psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Μπαίνεις στον αγώνα με κεφαλιά ψαράκι και συμμετέχεις στ' ανάποδα ψαλίδιαΈστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Δε νομίζω να το θεωρήσεις κέρατο;Μπαίνεις στον αγώνα με κεφαλιά ψαράκι και συμμετέχεις στ' ανάποδα ψαλίδια
Τέτοιο κεράτωμα θα το πανηγύριζα στο ΣύνταγμαΔε νομίζω να το θεωρήσεις κέρατο;
Οι 3 σαςΤέτοιο κεράτωμα θα το πανηγύριζα στο Σύνταγμα
Δεν έχει και άδικο ο φίλος...από προσωπική εμπειρία.οι ελλεινιδες γενικα δεν ειναι λεσβιες,εχει κατι λιγες 20χρονες,ειδα χθες μια λεζβα στο δρομο φρικιο κοντοκουρεμενο με σκουλαρικια να κραταει απο το χερακι μια αλλη ωραιο μουνακι η αλλη,μαλλον εκανε τη γυναικα,αν και γενικα σε δηκοισα θεα δεν πολυεκδηλωνονται..οι ελλεινιδες απατανε με αντρες τον αντρα τους,κατα 99 τα 100 μαλιστα ο γμιας ειναι γνωστος-συγγενη-φιλος του κερατα,αφου οι ελεεινιδες γαμιουντε μονο με γνωστους τους
στις λεσβίες το "άντρας-γυναίκα" παίζει όχι σεξουαλικά αλλά εξουσιαστικά. Δηλαδή το κοντοκουρεμένο φρικιό ήταν το "αφεντικό" και η άλλη η "υποτακτικιά". Επίσης να είναι ωραία μουνάκια είναι σπανιότατο..ειδα χθες μια λεζβα στο δρομο φρικιο κοντοκουρεμενο με σκουλαρικια να κραταει απο το χερακι μια αλλη ωραιο μουνακι η αλλη,μαλλον εκανε τη γυναικα
Εσένα σου έτυχε αυτό; Ή το είδες σε τσόντα;Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Εμένα η 1η μου γυναίκα είχε γκομενα την Κουμπαρα…Εσένα σου έτυχε αυτό; Ή το είδες σε τσόντα;
Εσύ δεν πιάνεσαι (από πολλές απόψεις)Εμένα η 1η μου γυναίκα είχε γκομενα την Κουμπαρα…
Αλλά η δικιά μου δεν πιάνει είναι
gebaut in Deutschland (Γερμανίδα)
Τι να κάνω ρε ΩρίωνΕσύ δεν πιάνεσαι (από πολλές απόψεις)
Αν δεν με έβαζαν κι εμένα στο παιχνίδι θα την χώριζα. Αλλιώς όλα καλά.Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Μπράβο, Jimmy. Είσαι πολύ προχωρημένος.Αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί στραπον/ διείσδυση δεν πιάνεται για κέρατο μπορείς να την συγχωρέσεις για το μικρό της παράπτωμα και να συνεχίσετε τη ζωή σας κανονικά
Όλοι οι πασοκσηδες είμαστε προχωρημένοι Ωρίων άλλωστε είμαι παθών κερατάς για να προχωρήσει μια σχέση δεν πρέπει να στεκόμαστε σε λεπτομέρειεςΜπράβο, Jimmy. Είσαι πολύ προχωρημένος.
Ουδείς ακέρατος.Όλοι οι πασοκσηδες είμαστε προχωρημένοι Ωρίων άλλωστε είμαι παθών κερατάς για να προχωρήσει μια σχέση δεν πρέπει να στεκόμαστε σε λεπτομέρειες
Ετσι είναι Ωρίων άμα μαγειρεύει καθαρίζει κρατά τα παιδιά φέρνει λίγα λεφτουδακια στο σπίτι σε νοιάζεται και λίγο και μια δυο φορές να τον φάει δεν τρέχει και τίποτα ας κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια - για να μην μακρηγορω ας τα πω με ένα τραγουδάκιΟυδείς ακέρατος.
Μόνο ένας πασοκτζής θα μπορούσε να έχει τόσο ορθολογική προσέγγιση.Ετσι είναι Ωρίων άμα μαγειρεύει καθαρίζει κρατά τα παιδιά φέρνει λίγα λεφτουδακια στο σπίτι σε νοιάζεται και λίγο και μια δυο φορές να τον φάει δεν τρέχει και τίποτα ας κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια - για να μην μακρηγορω ας τα πω με ένα τραγουδάκι
Ότι ακριβώς θα έκανα και αν την έπιανα με άλλον άντρα:Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;