Επισκέπτης
κι' αμα σου σκιστει το καλλλλλλλλλλλλλτσον???οτι προτιμάς.. οπως το προτιμάς.. χατήρι δεν χαλάω.... και δεν είμαι χοντρός.. ευσωμος είμαι ρεεεεεεεε...
κι' αμα σου σκιστει το καλλλλλλλλλλλλλτσον???οτι προτιμάς.. οπως το προτιμάς.. χατήρι δεν χαλάω.... και δεν είμαι χοντρός.. ευσωμος είμαι ρεεεεεεεε...
κι' αμα σου σκιστει το καλλλλλλλλλλλλλτσον???
οκ..θα σε παρω ματι την ωρα που θα δερνεις & θα γαμας τον περσονα & αμα φτιαχτω θα σου κατσω & εγω..φερε πολλα καλτσον..μπα δεν σκίζεται ρε.. είναι καλή ποιότητα
οκ..θα σε παρω ματι την ωρα που θα δερνεις & θα γαμας τον περσονα & αμα φτιαχτω θα σου κατσω & εγω..φερε πολλα καλτσον..
Αφού καταφέρατε να τσατίσετε το ΤΕΡΑΣ...Βοήθειά σας τώρα!!Έχει κι ένα χέρι αδερφέ μου!!!Φτυάρι κανονικό..Ρωτήστε το ΣΚΟΤΕΙΝΟ τι σφαλιάρες έχει φάει,για πλάκα βέβαια..Που και να θυμώσει!!!οκ..θα σε παρω ματι την ωρα που θα δερνεις & θα γαμας τον περσονα & αμα φτιαχτω θα σου κατσω & εγω..φερε πολλα καλτσον..
Αφού καταφέρατε να τσατίσετε το ΤΕΡΑΣ...Βοήθειά σας τώρα!!Έχει κι ένα χέρι αδερφέ μου!!!Φτυάρι κανονικό..Ρωτήστε το ΣΚΟΤΕΙΝΟ τι σφαλιάρες έχει φάει,για πλάκα βέβαια..Που και να θυμώσει!!!
τι λες ρε ναυαρχε???γιατι μας τρομοκρατεις???κατουρηθηκα απο τον φοβο μου λεμε..Αφού καταφέρατε να τσατίσετε το ΤΕΡΑΣ...Βοήθειά σας τώρα!!Έχει κι ένα χέρι αδερφέ μου!!!Φτυάρι κανονικό..Ρωτήστε το ΣΚΟΤΕΙΝΟ τι σφαλιάρες έχει φάει,για πλάκα βέβαια..Που και να θυμώσει!!!
ρε εσυ εισαι κανονικος τρελλος....ξέρεις τι συναίσθημα είναι να πηγαίνεις στο Καραισκάκη κάθε χρόνο και να τρέμει η ψυχή σου για το τι θα σου κάνουν, για το εάν ο τερματοφυλακάς σου θα μπορε΄σει να κάνει προθέρμανση από αυτά που θα του πετάνε,
Όλα καλά Ξάδερφε,νέκρα από τ'άλλα...καλησπέρα ναύτη.. τι κάνεις ορε... πως πάνε τα κέρδη?
Τέρας ,ο Τρομοκράτης!!!Δεν ξέρετε τι σας περιμένει στην Τούμπα,που θα είναι μέσα!!!!τι λες ρε ναυαρχε???γιατι μας τρομοκρατεις???κατουρηθηκα απο τον φοβο μου λεμε..
τωρα το ειδα οτι εχει και μπορντο πανωτο κασκολ ποιας ομαδας ειναι?Του πανιωνιου ή της μπορντο?
σιγα μην χρειαζεται να τους δερνουμε για να μας δινουν τα κασκολ..μονοι τους τα δινουν..ειχες δεν ειχες,παλι εκανες τις χουλιγκανιες σου πρεζακια..τωρα το ειδα οτι εχει και μπορντο πανω
bodos σας παιρνουμε τα κασκολ κομπλεξικε
γκολ και ξυλο απο τον μεγα θρυλο
ρε παντελονάτε γαύρε, το ότι πετούσαν πεντοχίλιαρα στον Μπάγιεβιτς, σε εμπόδισε σε τίποτα? Υπήρχε έστω και μία φορά που να μην έκανε προθέρμανση ο τερματοφυλακάς σας στη Φιλαδέλφεια? Μία φορά έγινε χαμός με αντικείμενα στο Κύπελλο και ο Διαιτητής το διέκοψε!! οσο για τα ΄΄αλλα που γράφεις, οφείλω να σου ομολογήσω ότι πρέπει να είσαι πολύ άντρακλας βρε παιοδί μου. Στο περασμά σου φέυγουν από δίπλα σου γιατί φοβούνται? Οποιος σου αντιμιλά την έχει βαμμένη, έτσι δεν είναι? είσαι και παντελονάτος ενώ εμείς οι ΑΕΚτζήδες είμαστε- πως μας λες- λούλες!!!ρε εσυ εισαι κανονικος τρελλος....
τολμας και μιλας για τρομοκρατια εσυ που στη φιλαδελφεια μαζι μου εχεις κανει οργια σε πρωταθλημα και κυπελλο.Με ματ μπαιναμε με ματ βγαιναμε καια κανεις ποτε δεν εβαλε αυτα μπροστα για δικαιολογια. Τα χρονια που χαναμε με πριγκηπα περιπατο τα βαζαμε με παιχτες και προπονητη και δεν μιλαγαμε για τρομοκρατιες και μαλακιες.....
αυτη ειναι ρε η διαφορα μας αλλα δεν ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΑΥΡΟΣ αλλα λουλα κλαψιαρα που θεωρεις οτι αυτα που κανεις και ο τροπος που σκεφτεσαι ειναι ο σωστος......
αυτα που καναμε εμεις στη ριζουπολη στη βαζελα ειχαν γινει πριν και στα φιλαδελφεια και στη τουμπα και στη λεωφλορο,λλα δεν ειχε ασχοληθει κανεις απλα γιατι ειστε ολοι ρουφιανοι και κλαψομουνακηδες....
λυσαξτε ρε ρεντικολα.....
οσο περισσοτερο κλαιτε και λυσσατε ρε παρθενοπιπιτσες τοσο περισσοτερο περηφανοι αισθανομαστε που ειμαστε ΜΑΓΚΕΣ ,ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ......
φιλαρακο πληροφοριες για καλτσον στον ξαδελφο τερας..Οταν (ως παντελονάτος) βγάζεις το παντελόνι, το καλτσόν βγαίνει μαζί ενσωματωμένα ή το βγάζεις μετά!!!!
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
έλα στον Ταύρο παίζω Γ' Εθνική κάθε δεύτερη Κυριακή και συ διαμαρτύρεσαι που δεν παίζεις τσου λου..... Με λεφτά που έχεις φάει κι από μένα........αστο νε που θα πάει .. θα τον πετύχω πουθενά...