Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ ΟΤΕτζη το ξέρω καλά το θέμα..Εσένα οι αρχιλαγοί της Θύρας 13 της ΠΑΛΕΦΙΠ των cocneys στα είπαν;Ή απο το τρέξιμο που ρίχνουν το έχουν ξεχάσει;Μια ζωή κι εσείς ομάδα της "αριστοκρατίας" των Αθηνών είσασταν...Μόνο απο τους επώνυμους λαγούς να πιάσεις,το συμπέρασμα είναι άμεσο.

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
dstp στη σπυρου λουη εσεις δεν τρεχατε?
πινοκιο, θα σου μακρυνει και αλλο η μυτη...
αριστοκρατια οι παναθηναικοι? τι να σου πω ρε πινοκιο, πολλα λεφτα εχουμε οι κατοικοι του γκυζη και των εξαρχειων , οπου το 90% ειμαστε παναθηναικοι...

στο πασαλιμανι που ειναι οι γκευ εχεις δει τα κοτερα και τα ιστιοπλοικα των γαυρων? αυτοι ειναι η αριστοκρατια ΠΙΝΟΚΙΟ

Επισκέπτης
darksun έχεις πλάκα,το ξέρεις;Πριν μερικές δεκαετίες,και ιδίως την εποχή ίδρυσης του Παναθηναϊκού,οι περιοχές που τώρα πάνε οι βάζελοι και πέρνουν τα καρότα τους,ήταν πανάκριβες και περιοχές της Ελιτ.Όποιος είχε διαμέρισμα στην Κυψέλη ήταν πάμπλουτος...Τώρα τ'αγοράζουν οι Αλβανοί...

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
darksun έχεις πλάκα,το ξέρεις;Πριν μερικές δεκαετίες,και ιδίως την εποχή ίδρυσης του Παναθηναϊκού,οι περιοχές που τώρα πάνε οι βάζελοι και πέρνουν τα καρότα τους,ήταν πανάκριβες και περιοχές της Ελιτ.Όποιος είχε διαμέρισμα στην Κυψέλη ήταν πάμπλουτος...Τώρα τ'αγοράζουν οι Αλβανοί...
αρα τωρα η αριστοκρατια ειναι οι γαυροι..
εγω δουλευω σε φωτοτυπαδικο στα εξαρχεια, ειμαι αριστοκρατια πινοκιο?

Τατιανα βλεπεις το μεσημερι και ξερεις ποια γνωστα προσωπα ειναι παναθηναικοι ΠΙΝΟΚΙΟ ??

ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΙΝΟΚΙΟ?

ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΣΚΑΚΗ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΙΝΟΚΙΟ?

ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΤΟΣ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟΣ, πινοκιο

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Αφού δεν ξέρουν μιλάνε οι άσχετοι.ότι ακούσουν λένε.Μόνο για να σπάνε κανά κλαμπ είναι.Για συζήτηση με επιχειρήματα κάνουν ότι κάνουν πάντα:Λ Α Γ Ο Ι!!!!!!!!!!

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:
Μπορω να πω οτι το επιπεδό σου είναι απαράδεκτο!!!Πώς εκφράζεσαι ετσι!!!Παλιο Αεκτζη!

Επισκέπτης
αρα τωρα η αριστοκρατια ειναι οι γαυροι..
εγω δουλευω σε φωτοτυπαδικο στα εξαρχεια, ειμαι αριστοκρατια πινοκιο?

Τατιανα βλεπεις το μεσημερι και ξερεις ποια γνωστα προσωπα ειναι παναθηναικοι ΠΙΝΟΚΙΟ ??

ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΙΝΟΚΙΟ?

ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΣΚΑΚΗ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΙΝΟΚΙΟ?

ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΤΟΣ,ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟΣ, πινοκιο

Είσαι τόσο βλάκας,που δε θα σού απαντήσω.

darksun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
dstp εαν οι βλακες κανανε παρελαση σιγουρα θα ησουνα
σημαιοφορος

ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΕΞΑΡΧΕΙΑ 13

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Quiz:

Πότε και από ποιούς ακούστηκε το κατάπτυστο

"Γάβροι αδέλφια
μαζί θα το σηκώσουμε
στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Hint: στον αγώνα ο αθλητής Καραπιάλης έκανε αχρείαστο πέναλτι, ώστε να βγεί  ο αθλητής Αλεξανδρής πρώτος σκόρερ....

Για μας η Tιμή στα αγγλικά μεταφράζεται Honour
Για κάποιους άλλους Price (Πόσο πάει το μαλλί?)
.........................................................................

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
βρε μαλακες που εχεται δυο ομαδες στην super liga ερχεσται να μας λετε ολο μαλακιες αμα θυμασαι την χρονια που λες με τους γαυρους σας φωναζαμε λεβαβιακους θυμασται στη Ν.Φ. ?και μας λες για κηφισιας που εχεται φαει το ξυλο της αρκουδας κοτες στο ταφο του ινδου μας παρακαλαγατε στη λεωφορο πορεια μεχρι την 13 τα ξερεις αυτα  η οτι βλεπεις στη τv καφεσαι και λες χουλιγκαν του internet και των sprai λαγοι ειστε ρε κουμαντο κανουμε στο γηπεδο σας

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο ΟΤΕ  δινει καλα λεφτα και μετα πειτε για το 44

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
βρε μαλακες που εχεται δυο ομαδες στην super liga ερχεσται να μας λετε ολο μαλακιες αμα θυμασαι την χρονια που λες με τους γαυρους σας φωναζαμε λεβαβιακους θυμασται στη Ν.Φ. ?και μας λες για κηφισιας που εχεται φαει το ξυλο της αρκουδας κοτες στο ταφο του ινδου μας παρακαλαγατε στη λεωφορο πορεια μεχρι την 13 τα ξερεις αυτα  η οτι βλεπεις στη τv καφεσαι και λες χουλιγκαν του internet και των sprai λαγοι ειστε ρε κουμαντο κανουμε στο γηπεδο σας

Μάθε να μιλάς ελληνικά πρώτα και μετά (σε δεύτερο χρόνο) προσπάθησε να τα γράψεις, ανύπαρκτε!

Στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Καλα τα ντου και το πολυ ξυλο που τρωτε στο ΚΩΛΟδωματιακι σας τα ξεχασατε ;;;

Καλα ρε δεν πειραζει θα συνεχιζονται τα ντου αφου σας "αρεσει" :cheesy:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Quiz:

Πότε και από ποιούς ακούστηκε το κατάπτυστο

"Γάβροι αδέλφια
μαζί θα το σηκώσουμε
στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Hint: στον αγώνα ο αθλητής Καραπιάλης έκανε αχρείαστο πέναλτι, ώστε να βγεί  ο αθλητής Αλεξανδρής πρώτος σκόρερ....

Για μας η Tιμή στα αγγλικά μεταφράζεται Honour
Για κάποιους άλλους Price (Πόσο πάει το μαλλί?)
.........................................................................

ημουνα μεσα σε εκεινο το παιχνιδι, παντως το συνθημα που λες δεν το θυμαμαι, τωρα τι φταιγαμε εμεις αν οι γαβροι δεν ηθελαν να περασουν τη σεντρα δεν ξερω. Ομολογω οτι το παιχνιδι ηταν μαπα το παιχνιδι ισοφαρισαμε το ουροπρωταθλημα που ειχαμε χασει απο την Λαρισα. και στο φιναλε πως κερδιζετε τοσα χρονια τον ΟΦΗ, εεε εμεις κερδισαμε τον Ολυμπιακο. .

Το σημερινό ματσακι πως το βλεπετε σημερα?

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Κυριακη (δευτερα) κοντη γιορτη...για να φατε τη ψωλη!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
  ημουνα μεσα σε εκεινο το παιχνιδι, παντως το συνθημα που λες δεν το θυμαμαι, τωρα τι φταιγαμε εμεις αν οι γαβροι δεν ηθελαν να περασουν τη σεντρα δεν ξερω. Ομολογω οτι το παιχνιδι ηταν μαπα το παιχνιδι ισοφαρισαμε το ουροπρωταθλημα που ειχαμε χασει απο την Λαρισα. και στο φιναλε πως κερδιζετε τοσα χρονια τον ΟΦΗ, εεε εμεις κερδισαμε τον Ολυμπιακο. .

Το σημερινό ματσακι πως το βλεπετε σημερα?

To συνθηματάκι ήτανε σίγουρα το σουξέ της χρονιάς. Εννοείτε πως δεν ήμουν μέσα, ακουγόταν όμως πριν παντού. Και μετά ο Πρωταθλητής (νομίζω) έγραψε κάτι σαν "Η ΑΕΚ κέρδισε και ο Ολυμπιακός το ΧΑΑΑΡΗΚΕ!"

Πάντως τότε και οι 2 (Α & Π) μας είχαμε ομαδάρες και το πρωτάθλημα παιζόταν στις λεπτομέρειες, Η παράγκα χτίστηκε επί Σημίτη.

Σήμερα σας βλέπω για ΑΣΣΟ (3-1 ή 2-0). Δεν έχω συνδρομητικό, δε θα το δω, αλλά και σεις και μεις φέτος είμαστε για πάρα πολλές κλωτσιές.

Δε λερώνω το στόμα μου μιλώντας γι αυτούς που έκαναν τις εκλογές μπάσκετ και επίσημα....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε λεβεντη τοτε  ο πρωταθλητης δεν υπηρχε!!!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Το θυμαμαι σαν χθες !!!!!
Ημουν στο ΚΩΛΟκαραισκακη με την παναχαικη ( το χρησιμοποιουσε για εδρα για εισπρακτικους λογους , την κερδισαμε με 1 - 3 ) και το ακουγαμε καθαρα στο ραδιοφωνο !
ΟΥΣΤ , ΨΩΡΟ44!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom