Νέα

Πυροβόλησε και σκότωσε τον ληστή που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ακριβως... κάθε χώρα έχει δικαίωμα να αντιμετωπίσει τον εισβολέα με όποιο τρόπο κρίνει αναγκαίο...

οι παράνομοι μετανάστες είναι εισβολείς..

αρα ώς τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπισθούν...

μερικοι μαλλον δεν εχουνε παει καν στρατο. αρκει να ρωτησουν παλιοτερους που εχουν υπηρετησει εβρο. μεχρι και τιμητικες εχουν δοθει. πριν τα χρονια της ξεφτιλας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μερικοι μαλλον δεν εχουνε παει καν στρατο. αρκει να ρωτησουν παλιοτερους που εχουν υπηρετησει εβρο. μεχρι και τιμητικες εχουν δοθει. πριν τα χρονια της ξεφτιλας...

και να έχουν πάει τώρα δεν είναι στρατός είναι καφενείο...

24 μηνες και 7 μέρες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

αααα ναι.. να μην ξεχάσω και από 16-18 στα ΤΕΑ στον ΕΒΡΟ φυσικά που αλλού... 

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
η Λύση είναι όσοι διαθέτουν καραμπίνες να προμηθευτούν φυσίγγια με καουτσούκ ,και τα βάζεις ή ένα κι ένα (ένα κανονικό ένα καουτσούκ) ή δύο καουτσούκ ένα κανονικό (οπότε είσαι καλυμμένος σε περίπτωση που οπλοφορούν και οι ληστές

Εχω τετοια φυσιγγια εχουν πλεονεκτηματα δηλαδη μπορεις να ακινητοποιησεις καποιον χωρις να τον τραυματισεις
θανασιμα ειναι τα λεγομενα μη φονικα οπλα αλλα εχουν και καποια μειονεκτηματα εαν πχ μπουν 3 οπλισμενοι με
καλασνικοφ δεν τους σταματας οπως επισης τα συγκεκριμενα ειναι για επαναληπτικα ,δικαννα η μονοκαννα οπλα
και οχι για ημιαυτοματες καραμπινες σαν την δικη μου εκει δεν δουλευουν λογο οτι δεν εχουν πιεσεις ουτε να
ανοιξουν το κλειστρο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Mη λες βλακειες. Ο ανθρωπος τον απειλησαν μπηκαν σπιτι του και απειλουσαν να σφαξουν τη μανα του. Συνελθε.
δεν έχει και πολύ άδικο σε αυτό που λέει, η αντιμετώπιση των Αρχών στον νεαρό ήταν χάδι που δικαιολογούταν πάντως από τα συνολικά περιστατικά, δηλ. είναι προφανές ότι μέτρησε και η όλη έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με την εγκληματικότητα, η προηγούμενη βάρβαρη ενέργεια του ληστή και το νεαρό της ηλικίας του δράστη, θα ήταν και καθαρή φάτσα θα έδειχνε και μετανιωμένος, σου λέει μην το μπουντρουμιάσουμε το παιδί αρκετά τράβηξε και ούτως ή άλλως δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία (η οποία τον επευφημεί κιόλας)

από την άλλη δείχνει ανοχή και μπορεί όντως να δώσει το πάτημα και σε άλλους να αρχίσουν τις κουμπουριές ακόμα και εκεί που δεν χρειάζεται, όπως εν προκειμένω

η επιβολή της ποινής και η γενικότερη αντιμετώπιση του εγκληματία από τις Αρχές δε έχει μόνο σωφρονιστικό ή κολαστικό χαρακτήρα για τον ίδιο, λειτουργεί και αποτρεπτικά για τους υπόλοιπους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και να έχουν πάει τώρα δεν είναι στρατός είναι καφενείο...

δεν ειναι δικαιολογια. ναχεις παει στρατο και να μη ξερεις τι προβλεπεται στη φυλαξη των συνορων? ασχετα αν τηρειται η οχι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν έχει και πολύ άδικο σε αυτό που λέει, η αντιμετώπιση των Αρχών στον νεαρό ήταν χάδι που δικαιολογούταν πάντως από τα συνολικά περιστατικά, δηλ. είναι προφανές ότι μέτρησε και η όλη έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με την εγκληματικότητα, η προηγούμενη βάρβαρη ενέργεια του ληστή και το νεαρό της ηλικίας του δράστη, θα ήταν και καθαρή φάτσα θα έδειχνε και μετανιωμένος, σου λέει μην το μπουντρουμιάσουμε το παιδί αρκετά τράβηξε και ούτως ή άλλως δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία (η οποία τον επευφημεί κιόλας)

από την άλλη δείχνει ανοχή και μπορεί όντως να δώσει το πάτημα και σε άλλους να αρχίσουν τις κουμπουριές ακόμα και εκεί που δεν χρειάζεται, όπως εν προκειμένω

η επιβολή της ποινής και η γενικότερη αντιμετώπιση του εγκληματία από τις Αρχές δε έχει μόνο σωφρονιστικό ή κολαστικό χαρακτήρα για τον ίδιο, λειτουργεί και αποτρεπτικά για τους υπόλοιπους

συνεκτιμα ολες τις παραμετρους. ΚΑΙ το κοινο περι δικαιου αισθημα. σκοπος της δικαιοσυνης ειναι η αποδοση δικαιοσυνης το λεει και το ονομα της. οι νομοι ειναι τα εργαλεια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ενα μπραβο στον εισαγγελεα. λειτουργησε με γνωμονα την αποδοση δικαιοσυνης.

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
συνεκτιμα ολες τις παραμετρους. ΚΑΙ το κοινο περι δικαιου αισθημα. σκοπος της δικαιοσυνης ειναι η αποδοση δικαιοσυνης το λεει και το ονομα της. οι νομοι ειναι τα εργαλεια.

Δικαιοσύνη...χμμμμ!!!! η αποτροπή των μιμητών, δεν μας ενδιαφέρει?
πιθανολογώ πως είστε άτεκνοι, εγωιστές.
προσωπικά δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε μια κοινωνία γεμάτη όπλα.
Αλλά, παραβλέπετε το γεγονός λάθος, η εν λόγω αφαίρεση ζωής δεν έγινε σε άμυνα...αλλά ως εκδίκηση για την προηγούμενη εισβολή.
Οι ευθήνες πρέπει να βαρύνουν αυτούς που με τις πολιτικές τους εφεραν τον κόσμο στο να πάρει το νόμο στα χέρια του.
Ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγηθώ, αν με οιονδήποτε τρόπο με απειλήσει εμένα ή μέλος της οικογένειας μου οιοσδήποτε εισβολέας, θα τον καθαρίσω ή τουλάχιστον θα προσπαθήσω να τον αποτρέψω ή να του κάνω την μεγαλύτερη δυνατή ζημία, ακόμα και αν χρειαστεί να τον δαγκώσω στην καρωτίδα.(και αυτό ισχύει και για την χώρα μου)
Το να βγω όμως για κυνήγι μετά την παρέλευση της απειλής και να πυροβολώ πισώπλατα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον εγωισμό μου και την εκδίκηση που αναζητώ προς ικανοποίηση μου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.066
Πόντοι
1.686
θαπρεπε. οι σκοπιανοι ετσι κανανε οταν επεσε ο μπερισα και αρχισαν οι ορδες. στο ψαχνο και καλα κανανε. μη κοιτας που ειναι ετσι και γιουβετσι γνωμες οι συριζαιοι και οι πορνοπαποι

Κλαιει η Πορνοπαπιούλα για το χαμό

του Αλβανου που της περιποιόταν

τον...

:2funny: :2funny: :2funny:

Εχει ρίξει αφθονη ηχολαλία η πιπούλα !  :2funny:

Συνημμένα

• duck face.jpg
    duck face.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 12

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δικαιοσύνη...χμμμμ!!!! η αποτροπή των μιμητών, δεν μας ενδιαφέρει?

πρωτιστως! να το σκεφτουν καλα οι επομενοι ληστες οταν ξερουν οτι θα φανε το τελευταια τους σκαγια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το να βγω όμως για κυνήγι μετά την παρέλευση της απειλής και να πυροβολώ πισώπλατα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον εγωισμό μου και την εκδίκηση που αναζητώ προς ικανοποίηση μου.

μεγαλε, εισαι αδιαβαστος. τα κατακαθια επεστρεψαν και κανανε μπουκα και σε αλλο σπιτι στη γειτονια. φευγουν-γυριζουν οτι θελουν κανουν χλευαζουν το συστημα και τον κοσμο να μην ησυχασει ποτε.
τιμημενο το βολι που ξαπλωσε το σκουπιδι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μάλλον δεν ήθελε να λερώσει τις κουρτίνες

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μάλλον δεν ήθελε να λερώσει τις κουρτίνες
  επαιζες carmageddon στα παιδικα παρτυ νερντακο?σου ξυπναω αναμνησεις?αντι να φασωσεις κανα μουνακι καθοσουν με τους αλλους καμμενους μπροστα απο το πισι κ λιωνατε? :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν ο τυπος παει εστω μια μερα φυλακη θα ειναι σκανδαλο
να βγαινουν τα κουμπουρια λεμε :rockon:

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
μεγαλε, εισαι αδιαβαστος. τα κατακαθια επεστρεψαν και κανανε μπουκα και σε αλλο σπιτι στη γειτονια. φευγουν-γυριζουν οτι θελουν κανουν χλευαζουν το συστημα και τον κοσμο να μην ησυχασει ποτε.
τιμημενο το βολι που ξαπλωσε το σκουπιδι.

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

+ 1000

α και ναι ειμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ λεμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο τύπος είχε έρθει πρίν τρείς μέρες από Αλβανία..

ήρθε με σκοπό να κλέψει και τίποτε άλλο...

λένε ότι είχε τέσσερα παιδιά και άρρωστη γυναίκα στην αλβανία ..

γιατί δεν πήγε να κλέψει στην αλβανία ??

απλά γιατί εκεί ήταν σίγουρο ότι θα τον έτρωγε η μαρμάγκα...

καλά να πάθει...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Οποιοσδηποτε να εβγαζε μαχαιρι στο σπιτι μου και να απειλουσε συγγενη θα τον καθαριζα χωρις δευτερη σκεψη! οσο για το γεγονος οτι ηταν αλβανος ενας λογος παραπανω να παω να χεσω στον ταφο του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom