Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μεγαλη υποθεση η νικη στην Τουμπα.Θα δειξει πολλα για φετος.Παμε γερα.

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα... Θα πέσει πολύ  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: και μετά  :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χθες έστειλα ένα φίλο να πάρει εισιτήρια και περίμενε 5.5 ώρες στην ουρά!
Ευτυχώς τσιμπήσαμε 2 την τελευταία στιγμή! :rockon: :rockon: :rockon:
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon:...και κλωνοαεκάρες! :2funny:
Με ποιον θα είσαι ταράτσα...γιατί με έχεις μπερδέψει λίγο! :P

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε να το κόψουμε στην ισοπαλία για να είσαι διπλά ευχαριστημένος!Να σου πω την αλήθεια το είχα για κλειστό παιχνιδάκι με πρώτο σημείο το Χ!Αλλά από την μία διαβάζω ότι η ΑΕΚ θα κατέβει με φουλ επιθετικό σχήμα,από την άλλη ο Πάοκ με ψυχολογία και τόσο κόσμο στις εξέδρες μπορεί να παρασυρθεί και να παίξει ανοιχτά...έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι μπορεί να γίνει το ματσάκι ροντέο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όργια λέει έκανε ο Τζιμπούρ στις προπονήσεις.Γυάλιζε το μάτι του.Για κα΄τι τέτοια ματς είναι ο Τζιμπούρ.Πιστεύω ότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν για να παίζουν σε τέτοια ματς.

Φουλ επίθεση δοκίμασε ο Γιώργαρος ο Δώνης.Εβαλε μπροστά δοκιμαστικά Σκόκο,Ζορρό,Εντίνιο κ Τζιμπούρ.Βλέπω κανά 8-13 να λήγει το ματς

Επισκέπτης
Άντε να το κόψουμε στην ισοπαλία για να είσαι διπλά ευχαριστημένος!Να σου πω την αλήθεια το είχα για κλειστό παιχνιδάκι με πρώτο σημείο το Χ!Αλλά από την μία διαβάζω ότι η ΑΕΚ θα κατέβει με φουλ επιθετικό σχήμα,από την άλλη ο Πάοκ με ψυχολογία και τόσο κόσμο στις εξέδρες μπορεί να παρασυρθεί και να παίξει ανοιχτά...έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι μπορεί να γίνει το ματσάκι ροντέο!
Όπως συνήθως δηλαδή!
Το θυμάσαι εκείνο το 4-4?
Ματσάρα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποιος θυμάται πριν χρόνια,επί Βαλέντσια στον ΠΑΟΚ ,που έληξε ένα ματς 4-4;;;;
Κάτι τέτοιο θα παιχτεί :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε μαλάκα Ταράτσα το ίδιο ποστ γράψαμε,την ίδια στιγμή :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νομίζω.Κάθε μπαλλα που πήγαινε μέσα στην περιοχή,ήταν γκολ :helpplea:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν θυμάμαι καλά είχε χάσει ένα άχαστο το κριάρι ο Σέρβος που είχαμε μπροστά και στην κόντρα ισοφάρισε ο Πάοκ στο τελευταίο λεπτό!Το τι μπινελίκια έφαγε... :tickedoff:

Επισκέπτης
Αν θυμάμαι καλά είχε χάσει ένα άχαστο το κριάρι ο Σέρβος που είχαμε μπροστά και στην κόντρα ισοφάρισε ο Πάοκ στο τελευταίο λεπτό!Το τι μπινελίκια έφαγε... :tickedoff:
Το ισοφαρίσατε σε εμένα πάει?
Απλώς κάνω αβάντα στον παοκ γιατί γουστάρουν οι γαύροι τους αρειανους και μου την δίνει!
Μέχρι συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον ολυμπιακό έστειλαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Επισκέπτης
gatto άσε που εδώ δεν έχει να ασχοληθώ με κάτι άλλο! Όλη μέρα μαλώνουν για το ποιός είναι το αφεντικό της πόλης και παρασέρνομαι! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom