Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μεγάλο όνομα είναι ο ίδιος ο Πάοκ.
Τι έγινε το στήσατε και φέτος; μαυλό δε βάζετε;
Ναι μην πάρετε παίχτες για να δούμε αν το μεγάλο όνομα θα μείνει στην Σουπερ Κλίκα!Δεν θα σας σώζει πάντα ο Γκαγκά και η παρέα του! :grin:
Γιατί έχουμε πάρει πολλά στημένα?Ανενημέρωτο σε βρίσκω στα διεθνή...

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Πάντως ο Λύμπε από πολύ έγκυρη πηγή (συνάδελφος του αδερφού μου τον έχει κουμπάρο) είναι αρρωστάκι ΠΑΟΚτζης.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λυπησουμε θα πεθανω αμα χωρισουμε....
περιμενω να με κερασεις φραπεδακι!!!!!!!!!!!!
κολλητε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φραπεδάκι , ουζάκι και μεζέ έχει για αυτούς που πρέπει.
μάθε στην ζωή να σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Καπετάνος στην Στεάουα!Τι έγινε?Αρχίσανε οι Ρουμάνοι να ψωνίζουν από το Ελλάντα?

Επισκέπτης
Ο Καπετάνος στην Στεάουα!Τι έγινε?Αρχίσανε οι Ρουμάνοι να ψωνίζουν από το Ελλάντα?
ιβιτς λεμε..
οτι σαβουρα εχουμε,εκει θα καταληξει..
πως τα φερνει ομως η πουτανα η ζωη..
καποτε χτυπαγαμε εμεις τα λιμα της ρουμανιας..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα κονομήσει καλά ο Πετρουλάκης! ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
φραπεδάκι , ουζάκι και μεζέ έχει για αυτούς που πρέπει.
μάθε στην ζωή να σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους....
oυζο δεν πινω μονο μπυρα!!!!!!!!!
σε σεβομαι απεριοριστα,και ειδικα απο την στιγμη που θα πιασεις δουλεια στο κιτρινομαυρο βολβο,θεο θα σεχω,μεχρι και φοτο του Βανδη θα σου βαλω πανω στην χοανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ουζακι θα το πιομε στη Φιλαδελφεια απεναντι απο το χωρο που τωρα πια παρκαρει ο δημος τα σκουπιδιαρικα(ορθη αξιοποιηση χωρου..μπραβο στον δημαρχο) :dancing: :dancing: :dancing:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
oυζο δεν πινω μονο μπυρα!!!!!!!!!
σε σεβομαι απεριοριστα,και ειδικα απο την στιγμη που θα πιασεις δουλεια στο κιτρινομαυρο βολβο,θεο θα σεχω,μεχρι και φοτο του Βανδη θα σου βαλω πανω στην χοανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ουζακι θα το πιομε στη Φιλαδελφεια απεναντι απο το χωρο που τωρα πια παρκαρει ο δημος τα σκουπιδιαρικα(ορθη αξιοποιηση χωρου..μπραβο στον δημαρχο) :dancing: :dancing: :dancing:
είσαι αστέρι διατριβή στην ηλιθιότητα έχεις κάνει..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
είσαι αστέρι διατριβή στην ηλιθιότητα έχεις κάνει..
αστειευεσαι προφανως ,iq 82 εχω δεν εινε πολλυ...
παντως διατριβες κανω το χειμωνα με οινοπνευμα ή πετραιλεο κανο και βεντουζες κοφτες...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σιγά βρε λιγουράκο ΔΥ
σορυ φιλαρακο,που αργησα να απαντησω αλλα επρεπε να καθαρισουμε μια κουντουνα και μετα μασ φερανε κεμπαμπ να φαμε ,οντωσ ειμαι λιγουρης !!!!!!
ΔΥ τι εννοεισ δυτης δεν ειμαι δεν ξερω μπανιο ειμαι στεριανος... εσυ εισαι ΔΥτης (ΟΥΚΑΣ)
παντως ΔΥ πρεπει να ειναι και ο βανδης μιας και περσι του δινανε 2 μυρια για τον κτικιαρη και φετος τον εδωσε τζαμπα.Δωστου ρε φιλε καμια συμβουλη φαινεσαι γραμμματιζουμενος πρεπει να χεις σιγουρα βγαλει το γυμνασιο γιατι εμενα με σταματησε ο πατερασ στην δευτερα και μπηκα βοηθος στον αχορταγο,ξερεις αντλιοκουβαλητησ οπως και εσυ ...σορυ αλλα πρεπει να ξεκινισισ απο χαμηλα..βλεπεισ πχ τον Βανδη που ξεκινησε απο τα αψηλα Προεδροσ τησ αδεκαρασ και που καταληξατε να δινι τσαμπα τον κτικιαρη...αλλα θα με πεισ ο Ζαγορ ειναι κολλητοσ και του καμει δορο για το γαμο με τη λιλη
και για το προπονητικο μη στεναχωριεσε ,και του χρονου μερα θα ναι
σε περιμενω φιλαρα εξω απο το νεο γηπεδο τησ αεκουλας για να σε κερασω κανα μπυρονακι!!!!!!!!!

Επισκέπτης
σορυ φιλαρακο,που αργησα να απαντησω αλλα επρεπε να καθαρισουμε μια κουντουνα και μετα μασ φερανε κεμπαμπ να φαμε ,οντωσ ειμαι λιγουρης !!!!!!
ΔΥ τι εννοεισ δυτης δεν ειμαι δεν ξερω μπανιο ειμαι στεριανος... εσυ εισαι ΔΥτης (ΟΥΚΑΣ)
παντως ΔΥ πρεπει να ειναι και ο βανδης μιας και περσι του δινανε 2 μυρια για τον κτικιαρη και φετος τον εδωσε τζαμπα.Δωστου ρε φιλε καμια συμβουλη φαινεσαι γραμμματιζουμενος πρεπει να χεις σιγουρα βγαλει το γυμνασιο γιατι εμενα με σταματησε ο πατερασ στην δευτερα και μπηκα βοηθος στον αχορταγο,ξερεις αντλιοκουβαλητησ οπως και εσυ ...σορυ αλλα πρεπει να ξεκινισισ απο χαμηλα..βλεπεισ πχ τον Βανδη που ξεκινησε απο τα αψηλα Προεδροσ τησ αδεκαρασ και που καταληξατε να δινι τσαμπα τον κτικιαρη...αλλα θα με πεισ ο Ζαγορ ειναι κολλητοσ και του καμει δορο για το γαμο με τη λιλη
και για το προπονητικο μη στεναχωριεσε ,και του χρονου μερα θα ναι
σε περιμενω φιλαρα εξω απο το νεο γηπεδο τησ αεκουλας για να σε κερασω κανα μπυρονακι!!!!!!!!!
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
gato 600 επαιρνε ο λυμπε.....
ΕΓΚΛΗΜΑ η ελευθερας του......
τα υπολοιπα εγκληματα τα εχω πει ποιο πριν...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να ήταν μόνο αυτά τα εγκλήματα...
Τα άτομα δεν έχουν καμμία όρεξη να επενδύσουν!Γιατί δεν τα παρατάνε? :helpplea:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Να ήταν μόνο αυτά τα εγκλήματα...
Τα άτομα δεν έχουν καμμία όρεξη να επενδύσουν!Γιατί δεν τα παρατάνε? :helpplea:
για να τουσ γραφουν τα καναλια και οι τσατσοφυλλαδεσ.....φιλαρακια!!!!!!!!!!!!
15 καλα ειναι

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ίλια Ίβιτς κύριοι..... εμπορικό άνοιγμα στην Ρουμανία....
μέχρι και τον Πεσέιρο τους κουβάλησε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom