alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε τι βλακειες διαβαζω προινιατικα?τον εαυτο σου κοροιδευεις με αυτα που λες?η επο φταιει για οτι εγινε.οφειλει να ελεγχει ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΕ καρτα ξενου ποδοσφαιριστη ερχεται το νομικο της επιτελειο.το ξερεις αυτο?μπα που να το ξερεις εσυ..και πια ακριβως απο τα αιτηματα της ειναι παπαριες???εξηγησε μας ρε παιχτη!!και απο που και ως που ηταν δικαιη η κινηση του ολυμπιακου??επειδη δηλαδη επαιξε ο βαλνερ σας κερδισαν????αν δεν επαιζε δηλαδη θα κερδιζατε??φιλε μου αν σεβεσαι τον εαυτο σου,αστο,μην προσπαθεις να δικαιολογησει τον βοθρο του ελληνικου ποδοσφαιρου..πηγαινε κανε κανενα μαθημα νομικης και μετα ελα πες μας.Η Καλαμαριά καλά θα έκανε να ρωτούσε τους δικηγόρους της ΠΡΙΝ χρησιμοποιήσει τον παίκτη.
Όλα μα όλα όσα ισχυρίζεται ΝΟΜΙΚΑ είναι παπαριές και το ξέρει.
Η απόφαση ΝΟΜΙΚΑ είναι μονόδρομος. Δικαίωση του Ολυμπιακού.
Contra απόφαση = ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
Αυτό ειδικά για το δικαίωμα εργασίας κλπ είναι μπαντελώς γελοίο ως επιχείρημα και μόνο τα γέλια υων δικαστών και των νομικών θα προκαλέσει.
ΥΓ. Διαφωνώ και εγώ με το ότι κερδόισαμε τον αγώνα στα χαρτιά. Αλλά η κίνηση του Ολυμπιακού ήταν ΝΟΜΙΜΗ και ΔΙΚΑΙΗ.
και κλαααααααααααααααμα το κωλαρακι σας απο την τεσσαρα...και κλάααααααααααμα τα τουρκάκια! ! !
ας τον τρελό στην τρέλα του που λέει και το τραγούδι έχουν ανάγκη τα γαυράκια την κούπα να πάρει ο κρόκους μερικά φράγκα ακόμα να ψωνίσει μερικά σακιά φακές ( σαν τον Μπελούτσι) έχουν έλειψει σιδήρου τα τρανς και δεν στέκουν καλά στην πιάτσα.ρε φιλε τι βλακειες διαβαζω προινιατικα?τον εαυτο σου κοροιδευεις με αυτα που λες?η επο φταιει για οτι εγινε.οφειλει να ελεγχει ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΕ καρτα ξενου ποδοσφαιριστη ερχεται το νομικο της επιτελειο.το ξερεις αυτο?μπα που να το ξερεις εσυ..και πια ακριβως απο τα αιτηματα της ειναι παπαριες???εξηγησε μας ρε παιχτη!!και απο που και ως που ηταν δικαιη η κινηση του ολυμπιακου??επειδη δηλαδη επαιξε ο βαλνερ σας κερδισαν????αν δεν επαιζε δηλαδη θα κερδιζατε??φιλε μου αν σεβεσαι τον εαυτο σου,αστο,μην προσπαθεις να δικαιολογησει τον βοθρο του ελληνικου ποδοσφαιρου..πηγαινε κανε κανενα μαθημα νομικης και μετα ελα πες μας.
και κλάααααααααααμα τα τουρκάκια! ! !
Σύντροφε διάβασε καλύτερα και χωρίς πάθος το πόστ μου.τον εαυτο σου κοροιδευεις με αυτα που λες?η επο φταιει για οτι εγινε.οφειλει να ελεγχει ΟΠΟΙΑ ΜΠΛΕ καρτα ξενου ποδοσφαιριστη ερχεται το νομικο της επιτελειο.το ξερεις αυτο?μπα που να το ξερεις εσυ..και πια ακριβως απο τα αιτηματα της ειναι παπαριες???εξηγησε μας ρε παιχτη!!και απο που και ως που ηταν δικαιη η κινηση του ολυμπιακου??επειδη δηλαδη επαιξε ο βαλνερ σας κερδισαν????αν δεν επαιζε δηλαδη θα κερδιζατε?.πηγαινε κανε κανενα μαθημα νομικης και μετα ελα πες μας.
μάλλον ο ΟΣΦΠ πρέπει να στραφεί εναντίον της ΕΠΟ που τόσα χρόνια τον έχει καλομάθει από την στιγμή που η ΕΠΟ έκδοσε δελτίο στον παίκτη αυτός έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και τα περί έκδοσεις δελτίου για να μην χαθεί ο παίκτης είναι αρλούμπες......Σύντροφε διάβασε καλύτερα και χωρίς πάθος το πόστ μου.
Δεν έχω αντίρηση στην υπαιτιότητα της ΕΠΟ. Ας στραφεί εναντίον της η Καλαμαριά και ας διεκδικήσει αποζημίωση. Νομικά στέκει.
Μαθήματα νομικής έκανα για 11 χρόνια. Σχετικό είναι και το επάγγελμά μου.
Αν ΕΣΥ ενδιαφέρεσαι να διαβάσεις κανένα βιβλίο εισαγωγής στην επιστήμη του Δικαίου κλπ, γράψε μου να σου προτείνω.
μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η παρελθοντολογία και γενικώς ο φίλαθλος να έχει την απαίτηση οι ΠΑΕ να δώσουν όμορφο ποδόσφαιρο και όχι να υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία για την επίτευξη άλλων στόχων από τους ιδιοκτήτες τους?Οσον αφορα την ενσταση του Ολυμπιακου...Φιλοι Αεκτζηδες..ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Οι πιο παλιοι θα θυμουνται τι ειχε γινει στις αρχες του 90 μεσα στη Φιλαδελφεια με το καπνογονο..Τοτε που κερδιζαμε μεχρι το 81 με 1-2 (και Χ να εληγε ο αγωνας,το πρωταθλημα ηταν σιγουρο)και με αφορμη ενα καπνογονο που αναψε στη σκεπαστη, προεκυψε αναταραχη διακοπηκε ο αγωνας και μας στειλανε κα ξαναπαιζουμε τον αγωνα στη ροδο οπου και χασαμε..Οι πιο παλιοι θυμουνται την αντιδραση του κοσμου στον επομενο αγωνα με Αθηναικο στο Καραισκακη οταν οργισμενος ο κοσμος μπηκε στο γηπεδο και πηρε στο κυνηγι τον χρηστο Δημοπουλου και αλλους βαζελους παιχτες του Αθηναικου αλλα και τους διαιτητες..Αποτελεσμα 5 αγωνιστικες τιμωρια και ο τιτλος πεταξε..
Οταν λοιπον εχεις υπαρξει στη θεση του αδικημενου και σου εχουνε και σενα αφαιρεθει στα χαρτια αγωνες που εχεις κερδισει στο γηπεδο, τοτε μπορεις να καταλαβεις και γιατι ορισμενοι δεν θελουμε αυτα που φωναζαμε στους αλλους να τα κανουμε εμεις..
Λοιπόν όχι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.μάλλον ο ΟΣΦΠ πρέπει να στραφεί εναντίον της ΕΠΟ που τόσα χρόνια τον έχει καλομάθει από την στιγμή που η ΕΠΟ έκδοσε δελτίο στον παίκτη αυτός έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και τα περί έκδοσεις δελτίου για να μην χαθεί ο παίκτης είναι αρλούμπες......και αν ακόμη έστεκε αυτό η ΕΠΟ και η Λίγκα είχαν την υποχρέωση να ενημερώσουν την Καλαμαριά ότι ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί... όπως γίνετε και στης τιμωρίες των παικτών...έτσι απλά...
όχι φίλε μου η ΕΠΟ όφειλε και η Λίγκα να ενημερώσουν την Καλαμαριά για το τι ισχύει για την περίπτωση του Βάλνερ και ακόμα και κάτι λόγο του ότι αυτό είναι διάταξη της ΟΥΕΦΑ και όχι του ΚΑΠ αυτές οι διατάξεις εφαρμόζοντε σε χώρες που έχουν αποδεχθεί τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ και η Σκωτία δεν έχει αποδεχθεί την εναρμόνιση αυτή και η εναρμόνιση δεν είναι υποχρεωτική να γίνει από καμιά χώρα όταν δεν την απαιτεί η τοπική ομοσπονδία.Λοιπόν όχι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Και αυτό γιατί όπως προανέφερα υπήρχε γραπτός κανονισμός και ΟΦΕΙΛΕ να τον ξέρει η Καλαμαριά ή (κυρίως) οι δικηγόροι της. Ας πρόσεχαν.
Η ΕΠΟ καλώς εξέδωσε δελτίο στον παίκτη σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Το θέμα είναι αν όφειλε να υποδείξει στην Καλαμαριά ή όχι, το γεγονός ότι δεν είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον παίκτη. Και γι' αυτό λέω παραπάνω ας στραφεί η Καλαμαριά κατά της ΕΠΟ (προσωπική μου άποψη -δεν θα κερδίσει τπτ).
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ...μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η παρελθοντολογία και γενικώς ο φίλαθλος να έχει την απαίτηση οι ΠΑΕ να δώσουν όμορφο ποδόσφαιρο και όχι να υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία για την επίτευξη άλλων στόχων από τους ιδιοκτήτες τους?
δεν είμαι απόλυτος και να εκφράζω με αυτά κάτι σαν ράδιο αρβύλα αλλά μεταφέρω λεγόμενα ειδικών που ασχολούνται με το εν λόγο ζήτημα.Γιατί είσαι απολύτος σ' αυτά που λες αφού είναι φανερό ότι δεν γνωρίζεις και δεν μπορείς να ερμηνευσεις το Νόμο ?