Νέα

Quiz-Ποσο γαμιας εισαι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
228
Πόντοι
7.195
Με το ερωτηματολόγιο που ετέθη το σωτό ερώτημα έπρεπε να είναι "Πόσο γκομενιάρης είσαι;" και σίγουρα είναι σαφής η διαφορά.
Λοιπόν όταν ήμουν 22 χρονών, φοιτητής, είχα βάλει με έναν κολλητό στοίχημα πως για μια βδομάδα θα πήγαινα στο ίδιο μέρος (στο Φλόκα της Κηφισίας) με διαφορετική γκόμενα κάθε μέρα.
Το κέρδισα το στοίχημα και άνετα! Το καρνέ μου τότε είχε ίσα με 20 "διαθέσιμα" ονόματα συνομιλήκων μου φοιτητριών.
Μόνο που αυτός δεν ήξερε πως από όλες αυτές ΚΑΜΙΑ δεν είχα πηδήσει! Ούτε και ακολούθως πήδησα καμιά τους.
Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και διάφορες φάσεις στη ζωή μου.
Αν λοιπόν 10-20-30 χρόνια μετά, στα 32-42-52, πηδούσα την γυναίκα μου ή μια τυχαία γνωριμία ή ακόμα και μια εκδιδόμενη 22άρα 1,5 ώρα συνεχή, σε δίωρο ραντεβού, πότε ήμουν πιο γαμιάς;
Και τί σημασία είχε που την τελευταία την πλήρωνα;
Υ.Γ. Ολα τα παραπάνω είναι αληθινά...

Και κάτι ακόμα.
Καλός γαμιάς είναι (λέω εγώ) αυτός που θα κάνει μια "άχυτη" γκόμενα να χύσει.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα μου έρχεται Η Βίκυ Καγιά! :grin: :grin:

Δεν την έχω πάρει ρε σύ την κοπέλα! :cheesy: :cheesy:
Αυτό μου "βγάζει" όμως.
Ξέρω κι εγώ, μπορεί στην πραγματικότητα να "στάζει" και σαν μισάνοιχτη βρύση! (Λέμε τώρα)

Τώρα εσύ την έχεις πάρει ή κουβέντα να γίνεται;
Εκτός αν εννοείς την Βίκυ από Κασσάνδρας κλπ, οπότε συμφωνώ! (Παρ' ότι δεν διαθέτει μήτρα...)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:    :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες για τις απαντησεις τους...θα ηθελα να προσθεσω ομως κατι...νομιζω οτι οι γυναικες πια μας εχουν παρει τα σωβρακα...απ'οτι βλεπω γυρω μου πχ οι 30αρες εχουν πολλες περισσοτερες εμπειριες απο τους 30αρηδες...παρα πολλοι ειναι εντελως αγαμητοι η περιοριζονται στα στουντιο...το παιζουν ολες σεμνες,αλλα η καθε μια εχει παρει κ απο ενα στρατοπεδο,ενω πολλοι αντρες την παιζουν μεχρι τα 30 βαλε τους...δεν ειναι υπερβολες ο,τι λεω...κ εχει εξηγηση το φαινομενο...μια γυναικα για να πηδηχτει δεν χρειαζεται να καταβαλει πολυ κοπο...αρκει ενα ωραιο μινι,λιγα κουνηματα κ ορεξη για νεες γνωριμιες...ενας αντρας αντιθετα πρεπει να την ψαξει πολυ περισσοτερο....πρεπει να προσπαθησει,να κυνηγησει,να ιδρωσει με αλλα λογια...παντρευονται καποιοι κ ειναι σχεδον παρθενοι κ οι γυναικες τους χιλιογλεντημενες...σε αντιθεση πχ με 30-40 χρονια πριν την εποχη των πατεραδων μας...σημασια εχει ομως τι κανουμε απο δω κ περα...εγω πιστευω οτι χρειαζεται απιστευτο θρασος,να μην μασας την πουτσα σου,τι ντροπες κ μαλακιες...βουρ στον πατσα κ ο,τι βγει...μιση ντροπη δικη σας,μιση ντροπη δικη της...μηπως θα την ξαναδειτε αλλωστε...κατι πρεπει να κανουμε για να παρουμε τα σκηπτρα μας πισω...δεν παει αλλο μαγκες

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες για τις απαντησεις τους...θα ηθελα να προσθεσω ομως κατι...νομιζω οτι οι γυναικες πια μας εχουν παρει τα σωβρακα...απ'οτι βλεπω γυρω μου πχ οι 30αρες εχουν πολλες περισσοτερες εμπειριες απο τους 30αρηδες...παρα πολλοι ειναι εντελως αγαμητοι η περιοριζονται στα στουντιο...το παιζουν ολες σεμνες,αλλα η καθε μια εχει παρει κ απο ενα στρατοπεδο,ενω πολλοι αντρες την παιζουν μεχρι τα 30 βαλε τους...δεν ειναι υπερβολες ο,τι λεω...κ εχει εξηγηση το φαινομενο...μια γυναικα για να πηδηχτει δεν χρειαζεται να καταβαλει πολυ κοπο...αρκει ενα ωραιο μινι,λιγα κουνηματα κ ορεξη για νεες γνωριμιες...ενας αντρας αντιθετα πρεπει να την ψαξει πολυ περισσοτερο....πρεπει να προσπαθησει,να κυνηγησει,να ιδρωσει με αλλα λογια...παντρευονται καποιοι κ ειναι σχεδον παρθενοι κ οι γυναικες τους χιλιογλεντημενες...σε αντιθεση πχ με 30-40 χρονια πριν την εποχη των πατεραδων μας...σημασια εχει ομως τι κανουμε απο δω κ περα...εγω πιστευω οτι χρειαζεται απιστευτο θρασος,να μην μασας την πουτσα σου,τι ντροπες κ μαλακιες...βουρ στον πατσα κ ο,τι βγει...μιση ντροπη δικη σας,μιση ντροπη δικη της...μηπως θα την ξαναδειτε αλλωστε...κατι πρεπει να κανουμε για να παρουμε τα σκηπτρα μας πισω...δεν παει αλλο μαγκες

λοιπον μοιλις ανοιγεις τεραστειο θεμα
τοχω πει πολλες φορες στο παρελθον θα το πω αλλη μια
το καμακι και ο αντρισμος τελειωσε οταν καποιοια αποφασισαν να ξεκινησουν με το κερναω για να ριξω μετα εγιναν δωρα και ουτο καθεξεις
κακομαθαμαι τις γυναικες αυτη ειναι η αληθεια στην πορια ομως αυτο μας ποτισε σχεδον ολους δηλαδη επρεπε να εχουμε καλο αμαξι(υποτιθεται) για να βγαλουμαι γκομενα επρεπε να εχουμε το ενα το αλλο το παραλλο, μεχρι που στο τελος χασαμε το οριο, η αυτοπεποιθηση του καθενος ηταν αναλογη με οτι ειχε, με αποτελεσμα πολλοι να κωλονουν, αυτοι καθως και οι αλλοι που τα διεθεταν, αλλα δεν ηταν σε θεση να φερθουν οπως επρεπε εμεναν με το πουλι στο χερι.
αντιθετα αυτη την αδυναμια των αντρων αρχισαν να το εκμεταλευονται οι γυναικες ενω ταυτοχρωνα κατελαβαν τον ρολο του κυνηγου που επρεπε να να εχουν αντρες οι οποιοι αμα δεν ειχαν ευνουχιζονταν απο μονοι τους λεγοντας , η γυναικα θελει αυτο το αλλο το παραλο, εγω που να παω?
επισεις το γνωστο που ακουγα οταν εβλεπα μια παρα πολυ ομορφη γυναικα να μου λενε "που θα πας εκει ρε, ξερεις τι πακετο πρεπει να εχεις? ποσοι θα την κυνηγανε?" και ομως εκει εβγαζα τις περισοτερες.
αν βαλεις κατω οτι βλεπεις θα δεις οτι οι μετρειες σε εμφανιση κοπελες εχουν πολυ υψηλα στανταρ γιατι ολοι αυτοι οι εχοντες δεν ηχαν την απολυτη αυτοεκτιμηση και πηγεναν εκει, οποτε μεγαλη ζητηση τρελες απαιτησεις, αντιθετα τις πολυ ομορφες λιγοι τις πλησιαζαν και οι απαιτησεις τους ηταν λιγοτερες, ενας φαυλος κυκλος με λιγα λογια στον οποιο ολη αυτη η διαφημιση ποτισε το μυαλο ολων οτι η καταναλωση φερνει την ευχαρηστηση.
δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια κατα βαθος, τα ερεθισματα ,του επιτυχημενου λεφτα, που εριχνε την γκομενα, ενα μοντελο που πλασαριστικε επι δεκαετιες και ποτισε πολους απο εμας.
δεν το λεω για να βγω οτι ειμαι καλητερος αλλα... ειμαι 1.70 αδυνατος μετρειας εμφανισης παρολα αυτα πιστευω κατα κυριο λογο εξαιτιας της αυτοπεποιθησης μου, ειχα περαση ακομα και σε γυναικες εξαιρετικα καλητερες απο την εμφανιση μου και χωρις να εχω φραγκα, αρα πρεπει να βαλουμε κατω και να δουμαι πιοι ειμαστε.
δεν ειναι τυχαιο οτι απο τοτε που αρχισε η κριση και τα οικονομικα προβληματα, συμφωνα με μελετη, οι αντρες ειναι πιο αδυναμοι ακομα και στο να μιλησουν σε μια γυναικα, βλεπεται δεν εχουν αυτα που υποτιθεται τους εδειναν κυρος.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
σωστος ο παιχτης...κ γω πιστευω οτι δεν ειναι απαραιτητα τα φραγκα για να πηδηξει καποιος...απλα βοηθανε...πχ πολλες γυναικες προτιμανε να πανε με τον τυπο με την τρυπια εξατμιση που μετραει τα νομισματα ενα ενα...το κακο ειναι οτι εχει καει το μυαλο τους...φταινε κ τα μηνυματα που δεχονται απο παντου κ τα ακυρα καμακια που τους την πεφτουν κατα καιρους...κ αν πας να πλησιασεις μια γυναικα με ειλικρινεια,κυριλε,ομορφα θα παθει blackout αφου δεν θα την περιμενει αυτη τη συμπεριφορα,αφου δεν ειναι συνηθισμενη...επειδη ομως το τραγουδι λεει εσφαλμενα this is a man's world θα λεγα οτι δεν ισχυει κατι τετοιο πια στις μερες μας...εκτος απο το καμακι που εχουν το πανω χερι ειναι κ η συμβιωση...ποσοι παντρεμενοι ειναι υποχειρια της γυναικας τους?ποσοι σκυβουν κεφαλι στα θεληματα της οσο παραλογα κ αν ειναι...?ποσοι ποδοπατουν τις αναγκες τους για να μην εχουν γκρινια η τσακωμους...λεω πχ σε φιλαρακι που συζει ελα παμε για καφε...οχι,λεει γιατι μολις τωρα συγκατοικησαμε κ δεν θελω να δινω δικαιωματα...βρε μαλακα δικαιωμα θα δωσεις αν πιεις εναν καφε?κ αφου το θελεις κ συ ο ι ιδιος γιατι δεν το ξεκαθαριζεις απο την αρχη στη δικια σου αυτο?οτι εσυ γουσταρεις να πινεις καφε που κ που με τους φιλους σου...γιατι προτιμας να καταπιεστεις προκειμενου να χεις μια τρυπα να πηδας...?βαλε ο ιδιος τους κανονες κ αν δεν τους δεχτει πηγαινε παρακατω...κατα τ'αλλα αυτες κανουν ο,τι θελουν πανε τα κομωτηρια τους,τα beaute τους,μαλακιζονται απο δω απο κει με τις φιλεναδες κ ο μαλακας καθεται σπιτι κ περιμενει...ε,ειναι τραγικο πια...κ δεν φταινε αυτες μονο,αλλα εμεις κυριως που τους εχουμε δωσει τετοια δικαιωματα...κ οσο για μερικες που λενε οτι θελουν αντρα παραδοσιακο κ παλαιας κοπης μπλοφαρουν...λουλη θελουν...ξερω οτι αυτα που λεω αν τα διαβαζει καποια λεει απο μεσα της καλα τα λεει...αλλα απο την αλλη φυλαγεται γιατι αν εμπλεκε με αντρες που ειχαν τις ιδιες αντιληψεις δεν θα κανε ποτε το κομματι της

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
σωστος ο παιχτης...κ γω πιστευω οτι δεν ειναι απαραιτητα τα φραγκα για να πηδηξει καποιος...απλα βοηθανε...πχ πολλες γυναικες προτιμανε να πανε με τον τυπο με την τρυπια εξατμιση που μετραει τα νομισματα ενα ενα...το κακο ειναι οτι εχει καει το μυαλο τους...φταινε κ τα μηνυματα που δεχονται απο παντου κ τα ακυρα καμακια που τους την πεφτουν κατα καιρους...κ αν πας να πλησιασεις μια γυναικα με ειλικρινεια,κυριλε,ομορφα θα παθει blackout αφου δεν θα την περιμενει αυτη τη συμπεριφορα,αφου δεν ειναι συνηθισμενη...επειδη ομως το τραγουδι λεει εσφαλμενα this is a man's world θα λεγα οτι δεν ισχυει κατι τετοιο πια στις μερες μας...εκτος απο το καμακι που εχουν το πανω χερι ειναι κ η συμβιωση...ποσοι παντρεμενοι ειναι υποχειρια της γυναικας τους?ποσοι σκυβουν κεφαλι στα θεληματα της οσο παραλογα κ αν ειναι...?ποσοι ποδοπατουν τις αναγκες τους για να μην εχουν γκρινια η τσακωμους...λεω πχ σε φιλαρακι που συζει ελα παμε για καφε...οχι,λεει γιατι μολις τωρα συγκατοικησαμε κ δεν θελω να δινω δικαιωματα...βρε μαλακα δικαιωμα θα δωσεις αν πιεις εναν καφε?κ αφου το θελεις κ συ ο ι ιδιος γιατι δεν το ξεκαθαριζεις απο την αρχη στη δικια σου αυτο?οτι εσυ γουσταρεις να πινεις καφε που κ που με τους φιλους σου...γιατι προτιμα να καταπιεστεις προκειμενου να χεις μια τρυπα να πηδας...?βαλε ο ιδιος τους κανονες κ αν δεν τους δεχτει πηγαινε παρακατω...κατα τ'αλλα αυτες κανουν ο,τι θελουν πανε τα κομωτηρια τους,τα beaute τους,μαλακιζονται απο δω απο κει με τις φιλεναδες κ ο μαλακας καθεται σπιτι κ περιμενει...ε,ειναι τραγικο πια...κ δεν φταινε αυτες μονο,αλλα εμεις κυριως που τους εχουμε δωσει τετοια δικαιωματα...κ οσο για μερικες που λενε οτι θελουν αντρα παραδοσιακο κ παλαιας κοπης μπλοφαρουν...λουλη θελουν...ξερω οτι αυτα που λεω αν τα διαβαζει καποια λεει απο μεσα της καλα τα λεει...αλλα απο την αλλη φυλαγεται γιατι αν εμπλεκε με αντρες που ειχαν τις ιδιες αντιληψεις δεν θα κανε ποτε το κοματι της

τωρα αμα σου πω οτι οι περισοτεροι που εχω ρωτησει γιατι απατανε τις δικες τους μου εχουν πει οτι κατι τους λειπει και οταν τους ρωτησα αν το εχουν συζητησει λενε οχι τι θα πεις?
το κακο ειναι οτι πλεον οι αντρες φοβονται δυστιχως ειναι γεγονος και το μεγαλο σφαλμα και ελατωμα στις σημερινες σχεσεις ειναι οτι δεν υπαρχει συζητηση και αληλοσεβασμο δυστιχως και αυτα τα δυο πανε παρεα.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
το περισσοτερο κερατο το ριχνουν πια οι γυναικες...εχουν αλλαξει τα δεδομενα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
το περισσοτερο κερατο το ριχνουν πια οι γυναικες...εχουν αλλαξει τα δεδομενα

αμα ο αλλος δεν εχει το κουραγιο να παρει τα ηνια στα χερια του η να κατσει να κανει 5 συζητησεις εστω το να πει τερμα
και η αλλη θα ψαξει να βρει αλλου αυτο που την ικανοποιει δηλαδη κατι που εκαναν οι αντρες πριν λιγα χρονια και ελεγαν ειμαι καλα μαζι
της αλλα δεν με ικανοποιει στο κρεβατι οποτε ψαχνω αλλου. βεβαια υπαρχει και το γεγονος οτι πολες δεν εχουν καν το δειγμα σεβασμου ωστε να πουν "κοιτα τι κανει για μενα γιατι να το κανω?" και εκει ερχετε και κατι που ειπα σε προηγουμενο ποστ τις εχουμε κακομαθει να τα εχουν ολα και μολις κατι λειψει βουρ να το βρουμε αλλου, το μονο καλο που θα βγει απο την κριση θελω να πιστευω ειναι το να αρχισει να υπαρχει μια εκτιμηση για τις θυσιες του καθενος  και μια αναδιοργανωση της αποψης για τις σχεσεις ανα δεν γινει και με αυτο δεν γινετε τιποτα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
1)ποσες γκομενες ειχατε μεχρι τωρα στη ζωη σας?(οι επι πληρωμης δεν υπολογιζονται)
2)ποσες γκομενες ειχατε συχρονως μαζι κ πως τα καταφερνατε να τις κουμανταρετε?

σε οποιο ερωτημα θελετε απαντατε...
παρακαλειστε να δωσετε αληθη κ μονο στοιχεια...

1. -2
2. Τζακποτ.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
οι πλατωνικες σχεσεις στην εφηβεια μετρανε?  :cheesy:

gtx500

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον μοιλις ανοιγεις τεραστειο θεμα
τοχω πει πολλες φορες στο παρελθον θα το πω αλλη μια
το καμακι και ο αντρισμος τελειωσε οταν καποιοια αποφασισαν να ξεκινησουν με το κερναω για να ριξω μετα εγιναν δωρα και ουτο καθεξεις
κακομαθαμαι τις γυναικες αυτη ειναι η αληθεια στην πορια ομως αυτο μας ποτισε σχεδον ολους δηλαδη επρεπε να εχουμε καλο αμαξι(υποτιθεται) για να βγαλουμαι γκομενα επρεπε να εχουμε το ενα το αλλο το παραλλο, μεχρι που στο τελος χασαμε το οριο, η αυτοπεποιθηση του καθενος ηταν αναλογη με οτι ειχε, με αποτελεσμα πολλοι να κωλονουν, αυτοι καθως και οι αλλοι που τα διεθεταν, αλλα δεν ηταν σε θεση να φερθουν οπως επρεπε εμεναν με το πουλι στο χερι.
αντιθετα αυτη την αδυναμια των αντρων αρχισαν να το εκμεταλευονται οι γυναικες ενω ταυτοχρωνα κατελαβαν τον ρολο του κυνηγου που επρεπε να να εχουν αντρες οι οποιοι αμα δεν ειχαν ευνουχιζονταν απο μονοι τους λεγοντας , η γυναικα θελει αυτο το αλλο το παραλο, εγω που να παω?
επισεις το γνωστο που ακουγα οταν εβλεπα μια παρα πολυ ομορφη γυναικα να μου λενε "που θα πας εκει ρε, ξερεις τι πακετο πρεπει να εχεις? ποσοι θα την κυνηγανε?" και ομως εκει εβγαζα τις περισοτερες.
αν βαλεις κατω οτι βλεπεις θα δεις οτι οι μετρειες σε εμφανιση κοπελες εχουν πολυ υψηλα στανταρ γιατι ολοι αυτοι οι εχοντες δεν ηχαν την απολυτη αυτοεκτιμηση και πηγεναν εκει, οποτε μεγαλη ζητηση τρελες απαιτησεις, αντιθετα τις πολυ ομορφες λιγοι τις πλησιαζαν και οι απαιτησεις τους ηταν λιγοτερες, ενας φαυλος κυκλος με λιγα λογια στον οποιο ολη αυτη η διαφημιση ποτισε το μυαλο ολων οτι η καταναλωση φερνει την ευχαρηστηση.
δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια κατα βαθος, τα ερεθισματα ,του επιτυχημενου λεφτα, που εριχνε την γκομενα, ενα μοντελο που πλασαριστικε επι δεκαετιες και ποτισε πολους απο εμας.
δεν το λεω για να βγω οτι ειμαι καλητερος αλλα... ειμαι 1.70 αδυνατος μετρειας εμφανισης παρολα αυτα πιστευω κατα κυριο λογο εξαιτιας της αυτοπεποιθησης μου, ειχα περαση ακομα και σε γυναικες εξαιρετικα καλητερες απο την εμφανιση μου και χωρις να εχω φραγκα, αρα πρεπει να βαλουμε κατω και να δουμαι πιοι ειμαστε.
δεν ειναι τυχαιο οτι απο τοτε που αρχισε η κριση και τα οικονομικα προβληματα, συμφωνα με μελετη, οι αντρες ειναι πιο αδυναμοι ακομα και στο να μιλησουν σε μια γυναικα, βλεπεται δεν εχουν αυτα που υποτιθεται τους εδειναν κυρος.
σωστοτατος και εσυ και οσπερμινατορ δυστηχως ετσι ειναι και το συναντο καθε μερα αυτα ακριβως που γραφεται στο θρεντακιγιαυτο και εχω παρατησει το αθλημα γκομενα εναμιση χρονοο χωρις σεξ και γυναικα και οπως λεει η διαφημιση κeep walking εχουν σαλατρει οι γυναικες ακομα και τα μπαζα.βιτσα πουτσα και στενα παπουτσα που ελεγε και ενας φιλος...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Ρε τυπε αυτο που λες δε στεκει, δηλαδη πως γινεται οι αντρες να ειναι αγαμητοι και οι γκομενες να εχουν παρει ενα λοχο, με ποιον γαμουνται και εχουν παρει τοσους αμα οι αντρες δε γαμανε?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε τυπε αυτο που λες δε στεκει, δηλαδη πως γινεται οι αντρες να ειναι αγαμητοι και οι γκομενες να εχουν παρει ενα λοχο, με ποιον γαμουνται και εχουν παρει τοσους αμα οι αντρες δε γαμανε?

Εξηγειται...οι λιγοι γαμανε τις πολλες και ολοι οι αλλοι γαμανε την χουφτα τους η στις πουτανες....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εξηγειται...οι λιγοι γαμανε τις πολλες και ολοι οι αλλοι γαμανε την χουφτα τους η στις πουτανες....

Λες ρε τυπε? Δηλαδη καποιοι τις εχουνε παρει υπερεργολαβια και οι αλλοι εργοχειρο? Αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι παντως!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

μην το περνεις κυριολεκτικα
αλλα σαν προσομειωση, ειναι οντως αληθεια οτι οι γυναικες εχουν περισοτερους αντρες απο οτι οι αντρες γυναικες
συμπεριλαμβανομενου ενοητε και των one night stand οπου οι γυνεκες ειναι πιο ευκολο να πετυχουν απο οτι οι αντρες γενικα
ομως καποιες ερευνες που εχουν γεινει αν ψαξεις θα δεις οτι μεσο ορος που εχουν οι γυναικες στους διαφορετικους συντροφους ειναι πανω απο 8 ενω οι αντρες 4-5
βεβαια δεν παει να πει οτι ολοι ειναι εκει εσυ μπορει να εχει παει με 9 εγω με 1 μεσος ορος βγαινει το 5 δηλαδη ειναι πλασματικος αριθμος και οι αναλωγιες εχουν δωθει απο μεγαλο ποσοστο ατομων και μαλιστα ανυσηηχιτηκο βρηκαν το ποσοστο οσων κατεφευγαν στον πληρωμενο ερωτα που ηταν το 9/10 υπαρχει ερευνα στο ιντερνετ οποτε ψαξε να δεις

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
θελει audiovisual και η μαλακια

Μιλας με γριφους γεροντα! Τι πα να πει audiovisual  :think:   εγω παντως τα πιο καλα μου γαμησια τα εχω κανει με τον εαυτο μου  :cum:

μην το περνεις κυριολεκτικα
αλλα σαν προσομειωση, ειναι οντως αληθεια οτι οι γυναικες εχουν περισοτερους αντρες απο οτι οι αντρες γυναικες
συμπεριλαμβανομενου ενοητε και των one night stand οπου οι γυνεκες ειναι πιο ευκολο να πετυχουν απο οτι οι αντρες γενικα
ομως καποιες ερευνες που εχουν γεινει αν ψαξεις θα δεις οτι μεσο ορος που εχουν οι γυναικες στους διαφορετικους συντροφους ειναι πανω απο 8 ενω οι αντρες 4-5
βεβαια δεν παει να πει οτι ολοι ειναι εκει εσυ μπορει να εχει παει με 9 εγω με 1 μεσος ορος βγαινει το 5 δηλαδη ειναι πλασματικος αριθμος και οι αναλωγιες εχουν δωθει απο μεγαλο ποσοστο ατομων και μαλιστα ανυσηηχιτηκο βρηκαν το ποσοστο οσων κατεφευγαν στον πληρωμενο ερωτα που ηταν το 9/10 υπαρχει ερευνα στο ιντερνετ οποτε ψαξε να δεις

Ρε συ ειδικα αν μιλαμε για μεσους ορους αυτο δεν παιζει! Στο γαμησι ενας τον δινει και ενας τον παιρνει, αρα καπου πρεπει να ισοσκελιζονται! Σαν τα εμπορικα ισοζυγια των χωρων ενα πραμα, το ελλειμα του ενος ειναι το πλεονασμα του αλλου. Αν θες να στο αναλυσω και με νουμερα να δεις οτι δεν παιζει αυτο που λες, μιας και μιλας για μεσους ορους!

Παρε και μια εμπεριστατωμενη αναλυση  :dancing:

Εστω 9 αντρες να εχει παρει η καθε γκομενα κατα μεσο ορο.
Εστω 4 γυναικες να εχει γαμησει ο καθε ανδρας κατα μεσο ορο.

Εστω Χ ο αριθμος των γυναικων και Υ των ανδρων.

Θα πρεπει Χ*9=Υ*4, δηλαδη Χ/Υ = 4/9, δηλαδη οι γυναικες θα επρεπε να ειναι οι μισες απο οτι οι ανδρες!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μιλας με γριφους γεροντα! Τι πα να πει audiovisual  :think:   εγω παντως τα πιο καλα μου γαμησια τα εχω κανει με τον εαυτο μου  :cum:

πρεπει να βλεπεις κ να ακους ταυτοχρονα για υποστηριξη :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom