Νέα

Πυροβόλησε και σκότωσε τον ληστή που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
ποιος δεν θα πυροβολησει αυτον που εβαλε μαχαιρι στον λαιμο της μάνας του? Υπαρχει εστω και ένας?
Εγω ..... δεν θα τον πυροβολήσω !!!
..
..
..
..
θα του βαλω το μαχαιρι στον κώλο .. (τουλάχιστον θα προσπαθησω !!!!!!)

OP
OP
διομήδης

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχής στον 24χρονο που σκότωσε τον ληστή που μπήκε σπίτι του

Ο δικηγόρος του μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι ουσιαστικά αυτή η κατηγορία επισείει ποινή από 1 έως 5 έτη και αν συνυπολογιστεί και το ελαφρυντικό του προτερου εντιμου βίου, τότε ίσως ο πελάτης του να μην φυλακιστεί.
Είπε επίσης ότι ο νεαρός είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξήγησε στον εισαγγελέα πως ό,τι έκανε, το έκανε σε κατάσταση πανικού

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=144530&catid=4]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=144530&catid=4[/url]

*H σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ήδη το γεγονός το χαρακτήρισε "δολοφονία"  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Kαι το δικαστηριο το ιδιο.
Ανθρωποκτονια χωρις προθεση για να ειμαι ακριβης.

marios51, μην τα μπερδεύεις, φίλε μου. η ανθρωποκτονία είναι ευρύτερη έννοια από τη δολοφονία. η "δολοφονία" ενέχει δόλο. αν ο ΣΥΡΙΖΑ όντως χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ως δολοφονία, νομίζω ότι αυτό είναι αντίθετο προς το κοινό αίσθημα για τη συγκεκριμένη υπόθεση

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνα με το κατηγορητηριο ακομα ΚΙ ΑΝ καταδικαστει θα του καταλογισουν 500 ελαφρυντικα θα φαει 2-3 ετη με αναστολη, επαναλαμβανω "ΑΝ" γιατι οι ενορκοι θα τον αθωωσουν (υπαρχει προηγουμενο καταλογισμου ΠΛΗΡΟΥΣ συγχισεως κατα το οποιο ο κατηγορουμενος αθωωνεται)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Συμφωνα με το κατηγορητηριο ακομα ΚΙ ΑΝ καταδικαστει θα του καταλογισουν 500 ελαφρυντικα θα φαει 2-3 ετη με αναστολη, επαναλαμβανω "ΑΝ" γιατι οι ενορκοι θα τον αθωωσουν (υπαρχει προηγουμενο καταλογισμου ΠΛΗΡΟΥΣ συγχισεως κατα το οποιο ο κατηγορουμενος αθωωνεται)
αν οι ένορκοι είναι αριστεροί λες να τον αθωώσουν :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Oντως εκανα λαθος. Ελαφρυντικα το δικαστηριο θα βρει και αλλα.
Τον καταλαβαινω, αλλα απο την αλλη δεν τρεχεις με καραμπινα χωρις ασφαλεια οταν εσυ και οι δικοι σου μαλιστα ειναι εκτος κινδυνου.

Λεει οτι η φτωχεια και η ελλειψη αστυνομευσης ειναι απο τα προβληματα που εχουν αμεση σχεση με το εγκλημα. Διαφωνεις;

Δε μπορεις να πεις πως ηταν εκτος κινδυνου. Μιας και οι συγκερκιμενοι υποτροπιαζαν. Και μαλιστα εκεινη τη στιγμητ το χαν κανει ηδη.
Δε μιλαμε για κλεφτρονια που κλεβουν μπας και αρπαξουν ενα κομματι ψωμι.
Μιλαμε για σαδιστικα κτηνη. Κλαιτε και οδυρεστε - και σωστα- για την γερμανικη κατοχη. Δηλαδη κατα την γερμανικη κατοχη ο λαος κακως εκανε αντισταση επειδη " αυτοδικουσε"?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η αθροα προσελευση μεταναστων εχει επιδεινωσει το προβλημα. Ακουσες καποιον απο τον Συριζα η ΚΚΕ να το αμφισβητει;

Οταν ομως παει να δοθει ριζικη λυση δλδ απελαση και κλεισιμο των συνορων εκει αντιδρουν...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κλείσιμο συνόρων τι ακριβώς σημαίνει; πυροβολώ όποιον πάει να περάσει;

σημαίνει ότι αποτρέπω αυτόν που πάει να τα περάσει χωρίς την άδεια μου με κάθε πρόσφορο μέσο...

και κατά την ταπεινή μου γνώμη η παράνομη είσοδος στην χώρα ισοδυναμεί με επιθετική ενέργεια...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σημαίνει ότι αποτρέπω αυτόν που πάει να τα περάσει χωρίς την άδεια μου με κάθε πρόσφορο μέσο...

και κατά την ταπεινή μου γνώμη η παράνομη είσοδος στην χώρα ισοδυναμεί με επιθετική ενέργεια...

άρα η άμυνα της χώρας νομιμοποιείται να τους πυροβολεί;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν νομίζω να πιστεύεις ότι ο συριζα θα συμφωνούσε ποτέ με αυτό

προσωπική μου αποψη εκφράζω...

δεν με εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι και αλλιώς...

και μεταξύ μας .. στα @@@ τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ...

εντιτ .. δεν είναι δα και ο ομφαλος της γής ο ΣΥΡΙΖΑ.. ούτε φυσικα οι χρυσαύγουλοι...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
προσωπική μου αποψη εκφράζω...

δεν με εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι και αλλιώς...

και μεταξύ μας .. στα @@@ τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ...

το λέω γιατί όλοι κατηγόρησαν το σαμαρά ότι το '91 άνοιξε τα σύνορα και μπήκαν οι αλβανοί. αν τα έκλεινε με την έννοια που λες εσύ, η αντιπολίτευση(γενικά) θα το έβλεπε με καλό μάτι;

Επισκέπτης
δεν νομίζω να πιστεύεις ότι ο συριζα θα συμφωνούσε ποτέ με αυτό

ενα τοσο ανθελληνικο κομα και συζηταμε για το μετανευστικο? Αυτοι οχι απλα ειναι επικινδυνοι για την ασφαλεια του καθε πολιτη απο ληστες και λοιπους υπανθρωπους που υπερασπιζονται αλλα ειναι επικινδυνοι και για την εδαφικη ακεραιοτητα της χωρας!
Τωρα για το περιστατικο...ειναι δειγμα ποσο εχει ξεφυγει η κατασταση και η ανασφαλεια των πολιτων απο καθε λογης αλλοδαπο καθαρμα που αλωνιζει ελευθερο!
Σε 3 σπιτια επιχειρησαν να μπουν σερι ασχετα αν τους αντιληφθηκαν απο το πρωτο! Μεχρι να πυροβοληθει επιτελους ο ενας! Αυτο δειχνει απιστευτο θρασος των ληστων!
Ευγε στον νεαρο!
Τωρα για τα κατακαθια του Συριζα δεν μπορω να περιμενω κατι αλλο απο το να λοιδορησουν την νεαρο και την οικογενεια του και να υπερασπιστουν σαν ζωντοχηρος τον μπασταρδο σκατιαρη ληστη!

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
αν κανανε ντου στου αλεξη το σπιτι και βαζανε μαχαιρι στο λαιμο της μανας του και μετα να ερθει να μου πει οτι δεν θα του την επαιζε με την καραμπινα στο δοξαπατρι. εγω παντως χαλαρα ειτε ελληνας ειτε ξενος ηταν αυτος, εγω δεν ειμαι ρατσιστης, με την ιδια μαρκα φυσιγγια θα την μπουμπουνισω  και σε ημεδαπους και σε αλοδαπους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το λέω γιατί όλοι κατηγόρησαν το σαμαρά ότι το '91 άνοιξε τα σύνορα και μπήκαν οι αλβανοί. αν τα έκλεινε με την έννοια που λες εσύ, η αντιπολίτευση(γενικά) θα το έβλεπε με καλό μάτι;

γενικά στην ελλάδα ποτέ η αντιπολίτευση δεν βλέπει με καλό μάτι αυτό που κάνει η συμπολίτευση... άσπρο να πεί η κυβέρνηση μαύρο θα πεί η αντιπολίτευση..

είμαι σίγουρος ότι αν βγεί ας πούμε ο Σαμαράς και πεί "δίνω αύξηση πχ 20% σε όλους τους δημόσιους" ο Τσίπρας θα πεί "όχι είναι λίγη δεν ψηφίζουμε"

αντίστοιχα αν βγεί ο Τσίπρας και πεί "μειώνω τους φόρους στις επιχειρήσεις στο 10%" θα πεί ο Σαμαράς "όχι.. να το μειώσεις στο 5% αλλιώς δεν το ψηφίζουμε"..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
γενικά στην ελλάδα ποτέ η αντιπολίτευση δεν βλέπει με καλό μάτι αυτό που κάνει η συμπολίτευση... άσπρο να πεί η κυβέρνηση μαύρο θα πεί η αντιπολίτευση..

είμαι σίγουρος ότι αν βγεί ας πούμε ο Σαμαράς και πεί "δίνω αύξηση πχ 20% σε όλους τους δημόσιους" ο Τσίπρας θα πεί "όχι είναι λίγη δεν ψηφίζουμε"

αντίστοιχα αν βγεί ο Τσίπρας και πεί "μειώνω τους φόρους στις επιχειρήσεις στο 10%" θα πεί ο Σαμαράς "όχι.. να το μειώσεις στο 5% αλλιώς δεν το ψηφίζουμε"..

σωστός. όλοι είναι χαμαιλέοντες. προσαρμόζουν τις θέσεις τους ανάλογα με τις κινήσεις και θέσεις των αντιπάλων

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Ακριβως! σε καμια χωρα ουτε στην Αμερικη, (για οσους ευαγγελιζοντε το castle doctrine), ουτε πουθενα αλλου δεν αθωονεσαι αν συντρεχουν αυτες οι προυποθεσεις..!!! ισα ισα που στην Αμερικη οι δικαστες δεν δειχνουν καμια απολυτως ανοχη..πας φυλακη για πολυ περισσοτερο καιρο και πολυ αυστηροτερα απο οτι εδω σε φυλακες υψιστης ασφαλειας με βαρυποινιτες που εχουν κανει καμια δεκαρια φονους ο καθενας,κτλ..

Για οσους ειναι σε διανοητικη κατασταση πανω απο παιδι πεντε χρονων και μπορουν να διαβασουν κανα βιβλιο ή εστω τους υποτιτλους ταινιας εκτος απ'το να παπαγαληζουν τα γρυλισματα του καθε κασιδιαρη δειτε το:

Felon (2008)
]

Δηλαδη ρε μεγαλε ανθρωπιστη εαν ενας καριολης μπει στο σπιτι σου και απειλεισε -τραυματισει -σκοτοσει τη μητερα σου
η ενα συγγενικο σου προσωπο και μετα φυγει σαν κυριος εσυ εαν εχεις τη δυνατοτητα να το σταματησεις με οποινδηποτε τροπο δεν θα το κανεις ?
επειδη καποια ανθελληνικα σκουλικια ψηφισαν αυτους τους κολονομους ?? δηλαδη εαν ψηφιζαν οτι πρεπει να στηνουμε κολο και να τους πληρονουμε
(πραγμα το οποιο γινεται εμμεσως )
θα επρεπε να το εφαρμοσουμε επειδη το ειπε ενα αρχιδι νομοθετης νομος ειναι το λαικο δικαιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom