«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και μας βοήθησε ο κόσμος», τόνισε αρχικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με το ευρύ 4-0. Ο νεαρός αμυντικός, μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94.6, αναφέρθηκε τόσο στη συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και στον Ριβάλντο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μελλοντικά του σχέδια, λέγοντας λακωνικά: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και υπάρχουν οι καταστάσεις να μείνω στην ΑΕΚ».
Αναλυτικά μίλησε:
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε: «Μπήκαμε πολύ δυνατά γιατί ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Χρωστάμε πάρα πολλά στον κόσμο μας γιατί η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν πάρα πού όμορφη. Πιστεύω ότι αυτή η ατμόσφαιρα βοήθησε τα μέγιστα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπήρχε κάποιο μυστικό για τη νίκη, απλά είπαμε να μπούμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό μας βοήθησε και ο κόσμος».
Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: «Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Πρέπει να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Πιέσεις θα υπάρχουν πάντα στην ΑΕΚ γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι λογικό μία εβδομάδα πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι να υπάρχει μεγάλη πίεση. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας αγγίζει και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Θε πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια που απομένουν».
Σχετικά με τον Ριβάλντο και τις κινήσεις και οδηγίες του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, σχολίασε: «Ο Ριβάλντο είναι Ριβάλντο και κανένας δεν είναι σε θέση να τον αμφισβητήσει».
Τέλος, σχετικά με τον μέλλον του και τους ανθρώπους που ευρωπαϊκοί σύλλογοι στέλνουν συνεχώς για να τον παρακολουθήσουν, είπε: «Δεν με βαραίνει που με παρακολουθούν. Είμαι στην ΑΕΚ και αν υπάρχουν οι δυνατότητες και οι καταστάσεις θα μείνω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή». Ο Παπασταθόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών γαλλικών ομάδων, με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Λιλ, Μαρσέϊγ και Μονακό να παρακολουθούν τον Έλληνα αμυντικό και την τελευταία να είναι ιδιαίτερα ζεστή για την απόκτησή του, αφού βρίσκεται εδώ και καιρό στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.
πηγη sportfm.gr