You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Γεια σου Φίλε Τρελλέ και Χρόνια Πολλά.Απόψε θα κάνεις Ανάσταση σπέσιαλ με τα σχοιστομάτικα γύρω σου... ;) ;) ;) ;)kalo pasxa apo tailandi
se ola ta xanoumia alla kai se olous tous sostous antipalous
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Καλη Ανασταση σε ολους. Με υγεια και οτι επιθυμει ο καθενας να το βρει.
Τα οπαδικα απο Τριτη και παλι στο προσκηνιο.
Τωρα προηγουνται τα κοκορετσια και τα κατσικακια.
Τα οπαδικα απο Τριτη και παλι στο προσκηνιο.
Τωρα προηγουνται τα κοκορετσια και τα κατσικακια.
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και γαύρο στην σούβλα.........................
Αυτών που τρώνε αρνί δλδ ;)
ΟΧΙ λιμανίσιο κουτόχορτο ;)
καλή Ανάσταση...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλό Πάσχα πρωταθλητές των Ελληνικών γηπέδων.......
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Χρόνια Πολλά,Χριστός Ανέστη συνχάνουμοι....
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Πόσο μακάκες ακόμα θα καταντήσετε
Ανακοίνωση
28-04-2008
H ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης και απέκτησε τα πλήρη αθλητικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Ismael Blanco από την Colon Santa Fe. Ο Ismael Blanco δήλωσε στο aekfc.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή καθώς για μένα σημαίνει ότι δικαίωσα με τις προσπάθειες μου τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν για να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ".
τον ηθελε ο γαυρος πηγη
28-04-2008
H ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης και απέκτησε τα πλήρη αθλητικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Ismael Blanco από την Colon Santa Fe. Ο Ismael Blanco δήλωσε στο aekfc.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή καθώς για μένα σημαίνει ότι δικαίωσα με τις προσπάθειες μου τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν για να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ".
τον ηθελε ο γαυρος πηγη
Ανακοίνωση
H ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης και απέκτησε τα πλήρη αθλητικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Ismael Blanco από την Colon Santa Fe.
Ο Ismael Blanco δήλωσε στο aekfc.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή καθώς για μένα σημαίνει ότι δικαίωσα με τις προσπάθειες μου τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν για να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Χαίρομαι που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ, έχω ήδη περάσει πολύ έντονες στιγμές σε αυτή την ομάδα και μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να περάσουμε όλοι μαζί πολλά ακόμη.
Το να παραμείνω στην ΑΕΚ ήταν αυτό που ήθελα, με δέχθηκαν όλοι από την πρώτη στιγμή με τον καλύτερο τρόπο, με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα, με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές που είχα. Ανυπομονούσα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής και δεν πέρασε από το μυαλό μου ποτέ καμία άλλη σκέψη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την πρωτοφανή αγάπη που μου έχει δείξει από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ΑΕΚ. Νιώθω ένα ιδιαίτερα δυνατό συναίσθημα για τους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να τους δίνω χαρά, που αυτή τη χρονιά κατάλαβα και εγώ πόσο την αξίζουν».
ηθελαν να παρουν τον γαμια τους πηγη
H ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης και απέκτησε τα πλήρη αθλητικά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Ismael Blanco από την Colon Santa Fe.
Ο Ismael Blanco δήλωσε στο aekfc.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή καθώς για μένα σημαίνει ότι δικαίωσα με τις προσπάθειες μου τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν για να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Χαίρομαι που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ, έχω ήδη περάσει πολύ έντονες στιγμές σε αυτή την ομάδα και μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να περάσουμε όλοι μαζί πολλά ακόμη.
Το να παραμείνω στην ΑΕΚ ήταν αυτό που ήθελα, με δέχθηκαν όλοι από την πρώτη στιγμή με τον καλύτερο τρόπο, με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα, με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές που είχα. Ανυπομονούσα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής και δεν πέρασε από το μυαλό μου ποτέ καμία άλλη σκέψη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την πρωτοφανή αγάπη που μου έχει δείξει από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ΑΕΚ. Νιώθω ένα ιδιαίτερα δυνατό συναίσθημα για τους φιλάθλους μας και θα προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να τους δίνω χαρά, που αυτή τη χρονιά κατάλαβα και εγώ πόσο την αξίζουν».
ηθελαν να παρουν τον γαμια τους πηγη
Συνημμένα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Χρόνια Πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη.
Χρόνια Πολλά και στους Γιώργηδες για χτες.
Μπλάνκο
Μπλάνκο
Μπλάνκο
Μπλάνκο
Μα αφού είχε εθεαθεί ο μάνατζερ του στα γραφεία των γάυρων,πώς κ τελικά υπέγραψε στην ΑΕΚ;;;;
Χρόνια Πολλά σε όλους και Χριστός Ανέστη.
Χρόνια Πολλά και στους Γιώργηδες για χτες.
Μπλάνκο
Μπλάνκο
Μπλάνκο
Μπλάνκο
Μα αφού είχε εθεαθεί ο μάνατζερ του στα γραφεία των γάυρων,πώς κ τελικά υπέγραψε στην ΑΕΚ;;;;
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Καλημερίζω τους ηθικούς πρωταθλητές με κάποια τραγούδια του τόπου μας που ήταν και της μόδας τις γιορτινές ημέρες
ρε τον πρακτοραΚαλημερίζω τους ηθικούς πρωταθλητές με κάποια τραγούδια του τόπου μας που ήταν και της μόδας τις γιορτινές ημέρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις