gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έπαιρνε γύρω στα 700...Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβόλαιο είχε ο Λύμπε, και πόσα ζήτησε?
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έπαιρνε γύρω στα 700...Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συμβόλαιο είχε ο Λύμπε, και πόσα ζήτησε?
Ναι μην πάρετε παίχτες για να δούμε αν το μεγάλο όνομα θα μείνει στην Σουπερ Κλίκα!Δεν θα σας σώζει πάντα ο Γκαγκά και η παρέα του!μεγάλο όνομα είναι ο ίδιος ο Πάοκ.
Τι έγινε το στήσατε και φέτος; μαυλό δε βάζετε;
Λυπησουμε θα πεθανω αμα χωρισουμε....σε λυπάμαι.... τίποτα άλλο..
φραπεδάκι , ουζάκι και μεζέ έχει για αυτούς που πρέπει.Λυπησουμε θα πεθανω αμα χωρισουμε....
περιμενω να με κερασεις φραπεδακι!!!!!!!!!!!!
κολλητε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ιβιτς λεμε..Ο Καπετάνος στην Στεάουα!Τι έγινε?Αρχίσανε οι Ρουμάνοι να ψωνίζουν από το Ελλάντα?
oυζο δεν πινω μονο μπυρα!!!!!!!!!φραπεδάκι , ουζάκι και μεζέ έχει για αυτούς που πρέπει.
μάθε στην ζωή να σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους....
είσαι αστέρι διατριβή στην ηλιθιότητα έχεις κάνει..oυζο δεν πινω μονο μπυρα!!!!!!!!!
σε σεβομαι απεριοριστα,και ειδικα απο την στιγμη που θα πιασεις δουλεια στο κιτρινομαυρο βολβο,θεο θα σεχω,μεχρι και φοτο του Βανδη θα σου βαλω πανω στην χοανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ουζακι θα το πιομε στη Φιλαδελφεια απεναντι απο το χωρο που τωρα πια παρκαρει ο δημος τα σκουπιδιαρικα(ορθη αξιοποιηση χωρου..μπραβο στον δημαρχο)
αστειευεσαι προφανως ,iq 82 εχω δεν εινε πολλυ...είσαι αστέρι διατριβή στην ηλιθιότητα έχεις κάνει..
σιγά βρε λιγουράκο ΔΥαστειευεσαι προφανως ,iq 82 εχω δεν εινε πολλυ...
παντως διατριβες κανω το χειμωνα με οινοπνευμα ή πετραιλεο κανο και βεντουζες κοφτες...
σορυ φιλαρακο,που αργησα να απαντησω αλλα επρεπε να καθαρισουμε μια κουντουνα και μετα μασ φερανε κεμπαμπ να φαμε ,οντωσ ειμαι λιγουρης !!!!!!σιγά βρε λιγουράκο ΔΥ
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..σορυ φιλαρακο,που αργησα να απαντησω αλλα επρεπε να καθαρισουμε μια κουντουνα και μετα μασ φερανε κεμπαμπ να φαμε ,οντωσ ειμαι λιγουρης !!!!!!
ΔΥ τι εννοεισ δυτης δεν ειμαι δεν ξερω μπανιο ειμαι στεριανος... εσυ εισαι ΔΥτης (ΟΥΚΑΣ)
παντως ΔΥ πρεπει να ειναι και ο βανδης μιας και περσι του δινανε 2 μυρια για τον κτικιαρη και φετος τον εδωσε τζαμπα.Δωστου ρε φιλε καμια συμβουλη φαινεσαι γραμμματιζουμενος πρεπει να χεις σιγουρα βγαλει το γυμνασιο γιατι εμενα με σταματησε ο πατερασ στην δευτερα και μπηκα βοηθος στον αχορταγο,ξερεις αντλιοκουβαλητησ οπως και εσυ ...σορυ αλλα πρεπει να ξεκινισισ απο χαμηλα..βλεπεισ πχ τον Βανδη που ξεκινησε απο τα αψηλα Προεδροσ τησ αδεκαρασ και που καταληξατε να δινι τσαμπα τον κτικιαρη...αλλα θα με πεισ ο Ζαγορ ειναι κολλητοσ και του καμει δορο για το γαμο με τη λιλη
και για το προπονητικο μη στεναχωριεσε ,και του χρονου μερα θα ναι
σε περιμενω φιλαρα εξω απο το νεο γηπεδο τησ αεκουλας για να σε κερασω κανα μπυρονακι!!!!!!!!!
για να τουσ γραφουν τα καναλια και οι τσατσοφυλλαδεσ.....φιλαρακια!!!!!!!!!!!!Να ήταν μόνο αυτά τα εγκλήματα...
Τα άτομα δεν έχουν καμμία όρεξη να επενδύσουν!Γιατί δεν τα παρατάνε?
450 και πέρσι του προσέφερε 600 αλλά δεν τα πήρε, φέτος τα ζήτησε και πήρε τα τρία τουΑν δεν κάνω λάθος πρέπει να έπαιρνε γύρω στα 700...
Ίλια Ίβιτς κύριοι..... εμπορικό άνοιγμα στην Ρουμανία....Ο Καπετάνος στην Στεάουα!Τι έγινε?Αρχίσανε οι Ρουμάνοι να ψωνίζουν από το Ελλάντα?
να και ο αρχή ηλίθιος της Τήλου..αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..