Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι πρωτάθλημα Ευρώπης και παπαριές απλά αν δούμε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο την πορεία του γαύρου σαν την καλύτερη εφέτος όμως πρώτα ας δούμε την ποιότητα των ομάδων το διάστημα που έπαιξε στους ομίλους απλά από αυτή την ιδιότητα έφτασε εκεί και έχουν ξεσαλώσει οι γαύροι.
απλά η επιτυχία μιας ομάδας  καθορίζεται με την διάρκεια της και λίγοι μήνες μείνανε για το επόμενο cl Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός.
άλλωστε ο αγώνας με την Τσέλση δείχνει την μελλοντική πορεία του ΟΣΦΠ μόνο που στο μέλλον οι ομάδες δεν σταματούν στα  3 και 4 μπαλάκια.
μην καρφωνεσαι τοσο πολυ βησαριωνα..
ιδιο συντακτικο..ιδια αδυναμια συγκροτημενης εκφρασης..ποσο ρομπα θα γινεις ρε???

Επισκέπτης
ε ναι ρε συ
αν σε ενοχλει πολυ απλα μην απαντας
προσφατα σε ενα σοβαρου περιεχομενου θρεντ ειδα οτι ο πλεζουρ μιλαγε πολυ σοβαρα και μιλησαμε ομορφα .στα οπαδικα οχι.ε και τι θα κανω?θα μπινελικωνομε?οχι
δε του μιλαω και τελος.ακομα και να με προσβαλει πολυ απλα δεν απανταω
δεν ειναι κακο
καποιοι  αντιδρουμε διαφορετικα οταν σε προκαλουν πρεπει να απαντησεις ετσι αντιδρω εγω. αν διαφωνεις ετσι ειναι αυτα δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καποιοι  αντιδρουμε διαφορετικα οταν σε προκαλουν πρεπει να απαντησεις ετσι αντιδρω εγω. αν διαφωνεις ετσι ειναι αυτα δεν μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα.
οχι ρε φιλε ουτε χερι σου εβαλα ουτε κηδεμονας σου ειμαι να σου πω τι θα κανεις
βεβαια οτι θελεις θα κανεις απλα σου ειπα την αποψη μου

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε ουτε χερι σου εβαλα ουτε κηδεμονας σου ειμαι να σου πω τι θα κανεις
βεβαια οτι θελεις θα κανεις απλα σου ειπα την αποψη μου
η αποψη σου ειναι σεβαστη και ουτε χερι σου εβαλα απλα σου λεω πως αντιδρω εγω τωρα αν ειναι λαθος για σενα  τι να κανουμε ο καθενας εχει τις αποψεις του.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η αποψη σου ειναι σεβαστη και ουτε χερι σου εβαλα απλα σου λεω πως αντιδρω εγω τωρα αν ειναι λαθος για σενα  τι να κανουμε ο καθενας εχει τις αποψεις του.
ναι ρε αυτο σου λεω
οτι για μενα εισαι λαθος
οχι απαραιτητα ομως θα κανεις αυτο που λεω
σιγα το πραμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άσχετο....είστε εκτός θέματος. Αναλώνετε 3 σελίδες για προσωπικές αντιδικίες. Ξεκολλάτε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ προσωπικά βλέπω 2 ενδεχόμενα για το ντέρμπι.
1. Θα γίνει ένα κάκιστο παιχνίδι όπου ο μονόφθαλμος θα κερδίσει ή θα έρθει Χ
2. θα παίξει καλή μπάλα ο ΟΣΦΠ και θα το πάρει γιατί η ΑΕΚ δεν έχει΄άμυνα. Ποιος θα παίξει άμυνα δηλαδή; Ποιος θα είναι δεξί μπακ; Ποιος αριστερό;
Τεχνικά αν τα βάλουμε κάτω η ΑΕΚ δεν υπερτερεί πουθενα. Τωρα στο γήπεδο παίζεται αλλιώς το παιχνίδι, βγαίνουν και άλλα πράγματα, η τυχη, το φαλτσοσφύριγμα, το πάθος κλπ.

Αλλά τεχνικά αν αναλύσουμε το παιχνίδι, το μοναδικό σημείο που έχει σημασία στο συγκεκριμένο ματς να δούμε είναι πως ίσως για πρωτη φορά θα κατεβούν 2 ομάδες με αμιγώς επιθετικούς προσανατολισμούς. Που σημαίνει πως μάλλον θα έχουμε ανοιχτές άμυνες. Την ΑΕΚ την ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Και ο Σεγκούρα την άμυνα την έχει χεσμένη (κάτι σε ποδοσφαιρικό Γκέρσον ένα πράγμα).

Επισκέπτης
παντως η αεκ θα κατεβει με μοναδικο επιθετικο το λυμπεροπουλο. βαση μοναδων σιγουρα ο ολυμπιακος υπερτερει αλλα στο ποδοσφαιρο και ειδικα σε ντερμπυ αυτα πανε περιπατο. εγω βλεπω ενα κλειστο παιχνιδι με πολλες σκοπιμοτητες αλωστε φετος σε ποσα ντερμπυ παιχτηκε μπαλα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ειδωμεν....
αληθεια ...που το δειχνει;

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά βλέπω 2 ενδεχόμενα για το ντέρμπι.
1. Θα γίνει ένα κάκιστο παιχνίδι όπου ο μονόφθαλμος θα κερδίσει ή θα έρθει Χ
2. θα παίξει καλή μπάλα ο ΟΣΦΠ και θα το πάρει γιατί η ΑΕΚ δεν έχει΄άμυνα. Ποιος θα παίξει άμυνα δηλαδή; Ποιος θα είναι δεξί μπακ; Ποιος αριστερό;
Τεχνικά αν τα βάλουμε κάτω η ΑΕΚ δεν υπερτερεί πουθενα. Τωρα στο γήπεδο παίζεται αλλιώς το παιχνίδι, βγαίνουν και άλλα πράγματα, η τυχη, το φαλτσοσφύριγμα, το πάθος κλπ.

Αλλά τεχνικά αν αναλύσουμε το παιχνίδι, το μοναδικό σημείο που έχει σημασία στο συγκεκριμένο ματς να δούμε είναι πως ίσως για πρωτη φορά θα κατεβούν 2 ομάδες με αμιγώς επιθετικούς προσανατολισμούς. Που σημαίνει πως μάλλον θα έχουμε ανοιχτές άμυνες. Την ΑΕΚ την ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Και ο Σεγκούρα την άμυνα την έχει χεσμένη (κάτι σε ποδοσφαιρικό Γκέρσον ένα πράγμα).
σου αφιερώνω το τραγουδάκι.

αν κοιμοιθείς στο ονειρο μου ..........................

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
John Greek το κάναμε εδώ και παίζουμε και αφιερώσεις??????

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μην καρφωνεσαι τοσο πολυ βησαριωνα..
ιδιο συντακτικο..ιδια αδυναμια συγκροτημενης εκφρασης..ποσο ρομπα θα γινεις ρε???
που θα βρούμε αλλού τέτοιο νούμερο να γελάμε? εδώ έχουμε κάνει και εξέδρα για πάρτι σου μέχρι φαν κλάμπ έχουμε συστήση που θα ανέβει στο ιντερνετ εκεί να δεις γιουχα που θα φας.

το    χαλίφης ιζνογκούτ τσουκαλάς φαν κλαμπ.

μιλάμε για μεγάλο γέλιο.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
John Greek το κάναμε εδώ και παίζουμε και αφιερώσεις??????
που να δεις και σε λίγο που στο άλλο ταλέντο του φτιάχνουμε φαν κλαμπ στο ιντερνετ για να γελάμε εντός της σήμερον το λινκ.

Επισκέπτης
που να δεις και σε λίγο που στο άλλο ταλέντο του φτιάχνουμε φαν κλαμπ στο ιντερνετ για να γελάμε εντός της σήμερον το λινκ.
index.php

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=84254;type=avatar[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote];ήδη κυκλοφορεί το κλαμπ που γελάνε όλοι μαζί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom