Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βόθρε ξεκόλα το μυαλό σου με τις μαλακίες κ με τα ποστ που αναγάγουν σε βία.Εσύ κατά τα άλλα μας το παίζεις οσία παναγία κ μας λες ότι όσοι μιλάνε για βία είναι ηλίθια.Λοιπόν κόφτο με τα κωλοποιηματάκια σου γιατί ξέρω κ εγώ πολύ καλύτερα που θα σε στενοχωρήσουν κιόλας ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βόθρε ξεκόλα το μυαλό σου με τις μαλακίες κ με τα ποστ που αναγάγουν σε βία.Εσύ κατά τα άλλα μας το παίζεις οσία παναγία κ μας λες ότι όσοι μιλάνε για βία είναι ηλίθια.Λοιπόν κόφτο με τα κωλοποιηματάκια σου γιατί ξέρω κ εγώ πολύ καλύτερα που θα σε στενοχωρήσουν κιόλας ;)
σε αγαπαο κολιτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ
ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜ' ΟΣΙΟ Κ' ΙΕΡΟ.

ΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ
ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ' Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ
ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ
ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
[youtube=425,350]L4-QsoVjv9c[/youtube]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :priest: :priest:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εινε σινθιματα αθλιτικα ,που οθουν τους νεους στο μαραθονιο!!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
έμπαινα και πέρσι εδώ με αλλο νικ αλλα ήταν ποιο ζωντανό το θρεντ και με μαγάλη συμμετοχή μελών αεκτζήδων.. τώρα έριξα μια ματιά και το τελευταίο δίμηνο το 90% των ποστ είναι όλο σπαμ από κάτι γραφικά άτομα..
η ανοχή δικαίωμα σας...
αν δεν μου αρέσει θα την κάνω.. η δεν θα ασχολούμε με αυτό εδώ..

Τους τελευταίους μήνες επειδή ήταν καλοκαίρι φυσικό ήταν να ΄΄καθόταν΄΄ το θρεντ,όσον αφορά τα αμιγώς Αεκτζήδικα.Τώρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα προφανώς κ θα χει πιο δράση.Και προφανώς κάνεις ότι καταλαβαίνεις.Δικαιώμα σου να μείνεις ή να την κάνεις.Αν θες μου στέλνεις σε pm ποιος είσαι.Αν θες.Αλλιώς πάλι ΟΚ είμαστε.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τους τελευταίους μήνες επειδή ήταν καλοκαίρι φυσικό ήταν να ΄΄καθόταν΄΄ το θρεντ,όσον αφορά τα αμιγώς Αεκτζήδικα.Τώρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα προφανώς κ θα χει πιο δράση.Και προφανώς κάνεις ότι καταλαβαίνεις.Δικαιώμα σου να μείνεις ή να την κάνεις.Αν θες μου στέλνεις σε pm ποιος είσαι.Αν θες.Αλλιώς πάλι ΟΚ είμαστε.
σοστος φιλε Σκοτινε να γινετε πολοι να χο πιο πολους κολιτους,να μαθενο απο σας τη μπαλα και τιν πολιτισμενι-επιπεδου σιμπεριφορα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
προτιμώ να μην συμετέχω πλέον στο θρεντ αυτό διαπίστωσα πολες απουσίες ενεργών μελών ......  με έναν είχα συναντηθεί μόνο .. απλά θα σου πω μένω νεο Ηράξλειο αν καταλαβαίνεις ποιος είμαι.... οχι σε προσωπικό επίπεδο φυσικά δεν με ξέρεις... με κάποιο άλλο παλικάρι είχαμε πειει καφέ δυο φορές...
ιπαρχουν ενεργα μελι στο αεκοσαιτ μονο που εινε κοκινα και πρασινα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
προτιμώ να μην συμετέχω πλέον στο θρεντ αυτό διαπίστωσα πολες απουσίες ενεργών μελών ......  με έναν είχα συναντηθεί μόνο .. απλά θα σου πω μένω νεο Ηράξλειο αν καταλαβαίνεις ποιος είμαι.... οχι σε προσωπικό επίπεδο φυσικά δεν με ξέρεις... με κάποιο άλλο παλικάρι είχαμε πειει καφέ δυο φορές...

OK aδελφέ να σαι καλά.
ΑΕΚ γερά-γερά πρωτάθλημα ξανά

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
[youtube=425,350]Q1Xp2E-rprY[/youtube]
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να πουμε ενα πιο συνχρονο

4

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
dfwk και σενα σε αγαπαο κολιτε,βεβεα προτος κολιτος εινε ο τραγουδιστης ,που χαθικε αυτη η ψυχη!!!!!!!!!
15

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον ΣΠάρτακο...

Πάντως εμένα μου χει λείψει εδώ μεσα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΕΝταξει,όταν ήταν εδώ μέσα ο Αρίωνας,κανένας δεν κουνιόταν.Μα κανένας.Μόνο κα΄τι άξεστοι που του βριζαν την μάνα.Τέτοιοι ήταν επειδή δεν μπορούσαν να του την πούνε αλλιώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom