Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εμεις τουλαχιστον εχουμε Παλτα πρωταθλητες!!!!!!!!!!!!!!!
Εσεις ηθικους πρωταθλητες ....
μόνο που αντί για κούπα εφέτος έχετε βάλει ένα αγαλματάκι ομοίωμα μαϊμούς με κεφάλι του Γκαγκάτση στην βιτρίνα των τροπαίων σας..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μόνο που αντί για κούπα εφέτος έχετε βάλει ένα αγαλματάκι ομοίωμα μαϊμούς με κεφάλι του Γκαγκάτση στην βιτρίνα των τροπαίων σας..
Βοηθε μου εσεις ουτε βιτρινα δεν εχετε,γι αυτο σου ελα στον αχορταγο και θα σου κανω δωρο μια βιτρινα να βαλεις τα τροπαια απο την νεα σου εργασια...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαλαρώστε και αράξτε πάλι.
1. όλοι οι έλληνες παίκτες είναι σε κακά χάλια. Αλλά ειδικά Κατσουράνης και Μπασινάς δεν βλέπονται στο γιούρο, μια πάσα δεν μπορούν να αλλάξουν. Δεν ξέρω γιατί έχετε κολλήσει όταν ειδικά ο Κατσουράνης έχει δηλώσει πως ΔΕΝ θέλει να επιστρέψει Ελλάδα. Βέβαια με τέτοιες εμφανίσεις δεν νομίζω να έχει και άλλες επιλογές, αλλά ...αν είναι χάλια γιατί να τον πάρετε εσείς;
2. Στους άσσους βλέπω συμπεριλαμβάνεται και ο ....Βενετίδης; Οκ, καλός παίκτης, εμένα μου αρέσει...αλλά κι άλλος 30άρης;; Κι άλλος από εμάς;
3. Ο μπελούτσι τιμήθηκε με 7,5 αδέρφια...και προς το παρόν υπερτιμήθηκε, αλλά κάποια στιγμή να κάνουμε και λίγο υπομονή πριν κρίνουμε. Τους κρίνουμε όλους πριν έρθουνε και αφού έρθουνε τους πρήζουμε χωρίς να τους δώσουμε χρόνο να προσαρμοστούνε....
4. Αρίωνα, για το άβαταρ σου. Όταν θυμηθείς ποιον Έλληνα τερματοφύλακα βγάλατε τα τελευταία 10 χρόνια που έκανε την υπέρβαση και έδωσε πρωτάθλημα Ευρώπης στην Εθνική μας...να κρίνεις τον Νικοπολίδη. Δεν λέω να μη βλέπουμε τα λάθη που κάνει...αλλά εσείς έχετε μορέτο και Μάχο...τι να συζητάμε τώρα....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
1. όλοι οι έλληνες παίκτες είναι σε κακά χάλια. Αλλά ειδικά Κατσουράνης και Μπασινάς δεν βλέπονται στο γιούρο, μια πάσα δεν μπορούν να αλλάξουν. Δεν ξέρω γιατί έχετε κολλήσει όταν ειδικά ο Κατσουράνης έχει δηλώσει πως ΔΕΝ θέλει να επιστρέψει Ελλάδα. Βέβαια με τέτοιες εμφανίσεις δεν νομίζω να έχει και άλλες επιλογές, αλλά ...αν είναι χάλια γιατί να τον πάρετε εσείς;
2. Στους άσσους βλέπω συμπεριλαμβάνεται και ο ....Βενετίδης; Οκ, καλός παίκτης, εμένα μου αρέσει...αλλά κι άλλος 30άρης;; Κι άλλος από εμάς;
3. Ο μπελούτσι τιμήθηκε με 7,5 αδέρφια...και προς το παρόν υπερτιμήθηκε, αλλά κάποια στιγμή να κάνουμε και λίγο υπομονή πριν κρίνουμε. Τους κρίνουμε όλους πριν έρθουνε και αφού έρθουνε τους πρήζουμε χωρίς να τους δώσουμε χρόνο να προσαρμοστούνε....
4. Αρίωνα, για το άβαταρ σου. Όταν θυμηθείς ποιον Έλληνα τερματοφύλακα βγάλατε τα τελευταία 10 χρόνια που έκανε την υπέρβαση και έδωσε πρωτάθλημα Ευρώπης στην Εθνική μας...να κρίνεις τον Νικοπολίδη. Δεν λέω να μη βλέπουμε τα λάθη που κάνει...αλλά εσείς έχετε μορέτο και Μάχο...τι να συζητάμε τώρα....
Σωστος,οπως και τα υπερτιμημενα εγχωρια ταλεντα που θελουν να φορτωσουν στον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ,Αβρααμ και Χριστοδουλοπουλο,αν ηταν παικταραδες οσο λενε οι εφημεριδες της ...
θα τους ειχε παρει η Ρεαλ η Μιλαν κτλ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από που κι ως που ξοφλημένος ο Κατσούρ ρε μάγκες?Επειδή είχε μια μέτρια χρονιά σε μια ομάδα που επίσης ήταν μέτρια και προβληματική φέτος????
Ή επειδή τον πήρανε τα χρόνια? :huh:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Από που κι ως που ξοφλημένος ο Κατσούρ ρε μάγκες?Επειδή είχε μια μέτρια χρονιά σε μια ομάδα που επίσης ήταν μέτρια και προβληματική φέτος????
γιατι περσι ηταν καλος...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Καταρχάς δεν έχουμε Μορέτο.Έχουμε Μάχο,Σορεντίνο κ Σαχά.Αν δεν ξέρεις τότε μην γράφεις για να γράψεις

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γιατι περσι ηταν καλος...
Γιατί τον παρακολουθούσες τόσο προσεχτικά?Λες να ξέχασε την μπάλα???
Είναι δεδομένο ότι είναι σε τραγική κατάσταση αυτή την στιγμή αλλά ας μην ξεχνάμε τα προβλήματα που είχε με την ομάδα του το τελευταίο διάστημα!!!
Θα κάνατε κάτι πανυγήρια αν ερχόταν στην ομάδα σας... :cool2:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γιατί τον παρακολουθούσες τόσο προσεχτικά?Λες να ξέχασε την μπάλα???
Είναι δεδομένο ότι είναι σε τραγική κατάσταση αυτή την στιγμή αλλά ας μην ξεχνάμε τα προβλήματα που είχε με την ομάδα του το τελευταίο διάστημα!!!
Θα κάνατε κάτι πανυγήρια αν ερχόταν στην ομάδα σας... :cool2:
Αλλοι μπορει εγω ΠΟΤΕ!!!!!!!!!Ελληνας παικτης καλος δεν υπαρχει μετριοι μονο που τους εχουν κανει οι δημοσιοτσατσοι Θεους.
Ο Νινης ,ο Παπασταθο και ο δικος μας ο Τορο καθε βδομαδα πανε και σε αλλο μεγαθηριο στυλ ρεαλ,και το πολυ πολυ να πανε σε καμια Λεστερ,Μπενφικα κτλ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αλλοι μπορει εγω ΠΟΤΕ!!!!!!!!!Ελληνας παικτης καλος δεν υπαρχει μετριοι μονο που τους εχουν κανει οι δημοσιοτσατσοι Θεους.
Ο Νινης ,ο Παπασταθο και ο δικος μας ο Τορο καθε βδομαδα πανε και σε αλλο μεγαθηριο στυλ ρεαλ,και το πολυ πολυ να πανε σε καμια Λεστερ,Μπενφικα κτλ
Δεν είπα ρε αδελφέ ότι είναι ο Πίρλο!!!Αλλά παίζει με κλειστά μάτια σε οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν είπα ρε αδελφέ ότι είναι ο Πίρλο!!!Αλλά παίζει με κλειστά μάτια σε οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα!
Φιλε αν η φιλοδοξια για την ομαδα σου ειναι να παρεις παικτη για το ελληνικο σαβουροεπιπεδο,τοτε καλα να παθουμε για το θεαμα της πλακας που βλεπουμε,

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φιλε αν η φιλοδοξια για την ομαδα σου ειναι να παρεις παικτη για το ελληνικο σαβουροεπιπεδο,τοτε καλα να παθουμε για το θεαμα της πλακας που βλεπουμε,
Τα παραλές φίλε!Τον έχουμε δει τον Κατσουράνη αρκετά χρόνια και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο!Αν δεν σου κάνουν τέτοιοι παίχτες δεν θα πρέπει να ασχολείσαι καθόλου με το Ελληνικό Πρωτάθλημα!
Ούτε είναι μικρή ομάδα η Μπενφίκα...ιστορικά είναι μεγαλύτερη από όλες τις Ελληνικές...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σωστος,οπως και τα υπερτιμημενα εγχωρια ταλεντα που θελουν να φορτωσουν στον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ,Αβρααμ και Χριστοδουλοπουλο,αν ηταν παικταραδες οσο λενε οι εφημεριδες της ...
θα τους ειχε παρει η Ρεαλ η Μιλαν κτλ...
φίλε μου απλά δεν θέλουν οι πρόεδροι να σας δώσουν αυτούς τους παίκτες τους έτσι απλά και κατ εμένα είναι μαγκιά του Σκόρδα αυτά που ζητάει έστω αν κάποιος πρόεδρος κάνει την υπέρβαση ο Σκόρδας με αυτά που θα πάρει θα μπορέσει να βρει κάτι καλό να συμπληρώσει το κενό.....
οι πέραν των 3 μεγάλων ομάδων μικρότερες ομάδες τέτοιους προέδρους χρειάζονται για να γίνουν καλύτερες και ποιο ανταγωνιστικές και παράλληλα και το πρωτάθλημα να γίνει ποιο ανταγωνιστικό...

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αλλού να ψάξεις τα αίτια που το Ελληνικό πρωτάθλημα πάει κατά διαόλου.... γιατί καλό πρωτάθλημα σημαίνει έσοδα κακό πρωτάθλημα σημαίνει φτώχεια....

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι σημασία έχει αν τα 10 χρόνια δεν υπήρχε γκολκίπερ της ΑΕΚ στην Εθνική υπήρχαν άλλοι ποδοσφαιριστές και μην ξεχνάς ότι πριν το προηγούμενο γύρω ο Μηλαράκιας  δεν ήταν δικός σου αλλά και μην ξεχνάς ότι στην εθνική του 2004 πόσοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν σε αυτήν....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
φίλε μου απλά δεν θέλουν οι πρόεδροι να σας δώσουν αυτούς τους παίκτες τους έτσι απλά και κατ εμένα είναι μαγκιά του Σκόρδα αυτά που ζητάει έστω αν κάποιος πρόεδρος κάνει την υπέρβαση ο Σκόρδας με αυτά που θα πάρει θα μπορέσει να βρει κάτι καλό να συμπληρώσει το κενό.....
οι πέραν των 3 μεγάλων ομάδων μικρότερες ομάδες τέτοιους προέδρους χρειάζονται για να γίνουν καλύτερες και ποιο ανταγωνιστικές και παράλληλα και το πρωτάθλημα να γίνει ποιο ανταγωνιστικό...
Και γω αυτο θελω να μεινουν στον μΠαοκΑρη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλα,αυτό το παλληκάρι ο Σορεντίνο έπαθε μεγάλη νείλα.Ομάδα ψαχνει κ ομάδα δεν βρίσκει κ θα ναι αναγκασμένος 2 Ιουλίου που ξεκινάει η προετοιμασία να έρθει Ελλάδα,αυτός κ η λατρευτή του γυναικούλα-προκειμένου να γνωρίσει την ζωή της πατρίδας μας καλύτερα που την θεωρεί ανυπόφορη :birdman: :birdman: :birdman:

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλα,αυτό το παλληκάρι ο Σορεντίνο έπαθε μεγάλη νείλα.Ομάδα ψαχνει κ ομάδα δεν βρίσκει κ θα ναι αναγκασμένος 2 Ιουλίου που ξεκινάει η προετοιμασία να έρθει Ελλάδα,αυτός κ η λατρευτή του γυναικούλα-προκειμένου να γνωρίσει την ζωή της πατρίδας μας καλύτερα που την θεωρεί ανυπόφορη :birdman: :birdman: :birdman:
καλύτερα να βρει καμιά ομάδα να βάλουμε και 1 εκ στο ταμείο μας αφού η γυναίκα του δεν ήθελε Ελλάδα, καλός τερματοφύλακας αλλά έκανε την μαλακία και ήθελε να φύγει.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΧΙ.Να ρθει ο φουστανάκιας εδώ,να μην βρει ομάδα κ να κάτσει να φάει την Ελλάδα στην μάπα που δεν του άρεσε κιόλας.Και φράγκο να μην πα΄ρουμε.Στα τέτοια μου.Όλο να φύγε ήθελε.Αρπα την τώρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
διαβασε καλύτερα τι είπα. Δεν μίλησα για ξοφλημένο. Υπερτιμημένο και όχι σε καλή κατάσταση είπα. Αν ήτανε τόοοοοσο καλοί Μπασινάς και Κατσουράνης δεν θα τρέχανε όλες οι ομάδες να τους πάρουνε; Εδώ μετά από ολόκληρη κατάκτηση Γιούρο και δεν καήκανε οι μεγάλοι να τον αρπάξουνε, τώρα θα τους γιάλιζε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom