Επισκέπτης
Απλώς μου κάνει λίγο εντύπωση ότι χρησιμοποιείτε πολύ σκληρή γλώσσα για τους κάθε λογής ποινικούς.
Εννοείται σαφέστατα ότι κάθε πράξη που απειλεί ζωή και περιουσία καταδικάζεται απερίφραστα.
Απλώς σα τους βάζετε όλους στο ίδιο καλάθι, ενώ, ας πούμε, υπάρχουν δεκάδες υποκατηγορίες ποινικών και πιστεύω ότι κι εσείς το αντιλαμβάνεστε αυτό.
Υπάρχουν ποινικοί που συνειδητά δεν έχουν απειλήσει ανθρώπινη ζωή, χωρίς επαναλαμβάνω να σημαίνει ότι αυτό το επικροτώ. Τέσπα, το ζήτημα είναι λεπτό, απλά, όπως είπα, μου φάνηκε σα να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Και εννοείται τέλος, ότι το σχόλιο δεν αφορά σε ζητήματα εγκληματικότητας και λαθρομετανάστευσης, καθώς κι εσείς, αν αντιλήφθηκα σωστά, δεν κάνατε τέτοια διάκριση.
Εδω κανεις καποιο λαθος. Δεν χρησημοποιω σκληρη γλωσσα για ολους τους "ποινικους". Καποιος που ληστευει μια τραπεζα ας πουμε, οχι μονο δε μ' ενοχλει, αντιθετως τον παραδεχομε γιατι ειναι μαγκας. Εγκληματια θεωρει το κρατος κι εμενα που πινω κανα τσιγαρακι φουντα ή που πουλαω λαδι, κρασι, οπωροκηπευτικα χωρις να κοβω τιμολογια ή αποδειξη. Ασχετως ομως πως με θεωρει το κρατος, εγω δεν μπαινω στο σπιτι κανενος ακαλεστος, ουτε απειλω τη ζωη κανενος. Ο μακαριτης ομως Αλβανος και σε σπιτι μπηκε και τη ζωη καποιων απειλησε. Αρα καλα επαθε οτι επαθε. Η ανοδος των ποσοστων της χρυσης αυγης σε καποιους σαν τον μακαριτη οφειλεται.