Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
enosi_2008_04_09.jpg

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Η Καλαμαριά καλά θα έκανε να ρωτούσε τους δικηγόρους της ΠΡΙΝ χρησιμοποιήσει τον παίκτη.
Όλα μα όλα όσα ισχυρίζεται ΝΟΜΙΚΑ είναι παπαριές και το ξέρει.
Η απόφαση ΝΟΜΙΚΑ είναι μονόδρομος. Δικαίωση του Ολυμπιακού.
Contra απόφαση = ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
Αυτό ειδικά για το δικαίωμα εργασίας κλπ είναι μπαντελώς γελοίο ως επιχείρημα και μόνο τα γέλια υων δικαστών και των νομικών θα προκαλέσει.
ΥΓ. Διαφωνώ και εγώ με το ότι κερδόισαμε τον αγώνα στα χαρτιά. Αλλά η κίνηση του Ολυμπιακού ήταν ΝΟΜΙΜΗ και ΔΙΚΑΙΗ.
ρε φιλε τι βλακειες διαβαζω προινιατικα?τον εαυτο σου κοροιδευεις με αυτα που λες?η επο φταιει για οτι εγινε.οφειλει να ελεγχει ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΕ καρτα ξενου ποδοσφαιριστη ερχεται το νομικο της επιτελειο.το ξερεις αυτο?μπα που να το ξερεις εσυ..και πια ακριβως απο τα αιτηματα της ειναι παπαριες???εξηγησε μας ρε παιχτη!!και απο που και ως που ηταν δικαιη η κινηση του ολυμπιακου??επειδη δηλαδη επαιξε ο βαλνερ σας κερδισαν????αν δεν επαιζε δηλαδη θα κερδιζατε??φιλε μου αν σεβεσαι τον εαυτο σου,αστο,μην προσπαθεις να δικαιολογησει τον βοθρο του ελληνικου ποδοσφαιρου..πηγαινε κανε κανενα μαθημα νομικης και μετα ελα πες μας.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε τι βλακειες διαβαζω προινιατικα?τον εαυτο σου κοροιδευεις με αυτα που λες?η επο φταιει για οτι εγινε.οφειλει να ελεγχει ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΕ καρτα ξενου ποδοσφαιριστη ερχεται το νομικο της επιτελειο.το ξερεις αυτο?μπα που να το ξερεις εσυ..και πια ακριβως απο τα αιτηματα της ειναι παπαριες???εξηγησε μας ρε παιχτη!!και απο που και ως που ηταν δικαιη η κινηση του ολυμπιακου??επειδη δηλαδη επαιξε ο βαλνερ σας κερδισαν????αν δεν επαιζε δηλαδη θα κερδιζατε??φιλε μου αν σεβεσαι τον εαυτο σου,αστο,μην προσπαθεις να δικαιολογησει τον βοθρο του ελληνικου ποδοσφαιρου..πηγαινε κανε κανενα μαθημα νομικης και μετα ελα πες μας.
ας τον τρελό στην τρέλα του που λέει και το τραγούδι έχουν ανάγκη τα γαυράκια την κούπα να πάρει ο κρόκους μερικά φράγκα ακόμα να ψωνίσει μερικά σακιά φακές ( σαν τον Μπελούτσι) έχουν έλειψει σιδήρου τα τρανς και δεν στέκουν καλά στην πιάτσα.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το λαγαριασμό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

URL]]

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 4-0

Σε τέλεια ποιότητα.

Πρώτο ημίχρονο!

Δεύτερο ημίχρονο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οσον αφορα την ενσταση του Ολυμπιακου...Φιλοι Αεκτζηδες..ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Οι πιο παλιοι θα θυμουνται τι ειχε γινει στις αρχες του 90 μεσα στη Φιλαδελφεια με το καπνογονο..Τοτε που κερδιζαμε μεχρι το 81 με 1-2 (και Χ να εληγε ο αγωνας,το πρωταθλημα ηταν σιγουρο)και με αφορμη ενα καπνογονο που αναψε στη σκεπαστη, προεκυψε αναταραχη διακοπηκε ο αγωνας και μας στειλανε κα ξαναπαιζουμε τον αγωνα στη ροδο οπου και χασαμε..Οι πιο παλιοι θυμουνται την αντιδραση του κοσμου στον επομενο αγωνα με Αθηναικο στο Καραισκακη οταν οργισμενος ο κοσμος μπηκε στο γηπεδο και πηρε στο κυνηγι τον χρηστο Δημοπουλου και αλλους βαζελους παιχτες του Αθηναικου αλλα και τους διαιτητες..Αποτελεσμα 5 αγωνιστικες τιμωρια και ο τιτλος πεταξε..
Οταν λοιπον εχεις υπαρξει στη θεση του αδικημενου και σου εχουνε και σενα αφαιρεθει στα χαρτια αγωνες που εχεις κερδισει στο γηπεδο, τοτε μπορεις να καταλαβεις και γιατι ορισμενοι δεν θελουμε αυτα που φωναζαμε στους αλλους να τα κανουμε εμεις..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
τον εαυτο σου κοροιδευεις με αυτα που λες?η επο φταιει για οτι εγινε.οφειλει να ελεγχει ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΕ καρτα ξενου ποδοσφαιριστη ερχεται το νομικο της επιτελειο.το ξερεις αυτο?μπα που να το ξερεις εσυ..και πια ακριβως απο τα αιτηματα της ειναι παπαριες???εξηγησε μας ρε παιχτη!!και απο που και ως που ηταν δικαιη η κινηση του ολυμπιακου??επειδη δηλαδη επαιξε ο βαλνερ σας κερδισαν????αν δεν επαιζε δηλαδη θα κερδιζατε?.πηγαινε κανε κανενα μαθημα νομικης και μετα ελα πες μας.
Σύντροφε διάβασε καλύτερα και χωρίς πάθος το πόστ μου.
Δεν έχω αντίρηση στην υπαιτιότητα της ΕΠΟ. Ας στραφεί εναντίον της η Καλαμαριά και ας διεκδικήσει αποζημίωση. Νομικά στέκει.
Μαθήματα νομικής έκανα για 11 χρόνια. Σχετικό είναι και το επάγγελμά μου.
Αν ΕΣΥ ενδιαφέρεσαι να διαβάσεις κανένα βιβλίο εισαγωγής στην επιστήμη του Δικαίου κλπ, γράψε μου να σου προτείνω.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σύντροφε διάβασε καλύτερα και χωρίς πάθος το πόστ μου.
Δεν έχω αντίρηση στην υπαιτιότητα της ΕΠΟ. Ας στραφεί εναντίον της η Καλαμαριά και ας διεκδικήσει αποζημίωση. Νομικά στέκει.
Μαθήματα νομικής έκανα για 11 χρόνια. Σχετικό είναι και το επάγγελμά μου.
Αν ΕΣΥ ενδιαφέρεσαι να διαβάσεις κανένα βιβλίο εισαγωγής στην επιστήμη του Δικαίου κλπ, γράψε μου να σου προτείνω.
μάλλον ο ΟΣΦΠ πρέπει να στραφεί εναντίον της ΕΠΟ που τόσα χρόνια τον έχει καλομάθει από την στιγμή που η ΕΠΟ έκδοσε δελτίο στον παίκτη αυτός έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και τα περί έκδοσεις δελτίου για να μην χαθεί ο παίκτης είναι αρλούμπες......
και αν ακόμη έστεκε αυτό η ΕΠΟ και η Λίγκα είχαν την υποχρέωση να ενημερώσουν την Καλαμαριά ότι ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί... όπως γίνετε και στης τιμωρίες των παικτών...

έτσι απλά...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οσον αφορα την ενσταση του Ολυμπιακου...Φιλοι Αεκτζηδες..ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Οι πιο παλιοι θα θυμουνται τι ειχε γινει στις αρχες του 90 μεσα στη Φιλαδελφεια με το καπνογονο..Τοτε που κερδιζαμε μεχρι το 81 με 1-2 (και Χ να εληγε ο αγωνας,το πρωταθλημα ηταν σιγουρο)και με αφορμη ενα καπνογονο που αναψε στη σκεπαστη, προεκυψε αναταραχη διακοπηκε ο αγωνας και μας στειλανε κα ξαναπαιζουμε τον αγωνα στη ροδο οπου και χασαμε..Οι πιο παλιοι θυμουνται την αντιδραση του κοσμου στον επομενο αγωνα με Αθηναικο στο Καραισκακη οταν οργισμενος ο κοσμος μπηκε στο γηπεδο και πηρε στο κυνηγι τον χρηστο Δημοπουλου και αλλους βαζελους παιχτες του Αθηναικου αλλα και τους διαιτητες..Αποτελεσμα 5 αγωνιστικες τιμωρια και ο τιτλος πεταξε..
Οταν λοιπον εχεις υπαρξει στη θεση του αδικημενου και σου εχουνε και σενα αφαιρεθει στα χαρτια αγωνες που εχεις κερδισει στο γηπεδο, τοτε μπορεις να καταλαβεις και γιατι ορισμενοι δεν θελουμε αυτα που φωναζαμε στους αλλους να τα κανουμε εμεις..
μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η παρελθοντολογία και γενικώς ο φίλαθλος να έχει την απαίτηση οι ΠΑΕ να δώσουν όμορφο ποδόσφαιρο και όχι να υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία για την επίτευξη άλλων στόχων από τους ιδιοκτήτες τους?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
μάλλον ο ΟΣΦΠ πρέπει να στραφεί εναντίον της ΕΠΟ που τόσα χρόνια τον έχει καλομάθει από την στιγμή που η ΕΠΟ έκδοσε δελτίο στον παίκτη αυτός έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και τα περί έκδοσεις δελτίου για να μην χαθεί ο παίκτης είναι αρλούμπες......και αν ακόμη έστεκε αυτό η ΕΠΟ και η Λίγκα είχαν την υποχρέωση να ενημερώσουν την Καλαμαριά ότι ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί... όπως γίνετε και στης τιμωρίες των παικτών...έτσι απλά...
Λοιπόν όχι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Και αυτό γιατί όπως προανέφερα υπήρχε γραπτός κανονισμός και ΟΦΕΙΛΕ να τον ξέρει η Καλαμαριά ή (κυρίως) οι δικηγόροι της. Ας πρόσεχαν.
Η ΕΠΟ καλώς εξέδωσε δελτίο στον παίκτη σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Το θέμα είναι αν όφειλε να υποδείξει στην Καλαμαριά ή όχι, το γεγονός ότι δεν είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Και γι' αυτό λέω παραπάνω ας στραφεί η Καλαμαριά κατά της ΕΠΟ (προσωπική μου άποψη -δεν θα κερδίσει τπτ).

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν όχι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Και αυτό γιατί όπως προανέφερα υπήρχε γραπτός κανονισμός και ΟΦΕΙΛΕ να τον ξέρει η Καλαμαριά ή (κυρίως) οι δικηγόροι της. Ας πρόσεχαν.
Η ΕΠΟ καλώς εξέδωσε δελτίο στον παίκτη σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Το θέμα είναι αν όφειλε να υποδείξει στην Καλαμαριά ή όχι, το γεγονός ότι δεν είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Και γι' αυτό λέω παραπάνω ας στραφεί η Καλαμαριά κατά της ΕΠΟ (προσωπική μου άποψη -δεν θα κερδίσει τπτ).
όχι φίλε μου η ΕΠΟ όφειλε και η Λίγκα να ενημερώσουν την Καλαμαριά για το τι ισχύει για την περίπτωση του Βάλνερ και ακόμα και κάτι λόγο του ότι αυτό είναι διάταξη της ΟΥΕΦΑ και όχι του ΚΑΠ αυτές οι διατάξεις εφαρμόζοντε σε χώρες που έχουν αποδεχθεί τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ και η Σκωτία δεν έχει αποδεχθεί την εναρμόνιση αυτή και η εναρμόνιση δεν είναι υποχρεωτική να γίνει από καμιά χώρα όταν δεν την απαιτεί η τοπική ομοσπονδία.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και κάτι άλλο ο κανονισμός της ΟΥΕΦΑ λέει για τρίτη μεταγραφή ενώ στην ουσία ο Βάλνερ δεν έκανε 3 μεταγραφές αλλά 2 η ενδιάμεση μετακίνηση ήταν δανεισμός.
αλλά απλά η κωλυσιεργεία από την ΕΠΟ στο να στείλει στο cas την απόφαση δείχνει την σκοπιμότητα ότι απλά λόγο στενών χρονικών περιθορείων θέλουν να πιέσουν την κατάσταση για ευνοική απόφαση υπέρ του ΟΣΦΠ....

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί είσαι απολύτος σ' αυτά που λες αφού είναι φανερό ότι δεν γνωρίζεις και δεν μπορείς να ερμηνευσεις το Νόμο ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η παρελθοντολογία και γενικώς ο φίλαθλος να έχει την απαίτηση οι ΠΑΕ να δώσουν όμορφο ποδόσφαιρο και όχι να υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία για την επίτευξη άλλων στόχων από τους ιδιοκτήτες τους?
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ...
Μακαρι ολοι οι φιλαθλοι-μαλλον οπαδοι-ολων των ομαδων να ειχαν την ιδια αποψη..
Και η θεση τους να ειναι παγια και σταθερη,ανεξαρτητα αν μια συγκεκριμενη περιοδο,η ιδιοκτησια της ομαδας τους εχει "το πανω χερι" στα πραγματα...'
Γιατι οι πιο παλιοι εχουμε ζησει πολλες "Χουντες" στο Ελληνικο ποδοσφαιρο...και "Καπετανιους" με "κουμπουρια"..και "Μακαρους-Μελισσανιδηδες"..και τα τελευταια χρονια ζουμε τη "χουντα" του Κοκκαλη..
Υ.Γ:Και μην ακουσω παλι τις γνωστες δικαιολογιες,οτι επι παντοδυναμιας Βαρδινογιαννη η Μελισσανιδη,αυτοι αφηνανε και καναν αλλον να παρει κανα πρωταθλημα...Η "παραγκα" δε μετριεται σε μεγεθος...Η "υπαρχει" η "δεν υπαρχει"..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέρα αδερφοχανούμιααααααααα......... :grin: :grin: :grin: :grin: ...για να ακούσω αύριο ποιοι αλλόθρησκοι θα είναι τελικά?.....να ξέρω αν θα έχω το.... :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: μαζίμου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί είσαι απολύτος σ' αυτά που λες αφού είναι φανερό ότι δεν γνωρίζεις και δεν μπορείς να ερμηνευσεις το Νόμο ?
δεν είμαι απόλυτος και να εκφράζω με αυτά κάτι σαν ράδιο αρβύλα αλλά μεταφέρω λεγόμενα ειδικών που ασχολούνται με το εν λόγο ζήτημα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπέρα αδέλφια μου.
Μεγα συμμετοχή στο αυρινό τσιμπούσι,κατά το οποίο θα έχουμε κ μια έκπληξη ;) ;)

Στα του ποδοσφαίρου:σήμερα ,έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος σε Παιανία κ θρακομακεδόνες για αντιτόπινγκ κοντρόλ σε παίχτες.Οι αρμόδιοι του κοντρόλ πήγαν κ στου Ρέντη για τον ίδιο λόγο,αλλά δεν βρήκαν κανέναν,και έμαθαν ότι είχε αλλαχτεί η προπόνηση του Ολυμπιακού αναίτια κ δίχως να έχει ενημερωθεί κανείς.
Από την ομάδα του Ολυμπιακού είπαν ότι ενημέρωσαν για την αλλαγή της προπονησης όπως όφειλαν στην Σούπερ Λίγκα,αλλά το φαξ που ενημερωνε για αυτή την αλλαγή ,περιέργως δεν έφτασε ποτέ ,λόγω λάθους του υπαλλήλου της ΠΑΕ(πολλά υπαλληλικά λάθη τελευταία πυ άμεσα ή έμμεσα σχετίζονται με τις ντόπες).Έτσι ευτυχώς ή δυστυχώς η ομάδα του Ολυμπιακού,απέφυγε το αντιτόπινγκ κοντρόλ.

Τα όποια συμπεράσματα δικά σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom