You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/video]
[move]JESUS IS THE WINNER[/move]
[move]JESUS IS THE WINNER[/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
4
Καλημέρα αδερφια μου.4
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.4
Καλημέρα φίλοι της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας.4
Ο φίλος μου ο Νίκος278 που το θεωρούσε το διπλό δεδομένο,άντε κ με μια υποψία του Χ,που χάθηκε;;;;4
οεο;4
οεο;4
Μάλλον θα περιμένει το διπλό να ρθει.4
...αφού πρώτα γυρίσουν οι παίχτες με το πούλμαν από την έρημο Γκόμπι.4
Πάντως για να επανέλθουμε στα σοβαρά κ λίγο το προχθεσινό ματς ,θα έχει πολλαπλά κ πιο μακροχρόνια οφέλη ακόμα κ από μια πιθανή κατάκτηση του πρωταθληματος που δεν παύει ΔΥΣΤΥΧΩΣ,να είσαι αουτσάιντερ.
Καλημέρα αδερφια μου.4
Ο φίλος μου ο Νίκος278 που το θεωρούσε το διπλό δεδομένο,άντε κ με μια υποψία του Χ,που χάθηκε;;;;4
οεο;4
οεο;4
Πάντως για να επανέλθουμε στα σοβαρά κ λίγο το προχθεσινό ματς ,θα έχει πολλαπλά κ πιο μακροχρόνια οφέλη ακόμα κ από μια πιθανή κατάκτηση του πρωταθληματος που δεν παύει ΔΥΣΤΥΧΩΣ,να είσαι αουτσάιντερ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αλλαγή ψηφοφορίας
Παρακαλώ ψηφίστε.
Παρακαλώ ψηφίστε.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Σαν να τα είχα γράψει εγώ gatouli. Συμφωνώ απολύτως. Κι ας είδα μόνο τα γκολ στην tv. Η ουσία είναι αυτά που γράφει ο φίλος.....Να σου απαντησω φιλε μου.
Οντως αν καμμια ομαδα εχει προστατευθει περισσοτερο τα τελευταια χρονια ειναι η ομαδα μου.Οταν ομως καθαριζε καποια απ τα πρωταθληματα με 10 ποντους διαφορα εφταιγε η διαιτησια?Οταν σας το πηραμε στην ισοβαθμια με τη νικη στο ΟΑΚΑ η διαιτησια εφταιγε?Ρε σεις μη ψαχνετε αλλοθι στη διαιτησια!Σου ειπα και το δικο σας το πρωτο γκολ χθες ηταν οφσαιντ!Ε και?Και να το ακυρωνε παλι 4 θα τρωγαμε!Αφου ησασταν κλασεις ανωτεροι!Οσο και αν μας εχει βοηθησει η διαιτησια πιστευω οτι οι επιτυχιες της τελευταιας 10ετιας οφειλοντε στο οτι επεσαν φραγκα και στο γηπεδο!Πιστευω οτι και η Αεκ φτιαχνοντας δικο της γηπεδο και αν σκασει καποια στιγμη αρκετα λεφτα θα παιρνει πρωταθληματα.Δες το πιο αντικειμενικα!
Καπως ετσι ειναι και στο μπασκετ!Λενε οτι ο βαζελος σπρωχνεται απ τη διαιτησια!Μπουρδες!Μπορει να χει μια προστασια αλλα τις επενδυσεις που εχουν κανει οι Γιαννακοπουλαιοι δεν τις εχουν κανει αλλοι!
Τελοσπαντων αυτο που λεω ειναι οτι περα απ τη νικη σας χθες να βρειτε και αλλα πραγματα να χαρειτε και να μη μεινετε εκει!Προσωπικα με τις εμφανισεις σας με τη Χεταφε στενοχωρηθηκα οσο δεν φανταζεσαι γιατι ηθελα να κερδισετε αλλα η ομαδα ηταν χαλια.Οποτε αυτο που εχει νοημα ειναι να παιξετε καλυτερη μπαλα,να γινουν μεταγραφες και επιτελους να δουμε ολοι εδω στην Ελλαδα καλο ποδοσφαιρο γιατι μας λειπει.
Συνχαρητηρια και παλι για τη νικη ηταν απολυτα δικαιη.
Αλλα το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει!!Στους τυφλους θα βασιλεψει ο μονοφθαλμος!Αντε να δουμε ποιος θα ναι!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Θα γράψω λίγο σοβαρά και μετά θα το γυίσω πάλι στην πλάκα. Άλλωστε γουστάρω πολύ τοκάζο που μας κάνετε και γουστάρω ακόμα περισσότερο που δεν ήταν ματς του γκολ ώστε να αρχίσουν μαλακίες για διαιτησίες κλπ.4
Καλημέρα αδερφια μου.4
οεο;4
οεο;4
Θέλω λιγάκι την προσοχή σας. καλά κάνατε και νικήσατε. Αλλά αυτό δεν σημάίνει πως πρέπει να σας αποπροσανατολίσει από τα προβήματα που έχετε...το λέω γιατί θέλω την ΑΕΚ να είναι πραγματικός ανταγωνιστής και να με πιέζει διαρκώς και όχι μόνο σε ένα ματς.
1. Ο Βανδής θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει επιτέλους. Μια έμπειρη ομάδα με 37ρηδες (Ρίμπο) για να χτυπάει όποτε τον αφήνουν οι άλλοι πρωτάθλημα ή νεανική ομάδα ψημένη με ενθουσιασμό;
2. Θα αοφασίσει επιτέλους να πάρει παίκτες ή θα βολεύεται με ό,τι αφήνει ο ΠΑΟ (Λύμπε) και ο ΟΣΦΠ (μην τους απαριθμήσω) και με δανεικούς;
3. Το ένα αποτέλεσμα που έφερε μετά καλής εμφανίσεως ο Ρίμπο (και καλά έκανε) δεν σημαίνει πως έχει παίξει καλά την υπόλοιπη χρονιά, αντιθέτως μάλιστα τονίζει το πόσο χάλια έχει παίξει.
4. Αν κερδίσετε τελικά το πρωτάθλημα (πιθανό είναι και το έλεγα όταν είσαστε στους 5 βαθμούς και κλαίγατε πως το χάσατε για να μην ξεχνιόμαστε), τον Κωστένογλου τι θα τον κάνει; Τον Δώνη θα τον πάρει...παίκτες για τσου-λου....θα πάρει;
5. Προπονητήριο και γήπεδο καίνε. Μεγάλη ομάδα κρίμα είναι να ζει στη ζητιανιά.
6. Η κρίση για τους παίκτες πρέπει να γίνει επί της συνολικής τους παρουσίας πάρει δεν πάρει πρωτάθλημα. Μην κάνει τα ιδια με τον Κρόκους που κράταγε Μάριτς, καφέ, Παππάδες κλπ επειδή έκαναν ένα καλό κρίσιμο παιχνίδι.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Το όνειρο πάντως το είχα δει ο μαλάκας:
Περίμενα να αρχίσει το ματς του ΠΑΟ στην tv και στο ζαππινγκ πετυχαίνω το τελευταιο βίντεοκλιπ της Βανδή (χάλια είναι παρεπιπτόντως αυτή τώρα πια...τι σαβράκιασμα είναι αυτό;). Το είπα από μέσα μου...μαύρο σημάδι....
Περίμενα να αρχίσει το ματς του ΠΑΟ στην tv και στο ζαππινγκ πετυχαίνω το τελευταιο βίντεοκλιπ της Βανδή (χάλια είναι παρεπιπτόντως αυτή τώρα πια...τι σαβράκιασμα είναι αυτό;). Το είπα από μέσα μου...μαύρο σημάδι....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Αν το καλοσκεφτείτε πρέπει να κάνουμε ένσταση για σοβαρό λόγο:
Ο κος Μπλάνκο αντί να σβήνει προχθές..."έγραφε"
Ο κος Μπλάνκο αντί να σβήνει προχθές..."έγραφε"
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Πήγα εχθές στο γιατρό γιατί με πονούσε ο λαιμός μου...και μου είπε πως χρειάζεται κωλονοσκόπηση...τι στο διάολο...τόσο μεγάλη την έχει ο Εντίνιο;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ό,τι και να λέτε ....σας πατήσαμε, σας ξεσκίσαμε, σας κάναμε αλοιφη...
εγώ στο γήπεδο έβλεπα μόνο μια ομάδα....
ποια ΑΕΚ; ...ούτε που την πρόσεξα...σας εξαφανίσαμε σας λέω.....
εγώ στο γήπεδο έβλεπα μόνο τον Πανιώνιο (έβλεπα το άλλο ματς)
εγώ στο γήπεδο έβλεπα μόνο μια ομάδα....
ποια ΑΕΚ; ...ούτε που την πρόσεξα...σας εξαφανίσαμε σας λέω.....
εγώ στο γήπεδο έβλεπα μόνο τον Πανιώνιο (έβλεπα το άλλο ματς)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Τώρα να σε δω Ντέμη...που θα πρέπει να τους δώσεις πριμ.....χαχαχαχαχαχχαχα
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημέρα αδέλφια τελικά το πούλμαν βρέθηκε στην φυσική θέση του στην Συγγρού και αυτός ήταν και ο λόγος που τα τραβέλια ήταν περισσότερα την Κυριακή το βράδυ.Μάθατε που βρέθηκε τελικά το πούλμαν?Στην Λ.Συγγρού...
Το παρακάναμε κι εμείς ρε παιδιά...τα καταστρέψαμε τα "παλικάρια"!
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα νέα σήμερα από το στρατόπεδο του γαύρου είναι πρώτον σήμερα δίνουν συνέντευξη τύπου με παρουσία φιλάθλων μετά κεράσματος σοροπιαστών γλυκών.
2ον στα λούνα παρκ ο γνωστός ιππόδρομος με τα αλογάκια που ρίχνεις την μπίλια στις τρύπες και προχωράνε τα άλογα και αντί για μπίλια η βολή γίνετε με κορνέδες και αντί για άλογα ομοιώματα των ποδοσφαιριστών του γαύρου.
3ον προπονητής αναλαμβάνει ο τεσέιρο.
4ον ο Κρόκους κάνει ένσταση λόγο ότι οι τρανς που ξεφόρτωσε πούλμαν με χρώματα κόκκινο και λευκό στην Συγγρού λόγο ότι είχαν ξεκαυλώσει από παρτούζα που είχε γίνει πριν λίγες ώρες στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να μην είναι πολύ ερωτικές και τα έσοδα να είναι πολύ λίγα.
2ον στα λούνα παρκ ο γνωστός ιππόδρομος με τα αλογάκια που ρίχνεις την μπίλια στις τρύπες και προχωράνε τα άλογα και αντί για μπίλια η βολή γίνετε με κορνέδες και αντί για άλογα ομοιώματα των ποδοσφαιριστών του γαύρου.
3ον προπονητής αναλαμβάνει ο τεσέιρο.
4ον ο Κρόκους κάνει ένσταση λόγο ότι οι τρανς που ξεφόρτωσε πούλμαν με χρώματα κόκκινο και λευκό στην Συγγρού λόγο ότι είχαν ξεκαυλώσει από παρτούζα που είχε γίνει πριν λίγες ώρες στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να μην είναι πολύ ερωτικές και τα έσοδα να είναι πολύ λίγα.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα Αεκάρες!Θα γράψω λίγο σοβαρά και μετά θα το γυίσω πάλι στην πλάκα. Άλλωστε γουστάρω πολύ τοκάζο που μας κάνετε και γουστάρω ακόμα περισσότερο που δεν ήταν ματς του γκολ ώστε να αρχίσουν μαλακίες για διαιτησίες κλπ.
Θέλω λιγάκι την προσοχή σας. καλά κάνατε και νικήσατε. Αλλά αυτό δεν σημάίνει πως πρέπει να σας αποπροσανατολίσει από τα προβήματα που έχετε...το λέω γιατί θέλω την ΑΕΚ να είναι πραγματικός ανταγωνιστής και να με πιέζει διαρκώς και όχι μόνο σε ένα ματς.
1. Ο Βανδής θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει επιτέλους. Μια έμπειρη ομάδα με 37ρηδες (Ρίμπο) για να χτυπάει όποτε τον αφήνουν οι άλλοι πρωτάθλημα ή νεανική ομάδα ψημένη με ενθουσιασμό;
2. Θα αοφασίσει επιτέλους να πάρει παίκτες ή θα βολεύεται με ό,τι αφήνει ο ΠΑΟ (Λύμπε) και ο ΟΣΦΠ (μην τους απαριθμήσω) και με δανεικούς;
3. Το ένα αποτέλεσμα που έφερε μετά καλής εμφανίσεως ο Ρίμπο (και καλά έκανε) δεν σημαίνει πως έχει παίξει καλά την υπόλοιπη χρονιά, αντιθέτως μάλιστα τονίζει το πόσο χάλια έχει παίξει.
4. Αν κερδίσετε τελικά το πρωτάθλημα (πιθανό είναι και το έλεγα όταν είσαστε στους 5 βαθμούς και κλαίγατε πως το χάσατε για να μην ξεχνιόμαστε), τον Κωστένογλου τι θα τον κάνει; Τον Δώνη θα τον πάρει...παίκτες για τσου-λου....θα πάρει;
5. Προπονητήριο και γήπεδο καίνε. Μεγάλη ομάδα κρίμα είναι να ζει στη ζητιανιά.
6. Η κρίση για τους παίκτες πρέπει να γίνει επί της συνολικής τους παρουσίας πάρει δεν πάρει πρωτάθλημα. Μην κάνει τα ιδια με τον Κρόκους που κράταγε Μάριτς, καφέ, Παππάδες κλπ επειδή έκαναν ένα καλό κρίσιμο παιχνίδι.
Έχεις δίκιο lastmoican...αυτή η νίκη είναι πολύ πιθανό να μας κάνει κακό,να ξεχάσουμε τα προβλήματα και τα λάθη που έχουν γίνει όλη την χρονιά και να επαναληφθούν και την επόμενη σεζόν!Εμείς όμως οι οπαδοί δεν παίρνουμε αποφάσεις...οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαρούμε αυτή την τεράστια νίκη!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα φιλε Γατε...Καλημέρα Αεκάρες!
Έχεις δίκιο lastmoican...[size=20pt]αυτή η νίκη είναι πολύ πιθανό να μας κάνει κακό[/size],να ξεχάσουμε τα προβλήματα και τα λάθη που έχουν γίνει όλη την χρονιά και να επαναληφθούν και την επόμενη σεζόν!Εμείς όμως οι οπαδοί δεν παίρνουμε αποφάσεις...οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαρούμε αυτή την τεράστια νίκη!
Καμια Νικη ΔΕΝ κανει κακο!!!
ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ!!!
Αφηστε λοιπον τις γρουσουζιες και απλα ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όπως βλέπεις και ακούς το χαιρόμαστε...δεν κρίνεται όμως όλη η χρονιά από ένα παιχνίδι!!!Καλημερα φιλε Γατε...
Καμια Νικη ΔΕΝ κανει κακο!!!
ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ!!!
Αφηστε λοιπον τις γρουσουζιες και απλα ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις