Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ε ρε κωλοτούμπες............... ;)

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
είναι πολύ τραγικοί οι θρύνοι, χαίρονται με τα ψέματα, με ωραία ηθίκη μεγαλώνουν τα παιδία τους και άντε μετά να πάει μπρόστα το Ελλάδα. 36 τίτλοι μέσα στην παράγκα που είναι γεμάτοι με πέτσινα και χάρτινα.

σημείωση: Τα ασφαλιστικά εκδικάστικαν σήμερα και όχι η ουσία της υπόθεσης.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Aφου τελειωσε και τυπικα το πρωταθλημα. Θα ηθελα να πω τα εξης.
1 Τον τιτλο δεν τον παιρνει παντα ο καλυτερος.Αλλωστε ειναι κατι που το εχουμε ξαναζησει προσφατα.Ας τον χαιρονται λοιπον αυτοι που η ομαδικη καταξιωση ειναι συνιφασμενη με την προσωπικη τους. Οι υπολοιποι μαλλον γρηγορα θα θελουν να το ξεχασουν.
2Ποδοσφαιρο φετος σε διαρκεια δεν ειδα απο κανεναν διεκδικητη.
3Καλη μπαλα ειδα απο την ΑΕΚ σε ορισμενα ματς.
4Για την καλυτερη επιθεση, αμυνα,πρωτο σκορερ,περισσοτερους σκορερ, παικτη σε ασιστ,περισσοτερες νικες και νικη ξακαθαρη με 4-0 επι του δευτερου θελω να ευχαριστησω οσους προσφεραν και να πω οτι για μενα ΝΑ ΤΟΙ ΝΑ ΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
5 Τα play- off δεν με ενδιαφερουν , ουτε και η 2 θεση. Ας βαλει την ομαδα των νεων να παιξει για να δωσει το αναλογο <<κυρος>> στον νεο θεσμο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσένα ποιος σου φταίει πάλι μπρε?

Δεν κοιτάς τα χάλια σου που βγαίνεις 3 συνεχόμενα χρόνια 3ος και καταιδρωμένος???

Νίνης: Μόνοι μας το χάσαμε, δεν μας φταίει κανείς!
Νίλσον: Ο Νικοπολίδης MVP του πρωταθλήματος και ακολουθούν Τοροσίδης και Άντζας!
Εγώ απλά κάνω μια πρόβλεψη. Δε μου φταίει κανείς... Σε σας φταίνε πάντα οι άλλοι..........

Επισκέπτης
Καλά παιδιά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! Όταν εγώ λέω ότι ΟΛΟΙ οι γαύροι είναι ΙΔΙΟΙ ρε παιδί μου, δεν το λέω για πλάκα. ΠΑΝΤΑ οι απαντήσεις είναι κοινές για όλους! Αντάλαζα κάποια χιουμοριστικά e-mails με κάτι γαύρους εδώ στην δουλειά και μου λέγανε τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

- Τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο Τζόλε
- Το άρθορο 44
- Τον Ζήκο

... κτλ, κτλ, κτλ... Πιο γαλουχημένα άτομα δεν έχω γνωρίσει σε κανέναν άλλο χώρο στην ζωή μου! Συγχαρητήρια, είναι ζώα με βούλα :)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
είναι πολύ τραγικοί οι θρύνοι, χαίρονται με τα ψέματα, με ωραία ηθίκη μεγαλώνουν τα παιδία τους και άντε μετά να πάει μπρόστα το Ελλάδα. 36 τίτλοι μέσα στην παράγκα που είναι γεμάτοι με πέτσινα και χάρτινα.

Κρίμα που στην άθλια Νομική επιστήμη τα ασφαλιστικά μέτρα είναι πρόκριμα για την ουσία της υπόθεσης.

Στο σκεπτικό της υπόθεσης του CAS αναφέρεται το μη ορθόν της χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή της Καλαμαριάς.

Η επικύρψση της βαθμολογίας είναι πλέον αρμοδιότητα της ΕΠΟ και εφ'οσον απερρίφθη το έννομο συμφέρον τρίτων (ΑΕΚ, ΠΑΟ των γνωστών δευτερότριτων άλλωστε :dancing: :dancing: :dancing:) η Καλαμαριά μένει το μοναδικό μέρος με έννομο συμφέρον το οποίο με βάση τον υποβιβασμό της είναι υπό αμφισβήτηση εάν θα εκπροσωπηθεί σε πιθανή εκδίκαση της υπόθεσης από το CAS.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλά παιδιά είναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! Όταν εγώ λέω ότι ΟΛΟΙ οι γαύροι είναι ΙΔΙΟΙ ρε παιδί μου, δεν το λέω για πλάκα. ΠΑΝΤΑ οι απαντήσεις είναι κοινές για όλους! Αντάλαζα κάποια χιουμοριστικά e-mails με κάτι γαύρους εδώ στην δουλειά και μου λέγανε τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
- Τα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο Τζόλε
- Το άρθορο 44
- Τον Ζήκο
... κτλ, κτλ, κτλ... Πιο γαλουχημένα άτομα δεν έχω γνωρίσει σε κανέναν άλλο χώρο στην ζωή μου! Συγχαρητήρια, είναι ζώα με βούλα :)

Για να δούμε εσύ πως θα πρωτοτυπήσεις τώρα...

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...

image002if0.jpg

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κρίμα που στην άθλια Νομική επιστήμη τα ασφαλιστικά μέτρα είναι πρόκριμα για την ουσία της υπόθεσης.

Στο σκεπτικό της υπόθεσης του CAS αναφέρεται το μη ορθόν της χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή της Καλαμαριάς.

Η επικύρψση της βαθμολογίας είναι πλέον αρμοδιότητα της ΕΠΟ και εφ'οσον απερρίφθη το έννομο συμφέρον τρίτων (ΑΕΚ, ΠΑΟ των γνωστών δευτερότριτων άλλωστε :dancing: :dancing: :dancing:) η Καλαμαριά μένει το μοναδικό μέρος με έννομο συμφέρον το οποίο με βάση τον υποβιβασμό της είναι υπό αμφισβήτηση εάν θα εκπροσωπηθεί σε πιθανή εκδίκαση της υπόθεσης από το CAS.

αφού έχετε δίκιο όπως λέτε, (χάρτινοι) γιατί τόσουςςς μήνες δεν αφήνετε τα αρμοδία δικαστιρία να αποφασίσουν?? και μην μου πεις για τα Ελληνικά αρμόδια (που κάνουν κοκο στον κρόκους) αθλητικά όργανα-ανόργανα
ηθικολόγοι της λούτσας.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα. Ειμαι γαυρος. Σορι αν σας τη σπασω, βριστε με αν θελετε, αλλα ρε παιδια εξηγηστε μου πως γινεται απο κει που ολοι οι ΑΕΚτζηδες μιλαγατε για μια ΑΕΚ χαλια, για αποτυχημενη χρονια, για ομαδα που δεν βλεπεται, για τον Ζηκο και το Ριβαλντο οτι ειναι αχρηστοι, οτι την καλυτερη μπαλα την παιζει ο Αρης ή η Λαρισα, μεσα σε ενα μηνα ξαφνικα αυτη η ομαδα να ειναι η ηθικη πρωταθλητρια. Μαζεψα ελαχιστα απο αυτα που γραφατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ πριν απο 1 ΜΗΝΑ:

Σήμερα απεδείχθη περίτρανα πόσο κουρέλα ομάδα έχουμε. Ας μιλησουμε με ειλικρινεια. Ειμαστε τόσο ρεντίκολα που κλωτσησαμε και την τελευταία ευκαιρία για τον ήδη χαμενο τιτλο παιζοντας για να κρατησουμε το 1-0 με τον Αρη λες και παιζαμε με τη Λιβερπουλ. Δηλαδη για ονομααααααα!!!!!!!!!!!Ισοπαλια με το βαζελο, ισοπαλια με τον Αρη και μετα θα μας φταιει η διαιτησια και ο Κοκκαλης. Η ΑΕΚαρα μας καθε μερα γινεται Πανιωνιος, Αιγαλεω, Ηρακλης...
Το σημερινο ματς και η αεκ του παθιακακη θα το παιρνε. Ντεμη ευχαριστουμε αλλα το καλοκαιρι τον πουλο. Απλα δεν μπορεις...Κανενα διαρκειας το καλοκαιρι!Γηπεδο και παικταραδες τωρα αλλιως ολοι τον πουλο!

26 χρονια στο γηπεδο κοντα στην ΑΕΚΑΡΑ μας....ΑΛΛΑ δεν μπορω πια....βαρεθηκα....απελπιστηκα....σιχαθηκα...γιατι θα πρεπει να ψυχοπλακωνομαι; ηταν θεαμα παλι αυτο σημερα;

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει πεσει τοσο πολυ η ομαδα.επαιζε καλη μπαλιτσα στην αρχη.μετα επεσε και δεν ξαναεπεσε.δεν ξερω τι φταιει ρε γαμωτο.θελει χρηματα πολλα για να φτιαξουμε μια ομαδα που να ειναι 3 κλασεις ανωτερη απο τους αλλους 2.να νικαει τα παντα.

Δεν πειράζει παίδες... Εξάλλου οποιοσδήποτε ΝΟΗΜΩΝ άνθρωπος και να ξέρει ΕΛΑΧΙΣΤΑ περί ποδοσφαίρου καταλαβαίνει ότι δεν πηγαίναμε για πρωτάθλημα ούτε φέτος. Το έλεγα εξαρχής. Δεν πειράζει. Το θέμα για μένα είναι να αλλάξει πια η διοίκηση, να έρθει κάνας σοβαρός επιχειρηματίας με φράγκα, να κάνει τις μεταγραφές που πρέπει (ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!).

αδελφέ και εγώ μαζί σου το έχω γράψει πολλές φορές.
απλά εφέτος διώξαμε τον απατεώνα κατά την άποψη μου Φερέρ πολύ αργά όταν όλα είχαν τελειώσει

Καλημέρα!
Το κακό είναι ότι θα αναγκαστούμε να βλέπουμε αυτό το φάντασμα-ομάδα και στα πλέι-οφ!
Δις ις νοτ ΑΕΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αριον αυτο που θελει η αεκ δεν ειναι ξεσκαρταρισμα αλλα ολικη αλλαγη
μονο το ονομα να μεινει και κυριολεκτικα 3-4 παιχτες μονο
αλλα πρεπει αυτη η αλλαγη να αρχισει απο πανω προς τα κατω

δεν μπορει να χτυπησει πρωταθλημα με παπασταθοπουλο,ζηκο,λυμπε(φετος),σεζαρ(φετος) και ριμπο(φετος) κτλπ

μου εχει κοψει τη μπαλα πια η ΑΕΚ.ερχεται το σαββατοκυριακο και δεν θελω να δω τιποτα.οταν εχει ματς αντι να κατσω να δω βγαινω για καφε.

Αστεια αστεια μαγκες ο Αρης εχει παιξει την καλυτερη μπαλα φετος

για μενα το πιο ομορφο ποδοσφαιρο φετος το εχει παιξει η λαρισα.και εννοω να με ευχαριστει να το βλεπω.γιατι και ο αστερας εχει παρει αποτελεσματα και ειναι ψηλα αλλα δεν μας εχει τυφλωσει και με τη μπαλα που επαιξε.ακολουθησε σωστη τακτικη απλως και εχει καλους παιχτες.η λαρισα σε ολα τα παιχνιδια της στο ουεφα που επαιξε και με πιο σοβαρους αντιπαλους χαιροσουν να τη βλεπεις και ας εχασε σε ολα.

Φυσιολογικά,πάπαλα το πρωτάθλημα και για φέτος.
Χθες οι παίχτες έδειξαν κάποια σχετική διάθεση,αλλά η φετινή ανοργανωσιά σε συνδυασμό με την φετινή έλλειψη εμφανούς συστήματος μας έφεραν το πρωτο χηνάρι της χρονιάς.Ο ΠΑΟ ήταν μια καλοδουλεμένη κ καλοστημένη ομάδα,που αν δεν φοβόταν πιστεύω ότι θα το είχε παρει το ματς.ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ η χρονιά χάθηκε.
Και πρωτάθλημα να πάρεις πάλι χαμένη για μένα είναι ,γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν παρουσίασες φέτος .Ούτε καποιον παίχτη έβγαλες,ούτε καποιο σύστημα στην ομάδα καθιέρωσες.

εγώ προσωπικά μετά τα αποτελέσματα που έφεραν τον Φερέρ εκτός ομάδας το είχα γράψει εδώ μέσα ότι δεν περιμένουμε τίποτα αλλά και δεν αξίζει να περιμένουμε τίποτα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε εμείς σαν ομάδα

πωπω ρε πουστη μου η αεκ δε βλεπεται.τελεια.καναμε 3 ωρες ταξιδι να παμε και 3 μαλακισμενες να γυρισουμε ο κοντος πρεπει να ανοιξει τα ματια του και να δει οτι αυτη τη στιγμη η ΑΕΚ ειναι ομαδουλα.χρειαζονται παρα πολλες μεταγραφες και παρα πολυ χρημα.ΟΧΙ δεν ειναι χρηματα αυτα που εχωσε μεχρι τωρα!να αφησει τους ισολογισμους και να πραξει οπως οι μεγαλοι ευρωπαιοι προεδροι.με τη νοοτροπια τεχνοκρατη δε διοικειται κανενας μεγαλος συλλογος..και επιτελους!προς θεου!προεδρικες κλαψες οπως μετα τον πανιωνιο και ατακες ζηκου οτι αμα παιζαμε ετσι θαχαμε παρει το πρωταθλημα, σας/μας κανουν γραφικους!ΑΕΚ =υπερηφανεια πανω απ'ολα ειπαμε

To ματς ήταν πραγματική σούπα. Η ΑΕΚ χάλια μαύρα... Καλά, ΕΚΤΟΣ από αυτό που ήδη επισημάνατε (τα πλάγια-άουτ που εκτελούσε ο Μπλάνκο) δεν παρατηρήσατε κάτι άλλο πιο χοντρό? Όταν επαναφέραμε την μπάλα από πλάγιο-άουτ ζοριζόμασταν ΠΑΡΑ πολύ και στο 90% των περιπτώσεων την χάσαμε την μπάλα!!!

Το πέναλτυ πέτσινο πρώτης ποιότητας! Ούτε καν ο Σέζαρ δεν το πήρε, το του έδωσε ο διαιτητής απλόχερα!

Μπράβο στον Μπλάνκο, μαχητής. Σήμερα πάλεψε και ο Ρίμπο. Ο Ζήκος? Όλο δηλώσεις και καφεδάκια στο κέντρο του γηπέδου! Ο βάζελος έπαιζε καθαρά για Χ. Μαλακία του...

Εεε και εμείς οι αεκτζήδες μην τρώμε κουτόχορτο, όποτε έχουμε ομάδα η διαιτησία μας πάει γαμιόντας, τώρα που φαίνεται από μακριά ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια μπαλιά σωστά, μας σπρώχνουν διαιτητικά για να μας την λένε ότι μας βοήθησαν κιόλας.
Εγώ χάρηκα σήμερα στο γήπεδο ότι πολλοί αεκτζήδες – και εγώ μαζί -δεν πανηγύρισαν το γκολ πέναλτι που βάλαμε γκολ.

Ο ζήκος ισχυρίστηκε ότι το παιχνίδι σήμερα δεν το πήρε στις λεπτομέρειες......   
ένα πάνω, ένα κάτω πέναλτυ ψιλολεπτομέρειες.......... 

Και παμέγιστη δήλωση συνέχεια:
Αυτή η ΑΕΚ εάν ήταν ετσι από την αρχή της σεζόν θα ήταν πολύ μακριά βαθμολογικά από τους άλλους 2.......
Ρε μήπως τον λένε ΤΟΤΟ και μας το κρύβει;

Καλησπέρα αδέρφια.Μάπα το παιχνίδι μας,μόνο πάθος είχαμε,μας έδωσε και πέτσινο πέναλντυ ο κόρακας και άντε να φωνάζουμε τώρα για "χεσμένους" διαιτητές.Ρε μόνο κρασάκι ,καλή παρέα με τα αδέρφια και "ψήσε -φέρε" λέμε,δεν αξίζει να ασχολούμαστε πέρα από το χβαλέ....

Δώστε το ρε μαλάκες στο γαύρο στα χαρτιά... Λυτρώστε μας απ αυτό το μαρτύριο..... Ρεεεεεεεεεεε
Ναι ρε πουστη αν ειναι να ταλεπορουμαστε ετσι ας το παρει ο γαυρος

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εσείς που διαπιστώσατε την δήθεν αδικία γιατί κάνατε εκπρόθεσμη αίτηση στο CAS?

Γιατί όταν ο ΟΣΦΠ έκανε τις νομικές του κινήσεις εσύ δεν ασχολιόσασταν καθόλου? Μήπως επειδή ήσασταν 3οι και καταιδρωμένοι και δεν σας ενδιέφερε καθόλου τότε? Μεσολάβησε η 4αρα και γίνατε υπέρμαχοι όλων των δήθεν αδικημένων και δίκαιοι πρωταθλητές???Ξεχνάς την συνέντευξη τύπου του Ντέμη για αποτυχημένη χρονιά και παιδάκια που αν θέλουν τίτλους να γίνουν ΠΑΟ η ΟΣΦΠ.
Πριν 1 μήνα έγιναν αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image006ht6.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν κολλάω ρε φίλε...αν δεν θέλεις απαντήσεις πες το μας να σε αφήσουμε να κάνεις τον μονόλογο σου!
Αυτό που είπε όμως ο Ιωαννίδης δεν έχει να κάνει με την αξία των παιχτών ή με το αν είναι κάποιος λούζερ!
Απαντήσεις μου αρέσιε να μο δίνουν, αρκεί να είναι σχετικές. Ο σεγκούρα τώρα που κολλούσε; Δεν σου έκανα απαρίθμηση λούζερ. Μόνο για έναν σου μίλησα, τον Ζήκο.
Και πάλι μίλησα για προσωπική κρίση.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ευχαριστουμε για ολα ψυχαρα......... :rockon:

ρε σεις τι κωλοτούμπες είστε...μέχρι πριν 2 μήνες λέγατε πως δεν μπορεί να σόυρει τα πόδια του...ξαφνικά γίνανε όλοι παικταράδες φέτος; Αν εξαιρέσετε τον Μπλάνκο και τον Δέλλα που φέτος όλη τη χρονιά σας κρατήσανε ζωντανούς, οι υπόλοιποι....αντε γεια ήτανε..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακομα και ΜΜΕ ειναι του Κοκκαλη...
Χτες δεν ειχε μεινει ουτε ενα εισιτηριο απουλητο και αυτοι λενε οτι ειχε μονο 50.000 κοσμο..
Οι ψευτες...
Και 100.000 να χωραγε,θα το γεμιζε η ΑΕΚ..
1. ήμουνα μέσα και δεν ήτανε γεμάτο.
2. Το έδειξε και η τηλεόραση εκεί που έδειχνε ο πανό για το Ζήκο πως ειχε άδειες θέσεις.
3. Τι κακό είναι αυτό με τους αριθμούς που έχετε πάθει φέτος. Πρώτα οι βάζελοι φωνάζανε πως δεν λέγανε τα κανάλια για 30.000 κόσμο και λέγανε για 20.οοο. Τώρα φωνάζετε εσείς για τον κόσμο στο γήπεδο πως ήταν περισσότερος...
Ήμαρτον, τι σημασία έχει;

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εσείς που διαπιστώσατε την δήθεν αδικία γιατί κάνατε εκπρόθεσμη αίτηση στο CAS?

Γιατί όταν ο ΟΣΦΠ έκανε τις νομικές του κινήσεις εσύ δεν ασχολιόσασταν καθόλου? Μήπως επειδή ήσασταν 3οι και καταιδρωμένοι και δεν σας ενδιέφερε καθόλου τότε? Μεσολάβησε η 4αρα και γίνατε υπέρμαχοι όλων των δήθεν αδικημένων και δίκαιοι πρωταθλητές???Ξεχνάς την συνέντευξη τύπου του Ντέμη για αποτυχημένη χρονιά και παιδάκια που αν θέλουν τίτλους να γίνουν ΠΑΟ η ΟΣΦΠ.
Πριν 1 μήνα έγιναν αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image006ht6.jpg

το κρίμα είναι που χαίρεστε με τα χάλια σας, ο πιπάρας (παιχταρας) πσολε που ήταν σε κώμα και έκλαιγε στα αποδυτηρία τι έγινα ξύπνησε?? το πούμαν με τους ξεφτίλες το βρήκατε?? στα θύματα που ήταν στου ρέντη ποιοι ήταν?? οι μη κωλοτουμπες??

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

θύμισέ μου ακριβώς ποιο είναι το παράπτωμα της ηθικής που έχεις καταλάβει εσύ για να καταλάβω κι εγώ;
Το οτι υπέδειξε ένα παράπτωμα ομάδας; (έπρεπε δηλαδή να το υποθάλψει; θα ήτανε καλύτερη η παρανομία;)
Το ό,τι κέρδισε 3 βαθμούς που έχασε στο γήπεδο; Δεν το αρνηθηκε αυτό. όμως για άλλο λόγο έγινε η ένσταση.
Και μην μου πει κανείς για τον Φυτανίδη, γιατί το πήρατε χαμπάρι ένα μήνα μετά τη λήξη της προθεσμίας της ένστασης και μετά κάνατε γαργάρες πως ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ....ας καγχάσω....ναι, ο Νικολαϊδης είναι ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία παγκοσμίως που προσπαθεί να δυναμώσει την ομάδα του υποθάλποντας παρανομίες εις βάρος του ταμείου του...μα τι λένε ρε γμτ....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
1. ήμουνα μέσα και δεν ήτανε γεμάτο.
2. Το έδειξε και η τηλεόραση εκεί που έδειχνε ο πανό για το Ζήκο πως ειχε άδειες θέσεις.
3. Τι κακό είναι αυτό με τους αριθμούς που έχετε πάθει φέτος. Πρώτα οι βάζελοι φωνάζανε πως δεν λέγανε τα κανάλια για 30.000 κόσμο και λέγανε για 20.οοο. Τώρα φωνάζετε εσείς για τον κόσμο στο γήπεδο πως ήταν περισσότερος...
Ήμαρτον, τι σημασία έχει;
Σημασια εχει οτι επι 15 μερες ολες οι εφημεριδες της ΑΕΚ,"ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ",να μη μεινει ουτε ενα εισιτηριο απουλητο απο τα μολις 65.000 που εκδωθηκαν (μαζι βεβαια με τα 25.000 διαρκειας),για τη "φιεστα του πρωταθληματος" και δεν πουληθηκαν ουτε αυτα!!
ΑΥΤΟ ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
Και να επαιρνε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ το πρωταθλημα...να πω ενταξει...βαρεθηκε ο κοσμος να πανηγυριζει..
Η μηπως ΔΕΝ υπαρχουν ουτε 65.000 Αεκτζηδες?
Για ονομα του θεου..Ειναι υπερδεκαπλασιοι..
Απλα...ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ,με την αποψη διαφορων ΓΡΑΦΙΚΩΝ,περι ΗΘΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ...

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θύμισέ μου ακριβώς ποιο είναι το παράπτωμα της ηθικής που έχεις καταλάβει εσύ για να καταλάβω κι εγώ;
Το οτι υπέδειξε ένα παράπτωμα ομάδας; (έπρεπε δηλαδή να το υποθάλψει; θα ήτανε καλύτερη η παρανομία;)
Το ό,τι κέρδισε 3 βαθμούς που έχασε στο γήπεδο; Δεν το αρνηθηκε αυτό. όμως για άλλο λόγο έγινε η ένσταση.
Και μην μου πει κανείς για τον Φυτανίδη, γιατί το πήρατε χαμπάρι ένα μήνα μετά τη λήξη της προθεσμίας της ένστασης και μετά κάνατε γαργάρες πως ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ....ας καγχάσω....ναι, ο Νικολαϊδης είναι ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία παγκοσμίως που προσπαθεί να δυναμώσει την ομάδα του υποθάλποντας παρανομίες εις βάρος του ταμείου του...μα τι λένε ρε γμτ....

και μόνο το ότι δεν έκανε ένσταση ο Εργοτέλης και έκανες εσύ, πρέπει να σας κάνει να λυπάστε, τώρα όλα τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορνέδες (εε κορδέλες ήθελα να πω)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το κρίμα είναι που χαίρεστε με τα χάλια σας, ο πιπάρας (παιχταρας) πσολε που ήταν σε κώμα και έκλαιγε στα αποδυτηρία τι έγινα ξύπνησε?? το πούμαν με τους ξεφτίλες το βρήκατε?? στα θύματα που ήταν στου ρέντη ποιοι ήταν?? οι μη κωλοτουμπες??

Αν είχες ασχοληθεί ελάχιστα με αθλητισμό θα ήξερες πως η ψυχολογία πάιζει τεράστιο ρόλο.
Και δεύτερον, δεν πανηγυρίζει κανείς ρε αδερφέ, αλλά βαριόμαστε την μουρμούρα σας....τέτοια κωλοτούμπα δεν ξαναγίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom