Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Πρωτα απο ολα μαγκια της Αεκ που μας ξεκολιασε σημερα!!Περα για περα δικαιη νικη!
1)Μη ξεφτυλιζεστε ομως Αεκακια πανηγυριζοντας που ειστε 3οι!Μειωνετε μονοι σας τον εαυτο σας!Μετα απο 14 χρονια παρτε ενα πρωταθλημα να χαρειτε και μετα μιληστε!
2)Με το διαιτητη ολα οκ???Αντε γιατι πολλα ειπατε μες τη βδομαδα!Και το πρωτο γκολ ηταν καθαρο οφ-σαιντ!!Βεβαια αυτο δε λεει τιποτα!Και να το ακυρωνε παλι 4 θα μας  ριχνατε!
Συγχαρητηρια για τη νικη αλλα απο κει και περα κοιταξτε να χαρειτε με ενα πρωταθλημα μετα απο 14 χρονια και μην κανετε σαν τους Παοκτζηδες που το μονο που περιμενουν καθε χρονο ειναι να κερδισουν τον Ολυμπιακο!
με το χερι στην καρδια πες μου,αν δεν ειχες την διαιτησια μαζι σου,ποσα απο τα 9 πρωταθληματα που πηρες θα επαιρνες?ειλικρινη απαντηση ομως οκ?

Επισκέπτης
με το χερι στην καρδια πες μου,αν δεν ειχες την διαιτησια μαζι σου,ποσα απο τα 9 πρωταθληματα που πηρες θα επαιρνες?ειλικρινη απαντηση ομως οκ?

Τα τρία πρώτα του Bajevic... Τα άλλα... άστα να πάνε!!! Και το ξέρουν, γι' αυτό είναι συφιλιασμένοι γενικώς :)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εκεινη η δικη για την παραγκα τι εγινε τελικα?η αναβολη,της αναβολης,την αναβολη ω παραγραφη :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εκεινη η δικη για την παραγκα τι εγινε τελικα?η αναβολη,της αναβολης,την αναβολη ω παραγραφη :2funny: :2funny:

Άστο αυτό... τώρα εκκρεμεί η ένσταση με την Καλαμαριά... θα βγει μετά την τελευταία αγωνιστική, αναλόγως βέβαια!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πέφτει πολύ κλάμα στα ραδιόφωνα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και μας βοήθησε ο κόσμος», τόνισε αρχικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με το ευρύ 4-0. Ο νεαρός αμυντικός, μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94.6, αναφέρθηκε τόσο στη συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και στον Ριβάλντο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μελλοντικά του σχέδια, λέγοντας λακωνικά: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και υπάρχουν οι καταστάσεις να μείνω στην ΑΕΚ».

Αναλυτικά μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε: «Μπήκαμε πολύ δυνατά γιατί ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Χρωστάμε πάρα πολλά στον κόσμο μας γιατί η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν πάρα πού όμορφη. Πιστεύω ότι αυτή η ατμόσφαιρα βοήθησε τα μέγιστα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπήρχε κάποιο μυστικό για τη νίκη, απλά είπαμε να μπούμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό μας βοήθησε και ο κόσμος».

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: «Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Πρέπει να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Πιέσεις θα υπάρχουν πάντα στην ΑΕΚ γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα. Είναι λογικό μία εβδομάδα πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι να υπάρχει μεγάλη πίεση. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας αγγίζει και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Θε πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια που απομένουν».

Σχετικά με τον Ριβάλντο και τις κινήσεις και οδηγίες του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, σχολίασε: «Ο Ριβάλντο είναι Ριβάλντο και κανένας δεν είναι σε θέση να τον αμφισβητήσει».

Τέλος, σχετικά με τον μέλλον του και τους ανθρώπους που ευρωπαϊκοί σύλλογοι στέλνουν συνεχώς για να τον παρακολουθήσουν, είπε: «Δεν με βαραίνει που με παρακολουθούν. Είμαι στην ΑΕΚ και αν υπάρχουν οι δυνατότητες και οι καταστάσεις θα μείνω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Είμαι παίκτης της ΑΕΚ και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή». Ο Παπασταθόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών γαλλικών ομάδων, με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Λιλ, Μαρσέϊγ και Μονακό να παρακολουθούν τον Έλληνα αμυντικό και την τελευταία να είναι ιδιαίτερα ζεστή για την απόκτησή του, αφού βρίσκεται εδώ και καιρό στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.

πηγη sportfm.gr

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σύντροφοι....

Ο Γαυρος έκανε ένσταση γιατι ο οδηγός του πούλμαν της ΑΕΚ είχε οδηγήσει και άλλα πουλμαν....

Θρύλε γερά, πάρτο στα χαρτιά...

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
το γκολ του νικολα λενε οτι ειναι ακυρο γιατι δεν ειχε σχεδιο πτησης

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
1.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  61 
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 60
3. ΑΕΚ         59

Θα ξεπεράσετε την 3η Θέση φέτος?
Είναι καυτή η ανάσα (και τo σπέρμα) του ¨Αρεως με τον προδότη προπονητή?
Με τι βαθμολογία θα ξεκινήσετε στα play-offs?
Θα κάνετε έρανο να μείνει ο Εντίνιο?
Η "Βασίλισσα" τι κάνει? ¨Ολα καλά?

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
1.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  61 
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 60
3. ΑΕΚ         59

η βαθμολογια ειναι με την ενσταση η χωρις κακομοιρηδες?

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=Shakespeare in Luv link=topic=816.msg#msg date=]
1.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  61 
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 60
3. ΑΕΚ         59

[/quote]

Αντε ρε λαμόγια να κρυφτείτε!!!!
Ποιος Jesus ???
Ο Ribo ηταν τον θυμάστε????
Χρόνια θα πονάει ο κώλος σας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μην μου ταράζεστε μόνο. :boobies:

Θα είναι ένας καυτός Μάης με την ΑΕΚ στην Τρίππλη, στου Χαριλάου και στην Λεωφόρο... :rockon:

Και μετά Ιντερτόττο ή CL μεσημεριάτικα από τέλη Ιουνίου?

Κι ο τελικός Κυπέλλου? Που παίζετε μεθαύριο?

Λίγη υπομονή να βγει κι απόφαση του CAS in ur ass. Kalo e????? :dancing:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακά πιο μαλακά μην το πονάτε το θρύλο παιδιά. :P :P

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
1.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  61 
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 60
3. ΑΕΚ         59

και η βασίλισσα καλά είναι και έρανο θα κάνουμε για τον Εντίνιο. Εσεία καμία ένσταση θα κάνετε για εχθές ή όχι?
Οσο για τα σπέρματα που λες, θα έπρεπε να ξέρεις ότι στο σπίτι του μπουκωμένου, δεν μιλάνε για σπέρμα. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μην μου ταράζεστε μόνο. :boobies:

Θα είναι ένας καυτός Μάης με την ΑΕΚ στην Τρίππλη, στου Χαριλάου και στην Λεωφόρο... :rockon:

Και μετά Ιντερτόττο ή CL μεσημεριάτικα από τέλη Ιουνίου?

Κι ο τελικός Κυπέλλου? Που παίζετε μεθαύριο?

Λίγη υπομονή να βγει κι απόφαση του CAS in ur ass. Kalo e????? :dancing:

πάντα ξέραμε την ποιότητα των γαύρων, αλλά τους βλέπω να τηγανίζονται στο τηγάνι τους με τις ζέστες του Μαιου στα Play Off. Γαυράκια κάντε το σταυρό σας να πάρει το πρωτάθλημα ο Ribo γιατί άμα σας ξαναβρεί στα Play Off 10 θα σας ρίξει!!!! :2funny: :cheesy: :grin: :idiot: :idiot: :idiot:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εγω θελω να ρωτησω τους ολυμπιακους κατι.δε θα ηταν προς το συμφερον της ομαδας τους λιγοτερα πρωταθληματα,αλλα δικαια,με πολυ δυνατοτερη ομαδα,και μια πολυ καλυτερη πορεια στην ευρωπη(ακομα και μια κατακτηση ουεφα γιατι οχι?).η παραγκα τους πρωτους που δε συμφερει ειναι εσας τους ιδιους.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε φιλε αμα τα καταλαβαιναν αυτα δεν θα ηταν γαυροι

ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εγω παιδες ειμαι περηφανος που ειμαι αεκτζης για ενα και μονο πραμα.ουτε τροπαια ουτε τιποτε.οταν το ΝΑΤΟ βομβαρδιζε το βελιγραδι μονο η ομαδα μας πηγε να παιξει εκει για συμπαρασταση ενω η πολη βομβαρδιζοταν.το θυμοσαστε?με τους παιχτες μας να κρατουν  το πανο ΝΑΤΟ STOP BOMBINGS.
αν καποιος φιλος εχει τη φωτο η το βιντεακι παρακαλω να το βαλει

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
εγω παιδες ειμαι περηφανος που ειμαι αεκτζης για ενα και μονο πραμα.ουτε τροπαια ουτε τιποτε.οταν το ΝΑΤΟ βομβαρδιζε το βελιγραδι μονο η ομαδα μας πηγε να παιξει εκει για συμπαρασταση ενω η πολη βομβαρδιζοταν.το θυμοσαστε?με τους παιχτες μας να κρατουν  το πανο ΝΑΤΟ STOP BOMBINGS.
αν καποιος φιλος εχει τη φωτο η το βιντεακι παρακαλω να το βαλει

Συνημμένα

• general (24).jpg
    general (24).jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 24

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέρα χανούμια........είστε καριόληδες ρεεεεε.....βρήκατε την ομαδάρα του γαύρου σε ...στιγμή αδυναμίας και ασελγήσατε επάνω της...άμα είστε άντρες ρε πηγαίνετε στο τηγάνι και τηγανίστε τους......βγάλατε και γλώσσα...πεθαμένοι....με τον κωλόγερο τον ρίμπο και τον κοντό για πρόεδρο....παίξτε τωρα για το ιντερτόττο ..άντε ........[την ψ'ωνισα με το χθεσινό και έγινα γαύρος..με έψησε ο πλέζουρας..]...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom