλοπουλου.
Τωρα αν πεφτει και καμια ψιλη... δεν χαθηκε και ο κοσμος ;)