Νέα

Quiz-Ποσο γαμιας εισαι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Μιλας με γριφους γεροντα! Τι πα να πει audiovisual  :think:   εγω παντως τα πιο καλα μου γαμησια τα εχω κανει με τον εαυτο μου  :cum:

Ρε συ ειδικα αν μιλαμε για μεσους ορους αυτο δεν παιζει! Στο γαμησι ενας τον δινει και ενας τον παιρνει, αρα καπου πρεπει να ισοσκελιζονται! Σαν τα εμπορικα ισοζυγια των χωρων ενα πραμα, το ελλειμα του ενος ειναι το πλεονασμα του αλλου. Αν θες να στο αναλυσω και με νουμερα να δεις οτι δεν παιζει αυτο που λες, μιας και μιλας για μεσους ορους!

Παρε και μια εμπεριστατωμενη αναλυση  :dancing:

Εστω 9 αντρες να εχει παρει η καθε γκομενα κατα μεσο ορο.
Εστω 4 γυναικες να εχει γαμησει ο καθε ανδρας κατα μεσο ορο.

Εστω Χ ο αριθμος των γυναικων και Υ των ανδρων.

Θα πρεπει Χ*9=Υ*4, δηλαδη Χ/Υ = 4/9, δηλαδη οι γυναικες θα επρεπε να ειναι οι μισες απο οτι οι ανδρες!
το μαμιση εχει γινει επιστημη
οποιος λυσει το γριφο ειναι σε καλο δρομο αλλιως κλαφτα χαραλαμπε

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
παντως να μας εχουν περασει οι γυναικες σε ερωτικες ειναι ο κρυφος σκοπος τους τελικα
κοροιδα ειμαστε αυτες κανουν τα κουμαντα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μιλας με γριφους γεροντα! Τι πα να πει audiovisual  :think:   εγω παντως τα πιο καλα μου γαμησια τα εχω κανει με τον εαυτο μου  :cum:

Ρε συ ειδικα αν μιλαμε για μεσους ορους αυτο δεν παιζει! Στο γαμησι ενας τον δινει και ενας τον παιρνει, αρα καπου πρεπει να ισοσκελιζονται! Σαν τα εμπορικα ισοζυγια των χωρων ενα πραμα, το ελλειμα του ενος ειναι το πλεονασμα του αλλου. Αν θες να στο αναλυσω και με νουμερα να δεις οτι δεν παιζει αυτο που λες, μιας και μιλας για μεσους ορους!

Παρε και μια εμπεριστατωμενη αναλυση  :dancing:

Εστω 9 αντρες να εχει παρει η καθε γκομενα κατα μεσο ορο.
Εστω 4 γυναικες να εχει γαμησει ο καθε ανδρας κατα μεσο ορο.

Εστω Χ ο αριθμος των γυναικων και Υ των ανδρων.

Θα πρεπει Χ*9=Υ*4, δηλαδη Χ/Υ = 4/9, δηλαδη οι γυναικες θα επρεπε να ειναι οι μισες απο οτι οι ανδρες!

και στην περιπτωση που 2 η 3 γυναικες ειχαν 1 κοινο αντρα  στο ιστορικο τους?
η 2 -3 αντρες να ειχαν μια κοινη γυνεκα?
και τελος το οτι πληθυσμιακα οι γυναικες ειναι περισοτερες απο τους αντρες και ομως υπαρχουν αντρες που δεν βρισκουν γυναικες?
ακι βαλε οτι υπαρχουν και οι ομοφυλοφιλοι και θα δεις οτι οι γυνεκες υπερτερουν κατα πολη σε ποσοστο και ομως υπαρχουν αντρες που δεν εχουν

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
δε μπορω να σας πω θα τρομαξετε

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
260
Πόντοι
36
στην χωή μου έχω πάει περίπου με καμιά 15αριά γυναίκες

έχω κάνει δύο μεγάλες πεντάχρονες σχέσεις και οι υπόλοιπες περιστασιακές.

Τις είχα γνωρίσει μέσω facebook από μία γαμάτη εφαρμογή που δυστυχώς δεν υπάρχει πια

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε τυπε αυτο που λες δε στεκει, δηλαδη πως γινεται οι αντρες να ειναι αγαμητοι και οι γκομενες να εχουν παρει ενα λοχο, με ποιον γαμουνται και εχουν παρει τοσους αμα οι αντρες δε γαμανε?

Σε καθε ομαδουλα, πχ σχολικη ταξη, δουλεια πανεπιστημιο, παρεα, υπαρχουν 2-3 που γαμανε και οι θπολοιποι που ακουν τις ιστοριες τους.
Το εχω γραψει πολλες φορες, οι γυναικες γαμιουνται αβερτα, σχεση δεν μπορουν να κανουν, γιατι αυτοι που γαμανε αβερτα ειναι λιγοι.
Γνωστος μολις χωρισε μεσα σε ενα μηνα γαμισε 18 γκομενες, και λεω ρε πουστη, εγω σε ενα χρονο δε γαμαω τοσες...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
λοιπον μοιλις ανοιγεις τεραστειο θεμα
τοχω πει πολλες φορες στο παρελθον θα το πω αλλη μια
το καμακι και ο αντρισμος τελειωσε οταν καποιοια αποφασισαν να ξεκινησουν με το κερναω για να ριξω μετα εγιναν δωρα και ουτο καθεξεις
κακομαθαμαι τις γυναικες αυτη ειναι η αληθεια στην πορια ομως αυτο μας ποτισε σχεδον ολους δηλαδη επρεπε να εχουμε καλο αμαξι(υποτιθεται) για να βγαλουμαι γκομενα επρεπε να εχουμε το ενα το αλλο το παραλλο, μεχρι που στο τελος χασαμε το οριο, η αυτοπεποιθηση του καθενος ηταν αναλογη με οτι ειχε, με αποτελεσμα πολλοι να κωλονουν, αυτοι καθως και οι αλλοι που τα διεθεταν, αλλα δεν ηταν σε θεση να φερθουν οπως επρεπε εμεναν με το πουλι στο χερι.
αντιθετα αυτη την αδυναμια των αντρων αρχισαν να το εκμεταλευονται οι γυναικες ενω ταυτοχρωνα κατελαβαν τον ρολο του κυνηγου που επρεπε να να εχουν αντρες οι οποιοι αμα δεν ειχαν ευνουχιζονταν απο μονοι τους λεγοντας , η γυναικα θελει αυτο το αλλο το παραλο, εγω που να παω?
επισεις το γνωστο που ακουγα οταν εβλεπα μια παρα πολυ ομορφη γυναικα να μου λενε "που θα πας εκει ρε, ξερεις τι πακετο πρεπει να εχεις? ποσοι θα την κυνηγανε?" και ομως εκει εβγαζα τις περισοτερες.
αν βαλεις κατω οτι βλεπεις θα δεις οτι οι μετρειες σε εμφανιση κοπελες εχουν πολυ υψηλα στανταρ γιατι ολοι αυτοι οι εχοντες δεν ηχαν την απολυτη αυτοεκτιμηση και πηγεναν εκει, οποτε μεγαλη ζητηση τρελες απαιτησεις, αντιθετα τις πολυ ομορφες λιγοι τις πλησιαζαν και οι απαιτησεις τους ηταν λιγοτερες, ενας φαυλος κυκλος με λιγα λογια στον οποιο ολη αυτη η διαφημιση ποτισε το μυαλο ολων οτι η καταναλωση φερνει την ευχαρηστηση.
δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια κατα βαθος, τα ερεθισματα ,του επιτυχημενου λεφτα, που εριχνε την γκομενα, ενα μοντελο που πλασαριστικε επι δεκαετιες και ποτισε πολους απο εμας.
δεν το λεω για να βγω οτι ειμαι καλητερος αλλα... ειμαι 1.70 αδυνατος μετρειας εμφανισης παρολα αυτα πιστευω κατα κυριο λογο εξαιτιας της αυτοπεποιθησης μου, ειχα περαση ακομα και σε γυναικες εξαιρετικα καλητερες απο την εμφανιση μου και χωρις να εχω φραγκα, αρα πρεπει να βαλουμε κατω και να δουμαι πιοι ειμαστε.
δεν ειναι τυχαιο οτι απο τοτε που αρχισε η κριση και τα οικονομικα προβληματα, συμφωνα με μελετη, οι αντρες ειναι πιο αδυναμοι ακομα και στο να μιλησουν σε μια γυναικα, βλεπεται δεν εχουν αυτα που υποτιθεται τους εδειναν κυρος.

:thumbsup: ακριβως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom