Νέα

Πυροβόλησε και σκότωσε τον ληστή που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
λεει αυτα που πρεπει να πει το παληκαρι που εκρεμει η δικη του και οι ηλιθιες ποσταρουν με...νοημα  :jerking:

εσυ που εχεις πολλα κιλα αρχιδια ειμαι σιγουρη οτι θα σκοτωνες και μετα θα κοιμοσουν ησυχος...
ειναι τοσο απλο το να στιγματιστεις, να μην ξερεις αν θα καταδικαστεις και τι ποινη θα σε βαλουν να εκτισεις, να μην γνωριζεις αν θα μπορεις να συνεχισεις τη ζωη σου οπως πρωτα και κυριως να εχεις τις τυψεις οτι σκοτωσες καποιον που ετρεχε ακομα και εαν ησουν υπο απειλη....ειναι ΤΟΣΟ ευκολο...ειμαι σιγουρη οτι ολοι θα συνεχιζαν κανονικα τη ζωη τους...ποσο μαλλον ενα παλληκαρι 24 χρονων....πηξαμε στους αρχιδατους
και ναι προφανως οι δηλωσεις κυμαινονται στο κλιμα της δικης που θα επακολουθησει...οσο μπασταρδος και να ειναι ο αλλος ομως δε μπορεις να συνεχισεις να ζεις οπως πριν εχοντας αφαιρεσει μια ζωη και αυτο επειδη εσυ δεν εισαι μπασταρδος οπως αυτος που σκοτωσες...αυτο ειναι το φυσιολογικο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ που εχεις πολλα κιλα αρχιδια ειμαι σιγουρη οτι θα σκοτωνες και μετα θα κοιμοσουν ησυχος...
ειναι τοσο απλο το να στιγματιστεις, να μην ξερεις αν θα καταδικαστεις και τι ποινη θα σε βαλουν να εκτισεις, να μην γνωριζεις αν θα μπορεις να συνεχισεις τη ζωη σου οπως πρωτα και κυριως να εχεις τις τυψεις οτι σκοτωσες καποιον που ετρεχε ακομα και εαν ησουν υπο απειλη....ειναι ΤΟΣΟ ευκολο...ειμαι σιγουρη οτι ολοι θα συνεχιζαν κανονικα τη ζωη τους...ποσο μαλλον ενα παλληκαρι 24 χρονων....πηξαμε στους αρχιδατους
και ναι προφανως οι δηλωσεις κυμαινονται στο κλιμα της δικης που θα επακολουθησει...οσο μπασταρδος και να ειναι ο αλλος ομως δε μπορεις να συνεχισεις να ζεις οπως πριν εχοντας αφαιρεσει μια ζωη και αυτο επειδη εσυ δεν εισαι μπασταρδος οπως αυτος που σκοτωσες...αυτο ειναι το φυσιολογικο...
εγω νομιζω οτι τις πιο πολλες τυψεις θα ειχα ο χαλοκ,ο λακης και ο τυπος μερντες
α ξεχασα και τον κονγκα :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω νομιζω οτι τις πιο πολλες τυψεις θα ειχα ο χαλοκ,ο λακης και ο τυπος μερντες
α ξεχασα και τον κονγκα :grin:

αυτοι ειναι ψυχασθενεις δε μετρανε :grin:

εντιτ: μου λειπει ΤΟΣΟ πολυ ο λακης... :'(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Και απο πόθεν εξάγετε το συμπέρασμα του ό,τι είμεθα φυσιολογικοί;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και απο πόθεν εξάγετε το συμπέρασμα του ό,τι είμεθα φυσιολογικοί;

φυσιολογικο ειναι το προαναφερθεν...για εσας δε μπορω να εκφερω αποψη...ολοι εχουν την πετρια τους...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτοι ειναι ψυχασθενεις δε μετρανε :grin:
ξεχασαμε και τον πιλοτο2005 που ειχε σαν ονειρο να κυνηγα μεταναστες με πριονι
15_4_125[1].gif

the-texas-chainsaw-massacre.jpeg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αληθεια που χαθηκε ο τυπος λακης? :think:

απο τοτε που του ειπαν οτι η εξυβριση των θειων δεν περιοριζεται στους Χ.Ο. αλλα και στους μουσουλμανους/μορμονους/σαϊεντολογους κλπ σηκωθηκε και εφυγε...νομιζω... :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
φυσιολογικο ειναι το προαναφερθεν..

Δεν διαφώνησα σχετικά με το φυσιολογικό του προαναφερθέντος. Απλώς σας ρώτησα από που εξάγετε το συμπέρασμα του ό,τι τα περισσότερα μέλη του παρόντος ισοτόπου είναι φυσιλογικά;  :P

...ολοι εχουν την πετρια τους...

Στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε 1ο, αντί για 3ο πληθυντικό.  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν διαφώνησα σχετικά με το φυσιολογικό του προαναφερθέντος. Απλώς σας ρώτησα από που εξάγετε το συμπέρασμα του ό,τι τα περισσότερα μέλη του παρόντος ισοτόπου είναι φυσιλογικά;  :P

Στην προκειμένη περίπτωση θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε 1ο, αντί για 3ο πληθυντικό.  :grin:

δεν εξαγω κανενα τετοιο συμπερασμα...εσεις πως εξαγετε το συμπερασμα οτι αυτο εννοησα? ως προς τη φυσιολογικοτητα των συναισθηματων σε μια τετοια κατασταση μιλησα και μονο...προφανως εαν καποιος ειναι παρανοϊκος μπορει να σκοτωσει και μετα να κοιμαται ηρεμος :)

αντιπαρερχομαι γιατι ειμαι σε καλη διαθεση σημερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom