Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οταν είχε ανοίξει θέμα η δωρήτρια για τον πλέ μπήκα και είπα 5 λόγια που πίστευα και ακόμα πιστεύω...
Μετά από αυτό κάτι ψωριάρες αγάμητες κομπλεξικές αεκούλες με λέγανε γλείφτη, τσάτσο, να πάει να γαμηθεί ο πλέ, κλπ κλπ.......
1.
Με κανέναν από αυτους που γουστάρω και μιλάω δω μέσα πλην του ανεψιού δεν είμαι γνωστός και δεν έχω κάνει παρέα.
Κατά τυχαίο τρόπο είναι οι περισσότεροι πορωμένοι γαύροι...
2.
Από τότε που υπερασπίστηκα τον πλέ όλες οι κομπλεξικές αεκτσζούδες με αρχηγό την φωτεινούλα μου την πέφτουν εν χορώ με τους κλώνους του αρίωνα.....
3.
σήμερα ξαφνικά ο Αρίωνας είναι πούστης.....

Ρε δε γαμιέστε όλες μαζί.
Ούτε σας ήξερα, ούτε σας ξέρω ούτε και θέλω να σας μάθω.
ΜΟΝΟ Η 7 ρε.........
και η Φιλαδέλφεια μπάζα για να είναι ασορτί με τα μπάζα που έχετε στο μυαλό.

Οποτε ένας άνθρωπος πεί το σωστό να πέσετε να τον φάτε.
Στ αρχίδια μου και οι ομάδες σας και τα κόμματά σας και το κάψιμό σας ρε....
Μπάζα, ε μπάζα.

Το οτι ο Αρίωνας είναι καμένος, αυτό σημαίνει οτι πρέπει να μας αρέσει ντε και καλά το στυλάκι του Πλέζουρα;
Στ αρχίδια μου και μένα οι ομάδες και τα κόμματα, αλλά που έγκειται εν προκειμένω "το σωστό" στις λέξεις του Πλέζουρα;
Στους χαρακτηρισμούς "Φωτεινούλα" και "ποιήτρια" προς έναν άνθρωπο που τον υπερασπίστηκε λίγο πριν;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Oχι ρε γμτ...παλι εχασα το παρτυ... :headbang: :headbang: :headbang:

παλι σούζες έκανες?

παιδιά πέρα απο την πλάκα...
βλέπω να βγάινει κάτι καλό απο ολη αυτην την ιστορια του Αριώνα.
εμένα με λειπεί η όλη φάση του Αρίων και πραγματικά πιστευω θα πρέπει να διδάσκεται σε Πανεπιστήμια για το τι μπορεί να κάνει το ιντερνετ στον άνθρωπο αν δεν έχει αντιστάσεις και γενικά ενδιαφέροντα στη ζωη του. Κρίμα για αυτόν.
Το σίγουρο είναι πως θα μπεί πάλι απειρες φορες και θα μας τα πρήξει με σκοπό να κάνει μανουρα.
Αγνοήστε τον,

Με χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχουν οπαδοι με φοβερή αισθηση του χιουμορ, καλή διάθεση και γίνεται και κουβέντα και ωραίος χαβαλες κατα καιρούς (ταλος,ναυαρχος, πλεζουρας, βοθρος, δωρητής, αλτεκ, και πολλοι ακομα αλλοι που ξεχνω τωρα)

Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αν τα συγκρίνω με την κατάσταση που επικρατουσε στα οπαδικα 1 χρονο πριν.....

Μάλλον πολλοί κατάλαβαν οτι δεν έχει νοημα αυτό που γινοταν τοτε....

Αντε να περνάμε καλα, να κάνουμε τον χαβαλέ μας και να χαιρόμαστε ο καθένας με την ομάδα μας!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και η Φιλαδέλφεια μπάζα για να είναι ασορτί με τα μπάζα που έχετε στο μυαλό.
Εκεί στο ΝΑΟ θα προσκυνάς σε λίγο καιρό πάλι! :rockon: :rockon: :rockon:
Και αν στην πέφτανε οι κλώνοι του Αρίωνα δεν είναι ανάγκη να τους τσουβαλιάζεις όλους όσους υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με αυτόν...

Επισκέπτης
Φίλε παρ'όλη τη φόρτιση της στιγμής εγώ δεν σε κατηγορώ.Ούτε λάθος έχεις ,ούτε παραποίησες κάτι..Απλώς τώρα χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και αναθεώρηση από εμάς κάποιων δεδομένων όσον αφορά τις πρώην παρέες μας.
ΥΓ:Τώρα μίλαγα και στο κινητό μαζί του (!!!!!!!!!)
περαστικα για ακομη μια φορα..
το εννοω γιατι ξερω σε ποιον μιλαω..
& το ηξερα πριν μου πει ο δωρητης τα καλυτερα για εσενα..
γι΄αυτο & σε παροτρυνα(με διαφορους τροπους)να μαζεψεις τον ψυχοπαθη..
αλλα που..
παλι καλα που ηρθε αυτη η ωρα & φανηκε τελικα ποιος ειναι μουνι της λασπης..
Υ.Γ πουστροπαπια ελα να με σχολιασεις..οσο το συνεχιζεις,τοσο περισσοτερο αυτοξεφτιλιζεσαι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το οτι ο Αρίωνας είναι καμένος, αυτό σημαίνει οτι πρέπει να μας αρέσει ντε και καλά το στυλάκι του Πλέζουρα;
Στ αρχίδια μου και μένα οι ομάδες και τα κόμματα, αλλά που έγκειται εν προκειμένω "το σωστό" στις λέξεις του Πλέζουρα;
Στους χαρακτηρισμούς "Φωτεινούλα" και "ποιήτρια" προς έναν άνθρωπο που τον υπερασπίστηκε λίγο πριν;

πάντα είχες ένα πρόβλημα προσαρμοστικότητας με άτομα που δεν φουμάρουν τον ίδιο καπνό με σένα
Δε σε αδικώ.....
Ο πλέ ξέρει όσα δεν ξέρει όλος ο ντουνιάς.
Εσύ είσαι κινούμενη εγκυκλοπαιδεια. Αλλά με τους λιμανάτους δεν τα πας καλά. Εγώ που μεγάλωσα εκεί συνήθισα.
Το να κρίνεις κάποιον και να μη σου αρέσει το στυλάκι του είναι προσωπική επιλογή.
Ο πλέ είναι πολύ έξυπνος και έχει κοινωνική παιδεία που όσο Μαρξ και να διαβάσεις δε θα αποκτήσεις ποτέ.
Γιατί απλά ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ..................

Κατά τα άλλα, όλοι εδώ μέσα έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους πλην του σκατόψυχου του Αρίωνα.
Με τον τελευταίο έχω πόλεμο γιατί είναι τόσο πουτανόψυχος που για ένα πιτσιρικά που του ζήτησε σε πμ βοήθεια τον εκανε ρόμπα δημοσίως.
Τόσο πούστης στην ψυχή είναι και ρουφιάνος.
Ο πλέ μπορεί να σε χριστοπαναγιάσει αλλά ρουφιάνος δεν ήταν ούτε είναι ούτε και θα γίνει.
Και εγώ αυτούς που έχουν αρχίδια και δεν είναι αρχίδια τους σέβομαι. Ακόμα και αν είναι στο αντίπερα στρατόπεδο.
Τους πουτανόψυχους στην πρέσσα θα τους έχω μέχρι να πεθάνω.......

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εκεί στο ΝΑΟ θα προσκυνάς σε λίγο καιρό πάλι! :rockon: :rockon: :rockon:
Και αν στην πέφτανε οι κλώνοι του Αρίωνα δεν είναι ανάγκη να τους τσουβαλιάζεις όλους όσους υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με αυτόν...
Ναι ρε γαμώτο.
Κυκλοφορούν ανάμεσα σας και οι πράκτορες μας.
Έτσι Πράκτωρ Ψιψινέλ?  ;) ;) ;) :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :grin: :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.184
Πόντοι
12.056
Εμενα ο Αριωνας μου εταξε παντως οτι θα με κανει Moderator στο site του  :grin: :grin:

Αυτο και αν ειναι κοινωνικη καταξιωση... :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Υ.Γ πουστροπαπια ελα να με σχολιασεις..οσο το συνεχιζεις,τοσο περισσοτερο αυτοξεφτιλιζεσαι..

Είναι προφανώς το χιούμορ σου, το οποίο λίγο πριν θαύμαζε ο Ζέρο Τόλερανς.
Και η αίσθηση αυτοσυγκράτησης που έχεις.

Κοίτα τώρα την Πέμπτη να περάσεις εκείνο το μεγαθήριο με το οποίο κληρώθηκες στο ΟΥΕΦΑ και απο βδομάδα πάλι ξανά την κλάψα.        :boobies:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697

έτσι έτσι βεντούζα! :rockon:
image009.jpg

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
γι΄αυτο & σε παροτρυνα(με διαφορους τροπους)να μαζεψεις τον ψυχοπαθη..
αλλα που..
Να ήξερες μόνο πόσες φορές μάλλιασε η γλώσσα μου...Μακάρι να μπορούσε να στο πει και ο ίδιος (!!).Ώρες ολόκληρες από κοντά και στο τηλ., αλλά που....Στου κουφού την πόρτα..πάρτην και φύγε!!
ΥΓ:Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σενα και του doriti,ανταποδίδω παιδιά....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
παλι σούζες έκανες?

παιδιά πέρα απο την πλάκα...
βλέπω να βγάινει κάτι καλό απο ολη αυτην την ιστορια του Αριώνα.
εμένα με λειπεί η όλη φάση του Αρίων και πραγματικά πιστευω θα πρέπει να διδάσκεται σε Πανεπιστήμια για το τι μπορεί να κάνει το ιντερνετ στον άνθρωπο αν δεν έχει αντιστάσεις και γενικά ενδιαφέροντα στη ζωη του. Κρίμα για αυτόν.
Το σίγουρο είναι πως θα μπεί πάλι απειρες φορες και θα μας τα πρήξει με σκοπό να κάνει μανουρα.
Αγνοήστε τον,

Με χαροποιεί το γεγονός ότι υπάρχουν οπαδοι με φοβερή αισθηση του χιουμορ, καλή διάθεση και γίνεται και κουβέντα και ωραίος χαβαλες κατα καιρούς (ταλος,ναυαρχος, πλεζουρας, βοθρος, δωρητής, αλτεκ, και πολλοι ακομα αλλοι που ξεχνω τωρα)

Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα αν τα συγκρίνω με την κατάσταση που επικρατουσε στα οπαδικα 1 χρονο πριν.....

Μάλλον πολλοί κατάλαβαν οτι δεν έχει νοημα αυτό που γινοταν τοτε....

Αντε να περνάμε καλα, να κάνουμε τον χαβαλέ μας και να χαιρόμαστε ο καθένας με την ομάδα μας!
αλογακι εγο δε εχο καμια σχεση με χιουμορ,ολα που γραφο εινε σοβαρα,αντ απεδο περα,
ραντεβου θανατου 29 Φλεβαρη 2010 (εχουν κι αλοι σειρα)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πάντα είχες ένα πρόβλημα προσαρμοστικότητας με άτομα που δεν φουμάρουν τον ίδιο καπνό με σένα
Δε σε αδικώ.....
Ο πλέ ξέρει όσα δεν ξέρει όλος ο ντουνιάς.
Εσύ είσαι κινούμενη εγκυκλοπαιδεια. Αλλά με τους λιμανάτους δεν τα πας καλά. Εγώ που μεγάλωσα εκεί συνήθισα.
Το να κρίνεις κάποιον και να μη σου αρέσει το στυλάκι του είναι προσωπική επιλογή.
Ο πλέ είναι πολύ έξυπνος και έχει κοινωνική παιδεία που όσο Μαρξ και να διαβάσεις δε θα αποκτήσεις ποτέ.
Γιατί απλά ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ..................

Κατά τα άλλα, όλοι εδώ μέσα έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους πριν του σκατόψυχου του Αρίωνα.
Με τον τελευταίο έχω πόλεμο γιατί είναι τόσο πουτανόψυχος που για ένα πιτσιρικά που του ζήτησε σε πμ βοήθεια τον εκανε ρόμπα δημοσίως.
Τόσο πούστης στην ψυχή είναι και ρουφιάνος.
Ο πλέ μπορεί να σε χριστοπαναγιάσει αλλά ρουφιάνος δεν ήταν ούτε είναι ούτε και θα γίνει.
Και εγώ αυτούς που έχουν αρχίδια και δεν είναι αρχίδια τους σέβομαι. Ακόμα και αν είναι στο αντίπερα στρατόπεδο.

Δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω την "κοινωνική παιδεία" του Πλέζουρα.
Εκτός αν αυτή φαίνεται στις τσόντες που ποστάρει με τις ώρες (γιατί άραγε; τόσο πολύ κόπτεται για την "μόρφωση" των μελών του φόρουμ"; ), αλλά και στα φοβερά του επιχειρήματα (sic) στην οποιαδήποτε συζήτηση.
Τώρα, αν λείπει κάτι στη δική μου παιδεία, εφόσον δεν μεγάλωσα σε λιμάνι, αυτή είναι άλλη μια απο τις χαριτωμένες παπαριές που κατά καιρούς λες, και που δεν παίρνω στα σοβαρά πάντως.
Και αν σου φαίνεται αρετή να βρίζεις κάποιον που πέντε λεπτά πριν σε υπερασπιζότανε, πάω πάσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom