Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Προσοχη!!! Το ακολουθο προγραμμα εχει χαρακτηριστει ακαταλληλο για ανηλικους
και ατομα με χρονια προβληματα συμπεριφορας. Παρακαλουμε οπως απομακρυνατε τα μικρα παιδια απο την οθονη .
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/video]

[move]κοκκινη φανελα φορανε στα μπουρδελα[/move]

Επισκέπτης
καλησπερα και απο μενα και μπραβο για τη χθεσινη τεσαρα στην ομαδα του κρατους. αυτο που ειδα ειναι  οτι καποιοι ολυμπιακοι εδω καταλαβαν πολλα και ειπαν τα πραγματα οπως εχουν για την ανυπαρξια της ομαδας τους σε αντιθεση με τους γνωστους κομλεξικους που τυχαινει να ειναι αυτοι που δε τους περνουν στο γηπεδο ουτε οι ολυμπιακοι να μη παραδεχονται τιποτα και να τα βαζουν με το προεδρο που τοσο καιρο εξυμνουσαν. θα ηθελα να δω τι θα λενε σε τρεις αγωνιστικες οταν θα παρουν το πρωταθλημα γιατι θα το παρουν στο τελος δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι θα χασει βαθμους απο το παραρτημα του τη ξανθη; τι θα λενε αραγε για ενα πρωταθλημα που πηραν στα χαρτια;  ολα μελι γαλα και παμε προεδρε για αλλαγες. τον προεδρο που εχει καταστρεψει οτι λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο με τις παρεμβασεις που εχει κανει τοσα χρονια απο δικαστες μεχρι διαιτητες και οτι αλλο μπορει να κανει.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
quiz
πόσα τζαμιά βλεπουμε στην εικονα?
URL]]

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια και φιλοι.απο συνομιλιες με γαυρους απο το πρωι βλεπω οτι τσουζει πολυ η τεσσαρα και θα τσουζει για πολυ ακομη.προσπαθουν να το περασουν στο ντουκου οτι ηταν μια ηττα μονο και θα παρουμε το πρωταθλημα και τις γνωστες μαλακιες τους.ας γινει αυτη η νικη-πιπα εφαλτηριο για να ξαναγινει ο γαυρος ξανα πελατης της ΑΕΚΑΡΑΣ οπως του αξιζει να ειναι.οσο δε παραδεχεστε μερικοι και συνεχιζετε να λετε μαλακιες τοσο εγω καυλωνω.
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
οσο για τους υγιεις σκεπτομενους φιλους του ολυμπιακου ας σκεφτουν τωρα που ξερω πως πονανε και εχουν πιο καθαρο μυαλο και να σταματησουν να ειναι αλαζονες πραγμα το οποιο τους εχει μεταδοσει ο κοκκαλης και να μαθουν να σεβονται ολες τις ομαδες.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
με το χερι στην καρδια πες μου,αν δεν ειχες την διαιτησια μαζι σου,ποσα απο τα 9 πρωταθληματα που πηρες θα επαιρνες?ειλικρινη απαντηση ομως οκ?
Να σου απαντησω φιλε μου.
Οντως αν καμμια ομαδα εχει προστατευθει περισσοτερο τα τελευταια χρονια ειναι η ομαδα μου.Οταν ομως καθαριζε καποια απ τα πρωταθληματα με 10 ποντους διαφορα εφταιγε η διαιτησια?Οταν σας το πηραμε στην ισοβαθμια με τη νικη στο ΟΑΚΑ η διαιτησια εφταιγε?Ρε σεις μη ψαχνετε αλλοθι στη διαιτησια!Σου ειπα και το δικο σας το πρωτο γκολ χθες ηταν οφσαιντ!Ε και?Και να το ακυρωνε παλι 4 θα τρωγαμε!Αφου ησασταν κλασεις ανωτεροι!Οσο και αν μας εχει βοηθησει η διαιτησια πιστευω οτι οι επιτυχιες της τελευταιας 10ετιας οφειλοντε στο οτι επεσαν φραγκα και στο γηπεδο!Πιστευω οτι και η Αεκ φτιαχνοντας δικο της γηπεδο και αν σκασει καποια στιγμη αρκετα λεφτα θα παιρνει πρωταθληματα.Δες το πιο αντικειμενικα!
Καπως ετσι ειναι και στο μπασκετ!Λενε οτι ο βαζελος σπρωχνεται απ τη διαιτησια!Μπουρδες!Μπορει να χει μια προστασια αλλα τις επενδυσεις που εχουν κανει οι Γιαννακοπουλαιοι δεν τις εχουν κανει αλλοι!
Τελοσπαντων αυτο που λεω ειναι οτι περα απ τη νικη σας χθες να βρειτε και αλλα πραγματα να χαρειτε και να μη μεινετε εκει!Προσωπικα με τις εμφανισεις σας με τη Χεταφε στενοχωρηθηκα οσο δεν φανταζεσαι γιατι ηθελα να κερδισετε αλλα η ομαδα ηταν χαλια.Οποτε αυτο που εχει νοημα ειναι να παιξετε καλυτερη μπαλα,να γινουν μεταγραφες και επιτελους να δουμε ολοι εδω στην Ελλαδα καλο ποδοσφαιρο γιατι μας λειπει.
Συνχαρητηρια και παλι για τη νικη ηταν απολυτα δικαιη.
Αλλα το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει!!Στους τυφλους θα βασιλεψει ο μονοφθαλμος!Αντε να δουμε ποιος θα ναι!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
quiz
http://[URL unfurl="true"]www.rodosvillas.com/graphics/agia%20sofia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Να λες να μη τα βλεπαμε φιλε μου!!Ασε μη μπερδευουμε το μεγαλειο της Αγιας Σοφιας με το ποδοσφαιρο...

Επισκέπτης
Να σου απαντησω φιλε μου.
Οντως αν καμμια ομαδα εχει προστατευθει περισσοτερο τα τελευταια χρονια ειναι η ομαδα μου.Οταν ομως καθαριζε καποια απ τα πρωταθληματα με 10 ποντους διαφορα εφταιγε η διαιτησια?Οταν σας το πηραμε στην ισοβαθμια με τη νικη στο ΟΑΚΑ η διαιτησια εφταιγε?Ρε σεις μη ψαχνετε αλλοθι στη διαιτησια!Σου ειπα και το δικο σας το πρωτο γκολ χθες ηταν οφσαιντ!Ε και?Και να το ακυρωνε παλι 4 θα τρωγαμε!Αφου ησασταν κλασεις ανωτεροι!Οσο και αν μας εχει βοηθησει η διαιτησια πιστευω οτι οι επιτυχιες της τελευταιας 10ετιας οφειλοντε στο οτι επεσαν φραγκα και στο γηπεδο!Πιστευω οτι και η Αεκ φτιαχνοντας δικο της γηπεδο και αν σκασει καποια στιγμη αρκετα λεφτα θα παιρνει πρωταθληματα.Δες το πιο αντικειμενικα!
Καπως ετσι ειναι και στο μπασκετ!Λενε οτι ο βαζελος σπρωχνεται απ τη διαιτησια!Μπουρδες!Μπορει να χει μια προστασια αλλα τις επενδυσεις που εχουν κανει οι Γιαννακοπουλαιοι δεν τις εχουν κανει αλλοι!
Τελοσπαντων αυτο που λεω ειναι οτι περα απ τη νικη σας χθες να βρειτε και αλλα πραγματα να χαρειτε και να μη μεινετε εκει!Προσωπικα με τις εμφανισεις σας με τη Χεταφε στενοχωρηθηκα οσο δεν φανταζεσαι γιατι ηθελα να κερδισετε αλλα η ομαδα ηταν χαλια.Οποτε αυτο που εχει νοημα ειναι να παιξετε καλυτερη μπαλα,να γινουν μεταγραφες και επιτελους να δουμε ολοι εδω στην Ελλαδα καλο ποδοσφαιρο γιατι μας λειπει.
Συνχαρητηρια και παλι για τη νικη ηταν απολυτα δικαιη.
Αλλα το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει!!Στους τυφλους θα βασιλεψει ο μονοφθαλμος!Αντε να δουμε ποιος θα ναι!
η διαφορα ειναι οτι επιτυχιες εχετε μονο στην ελλαδα οι επενδυσεις στην ευρωπη γιατι δε βγαινουν. και μη μου πεις αλλο επιπεδο η ευρωπη γιατι κατι μολτε χερενφεν και μακαμπι δε νομιζω οτι ειναι θηρια. απλα οταν εχεις μαθει οταν δε μπορεις να σε σπρωχνουν οταν σε παιζουν στα ισια τοτε εκει δε μπορεις να κανεις την υπερβαση. δε νομιζω να ειναι τυχαιο οτι τοσα χρονια μολις δυο φορες περασες στο δευτερο γυρο;

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Να λες να μη τα βλεπαμε φιλε μου!!Ασε μη μπερδευουμε το μεγαλειο της Αγιας Σοφιας με το ποδοσφαιρο...
ποσα ειναι φιλαρακο, εσυ που εισαι ανοιχτοματης?

[move]Αθλητικη Ενωση Κωνσταντινουπολεως[/move]

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
quiz
http://[URL unfurl="true"]www.rodosvillas.com/graphics/agia%20sofia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που το σκέφτηκες. Προσβάλεις εκατομμύρια Ελληνες όπως και εμένα που ο παπούς μου είναι από εκεί? Είμαι Τούρκος εγώ?

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
η διαφορα ειναι οτι επιτυχιες εχετε μονο στην ελλαδα οι επενδυσεις στην ευρωπη γιατι δε βγαινουν. και μη μου πεις αλλο επιπεδο η ευρωπη γιατι κατι μολτε χερενφεν και μακαμπι δε νομιζω οτι ειναι θηρια. απλα οταν εχεις μαθει οταν δε μπορεις να σε σπρωχνουν οταν σε παιζουν στα ισια τοτε εκει δε μπορεις να κανεις την υπερβαση. δε νομιζω να ειναι τυχαιο οτι τοσα χρονια μολις δυο φορες περασες στο δευτερο γυρο;
Συγνωμη ρε φιλε η Αεκ εχει πετυχει περισσοτερα στην Ευρωπη απ τον Ολυμπιακο?Μη τρελλαθουμε κιολας...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που το σκέφτηκες. Προσβάλεις εκατομμύρια Ελληνες όπως και εμένα που ο παπούς μου είναι από εκεί? Είμαι Τούρκος εγώ?
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
παρεξηγησες τις προθεσεις μου.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
ποσα ειναι φιλαρακο, εσυ που εισαι ανοιχτοματης?

[move]Αθλητικη Ενωση Κωνσταντινουπολεως[/move]
Αντε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!Η Αγια Σοφια ειναι κατι ιερο για τους Ελληνες!Μη το μπλεκεις με ποδοσφαιρικα!!Μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου?

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μην ξεχνιομαστε
[/img][/img]

Συνημμένα

• aek_olympiakos_pinakas[1]-350.jpg
    aek_olympiakos_pinakas[1]-350.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 26

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αντε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!Η Αγια Σοφια ειναι κατι ιερο για τους Ελληνες!Μη το μπλεκεις με ποδοσφαιρικα!!Μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου?
εσυ μπλεκεις την πολιτικη γατουλη!
σου το ξαναγραφω λοιπον
Αθλητικη Ενωση Κωνσταντινουπολεως

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Συγνωμη ρε φιλε η Αεκ εχει πετυχει περισσοτερα στην Ευρωπη απ τον Ολυμπιακο?Μη τρελλαθουμε κιολας...
ναι. Εχει φτάσει στους οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει. Πρωταθλητριών, κυπελούχων και στα ημιτελικά στο ΟΥΕΦΑ. Μάλιστα είναι η μόνη Ελληνική ομάδα που το έχει καταφέρει αυτό σε όλες τις διοργανώσεις.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Επισκέπτης
με αγαπη απο τον ξαδελφο μου που ειναι προτεινομενος αυτη την εβδομαδα :rockon:

Συνημμένα

• vas1 copy.jpg
    vas1 copy.jpg
    212,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom