Επισκέπτης
Έτοιμο γκολ σου έδωσε!
Αφού στρίβει πιο αργά κι απ'τον Ραμπεσαντρατανά..
Έτοιμο γκολ σου έδωσε!
...βλεπε ανακαταληψη της βιλλας που τους χαλασε καργα το σωου"τελος στην ανομια".
Θα ήθελες αλλά δεν ήταν σόου...
ΡΕ μαλακα εσενα εννοει,χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα....εχεις λαλησει απο την αιθαλομιχλη ρε?δηλαδή δεν παίζει να είναι και τρόλ και χαζός και λαμόγιο ???
ΡΕ μαλακα εσενα εννοει,χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα....εχεις λαλησει απο την αιθαλομιχλη ρε?
ΡΕ μαλακα εσενα εννοει,χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα....εχεις λαλησει απο την αιθαλομιχλη ρε?
Εχεις ξεπατωσει το τρομπ ρε...[size=20pt]Καταδικάζουμε την επίθεση στον Πρωθυπουργό. Ο εγκληματικός λουλουδοπόλεμος δεν είναι πολιτισμός.[/size]
και έπεται συνέχεια.... μετά την Αμαλίας, η Σκαραμαγκά... και ακολουθεί η
ΒΟΞ
Σινιάλο
κλπ κλπ κλπ κλπ...
-χαρε κοιτα εκφραση του μισοτυφλου μπουζοκομπεκρη....."βαρατε καργιολια αντεχω" "οσα πανερια και μου ριξετε κουφαλες αντεχω"......[size=20pt]Καταδικάζουμε την επίθεση στον Πρωθυπουργό. Ο εγκληματικός λουλουδοπόλεμος δεν είναι πολιτισμός.[/size]
[size=20pt]Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει δολοφονική επίθεση με στόχο την ολική τύφλωση του ήδη μισότυφλου Α. Σαμαρά. Είχε τη γκαβομάρα του ο άνθρωπος τώρα έχει και γραβατωμένα μαλακισμένα του αντιεξουσιαστικού χώρου να τον κυνηγάνε ακόμα και στα πολιτιστικά κέντρα για να του επιτεθούν με σκοπό την πρόκληση σωματικών βλαβών. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταδικάσει άραγε τον ανηλεή πανεροπόλεμο στον Πρωθυπουργό;[/size]
τι είναι το ΣΠΦ?
πυρήνες φωτιάς;
Τρομπ ειναι θρησκεια ρε,και οι φρεσκιοιΕχεις ξεπατωσει το τρομπ ρε...
Αααααα,ναι τσιμπα και ενα αρθρακι του Φαηλου στη"σκατοδημοκρατια"...12 Δεκεμβρη γραφτηκε...
Δωσε(δωστε γενικως μερικοι)βαση στο παρακατω.
"Είναι λοιπόν καιρός για άνοιγμα προς τη βάση των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής, χωρίς προσβολές ή συγκρουσιακά συνθήματα αλλά με πρακτικές πολιτικές"
Πολυ νοημα λεμε...Οχι τιποτε αλλο αλλα για να μη λενε μερικοι οτι το γκουβερνο ΔΕΝ επαιζε το φασιστικο παιχνιδι με τα περι"ανομιας"και το λουρι της μανας...
ετσι τυπε μου,απεριφραστα!!!!!Με την σειρα μου και εγω να πω οτι [size=30pt]καταδικαζω απεριφραστα[/size]
(αφου ειναι της μοδας)
-μια και σε βρισκω ευκαιρο ρε κωλοβαρων φασιστοειδες?Τι γνωμη εχεις για το γεγονος οτι η ΝΕΑ δημαγωγια εχει κανει ντου στα "χωραφια" σας,δηλαδη στο κοτετσι με τις ψηφους σας...μηπως τωρα που ερχεστε ,φτασετε τελικα λιγοτεροι????Ανησυχει ο πακιστανομουτσουνος αρχων σας?Ποια η γνωμη του τσιρακιου και "ιζνογκουντ" κλασιδιαρη για το φλεγων ζητημα που εχει ανακυψει?ετσι τυπε μου,απεριφραστα!!!!!
Ποσα ξερεις μωρη κουφαλιτσακαι έπεται συνέχεια.... μετά την Αμαλίας, η Σκαραμαγκά... και ακολουθεί η
ΒΟΞ
Σινιάλο
κλπ κλπ κλπ κλπ...
Λες να μην γνωριζουμε τι υπουλες πουτανες ειναι μερικοιΣύνδεσμος Φυληςύχων Πολιτών
ΥΓ: ΑΥΤΟΥΣ να φοβάστε περισσότερο
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικαζει το οργιο ανομιας?Ποτε θα σταματησει το χαιδεμα των κουκουλοφορων απο τον κυριο Τσιπρα?-μια και σε βρισκω ευκαιρο ρε κωλοβαρων φασιστοειδες?Τι γνωμη εχεις για το γεγονος οτι η ΝΕΑ δημαγωγια εχει κανει ντου στα "χωραφια" σας,δηλαδη στο κοτετσι με τις ψηφους σας...μηπως τωρα που ερχεστε ,φτασετε τελικα λιγοτεροι????Ανησυχει ο πακιστανομουτσουνος αρχων σας?Ποια η γνωμη του τσιρακιου και "ιζνογκουντ" κλασιδιαρη για το φλεγων ζητημα που εχει ανακυψει?
Τα εμπλεξε ρε...ιδου η σωστη σειρα...Ποσα ξερεις μωρη κουφαλιτσα