DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημερα...0-2 Θα ειναι το σκορ....
O Aρίωνας είσαι;
Καλημερα...0-2 Θα ειναι το σκορ....
O Aρίωνας είσαι;
Καλημέρα Αεκάρες! ...και κλωνοαεκάρες!Χθες έστειλα ένα φίλο να πάρει εισιτήρια και περίμενε 5.5 ώρες στην ουρά!
Ευτυχώς τσιμπήσαμε 2 την τελευταία στιγμή!
Με το άθλημα!Καλημέρα Αεκάρες! ...και κλωνοαεκάρες!
Με ποιον θα είσαι ταράτσα...γιατί με έχεις μπερδέψει λίγο!
Άντε να το κόψουμε στην ισοπαλία για να είσαι διπλά ευχαριστημένος!Να σου πω την αλήθεια το είχα για κλειστό παιχνιδάκι με πρώτο σημείο το Χ!Αλλά από την μία διαβάζω ότι η ΑΕΚ θα κατέβει με φουλ επιθετικό σχήμα,από την άλλη ο Πάοκ με ψυχολογία και τόσο κόσμο στις εξέδρες μπορεί να παρασυρθεί και να παίξει ανοιχτά...έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι μπορεί να γίνει το ματσάκι ροντέο!Με το άθλημα!
Όπως συνήθως δηλαδή!Άντε να το κόψουμε στην ισοπαλία για να είσαι διπλά ευχαριστημένος!Να σου πω την αλήθεια το είχα για κλειστό παιχνιδάκι με πρώτο σημείο το Χ!Αλλά από την μία διαβάζω ότι η ΑΕΚ θα κατέβει με φουλ επιθετικό σχήμα,από την άλλη ο Πάοκ με ψυχολογία και τόσο κόσμο στις εξέδρες μπορεί να παρασυρθεί και να παίξει ανοιχτά...έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι μπορεί να γίνει το ματσάκι ροντέο!
Σε πρόλαβα!Ποιος θυμάται πριν χρόνια,επί Βαλέντσια στον ΠΑΟΚ ,που έληξε ένα ματς 4-4;;;;
Κάτι τέτοιο θα παιχτεί
Όντως από 2-4!Το θυμάμαι και για άλλο λόγο!Με το διπλό της ΑΕΚ έκλεινα 13άρι στο Προπό!Όπως συνήθως δηλαδή!
Το θυμάσαι εκείνο το 4-4?
Ματσάρα!
Ε λογικό είναι!Ρε μαλάκα Ταράτσα το ίδιο ποστ γράψαμε,την ίδια στιγμή
Το ισοφαρίσατε σε εμένα πάει?Αν θυμάμαι καλά είχε χάσει ένα άχαστο το κριάρι ο Σέρβος που είχαμε μπροστά και στην κόντρα ισοφάρισε ο Πάοκ στο τελευταίο λεπτό!Το τι μπινελίκια έφαγε...
gatto άσε που εδώ δεν έχει να ασχοληθώ με κάτι άλλο! Όλη μέρα μαλώνουν για το ποιός είναι το αφεντικό της πόλης και παρασέρνομαι!