ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.909
- Πόντοι
- 3.446
Αμήν και πότε Παναγιά μου.. Με αυτό το όνειρο ζω..Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Αμήν και πότε Παναγιά μου.. Με αυτό το όνειρο ζω..Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Εσένα σου έτυχε αυτό; Ή το είδες σε τσόντα;
χαχαχα θα μπορούσε να γίνει και θεωρία του κερατά!οι ελλεινιδες γενικα δεν ειναι λεσβιες,εχει κατι λιγες 20χρονες,ειδα χθες μια λεζβα στο δρομο φρικιο κοντοκουρεμενο με σκουλαρικια να κραταει απο το χερακι μια αλλη ωραιο μουνακι η αλλη,μαλλον εκανε τη γυναικα,αν και γενικα σε δηκοισα θεα δεν πολυεκδηλωνονται..οι ελλεινιδες απατανε με αντρες τον αντρα τους,κατα 99 τα 100 μαλιστα ο γμιας ειναι γνωστος-συγγενη-φιλος του κερατα,αφου οι ελεεινιδες γαμιουντε μονο με γνωστους τους
το έχω παίξει σε τσονταΕσένα σου έτυχε αυτό; Ή το είδες σε τσόντα;
α εσύ είσαι προχώΌτι ακριβώς θα έκανα και αν την έπιανα με άλλον άντρα:
Θα έλεγα συνεχίστε, εγώ θα πάρω μάτι.
Να σε απατήσει με άνδρα πάει στο διάολο.Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Ο χαρακτηρισμός "κερατάς" αφορά και απασχολεί όσους επιθυμούν και επιδιώκουν μονογαμικές σχέσειςα εσύ είσαι προχώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν η άλλη είναι ωραία, βουρ στον πατσά - αν δεν λέει, θα πάω για ποτά και θα κλαφτω στον μπάρμαν ( "α την πόρνη, δεν μπορούσε να βρει καμιά καλή")Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Αλλού ήθελα να καταλήξω. Από γυναίκα με γυναίκα είναι κέρατο;πας και εσύ με άλλη γυναίκα που να είναι στα γούστα της και μετά της δείχνεις το βίντεο να ζηλεύει.
- Αν η γυναίκα σου είναι λεσβία και δεν το είχες καταλάβει, τότε τζάμπα καίει η λάμπα, καλύτερα χώρισε
- Αν η γυναίκα σου ήθελε να δοκιμάσει, άσχημα νέα ,δεν την ικανοποιείς
- Αν η γυναίκα σου είναι bi, συζητήστε το μήπως παίξει κανένα τρίο
Όχι δε μετράει ( κοίτα να επωφεληθεις)Αλλού ήθελα να καταλήξω. Από γυναίκα με γυναίκα είναι κέρατο;
Αν η άλλη είναι κούκλα, πας να χωθείς και σου βάζει στοπ γιατί δεν περνάς τον πήχη, πηδάς απ' το μπαλκόνι.Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Αν θέλει η γυναίκα, και με σκύλο παει
Αν ήταν ο καλύτερος σας φίλος όμως;Αν η άλλη είναι κούκλα, πας να χωθείς και σου βάζει στοπ γιατί δεν περνάς τον πήχη, πηδάς απ' το μπαλκόνι.
Αυτό άνοιξέ το θέμα την άλλη Κυριακή. Πάει η σημερινή. 23 λεπτά έμειναν.Αν ήταν ο καλύτερος σας φίλος όμως;
Κοιτας μηπος θελουν και τριτο ατομο στο παιχνιδι και προσπαθεις να κερδισεις μια μονιμη προσκληση για τυχων μελλοντικες συνευρεσεις.Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;
Γατάκι...εγώ ξέρω κάποιον που κάνει τις λεσβίες πούστηδες.Εγω κανω τις λεσβιες γυναικες
Όλα καλά. Κάνεις μια βόλτα κι επιστρέφεις όταν τελειώσουν.Έστω ότι πιάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι σας με.... μια άλλη γυναίκα. Πως αντιδράς;