χαλαρώστε και αράξτε πάλι.
1. όλοι οι έλληνες παίκτες είναι σε κακά χάλια. Αλλά ειδικά Κατσουράνης και Μπασινάς δεν βλέπονται στο γιούρο, μια πάσα δεν μπορούν να αλλάξουν. Δεν ξέρω γιατί έχετε κολλήσει όταν ειδικά ο Κατσουράνης έχει δηλώσει πως ΔΕΝ θέλει να επιστρέψει Ελλάδα. Βέβαια με τέτοιες εμφανίσεις δεν νομίζω να έχει και άλλες επιλογές, αλλά ...αν είναι χάλια γιατί να τον πάρετε εσείς;
2. Στους άσσους βλέπω συμπεριλαμβάνεται και ο ....Βενετίδης; Οκ, καλός παίκτης, εμένα μου αρέσει...αλλά κι άλλος 30άρης;; Κι άλλος από εμάς;
3. Ο μπελούτσι τιμήθηκε με 7,5 αδέρφια...και προς το παρόν υπερτιμήθηκε, αλλά κάποια στιγμή να κάνουμε και λίγο υπομονή πριν κρίνουμε. Τους κρίνουμε όλους πριν έρθουνε και αφού έρθουνε τους πρήζουμε χωρίς να τους δώσουμε χρόνο να προσαρμοστούνε....
4. Αρίωνα, για το άβαταρ σου. Όταν θυμηθείς ποιον Έλληνα τερματοφύλακα βγάλατε τα τελευταία 10 χρόνια που έκανε την υπέρβαση και έδωσε πρωτάθλημα Ευρώπης στην Εθνική μας...να κρίνεις τον Νικοπολίδη. Δεν λέω να μη βλέπουμε τα λάθη που κάνει...αλλά εσείς έχετε μορέτο και Μάχο...τι να συζητάμε τώρα....