talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αντέχεις φατούρο ρε απο τον άλφα?....παναγία μου....Το ματς θα το δούμε στη ΓΙΑΦΚΑ ΠΑΡΕΑ!!!!!Και θα πέσει και φατούρο μετά!!!!!
αντέχεις φατούρο ρε απο τον άλφα?....παναγία μου....Το ματς θα το δούμε στη ΓΙΑΦΚΑ ΠΑΡΕΑ!!!!!Και θα πέσει και φατούρο μετά!!!!!
που?....στο ροζικλέρ?....καλό παλιό τσοντοσινεμα....εκει μπορεί...Βαζελάκια πείτε αλεύρι......Ένα στις 31 σας περιμένει.....
Σε ποια απ'όλες??? Ετοιμάζω πυρετωδώς και την δικιά μου γιάφκα!!!Το ματς θα το δούμε στη ΓΙΑΦΚΑ ΠΑΡΕΑ!!!!!Και θα πέσει και φατούρο μετά!!!!!
Πρόσεξε να δεις..Απο τη μια μερια εσύ και ο Αλφα..Από την άλλη,DFWK,ARION,[size=14pt]TERAS[/size] και εγώ με το Σκοτεινό!!Πας κανένα στοιχηματάκι?????αντέχεις φατούρο ρε απο τον άλφα?....παναγία μου....
Όχι στην Αλάσκα....που?....στο ροζικλέρ?....καλό παλιό τσοντοσινεμα....εκει μπορεί...
Ναύαρχε ξέχασες και καμιά 15αρα πρωτεριανούςΠρόσεξε να δεις..Απο τη μια μερια εσύ και ο Αλφα..Από την άλλη,DFWK,ARION,[size=14pt]TERAS[/size] και εγώ με το Σκοτεινό!!Πας κανένα στοιχηματάκι?????
Ναύαρχε ξέχασες και καμιά 15αρα πρωτεριανούς
Και καταπέλτες!!!!!!!!!Ναύαρχε ξέχασες και καμιά 15αρα πρωτεριανούς
ρε παπάρες..πέφτουν τα τείχη της πόλης με τέτοια?.......θα κάνουμε έξοδο και θα σας...γλεντήσουμε....θα φάτε πολύ...υγρό πυρ....Και καταπέλτες!!!!!!!!!
Προς το παρόν θα γλεντήσουμε τον ...Pitsi αύριο με ....λευκό πυρ!!!!!!!!!!ρε παπάρες..πέφτουν τα τείχη της πόλης με τέτοια?.......θα κάνουμε έξοδο και θα σας...γλεντήσουμε....θα φάτε πολύ...υγρό πυρ....
το κολληταρι σου αρχισε την πολιτιστικη επανασταση στο διπλανο..αλλαξε νικ απο αιολος σε παπαριων & πλεον βαδιζει ακαθεκτος προς την δοξα & την αναγνωριση..Χαθηκε ο κολλητος μου ο Αριων ναναι καλα ελπιζω ναναι διακοπεσ γιατι τον περιμενει πολυ δουλεια στο Καναρινομαυρο Βολβο!!!!!!!!!!
ΧΑτζηχρηστος προεδρος=Βανδης κουραδοκουβαλητης,κοινως βοηθος μου
το κολληταρι σου αρχισε την πολιτιστικη επανασταση στο διπλανο..
δυσκολα βρισκεις κολλητους την σημερον ημερα,πραγματικος μπαρης και αξιοσ για βοηθοσ του Αχμεττο κολληταρι σου αρχισε την πολιτιστικη επανασταση στο διπλανο..αλλαξε νικ απο αιολος σε παπαριων & πλεον βαδιζει ακαθεκτος προς την δοξα & την αναγνωριση..
σε κανα τριμηνο βεβαια θα αρχισει & εκει τις μυνησεις ο κακομοιρογλου..
εχασες το πουλεν σου & εχεις αρρωστησει???
Πουτανα θα τα κανει κι εκει κι αυτος κι οι αλλοι...το χει στο αιμα του..ναι αλλα γιατι αρχισε ξερεις???γιατι εδω τον ξανα μπαναρανε,αλλα δεν φαινεται
Πουτανα θα τα κανει κι εκει κι αυτος κι οι αλλοι...το χει στο αιμα του..
το γιατι ειναι προφανες..ναι αλλα γιατι αρχισε ξερεις???γιατι εδω τον ξανα μπαναρανε,αλλα δεν φαινεται