Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ωραια ομαδα η αεκ,ιδιος μπροστα με τσιμπουρ, μπλανκο, εντινιο και σκοκο χανετε η φαση απο την ταχυτητα. Εγω παοκτσης ειμαι και πιστευω πως τετια αεκ δεν θσ ξαναπετυχω οποτε θεωρω κακο το αποτελεσμα στην εδρα μου. Παρολα αυτα τηα ηθελα να ακουσω την αντικειμενικη αποψη σας για 3 πραγματα:

1) το τακλιν του Μπασινα απο πισω στο πρωτο ημιχρονο με 2 ποδια, που διδασκετε για κοκκινη καρτα
2) τα φαουλ του εντινιο και αν επρεπε να παρει καρτες
3) το γκολ της αεκ αν ο εντινιο κανει κοντρολ με το χερι πριν δοσει την πασσα στον Μπλανκο
4) η τελευταια φαση αν ειναι πεναλτυ, διοτι ο Μπακαγιοκο ειναι μπροστα απο τον Σαχα και ο Σαχα κανει εξοδο οχι στην μπαλα αλλα στον παικτη

Παρακαλω μην μου πειτε για τις αποψεις του Βαρουχα, προτιμωω να ακουσω τις δικες σας, σιγουρα ξερετε περισσοτερα :)
Μηπως ξερεις τι εχει η μπαλλα μεσα;.....αερα η μπουγατσοκιμα;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
<<αδίκησαν τον ΠΑΟ που είναι ομάδα της Αθήνας >>.....ποτε; με τον πανθρακικο;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μικρός ήμουν.΄Με παιρνε ο μπαμπας από το χερι,κ αφού είχαμε φάει την μακαροναδα με το κοκκινιστό(πάντα Κυριακη τρώγαμε τέτοιο φαγητό),παίρναμε το τρενάκι για Περισσό.Με το που στρίβαμε στην γωνία κ έβλεπα την σκεπαστή εκεί που ήταν τα εκδοτήρια κ γινόταν ο χαμός,με έπιανε ΠΑΝΤΑ ένα τρέμουλο κ μια ρίγη.Φοβερές εικόνες κ μυρουδιές από τον κόσμο που φώναζε στα μικρά εκδοτήρια κ από τα σουβλάκια που αναδυόταν η τσίκνα.Αυτά όσο ζω δεν πρόκειται να μου φύγουν ΠΟΤΕ
ωραια σκεπαστη εχει και στα σουβλακοσφηνακια
εγω παιρνω αυτη με το κοτομπεικον και μετα αραζω στο αλσος της φιλαδελφειας και αγναντευω την θεα,ανοιγει το ματι σου με τοση απλα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Την Κυριακή θα έχει 20-25.000 κόσμο.Κατά 90% πέφτω μέσα στις προβλέψεις μου.
Υπάρχουν κ τα νέα αποκτήματα που δεν τα χει δει ο κόσμος,υπάρχει κ καλό κλίμα,δεν είναι δα κ μικρό παιχνίδι με τις γριές,μην έχει κ παραπάνω από 25 χιλ.Έχει ζεσταθεί κ κάπως ο κόσμος,γιατί βλέπει ότι γίνεται δουλειά.
ταβανι 20000 και με το ζορι

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
απο palermo90 .το αεκάκι χθες δεν έκανε ευκαιρία και πήρε βαθμό,συν το πέναλτυ με βάζελο έπρεπε τώρα να έχει 1 βαθμό και έχει 4...ταμπουρωμένοι όλοι πίσω και μπροστά ό,τι κάτσει καμιά καραμπόλα όπως χθες,έτσι θα τη βγάλει σε όλο το πρωτάθλημα...αλλά μια του κλέφτη δυο του κλέφτη θα κλείσει ο πάτος και θα έρθουν οι σφαλιάρες...
Μιλαμε για ufo περιοπης μερικοι. Καλα τους λενε γαβρους του Βορα.
Περυσι απο το αεκακι φαγατε σε δυο ματς τερματα 6-0. Δηλαδη εγω πως να σε αποκαλεσω.
Δε βρισκω λεξη...
Ο δικος μας πατος μπορει και να κλεισει οπως λες, αλλα ο δικος σας μετα το περσινο γαμησι δεν τον βλεπω να κλεινει συντομα. Μεχρι που παιρνεις το μερος του βαζελου για να ενισχυσεις τις φανταστικες θεωριες σου.
Οπως και κατι αλλοι γαβροι που ετρεξαν να βαφτισουν πεναλτι τη φαση του μπακαγιοκο και να στηριξουν τους αδικημενους παοκτζηδες. Ποιοι???? Οι γαβροι...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μιλαμε για ufo περιοπης μερικοι. Καλα τους λενε γαβρους του Βορα.
Περυσι απο το αεκακι φαγατε σε δυο ματς τερματα 6-0. Δηλαδη εγω πως να σε αποκαλεσω.
Δε βρισκω λεξη...
Ο δικος μας πατος μπορει και να κλεισει οπως λες, αλλα ο δικος σας μετα το περσινο γαμησι δεν τον βλεπω να κλεινει συντομα. Μεχρι που παιρνεις το μερος του βαζελου για να ενισχυσεις τις φανταστικες θεωριες σου.
Οπως και κατι αλλοι γαβροι που ετρεξαν να βαφτισουν πεναλτι τη φαση του μπακαγιοκο και να στηριξουν τους αδικημενους παοκτζηδες. Ποιοι???? Οι γαβροι...
αεκτζηδες του βορρα τους λενε γιατι εχουν το ιδιο κομπλεξ με τον ολυμπιακο ακομα και σε παιχνιδια ασχετα βλεπετε ολυμπιακο  :jerking: :jerking:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση της παρέας μας,με  την οποία γιορτάσαμε τα δύο χρόνια του thread "ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ".Παρευρέθησαν οι ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ,ALTEC,ALPHA,TALOS,TERAS,DFWK,SKIDOO,PITSILISTIS,FLESHFORFANTASY,NAVARXOS AS,ARION και καινούργιες παρουσίες οι DURACELL,XAF!!Φωτό ακολουθούν μόλις ξεκολλήσει το imageshack!!!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kαλημερα σε ολους.. ;)

Και ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ   :thumbsup: :thumbsup:

Που ειναι αυτος ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ που ηταν λαλιστατος χθες...????
Βαρυστομαχιασε απο τις Μπουγατσες??? :2funny: :2funny:
Oτι και στα πρωτοσελιδα των χαμουτζηδων ο τυπος!Προφανως ειδε νικη της ομαδας του αν και δεν υπηρχε στο γηπεδο!!!Καλο το χ μεγαλε ε?Ετσι μπραβο,να αρχισεις να σεβεσαι τον ΠΑΟΚ και την ΤΟΥΜΠΑ!Εφτασε η ωρα και το 'χεις καταλαβει,γι'αυτο πανηγυριζεις αλλωστε!

Achilleas1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ωραια σκεπαστη εχει και στα σουβλακοσφηνακια
εγω παιρνω αυτη με το κοτομπεικον και μετα αραζω στο αλσος της φιλαδελφειας και αγναντευω την θεα,ανοιγει το ματι σου με τοση απλα
Εγω παλι πινω τον φραπε μου στις καφετεριες στο Καραισκακη και αγναντευω τη θαλασσα καμοια φορα βλεπω και τον 6ο στολο,
μου θυμιζει.. Τρουμπα.. καλως ηλθε το δολαριο ερε χαρες τοτε στον Πειραια!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα Αεκάρες :rockon: :rockon: :rockon:
Με μεγάλη επιτυχία τελέστηκαν χθες τα δεύτερα γενέθλια του θρεντ μας ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ στο εστιατόριο Βόσπορος στο Μικρολίμανο του Πειραιά.Η παρουσία των φίλων κ αδελφών ήταν μεγάλη το κρασί κ η καλή διάθεση έρρεαν άφθονα κ το λήξαμε κατά τις 1.30.Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους οι xaf και Duracell και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε στην παρέα μας.
Να δείτε την συγκίνηση του προέδρου μας altec Σ. μιλφάκιας-χοντάκιας ο Βαψιμαλλιάς την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της τούρτας.2 δάκρυα χάραξαν τα μαγουλα του ,αποδεικνύοντας την μεγάλη του συγκίνηση για τον σύλλογο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια της ομάδας μας για το ματς με τις γριές την Κυριακή(9.15).
Αναμένενεται κοσμοσυρροή την Κυριακή.Κάτι τους χρωστάμε από τα πέρσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom