Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
gymvar49.jpg

Λευτεριά από τους κλώνους
ορεα βιζια η Μαντο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πραγματικά Αρίωνα απορώ με τον εγωϊσμό σου.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ.'Η μάλλον για την έλλειψη εγωισμού.
Μετά από όσα ειπώθηκαν,όσα έγιναν,όσο χλευασμό έβγαλες για το θρεντ,για τις επιθέσεις που έκανες σε μέλη-αεκτζήδες κ μη,για τον εμετό που βγάζεις καθημερινά κ επί εικοσιτετραώρου για ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ στο bourdela.com,πώς είναι δυνατόν να ερχεσαι κ μάλιστα να ποστάρεις.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μου προκαλεί λύπη που ένας άνθρωπος της ηλικίας σου κ της επαγγελματικής καταξίωσης που πραγματικά έχεις,πώς κάθεσαι κ ασχολείσαι ξανά ξανά με μας μετά σπό όσα μας έσουρε κ σου σούραμε.

Επειδή σεβομαι την ηλικία σου κ θα ξεφύγω σε βρισίδια,και δεν συνηθίζω να βρίζω ανθρώπους που θα μπορούσε να ήταν πατεράδες μου,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ και μην ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.Σου μιλάω εκ μέρους της πρώην παρέας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πραγματικά Αρίωνα απορώ με τον εγωϊσμό σου.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ.'Η μάλλον για την έλλειψη εγωισμού.
Μετά από όσα ειπώθηκαν,όσα έγιναν,όσο χλευασμό έβγαλες για το θρεντ,για τις επιθέσεις που έκανες σε μέλη-αεκτζήδες κ μη,για τον εμετό που βγάζεις καθημερινά κ επί εικοσιτετραώρου για ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ στο bourdela.com,πώς είναι δυνατόν να ερχεσαι κ μάλιστα να ποστάρεις.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μου προκαλεί λύπη που ένας άνθρωπος της ηλικίας σου κ της επαγγελματικής καταξίωσης που πραγματικά έχεις,πώς κάθεσαι κ ασχολείσαι ξανά ξανά με μας μετά σπό όσα μας έσουρε κ σου σούραμε.

Επειδή σεβομαι την ηλικία σου κ θα ξεφύγω σε βρισίδια,και δεν συνηθίζω να βρίζω ανθρώπους που θα μπορούσε να ήταν πατεράδες μου,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ και μην ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.Σου μιλάω εκ μέρους της πρώην παρέας.

+1000

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

πεδια ειμε απαλεφτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
όχι το δεύτερο που μπήκε εννοάω από την αλλαγή του Γερμανού.

Οσο για τη λογική.....
Ευτυχώς που δεν είμαι ΑΕΚ.....
ευτυχώς και για μας που δεν είσαι ΑΕΚ. Εδώ όμως γιατί γράφεις αφού οι ΑΕΚτζήδες δεν είναι του επιπέδου σου?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα σε όλους.
...και καλά μυαλα...αν κ δεν το βλέπω

Υ.Γ.:Πραγματικά συνεχίζεις να κάνεις σαν παιδάκι που θα το πεις στην δασκάλα σου ότι σε πείραξαν οι συμμαθητές σου.Πραγματικά είσαι για λύπηση.Και έχεις την άδεια να πεις ότι θες.Δεν έχω να κρύψω κατι από κανέναν.

Επισκέπτης

τωρα το θυμηθηκες???
τωρα το καταλαβες???
απο τα χριστουγεννα εχει κοψει καπιστρι ο γεροπαραλυμενος..
ΧΟΥ μωρη λινατσα..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσυ βρε πανίβλακα δες ποιοι προκαλούν και μετα τα +1000 άντε βλαμένε

Δεν χρειάζεται.
Έβλεπα την κλάψα σου για μήνες εδώ στο φόρουμ, τα δεκάδες νικ νέιμς που άλλαξες, και μετά είδα και το πόσο μας έβριζες όλους στο δίπλα σάιτ, λέγοντας αισχρά ψέματα.
Για ιδεολόγος δεν πείθεις.
Μόνο για καραγκιόζης.
Κρίμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σταμάτα να ασχολείστε μαζί μου.... γιατί η επόμενη αποκάλυψη θα είναι ποιος είπε ότι ο δωρητης ειναι πρεζόνι σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Εξακολουθείς να μαλακίζεσαι κ να λες ανυπόστατες μαλακίες.Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ρε μαλάκα για τον ΔΩΡΗΤΗ.Αφού εκεί δεν ήσουν ρε παλιομάλάκα μιας κ κανένας δεν σου είπε.Τι κόπανος ρε που έίσαι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άμα ο άνθρωπος έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας.........

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ρε παλικάρια... πάλι γίνατε μαλλιά-κουβάρια? Αντε να χάνουμε πάλι την ώρα μας σβύνοντας τα βρησίδια σας...

Επισκέπτης
εσένα σου έμεινε το παραλληλόγραμμο απο το κελί γραφικέ ηλίθιε.
γεροπαραλυμενε σαπιοκοιλια τραβα κλαψε στο μπουρδελακι σου παρεα με καμια κακομοιρα βουλγαρα καθαριστρια & εκ παραλληλου κανε της & σοσιαλκομμουνιστικη κατηχηση,ΝΤΡΟΠΗ των αριστερων..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει κανένας υπευθυνος να σουτάρει τον φρενοβλαβή που λεέι μαλακίες για μέλη.'Η μάλλον να τον ξανασουτάρει
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom