Νέα

Πυροβόλησαν Αστυνομικούς Στην Πεύκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πρίν απο λίγα λεπτά, και με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, Άγνωστος Πυροβόλησε Αστυνομικούς της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
που επέβαιναν σε περιπολικό όχημα, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Επικούρου στην περιοχή της Πεύκης. (Ν.Φιλαδέλφεια)
Ο ένας Αστυνομικός είναι σοβαρά χτυπημένος με τραύμα απο σφαίρα στο Λαιμό, ενώ ο δεύτερος είναι τραυματισμένος στο πόδι. Απο τους Πυροβολισμούς υπάρχει και τραυματίας ένας Πολίτης!

Ο δράστης Αφαίρεσε το Περιπολικό (με αριθμό ΕΑ 25347) και έχει διαφύγει προς άγνωστη Κατεύθυνση, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει Ανθρωποκυνηγητό απο όλες τις Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους.
Αναρτήθηκε από tromaktiko στις 7:56 μ.μ.

Βγηκανε τα γκανια?

Αυτα ειναι!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εκει ειναι τα ποστ
καλυτερα να ελεγες "ωχ,δεν προσεξα τις πεντε πρωτες γαμημενες λεξεις"

αντε γεια,καλο δρομο
αμα βρεις τον Αλεξ να μας το πεις :2funny: :2funny:

τυπε συνηθως οταν λεω μαλακιες ο πρωτος που με κραζει
ειναι ο σιννερμαν... οποτε για να μην με εκραξε τωρα
μαλλον θα εχεις αδικο. Τελοςπαντων γαμησε το δεν πειραζει
απλα θα πρεπει να καταλαβουμε ολοι πως αν δεν κανει κατι ο καθενας
ατομικα ωστε μετα ολο αυτο να βγει αθροιστικα μια ζωη ετσι θα ειμαστε
και να ξερεις πως οι πολιτικοι επειδη μας περνανε για μαλακες τα κανουν ολα αυτα
σου λεει και αυτοι τα ιδια σκατα με εμας ειναι... αποδειξη? Ο λογος του βενιζελου
"Μαζι τα φαγαμε" αυτο και μονο δειχνει πως μας εχουν παρει χαμπαρι και οχι αδικα ετσι?
Γιατι οταν απο την μια κραζεις και απο την αλλη πας και λες "ε βολεψε τωρα το παιδι μου και εγω θα σε ψηφισω"
μην περιμενεις να σε σεβαστουν. Θα σε σεβαστουν μονο αμα τους πεις αντε ρε πουσταραδες κατεβειτε επιτοπου απο την εξουσια και εγω δεν σας εχω αναγκη θα δουλεψω και θα φτυσω αιμα μονος μου να αποκτησω εφοδια και να βρω καλη δουλεια εσεις ομως δεν θα κυβερνησετε αλλο... εκει θα τελειωνε αμα αυτο το ελεγαν ολοι.  Αυτα. Τερμα το σεντονι... απλα ηρθε η ωρα να μιλαμε ανοιχτα πλεον

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Με τα ρουσφετια , τα κουτσομπολια και τις κλικες ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Μια ζωη θα εισαι μπλεγμενος σε βρωμικα πολιτικα παιχνιδια και θα αναγκαζεσαι
να γλειφεις βρωμικους κωλους που αν δεν το κανεις θα εχεις την τυχη του στρος καν.

Χειροτερες βρωμοδουλειες απο τις πελατειακες σχεσεις του αερα δεν υπαρχουν
απο δουλεια και παραγωγη 0
επειδη τους ενδιαφερει πανω απο ολα το ρουσφετι , το κουτσομπολιο , το καφεδακι , το φεησμπουκ , το γκομενακι
για να δειξω αντρακλας στο φιλο... οτι ειμαι γκομενιαρης κτλπ , γαμιας μεγαλος ρε παιδι μου . Οποτε και δινουν βαση σε αυτα.
Να μπω στο δημοσιο 2 η ωρα το μεσημερι να εχω σχολασει να το παιζω γκομενιαρης μετα και ιστοριες...
Και στα μπλογκς αμα λαχει θα θαβω και το συστημα... του οποιου ειμαι μελος μιας και εχω την θεσουλα μου  :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Με τα ρουσφετια , τα κουτσομπολια και τις κλικες ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ουτε απτο μπουρδελα γινεται τυπε μου δουλεια.

Βγες στην γυρα να προσφερεις και εσυ και οσοι αργοσχολοι γραφουν εδω μεσα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ΣΥμπερασματα ενος τυπικου μεσου Ελληναρακου ->

1. Αμα εισαι δημοτικη αστυνομια και πρεπει να κανεις την δουλεια σου , εισαι για μπατσες.

2. Γινεται χαμος απο παρκαρισμενα...ειναι σιγουρα μια πολυ φυσιολογικη κατασταση.... δεν πρεπει να παραξενευομαστε... ουτε πρεπει να διαμαρτυρομαστε επειδη ο συμπολιτης μας εχει κλεισει την κυκλοφορια και μας καθυστερει... ο ανθρωπος θελει να ψωνισει.

3. Ειναι δυνατον αν κοβεις κλησεις για αυτο το λογο? Πηγαινε πες του "Κυριε σας παρακαλω ... αν εχετε την καλοσυνη και συγγνωμη για την ενοχληση μου αυτη μην παρκαρετε σε σημεια που δεν επιτρεπεται" ωστε να σου πει ο αλλος ενα ξερο "Ναι" και να σε γραψει στα αρχιδια του...

4. Μα ειναι δυνατον? Να πεφτει ετσι ο τζιρος του αλλουνου???? Μα τι λετε παιδια... αισχος...

ολα τα παραπανω ειναι πολυ φυσιολογικα....

σας παρακαλω πολυ... και αμα λαχει αμα μου λετε και μαλακιες σας γραφω και στα αρχιδια μου και δεν σας απανταω...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελικο συμπερασμα -> Κριμα που εχει καταργηθει η εξορια  ;) θα βλεπατε πως θα αλλαζε ο τοπος γιατι ο τοπος ειναι αθροισμα οσων κατοικουν εδω... αυτοι φτιαχνουν τον τοπο... και αν το μυαλο τους δεν τους βοηθαει μπορει ανετα ο τοπος να παει κατα διαολου.

Τωρα μπορεις να με γραψεις στα αρχιδια σου φιλαρακο. Εχεις την αδεια μου.  :2funny:

+1...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.877
Πόντοι
42.697

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
η ελληνικη κοινωνια μετα το 74 πειθομενη απο την αριστερη προπαγανδα απαξιωσε, προσβαλε και λιδωρησε σε καθε ευκαιρια τους αστυνομικους. Σε αυτη τη σταση συνεβαλαν τα μεγιστα οι παπαγαλοι του Λαμπρακη και των λοιπων καθοδηγητων.

Εφτασε ο καιρος που οπλισμενοι κακοποιοι απειλουν καθε μας κινηση στην πολη.
Να μας πουν οι φιλοι της Παπαρηγα και των λοιπων, ποια ειναι η εναλλακτικη που ειχαν κατα νου για να προστατευτουν οι πολιτες.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Μέχρι στιγμής φαίνεται οτι δεν έχουμε μπεικον ψημένο  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
H τα αντεγραψε ή του ρθε θεια φώτιση.
Σε κάθε περίπτωση, συμφωνω.
%25CE%259A%25CE%2591%25CE%2592%25CE%2592%25CE%2591%25CE%2594%25CE%2599%25CE%2591.jpg

:birdman:

:2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Η Αθηνα εχει γινει... Χουαρες,ισως και χειροτερη το λεω και το εννοω.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ΣΥμπερασματα ενος τυπικου μεσου Ελληναρακου ->

1. Αμα εισαι δημοτικη αστυνομια και πρεπει να κανεις την δουλεια σου , εισαι για μπατσες.

2. Γινεται χαμος απο παρκαρισμενα...ειναι σιγουρα μια πολυ φυσιολογικη κατασταση.... δεν πρεπει να παραξενευομαστε... ουτε πρεπει να διαμαρτυρομαστε επειδη ο συμπολιτης μας εχει κλεισει την κυκλοφορια και μας καθυστερει... ο ανθρωπος θελει να ψωνισει.

3. Ειναι δυνατον αν κοβεις κλησεις για αυτο το λογο? Πηγαινε πες του "Κυριε σας παρακαλω ... αν εχετε την καλοσυνη και συγγνωμη για την ενοχληση μου αυτη μην παρκαρετε σε σημεια που δεν επιτρεπεται" ωστε να σου πει ο αλλος ενα ξερο "Ναι" και να σε γραψει στα αρχιδια του...

4. Μα ειναι δυνατον? Να πεφτει ετσι ο τζιρος του αλλουνου???? Μα τι λετε παιδια... αισχος...

ολα τα παραπανω ειναι πολυ φυσιολογικα....

σας παρακαλω πολυ... και αμα λαχει αμα μου λετε και μαλακιες σας γραφω και στα αρχιδια μου και δεν σας απανταω...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελικο συμπερασμα -> Κριμα που εχει καταργηθει η εξορια  ;) θα βλεπατε πως θα αλλαζε ο τοπος γιατι ο τοπος ειναι αθροισμα οσων κατοικουν εδω... αυτοι φτιαχνουν τον τοπο... και αν το μυαλο τους δεν τους βοηθαει μπορει ανετα ο τοπος να παει κατα διαολου.

Τωρα μπορεις να με γραψεις στα αρχιδια σου φιλαρακο. Εχεις την αδεια μου.  :2funny:

Άμα είσαι δημοτική αστυνομία και θες να ξεκινησεις την εφαρμογη του νόμου, πας πρωτα μπροστα στη "Μεγαλη Βρετανία" και σηκώνεις με το γερανό τις τριπλοπαρκαρισμένες Τζάγκουαρ. Το να κάνεις το μάγκα στο φτωχομπινέ μικρομεσαίο και την κότα στο υπουργικό, βουλευτικό, κρατικό ή άλλο Μερτσέντε, δε βοηθάει στην εμπέδωση της νομιμότητας !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Άμα είσαι δημοτική αστυνομία και θες να ξεκινησεις την εφαρμογη του νόμου, πας πρωτα μπροστα στη "Μεγαλη Βρετανία" και σηκώνεις με το γερανό τις τριπλοπαρκαρισμένες Τζάγκουαρ. Το να κάνεις το μάγκα στο φτωχομπινέ μικρομεσαίο και την κότα στο υπουργικό, βουλευτικό, κρατικό ή άλλο Μερτσέντε, δε βοηθάει στην εμπέδωση της νομιμότητας !

Ναι ενταξει εχεις δικιο σε αυτο. Οταν εισαι δικαιος πρεπει να εισαι δικαιος παντου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυτην την κλασικη επιχειρηματολογια "αφηστε εμας τους φτωχουληδες να ψιλοπαρανομουμε επειδη οι πλουσιοι χοντροπαρανομουν" την βρισκω γλοιωδη και αηδιαστικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom