ο τραγουδιστις δε με ξεχναη ποτε παντα με θιματε κιριος γιατι το ικοπεδο-παρκιν θα το αναβαθμισουμε απο παρκιν σε βιολογικο εργοστασιοΕσύ είσαι κρυφοχάνουμος...σε έκανε ο Τραγουδιστής!
και μετας εχο κλισι σουιτες στο δρομοκαιτιο με θεα το παρκιν
ο τραγουδιστις δε με ξεχναη ποτε παντα με θιματε κιριος γιατι το ικοπεδο-παρκιν θα το αναβαθμισουμε απο παρκιν σε βιολογικο εργοστασιοΕσύ είσαι κρυφοχάνουμος...σε έκανε ο Τραγουδιστής!
οχι πινασακαυλωσες???
Κράτει όλα τώρα,πέρας καλαμπουριών!!Να πούμε και κάτι για τις δηλώσεις του Αη-Δώνη??Για μένα ,από τώρα μετρά αντίστροφα για τη μέρα της απόλυσης..Άμα τα βάζεις με τους Τσάτσους εεε δημοσιογράφους ήθελα να πω,υπογράφεις τη θανατική σου καταδίκη.Δια πυρός και σιδήρου τον πέρασαν σήμερα το πρωί και στον Τύπο και στο ράδιο...Άντε γεια κι αυτός.Να δούμε ποιος θα μας κατσικωθεί πάλι....καλησπέρααααα............ρε δεν πάτε να γαμηθήτε......μπουρδέλο το κάνατε το μπουρ....εεεεε.....το χανουμοθρέντ......αει στο διάολο καριόλιααααααααααα...............
ναι..εχει βαλει & το αναλογο κουστουμι..Τον περιμένει ο γαμπρός στην εκκλησία ;)
εγο τοπα το πολι λιβανι κανι κακο κλισανε η βανες φενετε γιαφτοΚράτει όλα τώρα,πέρας καλαμπουριών!!Να πούμε και κάτι για τις δηλώσεις του Αη-Δώνη??Για μένα ,από τώρα μετρά αντίστροφα για τη μέρα της απόλυσης..Άμα τα βάζεις με τους Τσάτσους εεε δημοσιογράφους ήθελα να πω,υπογράφεις τη θανατική σου καταδίκη.Δια πυρός και σιδήρου τον πέρασαν σήμερα το πρωί και στον Τύπο και στο ράδιο...Άντε γεια κι αυτός.Να δούμε ποιος θα μας κατσικωθεί πάλι....
Φίλε βόθρε ο Δώνης νόμισε ότι πήγε στον Πανιώνιο να κάνει πειράματα,ή του είπαν ότι η ΑΕΚ δεν πάει για πρωτάθλημα και κάνε ότι σου κατεβάσει η κούτρα σου.Αλλιώς δεν εξηγείται να μην καταλήγει σε ένα γ@@@@ΈΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ που να ταιριάζει στην ομάδα..εγο τοπα το πολι λιβανι κανι κακο κλισανε η βανες φενετε γιαφτο
ναβαρχε 4 3 3 στιν ελαδα δε μπορι να πεξι κανις δε εχουμε πεκτες πεζι ενα μπασταρδεμενο 4 5 1 χορις ακρα και πεκτι με πασα αρα γτπ,Φίλε βόθρε ο Δώνης νόμισε ότι πήγε στον Πανιώνιο να κάνει πειράματα,ή του είπαν ότι η ΑΕΚ δεν πάει για πρωτάθλημα και κάνε ότι σου κατεβάσει η κούτρα σου.Αλλιώς δεν εξηγείται να μην καταλήγει σε ένα γ@@@@ΈΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ που να ταιριάζει στην ομάδα..
Το δηλώνω ΔΗΜΟΣΙΑ και κρατήστε το:Αν κάνει πως έρχεταικαι για όσο κάτσει ,εγώ θα αλλαξοπιστήσω!!!Και όσο θα μείνει δεν πρόκειται να δω την ΑΕΚ ούτε με κυάλια...το ασπρο αλογο με τον πριγκιπα φτανη
μετα τον περσονα και εσυΤο δηλώνω ΔΗΜΟΣΙΑ και κρατήστε το:Αν κάνει πως έρχεταικαι για όσο κάτσει ,εγώ θα αλλαξοπιστήσω!!!Και όσο θα μείνει δεν πρόκειται να δω την ΑΕΚ ούτε με κυάλια...
ετοιμο εχω & τον σουηδο αλλα μου την χαλας ρε μαλακα..μετα τον περσονα και εσυ
θα ανοιξουμε ενα θρεντ:το μαη θα ειναι ωραια με την κουπα στον περαια(μονο για αλλοθρησκους που αλλαξοπιστησαν)
πιο πολυ κινηση απο το κανονικο θα εχει
γατος,περσονας,μπουλ,ναυαρχος,ταρατσας
Τι φταίει και ο Δώνης?Η ευκαιρία της ζωής του ήτανε!Όχι θα έλεγε???Φίλε βόθρε ο Δώνης νόμισε ότι πήγε στον Πανιώνιο να κάνει πειράματα,ή του είπαν ότι η ΑΕΚ δεν πάει για πρωτάθλημα και κάνε ότι σου κατεβάσει η κούτρα σου.Αλλιώς δεν εξηγείται να μην καταλήγει σε ένα γ@@@@ΈΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ που να ταιριάζει στην ομάδα..
Χαχαχαχα, μην ξεχάσεις κι εμένα.... Έτσι κι αλλοιώς ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ υποστηρίζω στους αγώνες μοτοσυκλέτταςετοιμο εχω & τον σουηδο αλλα μου την χαλας ρε μαλακα..
αμα δεν καρφωσεις αλλο ενα καρφι στον κοντινιο δεν μπορεις μωρη χαμουρα..Τι φταίει και ο Δώνης?Η ευκαιρία της ζωής του ήτανε!Όχι θα έλεγε???
Αυτοί που τον φέρανε έχουν την ευθύνη...
Για την ΑΕΚ η πρόσληψη του είναι ένα πείραμα που δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος να γίνει!