Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Να σου απαντησω φιλε μου.
Οντως αν καμμια ομαδα εχει προστατευθει περισσοτερο τα τελευταια χρονια ειναι η ομαδα μου.Οταν ομως καθαριζε καποια απ τα πρωταθληματα με 10 ποντους διαφορα εφταιγε η διαιτησια?Οταν σας το πηραμε στην ισοβαθμια με τη νικη στο ΟΑΚΑ η διαιτησια εφταιγε?Ρε σεις μη ψαχνετε αλλοθι στη διαιτησια!Σου ειπα και το δικο σας το πρωτο γκολ χθες ηταν οφσαιντ!Ε και?Και να το ακυρωνε παλι 4 θα τρωγαμε!Αφου ησασταν κλασεις ανωτεροι!Οσο και αν μας εχει βοηθησει η διαιτησια πιστευω οτι οι επιτυχιες της τελευταιας 10ετιας οφειλοντε στο οτι επεσαν φραγκα και στο γηπεδο!Πιστευω οτι και η Αεκ φτιαχνοντας δικο της γηπεδο και αν σκασει καποια στιγμη αρκετα λεφτα θα παιρνει πρωταθληματα.Δες το πιο αντικειμενικα!
Καπως ετσι ειναι και στο μπασκετ!Λενε οτι ο βαζελος σπρωχνεται απ τη διαιτησια!Μπουρδες!Μπορει να χει μια προστασια αλλα τις επενδυσεις που εχουν κανει οι Γιαννακοπουλαιοι δεν τις εχουν κανει αλλοι!
Τελοσπαντων αυτο που λεω ειναι οτι περα απ τη νικη σας χθες να βρειτε και αλλα πραγματα να χαρειτε και να μη μεινετε εκει!Προσωπικα με τις εμφανισεις σας με τη Χεταφε στενοχωρηθηκα οσο δεν φανταζεσαι γιατι ηθελα να κερδισετε αλλα η ομαδα ηταν χαλια.Οποτε αυτο που εχει νοημα ειναι να παιξετε καλυτερη μπαλα,να γινουν μεταγραφες και επιτελους να δουμε ολοι εδω στην Ελλαδα καλο ποδοσφαιρο γιατι μας λειπει.
Συνχαρητηρια και παλι για τη νικη ηταν απολυτα δικαιη.
Αλλα το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει!!Στους τυφλους θα βασιλεψει ο μονοφθαλμος!Αντε να δουμε ποιος θα ναι!
οι 10 βαθμοι που γραφεις ξερεις τιειναι?αν του πρωτου σφυριξουν υπερ του σε 3 αγωνες καια πο ισοπαλια η ηττα που ηταν να κανει κερδισει και το αντιστροφο συμβει με το δευτερο,απο εκει προκυπτουν οι 10 βαθμοι.χωρια τις καρτες.παιζει ο δευτερος επικινδυνο ματς την επομενη κυριακη?τσουπ να οι κιτρινες σε παιχτες βασικους που θα απουσιασουν.το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι που ευκολα μαγειρευεται το αποτελεσμα.δεν ειναι μπασκετ που οσο και να σε σπρωξει η διαιτησια νικητης ειναι ο καλυτερος λογω πληθωρας φασεων.
τωρα για τα 10πρωταθληματα που πηρατε ουτε ειπα οτι ηταν ολα δικα μας,ουτε κανενα δικο σας.απο αυτα καποια δικαιουμασταν εμεις ,καποια ο παναθηναικος(ξεχνας τη βια και τρομοκρατια στη ριζουπολη?)και καποια εσεις.εδω ομως αδερφε αυτο το πραγμα που εγινε ξεπερασε καθε οριο.μονο εδω και στο ιρακ που οι γιοι του σανταμ εβγαζαν πρωταθλητρια καθε χρονο την ομαδα τους συνεβηκε αυτο.εδω χαθηκε το μετρο περα ως περα.και στο λεω εντελως αντικειμενικα.οπως αντικειμενικα σου λεω οτι εσενα σαν ολυμπιακο σε συμφερει ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα,ωστε να εχεις μια δυνατη ομαδα,και να μπορεσεις ευρωπη να διακριθεις,και γιατι οχι να διεκδικησεις ακομα και ουεφα.οσο ομως διαιωνιζεται αυτη η κατασταση ολοι βγαινουμε χαμενοι.γιατι ποιος σου λεει εσενα αυριο οτι αυτο που κανει τωρα η ομαδα σου θα το κανει μια αλλη ομαδα,πιθανον και η δικη μου,αμα ο προεδρος ειναι πιο ισχυρος?σημασια εχει να διαφυλαξουμε το προιον.και το προιον δε δια φυλαττεται με παραγκες ουτε με οπαδους που θελουν ισοβια η ομαδα τους να παιρνει αγορασμενα πρωταθληματα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν χωραγανε στο πουλμαν. Ειναι δυοροφο και θελανε 4οροφο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
που είναι το πούλμαν οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Super Rivaldo
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/video][youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/video]

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
εσυ μπλεκεις την πολιτικη γατουλη!
σου το ξαναγραφω λοιπον
Αθλητικη Ενωση Κωνσταντινουπολεως
Αυτο οκ!Απλα προσωπικα με στενοχωρει πολυ που γυρω απ την Αγια Σοφια υπαρχουν μιναρεδες οκ???Και δε γουσταρω κουβεντα γι αυτο!
Πες μου οτι χθες μας πεταξατε 4 μπαλακια στο κωλο να σου πω μαγκια σου!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Αυτο οκ!Απλα προσωπικα με στενοχωρει πολυ που γυρω απ την Αγια Σοφια υπαρχουν μιναρεδες οκ???Και δε γουσταρω κουβεντα γι αυτο!
Πες μου οτι χθες μας πεταξατε 4 μπαλακια στο κωλο να σου πω μαγκια σου!
Γεια σου γατούλη!Μην πορώνεσαι ρε!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Θεωρώ καθήκον μου να τονίσω ότι θεωρώ τη φήμη πως τα τηλέφωνα της περιοχής του Πειραιά αλλάζουν μετά από έκτακτη σύγκλιση του ΔΣ του ΟΤΕ ως ΠΛΗΡΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ. 

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Η φήμη μάλλον βασίστηκε στο γεγονός ότι τα τηλέφωνα εκεί αρχίζουν από 4.

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

:* :* :* :*

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Ρε μάγκες, αν κάποιος είναι καλός στο photoshop ή έχει πηγές, μπορεί να χαρίσει στο λαό φωτογραφίες με την εκπληκτική Αγία Σοφία χωρίς τους αντιαισθητικότατους μιναρέδες?

Πρέπει να είναι ΥΠΕΡΟΧΗ χωρίς τα καρακιτσαριά αυτά.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
οι 10 βαθμοι που γραφεις ξερεις τιειναι?αν του πρωτου σφυριξουν υπερ του σε 3 αγωνες καια πο ισοπαλια η ηττα που ηταν να κανει κερδισει και το αντιστροφο συμβει με το δευτερο,απο εκει προκυπτουν οι 10 βαθμοι.χωρια τις καρτες.παιζει ο δευτερος επικινδυνο ματς την επομενη κυριακη?τσουπ να οι κιτρινες σε παιχτες βασικους που θα απουσιασουν.το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι που ευκολα μαγειρευεται το αποτελεσμα.δεν ειναι μπασκετ που οσο και να σε σπρωξει η διαιτησια νικητης ειναι ο καλυτερος λογω πληθωρας φασεων.
τωρα για τα 10πρωταθληματα που πηρατε ουτε ειπα οτι ηταν ολα δικα μας,ουτε κανενα δικο σας.απο αυτα καποια δικαιουμασταν εμεις ,καποια ο παναθηναικος(ξεχνας τη βια και τρομοκρατια στη ριζουπολη?)και καποια εσεις.εδω ομως αδερφε αυτο το πραγμα που εγινε ξεπερασε καθε οριο.μονο εδω και στο ιρακ που οι γιοι του σανταμ εβγαζαν πρωταθλητρια καθε χρονο την ομαδα τους συνεβηκε αυτο.εδω χαθηκε το μετρο περα ως περα.και στο λεω εντελως αντικειμενικα.οπως αντικειμενικα σου λεω οτι εσενα σαν ολυμπιακο σε συμφερει ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα,ωστε να εχεις μια δυνατη ομαδα,και να μπορεσεις ευρωπη να διακριθεις,και γιατι οχι να διεκδικησεις ακομα και ουεφα.οσο ομως διαιωνιζεται αυτη η κατασταση ολοι βγαινουμε χαμενοι.γιατι ποιος σου λεει εσενα αυριο οτι αυτο που κανει τωρα η ομαδα σου θα το κανει μια αλλη ομαδα,πιθανον και η δικη μου,αμα ο προεδρος ειναι πιο ισχυρος?σημασια εχει να διαφυλαξουμε το προιον.και το προιον δε δια φυλαττεται με παραγκες ουτε με οπαδους που θελουν ισοβια η ομαδα τους να παιρνει αγορασμενα πρωταθληματα
Γενικα συμφωνουμε σε ολα!!!Απλα πιστευω οτι τα βλεπεις λιγο πιο δραματικα απο οτι ειναι.Παραβλεπεις το ποια ομαδα εχει σκασει ενα καρο λεφτα και ποια εχει φτιαξει γηπεδο!Ξεχνας τα χρεη σας κ.τ.λ.!!Δηλαδη φετος ειναι ευνοημενος απ τη διαιτησια ο Ολυμπιακος?Δεν ειναι!Γι αυτο με εσκισες χθες!Και καλα μου κανες!Πηρατε απο μας οσους θεωρουσαμε τελειωμενους!Παπα-Ριβαλντο-Καφε!Δε θα προτιμουσες κατι ακομα καλυτερο?Γουσταρα καποτε που ειχατε π.χ.Σαβεφσκι-Οκονσκι-Αλεξανδρη κ.τ.λ.Τοτε τα παιρνατε και παιζατε και μπαλαρα!Τι να σου πω οτι κλεινατε τα φωτα για να σταματησει ο αγωνας???Αφου και παλι καλυτερη ομαδα ειχατε!!
Κατα τη γνωμη μου πρεπει να αφησουμε στην ακρη τη διαιτησια!Να βλεπουμε ο καθενας ποσο ευχαριστημενος ειναι απ τη μπαλα που παιζει η ομαδα του!Μονο τοτε θα δουμε κατι καλυτερο!Οταν ομως ασχολουμαστε με τις διαιτησιες ειναι το καλυτερο αλλοθι για ολους τους προεδρους ωστε να μην επενδυουν!
Να σαι καλα!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το μεταφέρω αυτούσιο όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε στο γαυροθρέντ απο εμένα.....και παρακαλώ την γνώμη σας επ αυτού.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πωπω...πολύ δούλεμα έπεσε ρε παιδιά...ούτε όταν φάγαμε εμείς 4 δεν έγινε τόσο....πωπωπω.....
νεότερα απο το πούλμαν.....εθεάθη στις στέππες της ρωσίας με κατεύθυνση την χερσόνησο της καμτσιάκας όπου κατά ασφαλείς πληροφορίες ο βλαντιμίρ πούτιν έδωσε πολιτικό άσυλο στο..περιεχόμενο του πούλμαν..[το όχημα θα επιστραφεί εις το πασαλιμάνι]...και θα τους εγκαταστήσει στις ακτές του ειρηνικού για να βοηθούν στο ψάρεμα της φώκιας.... 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το μεταφέρω αυτούσιο όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε στο γαυροθρέντ απο εμένα.....και παρακαλώ την γνώμη σας επ αυτού.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πωπω...πολύ δούλεμα έπεσε ρε παιδιά...ούτε όταν φάγαμε εμείς 4 δεν έγινε τόσο....πωπωπω.....
νεότερα απο το πούλμαν.....εθεάθη στις στέππες της ρωσίας με κατεύθυνση την χερσόνησο της καμτσιάκας όπου κατά ασφαλείς πληροφορίες ο βλαντιμίρ πούτιν έδωσε πολιτικό άσυλο στο..περιεχόμενο του πούλμαν..[το όχημα θα επιστραφεί εις το πασαλιμάνι]...και θα τους εγκαταστήσει στις ακτές του ειρηνικού για να βοηθούν στο ψάρεμα της φώκιας.... 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
τα λυπάμαι ρε φίλε τα πληγώσαμε πολύ τα γαυράκια έχουν εξαφανιστεί από την πιάτσα φοβάμαι μην πάθουν τίποτα γιατί από την στενοχώρια τους δεν θα μπορούν να φάνε  μην πάθουν καμιά αβιταμίνωση. 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ θέλω να δηλώσω ευθαρσώς:

Σας τσακίσαμε....χαχαχα...ανάσα δεν σας αφήσαμε να πάρετε...ούτε 5 δεν μας βάλατε... :2funny: :2funny: :2funny:
Σας κάναμε ματ προπονητικό...δεν είχατε άλλους επιθετικούς να βάλετε για να μας βάλουν άλλα γκολ  :2funny: :2funny:

Επίσης...επιτέλους γλυτωσαμε τη μποουρζουαζία...σκέψου από τον πειραιά να πηγαιναμε στα μπλιαξ ΒΠ...αηδία..το τηλέφωνό μας παραμένει λοιπόν να ξεκινάει με 4 και όχι με 8

και τέλος. Επιτέλους και μια διαιτησία που πραγματικά μας έσπρωξε σωστά....χααχαχχαχα...δεν τον αφήσαμε να κάνει ούτε μια φάση τον κιαρατά...τις δημιουργήσαμε όλες μόνοι μας.... :uglystupid: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα φιλε last.ναυαρχε για να μπω καιγω στη συμμαχια πρεπει να αυξησω την παραγωγη στο 4? :grin: :grin: :grin: :grin:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
URL]]

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
...περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις...
URL]]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ θέλω να δηλώσω ευθαρσώς:

Σας τσακίσαμε....χαχαχα...ανάσα δεν σας αφήσαμε να πάρετε...ούτε 5 δεν μας βάλατε... :2funny: :2funny: :2funny:
Σας κάναμε ματ προπονητικό...δεν είχατε άλλους επιθετικούς να βάλετε για να μας βάλουν άλλα γκολ  :2funny: :2funny:

Επίσης...επιτέλους γλυτωσαμε τη μποουρζουαζία...σκέψου από τον πειραιά να πηγαιναμε στα μπλιαξ ΒΠ...αηδία..το τηλέφωνό μας παραμένει λοιπόν να ξεκινάει με 4 και όχι με 8

και τέλος. Επιτέλους και μια διαιτησία που πραγματικά μας έσπρωξε σωστά....χααχαχχαχα...δεν τον αφήσαμε να κάνει ούτε μια φάση τον κιαρατά...τις δημιουργήσαμε όλες μόνοι μας.... :uglystupid: :2funny: :2funny:
ωράιος ο μοικανός.....γουστάρω τους ανθρώπους με πνεύμα και χουμουρ...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom