Συμφωνω σε ολα.
Και συμπληρωνω, οτι τα θυματα αυτων των γαμημενων ειναι συνηθως ατομα που ανηκουν στη χαμηλη ή μεσαια εισοδηματικη ταξη, εργατες, προλεταριοι ή συνταξιουχοι που δεν εχουν τη δυνατοτητα να ζουν σε θωρακισμενες επαυλεις ή να εχουν σεκιουριταδες να τους φυλανε.
Καμια ανοχη και λυπηση δεν τους αξιζει.
Φίλοι, μιας και απευθύνομαι και στον Closer822:
Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα και με τους δυο σας, αρχικά στο θέμα της απίστευτης ποσοτικά, πολιτικής σπέκουλας που έγινε πάνω στο περιστατικό της Παιανίας. Ιδιαίτερα στο δελτίο του kontra (το είδα σε επανάληψη κάπου στις 4.00 το πρωί) έδειχνε το χειροκρότημα του κόσμου για το νεαρό στο δικαστήριο σε συνεχή ροή και επανάληψη, ενώ τα δημοσιογραφικά σχόλια που γίνονταν, έστελναν απευθείας τηλεθεατές στην κάλπη για την χ.α..
Συμφωνώ επίσης απόλυτα στο ζήτημα της καταστολής που είναι άμεση συνέπεια της εγκληματικότητας και η οποία συνήθως τρομοκρατεί αθώους αντί να καταστέλλει τους εγκληματίες (ιδιαίτερα δε τους πρωτοκλασάτους και τους επιφανείς του υποκόσμου.)
Απλώς μου κάνει λίγο εντύπωση ότι χρησιμοποιείτε πολύ σκληρή γλώσσα για τους κάθε λογής ποινικούς.
Εννοείται σαφέστατα ότι κάθε πράξη που απειλεί ζωή και περιουσία καταδικάζεται απερίφραστα.
Απλώς σα τους βάζετε όλους στο ίδιο καλάθι, ενώ, ας πούμε, υπάρχουν δεκάδες υποκατηγορίες ποινικών και πιστεύω ότι κι εσείς το αντιλαμβάνεστε αυτό.
Υπάρχουν ποινικοί που συνειδητά δεν έχουν απειλήσει ανθρώπινη ζωή, χωρίς επαναλαμβάνω να σημαίνει ότι αυτό το επικροτώ. Τέσπα, το ζήτημα είναι λεπτό, απλά, όπως είπα, μου φάνηκε σα να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Και εννοείται τέλος, ότι το σχόλιο δεν αφορά σε ζητήματα εγκληματικότητας και λαθρομετανάστευσης, καθώς κι εσείς, αν αντιλήφθηκα σωστά, δεν κάνατε τέτοια διάκριση.