με το χερι στην καρδια πες μου,αν δεν ειχες την διαιτησια μαζι σου,ποσα απο τα 9 πρωταθληματα που πηρες θα επαιρνες?ειλικρινη απαντηση ομως οκ?
Να σου απαντησω φιλε μου.
Οντως αν καμμια ομαδα εχει προστατευθει περισσοτερο τα τελευταια χρονια ειναι η ομαδα μου.Οταν ομως καθαριζε καποια απ τα πρωταθληματα με 10 ποντους διαφορα εφταιγε η διαιτησια?Οταν σας το πηραμε στην ισοβαθμια με τη νικη στο ΟΑΚΑ η διαιτησια εφταιγε?Ρε σεις μη ψαχνετε αλλοθι στη διαιτησια!Σου ειπα και το δικο σας το πρωτο γκολ χθες ηταν οφσαιντ!Ε και?Και να το ακυρωνε παλι 4 θα τρωγαμε!Αφου ησασταν κλασεις ανωτεροι!Οσο και αν μας εχει βοηθησει η διαιτησια πιστευω οτι οι επιτυχιες της τελευταιας 10ετιας οφειλοντε στο οτι επεσαν φραγκα και στο γηπεδο!Πιστευω οτι και η Αεκ φτιαχνοντας δικο της γηπεδο και αν σκασει καποια στιγμη αρκετα λεφτα θα παιρνει πρωταθληματα.Δες το πιο αντικειμενικα!
Καπως ετσι ειναι και στο μπασκετ!Λενε οτι ο βαζελος σπρωχνεται απ τη διαιτησια!Μπουρδες!Μπορει να χει μια προστασια αλλα τις επενδυσεις που εχουν κανει οι Γιαννακοπουλαιοι δεν τις εχουν κανει αλλοι!
Τελοσπαντων αυτο που λεω ειναι οτι περα απ τη νικη σας χθες να βρειτε και αλλα πραγματα να χαρειτε και να μη μεινετε εκει!Προσωπικα με τις εμφανισεις σας με τη Χεταφε στενοχωρηθηκα οσο δεν φανταζεσαι γιατι ηθελα να κερδισετε αλλα η ομαδα ηταν χαλια.Οποτε αυτο που εχει νοημα ειναι να παιξετε καλυτερη μπαλα,να γινουν μεταγραφες και επιτελους να δουμε ολοι εδω στην Ελλαδα καλο ποδοσφαιρο γιατι μας λειπει.
Συνχαρητηρια και παλι για τη νικη ηταν απολυτα δικαιη.
Αλλα το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει!!Στους τυφλους θα βασιλεψει ο μονοφθαλμος!Αντε να δουμε ποιος θα ναι!