apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πως λεμε γενικη ιατρικη τυπεAlbanian news τουρλού τουρλού.
ετσι και γενικη δημοσιογραφια
πως λεμε γενικη ιατρικη τυπεAlbanian news τουρλού τουρλού.
Διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη : Ποιόν ακριβώς σκότωσε ο 24χρονος στην Παιανία ;
Χωρίς να θέλω να κρίνω την απόφαση του εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εν βρασμώ ψυχής, κατά του 24χρονου από την Παιανία, ούτε την απόφαση του ανακριτή να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, θέλω να σταθώ στις πραγματικές συνθήκες του τραγικού περιστατικού, και τον τρόπο με τον οποίο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης "κάλυψαν" το θέμα.
Επί 2 ημέρες ακούμε για την εγκληματικότητα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην Παιανία : αλήθεια πιστεύει κανείς πως τα κρούσματα διαρρήξεων στην περιοχή είναι περισσότερα από την Κυψέλη, το Μενίδι ή τα Λιόσια ;
Επί 2 ημέρες "δικαιολογούμε" τους απελπισμένους κατοίκους της Παιανίας, που έφτασαν στο σημείο να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, και να κυνηγούν τους ληστές με τις καραμπίνες στα χέρια...
Επί 2 ημέρες ακούμε για τον θρασύτατο Αλβανό ληστή, που εισέβαλε σε 3 σπίτια της Παιανίας, και μάλιστα απείλησε με μαχαίρι τη μητέρα του 24χρονου φοιτητή, ο οποίος στη συνέχεια σκότωσε τον διαρρήκτη, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.
Αυτό που δεν ακούσαμε, είναι πως ο συγκεκριμένος Αλβανός, ήταν 43 ετών, πατέρας 4ων παιδιών. Όλα ανήλικα, το μεγαλύτερο ήταν 15 ετών. Η γυναίκα του είναι βαριά άρρωστη και πάσχει από καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. Δεν έφερε πυροβόλα όπλα μαζί του, αλλά ένα μαχαίρι, με το οποίο απείλησε την (δύστυχη) μητέρα του 24χρονου.
Παρατηρώντας όλα τα δελτία ειδήσεων, και διαβάζοντας σχεδόν όλες τις εφημερίδες, κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης (με εξαίρεση τον ΣΚΑΪ όπου έκανε σχετική αναφορά η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου), δεν προέβαλλε την ιστορία του 43χρονου Αλβανού.
Πιστεύω πως θα μας προβλημάτιζαν εξίσου οι αιτίες που οδήγησαν έναν πατέρα 4ων ανήλικων παιδιών, με τη γυναίκα του να αργοπεθαίνει, να καταλήγει στο σημείο να εισβάλλει σε σπίτια στην Παιανία, και να παραμένει στην περιοχή παρόλο που έχει γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, ώστε να βρει κάτι να κλέψει.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν δικαιολογώ σε καμμία περίπτωση την διάρρηξη και την ληστεία ενός σπιτιού, ούτε φυσικά τις απειλές με μαχαίρια. Και δεν ντρέπομαι να πω επίσης πως αν βρισκόμουν στη θέση του 24χρονου, κατά πάσα πιθανότητα θα έπραττα το ίδιο, αναγνωρίζοντας τις ποινικές μου ευθύνες, και περνώντας το υπόλοιπο της ζωής μου στη φυλακή.
Εξεγείρομαι όμως όταν βλέπω μέρος της κοινωνίας, να υποστηρίζει έναν νεαρό ο οποίος δολοφόνησε (έστω άθελά του, έστω σε βρασμό ψυχικής οργής) έναν άνθρωπο.
Εξεγείρομαι όταν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατανοούν την οργή των κατοίκων και εμμέσως δικαιολογούν την αποτρόπαια αυτή πράξη. Εξοργίζομαι όταν οι δικαστικοί λειτουργοί παίρνουν ως κριτήρια το κλίμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, και τις "ιδιαίτερες συνθήκες" κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο Αλβανός.
Αν δηλαδή την ημέρα της δίκης του 24χρονου από την Παιανία, δεν συγκεντρωθούν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του, αλλά χιλιάδες μετανάστες από την Αλβανία που θα ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του νεαρού, για να μην θρηνήσουμε κι άλλες ζωές, και για να μην γίνουμε η απόλυτη ζούγκλα, ο εισαγγελέας θα αλλάξει την απόφασή του;
Αναδημοσίευση από Goodstory.gr
[URL unfurl="true"]http://goodstory.gr/index.php/yourstory/item/1719-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7--%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CF%82-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BF-24%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1[/url]
[/quo
για να μη θρηνισουμε κι αλλες ανθρωπινες ζωες να πανε τ α μουνοπανα απ εκει που ηρθαν και να μη μπουκαρουν σε σπιτια οκ ??
α και που στε ΝΑΙ !!!!!!
[move]ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ[/move]
αυτος ο παπαρας που τα εγραψε αυτα το ηξερε οτι ο τυπος ηρθε απο την αλβανια μολις 4 μερες πριν το περιστατικο? γιατι δεν εκατσε στην αλβανια να κανει ντου σε σπιτια εκει μονο εκανε τοσο ταξιδι μεχρι την αθηνα? μηπως του σφυριξαν οι δικοι του εδω οτι στη αθηνα υπαρχει ανετη μπαζα, μπουκαρεις σε σπιτια, αρπαζεις, σκοτωνεις, βιαζεις και κανεις δεν κανει τιποτα ουτε αστυνομια ουτε το κρατος. το οτι εχει 4 παιδια και αρρωστη μητερα γιατι πρεπει να κανει εμενα να τον λυπηθω? αν δηλάδη εσφαζε με το μαχαιρι (το περιγραφει λες και το μαχαιρι δεν σκοτωνει) τη γυναικα αυτοι οι σκατορεπορτερ θα γραφανε τιποτα για τα 2 αδερφια που τουσ σφαξαν τη μανα? γραψανε καποιο αρθρο συμπαραστασης για τα παιδια της 80χρονης που σφαξανε στην πατρα προχθεσ?αντε ρε ιδεολογοι του κωλου αμα μπουνε στα δικα σας σπιτια βγητε μετα να γραφετε την αρθρα συμπαραστασης για αυτον που εκανε ντου στο δικο σας σπιτι και σας εκλεψε, σας βιασε, σας σκοτωσε
για να μη θρηνισουμε κι αλλες ανθρωπινες ζωες να πανε τ α μουνοπανα απ εκει που ηρθαν και να μη μπουκαρουν σε σπιτια οκ ??
α και που στε ΝΑΙ !!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ
φαίνεται
πρωτα κωλο τυπε.....ειναι συριζαιοςεσυ αμα εμπεναν σπιτι σου τι θα εκανες θα τους κερνουσες και ποτακι ?
πρωτα κωλο τυπε.....ειναι συριζαιος
δημοκρατης και πατριωτηςεπιχειρήματα, όχι αστεία...
του κώλου!!!
εγώ είμαι ΣΥΡΙΖΑ.
εσύ τι είσαι γαμεμάκη??? τολμάς να πεις?
δημοκρατης και πατριωτης
εσυ εισαι φασιστας και σκοπιανος εθνικιστης ;)αυτά είμαι κι εγώ. σε κόμμα κάτι????
ακριβως... κάθε χώρα έχει δικαίωμα να αντιμετωπίσει τον εισβολέα με όποιο τρόπο κρίνει αναγκαίο...
οι παράνομοι μετανάστες είναι εισβολείς..
αρα ώς τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπισθούν...
δεν το κατάλαβα αυτό?? γιατί? παίρνεις όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μην μπορεί να μπεί κανένας... (φράχτες, σκοπιές, περιπολίες, κάμερες, προειδοποιήσεις κλπ κλπ κλπ κλπ)... οπότε να καποιος παραβιάσει όλα αυτά στον σταυρό...
Φιλε και συντροφε ΠΠ,διαβαζοντας τα ποστ του chif μου γεννηθηκε μια απορια.υπάρχει και αλλη λογική.. να σπάει πέτρες στα Μετέωρα.. έτσι μέχρι να ισοπεδωθούν να αποκτήσει περισσότερη καλλιεργήσιμη γή η χώρα...
που εισαι "δημοκρατη " πες μου που μενεις να μπουκαρω το βραδι σπιτι σου να τα πουμεαυτά είμαι κι εγώ. σε κόμμα κάτι????
εσυ εισαι φασιστας και σκοπιανος εθνικιστης ;)
πρωτα κωλο τυπε.....ειναι συριζαιος
Φιλε,μην ασχολεισαι με μαλακες.Μαλλον η Αγαμια και η κριση εχει χτυπησει πολλους στο κεφαλι.
Ρε πατε καλα ???? Βγηκε ο αλλος στο δρομο με τη καραμπινα για κυνηγι ??? Και αν πετυχαινε μεσα στο σκοταδι κανα συγγενη σας η κανα παιδακι τι θα λεγατε ρε μαλακες ?
Αλλο να εισαι μεσα στο σπιτι και να απειλεισαι. Εκει μαλιστα, τον μπουμπουνας χωρις πολλα λογια. Αλλα οταν τρεπεται σε φυγη, το μονο που δικαιολογησε ειναι να ριξεις ενα χερι ξυλο.