kilotakias2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να δω τι θα λες οταν θα σου πεταξει ο ντιογκο την μαλακια του στη μαπα σουΒάλτε ένα τιμημένος στο παιδί, πέταξε την μαλακία της ημέρας!
να δω τι θα λες οταν θα σου πεταξει ο ντιογκο την μαλακια του στη μαπα σουΒάλτε ένα τιμημένος στο παιδί, πέταξε την μαλακία της ημέρας!
εσεισ βαζελοι τι μιλατε? το καταπιατε το χαλουμι κιολας?Ή πόσο μαλάκας είναι ο γάβρος ο σπήκερ.
Έλα βρε κλώνε του κλωνου ω κλώνε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία!να δω τι θα λες οταν θα σου πεταξει ο ντιογκο την μαλακια του στη μαπα σου
Τώρα θα δράσει το ΤΖΙΜΠΟΥΡΙ!!!!Ωραια...τους ψοφησαμε στο 1 ημιχρονο![]()
An now Ηere comes the PAIN![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα έχει [size=18pt]11[/size] να του απαντάω?Και κάτι άλλο:Μην απαντάτε σε αυτούς που έχουν λιγότερα από 10 μηνύματα....
[move]Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ..ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!![/move]
Και τι να του πεις μωρε?? Θα το καταλάβει κιόλας???Τώρα έχει [size=18pt]11[/size] να του απαντάω?![]()
εφιάλτης σούχει γίνει ο ξαπλωμενος ρε....Στο δεύτερο ημίχρονο θέλει προσοχή ο Diogo.![]()
![]()
![]()
Το βιολί μου εγώ....![]()
![]()
![]()
Ποσταρε τους εναν ακατονομαστο στο αβαταρ σου με ενα...Ευχομαι καλη επιτυχια στον θρυλο...Αντε γιατι θα βγαλω εγω τον ικτερο απο την αγωνια μου!Ουτε το βλεπω,ουτε το ακουω!Αντε ρε ικτερουλη...και περιμενω να γραψει καποιος το αποτελεσμα!!!Ωραια...τους ψοφησαμε στο 1 ημιχρονο![]()
An now Ηere comes the PAIN![]()
![]()
![]()
![]()
άξιος διάδοχος του αναστό.....Καλά αυτός ο Ντιόγο ...ΑΧΥΡΑ έχει για πόδια????Πιο πολύ κάτω είναι...