The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
η βικυ ειναι μητρομανης
Μπά... τον χώρισε τον Μήτρο. Τώρα είναι Κιτσομανής.
η βικυ ειναι μητρομανης
Με το ερωτηματολόγιο που ετέθη το σωτό ερώτημα έπρεπε να είναι "Πόσο γκομενιάρης είσαι;" και σίγουρα είναι σαφής η διαφορά.
Λοιπόν όταν ήμουν 22 χρονών, φοιτητής, είχα βάλει με έναν κολλητό στοίχημα πως για μια βδομάδα θα πήγαινα στο ίδιο μέρος (στο Φλόκα της Κηφισίας) με διαφορετική γκόμενα κάθε μέρα.
Το κέρδισα το στοίχημα και άνετα! Το καρνέ μου τότε είχε ίσα με 20 "διαθέσιμα" ονόματα συνομιλήκων μου φοιτητριών.
Μόνο που αυτός δεν ήξερε πως από όλες αυτές ΚΑΜΙΑ δεν είχα πηδήσει! Ούτε και ακολούθως πήδησα καμιά τους.
Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και διάφορες φάσεις στη ζωή μου.
Αν λοιπόν 10-20-30 χρόνια μετά, στα 32-42-52, πηδούσα την γυναίκα μου ή μια τυχαία γνωριμία ή ακόμα και μια εκδιδόμενη 22άρα 1,5 ώρα συνεχή, σε δίωρο ραντεβού, πότε ήμουν πιο γαμιάς;
Και τί σημασία είχε που την τελευταία την πλήρωνα;
Υ.Γ. Ολα τα παραπάνω είναι αληθινά...
Και κάτι ακόμα.
Καλός γαμιάς είναι (λέω εγώ) αυτός που θα κάνει μια "άχυτη" γκόμενα να χύσει.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα μου έρχεται Η Βίκυ Καγιά!![]()
![]()
Δεν την έχω πάρει ρε σύ την κοπέλα!![]()
Αυτό μου "βγάζει" όμως.
Ξέρω κι εγώ, μπορεί στην πραγματικότητα να "στάζει" και σαν μισάνοιχτη βρύση! (Λέμε τώρα)
Τώρα εσύ την έχεις πάρει ή κουβέντα να γίνεται;
Εκτός αν εννοείς την Βίκυ από Κασσάνδρας κλπ, οπότε συμφωνώ! (Παρ' ότι δεν διαθέτει μήτρα...)
ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες για τις απαντησεις τους...θα ηθελα να προσθεσω ομως κατι...νομιζω οτι οι γυναικες πια μας εχουν παρει τα σωβρακα...απ'οτι βλεπω γυρω μου πχ οι 30αρες εχουν πολλες περισσοτερες εμπειριες απο τους 30αρηδες...παρα πολλοι ειναι εντελως αγαμητοι η περιοριζονται στα στουντιο...το παιζουν ολες σεμνες,αλλα η καθε μια εχει παρει κ απο ενα στρατοπεδο,ενω πολλοι αντρες την παιζουν μεχρι τα 30 βαλε τους...δεν ειναι υπερβολες ο,τι λεω...κ εχει εξηγηση το φαινομενο...μια γυναικα για να πηδηχτει δεν χρειαζεται να καταβαλει πολυ κοπο...αρκει ενα ωραιο μινι,λιγα κουνηματα κ ορεξη για νεες γνωριμιες...ενας αντρας αντιθετα πρεπει να την ψαξει πολυ περισσοτερο....πρεπει να προσπαθησει,να κυνηγησει,να ιδρωσει με αλλα λογια...παντρευονται καποιοι κ ειναι σχεδον παρθενοι κ οι γυναικες τους χιλιογλεντημενες...σε αντιθεση πχ με 30-40 χρονια πριν την εποχη των πατεραδων μας...σημασια εχει ομως τι κανουμε απο δω κ περα...εγω πιστευω οτι χρειαζεται απιστευτο θρασος,να μην μασας την πουτσα σου,τι ντροπες κ μαλακιες...βουρ στον πατσα κ ο,τι βγει...μιση ντροπη δικη σας,μιση ντροπη δικη της...μηπως θα την ξαναδειτε αλλωστε...κατι πρεπει να κανουμε για να παρουμε τα σκηπτρα μας πισω...δεν παει αλλο μαγκες
σωστος ο παιχτης...κ γω πιστευω οτι δεν ειναι απαραιτητα τα φραγκα για να πηδηξει καποιος...απλα βοηθανε...πχ πολλες γυναικες προτιμανε να πανε με τον τυπο με την τρυπια εξατμιση που μετραει τα νομισματα ενα ενα...το κακο ειναι οτι εχει καει το μυαλο τους...φταινε κ τα μηνυματα που δεχονται απο παντου κ τα ακυρα καμακια που τους την πεφτουν κατα καιρους...κ αν πας να πλησιασεις μια γυναικα με ειλικρινεια,κυριλε,ομορφα θα παθει blackout αφου δεν θα την περιμενει αυτη τη συμπεριφορα,αφου δεν ειναι συνηθισμενη...επειδη ομως το τραγουδι λεει εσφαλμενα this is a man's world θα λεγα οτι δεν ισχυει κατι τετοιο πια στις μερες μας...εκτος απο το καμακι που εχουν το πανω χερι ειναι κ η συμβιωση...ποσοι παντρεμενοι ειναι υποχειρια της γυναικας τους?ποσοι σκυβουν κεφαλι στα θεληματα της οσο παραλογα κ αν ειναι...?ποσοι ποδοπατουν τις αναγκες τους για να μην εχουν γκρινια η τσακωμους...λεω πχ σε φιλαρακι που συζει ελα παμε για καφε...οχι,λεει γιατι μολις τωρα συγκατοικησαμε κ δεν θελω να δινω δικαιωματα...βρε μαλακα δικαιωμα θα δωσεις αν πιεις εναν καφε?κ αφου το θελεις κ συ ο ι ιδιος γιατι δεν το ξεκαθαριζεις απο την αρχη στη δικια σου αυτο?οτι εσυ γουσταρεις να πινεις καφε που κ που με τους φιλους σου...γιατι προτιμα να καταπιεστεις προκειμενου να χεις μια τρυπα να πηδας...?βαλε ο ιδιος τους κανονες κ αν δεν τους δεχτει πηγαινε παρακατω...κατα τ'αλλα αυτες κανουν ο,τι θελουν πανε τα κομωτηρια τους,τα beaute τους,μαλακιζονται απο δω απο κει με τις φιλεναδες κ ο μαλακας καθεται σπιτι κ περιμενει...ε,ειναι τραγικο πια...κ δεν φταινε αυτες μονο,αλλα εμεις κυριως που τους εχουμε δωσει τετοια δικαιωματα...κ οσο για μερικες που λενε οτι θελουν αντρα παραδοσιακο κ παλαιας κοπης μπλοφαρουν...λουλη θελουν...ξερω οτι αυτα που λεω αν τα διαβαζει καποια λεει απο μεσα της καλα τα λεει...αλλα απο την αλλη φυλαγεται γιατι αν εμπλεκε με αντρες που ειχαν τις ιδιες αντιληψεις δεν θα κανε ποτε το κοματι της
το περισσοτερο κερατο το ριχνουν πια οι γυναικες...εχουν αλλαξει τα δεδομενα
δικε μου επαιζες το συστημα 5 σε 1;αληθη θα δωσω τυπε...
λοιπον ειχα 5 και τις γαμουσα καλα και τις 5 ταυτοχρονα![]()
1)ποσες γκομενες ειχατε μεχρι τωρα στη ζωη σας?(οι επι πληρωμης δεν υπολογιζονται)
2)ποσες γκομενες ειχατε συχρονως μαζι κ πως τα καταφερνατε να τις κουμανταρετε?
σε οποιο ερωτημα θελετε απαντατε...
παρακαλειστε να δωσετε αληθη κ μονο στοιχεια...
σωστοτατος και εσυ και οσπερμινατορ δυστηχως ετσι ειναι και το συναντο καθε μερα αυτα ακριβως που γραφεται στο θρεντακιγιαυτο και εχω παρατησει το αθλημα γκομενα εναμιση χρονοο χωρις σεξ και γυναικα και οπως λεει η διαφημιση κeep walking εχουν σαλατρει οι γυναικες ακομα και τα μπαζα.βιτσα πουτσα και στενα παπουτσα που ελεγε και ενας φιλος...λοιπον μοιλις ανοιγεις τεραστειο θεμα
τοχω πει πολλες φορες στο παρελθον θα το πω αλλη μια
το καμακι και ο αντρισμος τελειωσε οταν καποιοια αποφασισαν να ξεκινησουν με το κερναω για να ριξω μετα εγιναν δωρα και ουτο καθεξεις
κακομαθαμαι τις γυναικες αυτη ειναι η αληθεια στην πορια ομως αυτο μας ποτισε σχεδον ολους δηλαδη επρεπε να εχουμε καλο αμαξι(υποτιθεται) για να βγαλουμαι γκομενα επρεπε να εχουμε το ενα το αλλο το παραλλο, μεχρι που στο τελος χασαμε το οριο, η αυτοπεποιθηση του καθενος ηταν αναλογη με οτι ειχε, με αποτελεσμα πολλοι να κωλονουν, αυτοι καθως και οι αλλοι που τα διεθεταν, αλλα δεν ηταν σε θεση να φερθουν οπως επρεπε εμεναν με το πουλι στο χερι.
αντιθετα αυτη την αδυναμια των αντρων αρχισαν να το εκμεταλευονται οι γυναικες ενω ταυτοχρωνα κατελαβαν τον ρολο του κυνηγου που επρεπε να να εχουν αντρες οι οποιοι αμα δεν ειχαν ευνουχιζονταν απο μονοι τους λεγοντας , η γυναικα θελει αυτο το αλλο το παραλο, εγω που να παω?
επισεις το γνωστο που ακουγα οταν εβλεπα μια παρα πολυ ομορφη γυναικα να μου λενε "που θα πας εκει ρε, ξερεις τι πακετο πρεπει να εχεις? ποσοι θα την κυνηγανε?" και ομως εκει εβγαζα τις περισοτερες.
αν βαλεις κατω οτι βλεπεις θα δεις οτι οι μετρειες σε εμφανιση κοπελες εχουν πολυ υψηλα στανταρ γιατι ολοι αυτοι οι εχοντες δεν ηχαν την απολυτη αυτοεκτιμηση και πηγεναν εκει, οποτε μεγαλη ζητηση τρελες απαιτησεις, αντιθετα τις πολυ ομορφες λιγοι τις πλησιαζαν και οι απαιτησεις τους ηταν λιγοτερες, ενας φαυλος κυκλος με λιγα λογια στον οποιο ολη αυτη η διαφημιση ποτισε το μυαλο ολων οτι η καταναλωση φερνει την ευχαρηστηση.
δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια κατα βαθος, τα ερεθισματα ,του επιτυχημενου λεφτα, που εριχνε την γκομενα, ενα μοντελο που πλασαριστικε επι δεκαετιες και ποτισε πολους απο εμας.
δεν το λεω για να βγω οτι ειμαι καλητερος αλλα... ειμαι 1.70 αδυνατος μετρειας εμφανισης παρολα αυτα πιστευω κατα κυριο λογο εξαιτιας της αυτοπεποιθησης μου, ειχα περαση ακομα και σε γυναικες εξαιρετικα καλητερες απο την εμφανιση μου και χωρις να εχω φραγκα, αρα πρεπει να βαλουμε κατω και να δουμαι πιοι ειμαστε.
δεν ειναι τυχαιο οτι απο τοτε που αρχισε η κριση και τα οικονομικα προβληματα, συμφωνα με μελετη, οι αντρες ειναι πιο αδυναμοι ακομα και στο να μιλησουν σε μια γυναικα, βλεπεται δεν εχουν αυτα που υποτιθεται τους εδειναν κυρος.
ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες για τις απαντησεις τους...θα ηθελα να προσθεσω ομως κατι...νομιζω οτι οι γυναικες πια μας εχουν παρει τα σωβρακα...απ'οτι βλεπω γυρω μου πχ οι 30αρες εχουν πολλες περισσοτερες εμπειριες απο τους 30αρηδες...παρα πολλοι ειναι εντελως αγαμητοι η περιοριζονται στα στουντιο...το παιζουν ολες σεμνες,αλλα η καθε μια εχει παρει κ απο ενα στρατοπεδο,ενω πολλοι αντρες την παιζουν μεχρι τα 30 βαλε τους...δεν ειναι υπερβολες ο,τι λεω...κ εχει εξηγηση το φαινομενο...μια γυναικα για να πηδηχτει δεν χρειαζεται να καταβαλει πολυ κοπο...αρκει ενα ωραιο μινι,λιγα κουνηματα κ ορεξη για νεες γνωριμιες...ενας αντρας αντιθετα πρεπει να την ψαξει πολυ περισσοτερο....πρεπει να προσπαθησει,να κυνηγησει,να ιδρωσει με αλλα λογια...παντρευονται καποιοι κ ειναι σχεδον παρθενοι κ οι γυναικες τους χιλιογλεντημενες...σε αντιθεση πχ με 30-40 χρονια πριν την εποχη των πατεραδων μας...σημασια εχει ομως τι κανουμε απο δω κ περα...εγω πιστευω οτι χρειαζεται απιστευτο θρασος,να μην μασας την πουτσα σου,τι ντροπες κ μαλακιες...βουρ στον πατσα κ ο,τι βγει...μιση ντροπη δικη σας,μιση ντροπη δικη της...μηπως θα την ξαναδειτε αλλωστε...κατι πρεπει να κανουμε για να παρουμε τα σκηπτρα μας πισω...δεν παει αλλο μαγκες
Ρε τυπε αυτο που λες δε στεκει, δηλαδη πως γινεται οι αντρες να ειναι αγαμητοι και οι γκομενες να εχουν παρει ενα λοχο, με ποιον γαμουνται και εχουν παρει τοσους αμα οι αντρες δε γαμανε?
Εξηγειται...οι λιγοι γαμανε τις πολλες και ολοι οι αλλοι γαμανε την χουφτα τους η στις πουτανες....
λοιπον μοιλις ανοιγεις τεραστειο θεμα....................κυρος.
Εξηγειται...οι λιγοι γαμανε τις πολλες και ολοι οι αλλοι γαμανε την χουφτα τους η στις πουτανες....![]()
![]()
![]()
θελει audiovisual και η μαλακιαΛες ρε τυπε? Δηλαδη καποιοι τις εχουνε παρει υπερεργολαβια και οι αλλοι εργοχειρο? Αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι παντως!
Ρε τυπε αυτο που λες δε στεκει, δηλαδη πως γινεται οι αντρες να ειναι αγαμητοι και οι γκομενες να εχουν παρει ενα λοχο, με ποιον γαμουνται και εχουν παρει τοσους αμα οι αντρες δε γαμανε?
θελει audiovisual και η μαλακια
μην το περνεις κυριολεκτικα
αλλα σαν προσομειωση, ειναι οντως αληθεια οτι οι γυναικες εχουν περισοτερους αντρες απο οτι οι αντρες γυναικες
συμπεριλαμβανομενου ενοητε και των one night stand οπου οι γυνεκες ειναι πιο ευκολο να πετυχουν απο οτι οι αντρες γενικα
ομως καποιες ερευνες που εχουν γεινει αν ψαξεις θα δεις οτι μεσο ορος που εχουν οι γυναικες στους διαφορετικους συντροφους ειναι πανω απο 8 ενω οι αντρες 4-5
βεβαια δεν παει να πει οτι ολοι ειναι εκει εσυ μπορει να εχει παει με 9 εγω με 1 μεσος ορος βγαινει το 5 δηλαδη ειναι πλασματικος αριθμος και οι αναλωγιες εχουν δωθει απο μεγαλο ποσοστο ατομων και μαλιστα ανυσηηχιτηκο βρηκαν το ποσοστο οσων κατεφευγαν στον πληρωμενο ερωτα που ηταν το 9/10 υπαρχει ερευνα στο ιντερνετ οποτε ψαξε να δεις
Μιλας με γριφους γεροντα! Τι πα να πει audiovisualεγω παντως τα πιο καλα μου γαμησια τα εχω κανει με τον εαυτο μου
πρεπει να βλεπεις κ να ακους ταυτοχρονα για υποστηριξη![]()