Νέα

Πυροβόλησαν Αστυνομικούς Στην Πεύκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αν θες φιλε να παρκαρουν οι πελατες σου να φτιαξεις παρκιν και αν το επιτρεπει και αυτο ο νομος αλλα τι νομοι εδω μεσα ειναι ενα ολοκληρο ΦΥΛΗΣ 200  :grin:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
τωρα θα γκρεμισουμε τις πολυκατοικιες να φτιαξουμε παρκιν να περνας με το ποδηλατο σου

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ναι μωρε Μπλοντι τυπαρα
εχεις δικιο μονο που....

βαριεμαι να σου απαντω τωρα....

εχεις δικιο,οτι πεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τωρα θα γκρεμισουμε τις πολυκατοικιες να φτιαξουμε παρκιν να περνας με το ποδηλατο σου

Τοτε να παρκαρεις στα ιδιωτικα παρκιν ελληναρα.
Εμαθες στο τσαμπα? Το τσαμπα μπορει να μην επιτρεπεται.
Ξεχασα επιτρεπεται για σενα που εισαι καποιος ρε παιδι μου. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ναι μωρε Μπλοντι τυπαρα
εχεις δικιο μονο που....

βαριεμαι να σου απαντω τωρα....

εχεις δικιο,οτι πεις

δεν εχεις να απαντησεις ρε φιλε....
τι να μου πεις? οτι εχεις κομπλεξικες αποψεις?
Απλα μην λες για μπατσους μετα απο την στιγμη που εισαι
προκλητικος... Λογικο να σε παστωσουν αμα δουν οτι προκαλεις.

ΜΗν μου λες εμενα μετα "πως φαινεται οτι δεν ειχες ποτε φιλο μπατσο"

να τα λετε ολα μαγκες... μην λετε τα μισα  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δεν εχεις να απαντησεις ρε φιλε....
τι να μου πεις? οτι εχεις κομπλεξικες αποψεις?
Απλα μην λες για μπατσους μετα απο την στιγμη που εισαι
προκλητικος... Λογικο να σε παστωσουν αμα δουν οτι προκαλεις.

ΜΗν μου λες εμενα μετα "πως φαινεται οτι δεν ειχες ποτε φιλο μπατσο"

να τα λετε ολα μαγκες... μην λετε τα μισα  :grin:

ναι μωρε,νταξ
  οι πεις λεμε,οτι καβλωσεις μαγκα
  θα αδειαζω εγω την καυκα μου,να γιομισω την δικια σου
  οτι πεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
 ναι μωρε,νταξ
 οι πεις λεμε,οτι καβλωσεις μαγκα
 θα αδειαζω εγω την καυκα μου,να γιομισω την δικια σου
 οτι πεις

ε ναι τυπε επρεπε να συμφωνησω εξαρχης
μαζι σου σε στυλ "ναι εχεις δικιο ρε φιλε οι μπατσοι τα μουνοπανα"
σε οσους εχουν εφεση στο να παριστανουν τα δηθεν αθωα θυματα πρεπει να συμφωνουμε εξαρχης
ειδαλλως τους χαλαμε την ζαχαρενια και ειτε δεν μιλανε και την κανουν , ειτε βριζουν
, ειτε πουλανε τρελα μετα. Ασε ρε φιλε δεν περνανε... οι προπαγανδες αμα θες να εισαι αντικειμενικος θα τα λες ολα αλλιως θα σε ακουνε μονο οι ηλιθιοι και τα προβατα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΠΟιος μπατσος σου επιτιθεται χωρις να εχεις κανει κατι αν δεν επεσες στην πιθανοτητα του 2% να ειναι τρελος ή ψυχοπαθης. Εμενα ποτε δεν με εχει πειραξει ουτε μπατσος ουτε κανεις αλλος. Δοξα την τυχη και την συμπεριφορα μου. Τον ειδες τον αλλον μολις του ειπα για το παρκιν αρχισε να ειρωνευεται ε αμα εισαι μαλακας και ειρωνευεσαι λογικο να σε παστωσουν στις μπατσες... εγω μαζι τους γιατι ορισμενοι ειναι μεγαλα μουνια εχουν αδικο και πανε να το ριξουν και στον τσαμπουκα... ε θα σου γαμησει ο αλλος το κωλαρακι να δεις μετα.  ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 ζζζζζζζζζζ μια μυγα στο δωματο,την πουτανα απο που μπηκε

ζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Επισκέπτης
Πριν απο λίγα λεπτα, και με τις μεχρι τωρα πληροφορίες, αγνωστος πυροβολησε μια μπεκατσα σε ορεινη περιοχη της Αχαιας. Συμφωνα με νεοτερες πληροφοριες η μπεκατσα εχει τραυματιστει στο ποδι αλλα εχει διαφυγει τον κινδυνο. Το γαμημενο το κρατος δεν κανει τιποτα ωστε οι μπεκατσες να αισθανονται ασφαλεις οταν βγαινουν βολτα. Ταυτοχρονα λιγο εξω απο την Καρδιτσα ενα αγροτικο προσεκρουσε σε κολονα της ΔΕΗ. Ο κυβερνητικος εκπροσωπος δηλωσε οτι με την ιδιωτικοποιηση της ΔΕΗ τετοια φαινομε θα εκλειψουν :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ετσι οπως ειναι η Δημοτικη,μονο για να μαζευει φαπες ειναι...
στην Σπ.Πατση που γινεται χαμος απο παρκαρισμενα ,πηγανε μια μερα και
αρχιζανε να κοβουνε κλησεις

τους πλακωσανε στις γρηγορες οι μαγαζατορες που διωχνανε τους ανθρωπους που θελανε
να ψωνισουνε

Το ιδιο εγινε και στην Καλλαρη

απο τοτε εξαφανιστηκαν

αιντε με τα μαλακισμενα  
μια παρενθεση μονο.
δεν ξυπναει ο δημοτικος το πρωι και λεει τι να κανω τι να κανω ας γραψω τα διπλοπαρκαρισμενα στην ερμου η στην ιωνος δραγουμη. εντολες του δημαρχου εκτελουν.. τους λενε σημερα θα πατε εκει,αυριο εκει.
δφεν ξερω κατα ποσο ειναι μαλακισμενα αυτοι οταν δεν εχουν μεριμνησει αυτοι που πρεπει για παρκινγκ..

εχει καλομαθει ο κωλος του ελληναρα να διπλοπαρκαρει ακριβως μπροστα στομαγαζι που θελει να παει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
 ζζζζζζζζζζ μια μυγα στο δωματο,την πουτανα απο που μπηκε

ζζζζζζζζζζζζζζζζζ

τυπε ετσι θα κανει το κεφαλι σου μολις θα τις μαζευεις απο τους μπατσους  :2funny: :2funny: :2funny: γυρευε ποσες εχεις μαζεψει για να χεις κομπλεξ απεναντι σε μπατσους... δεν υπαρχει χειροτερος μαλακας απο τον κομπλεξικο. Απλα οταν θα λες παπαριες.... θα προσεχεις με την προπαγανδα σου θα λές "παιδια εγω λεω αυτα που λεω επειδη ειμαι π ρ ο κ α τ ε ι λ η μ ε ν ο ς"  ;)

τοτε θα εισαι σωστος και θα σε παραδεχθω αλλιως ενας μαλακας και μισος εισαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μια παρενθεση μονο.
δεν ξυπναει ο δημοτικος το πρωι και λεει τι να κανω τι να κανω ας γραψω τα διπλοπαρκαρισμενα στην ερμου η στην ιωνος δραγουμη. εντολες του δημαρχου εκτελουν.. τους λενε σημερα θα πατε εκει,αυριο εκει.
δφεν ξερω κατα ποσο ειναι μαλακισμενα αυτοι οταν δεν εχουν μεριμνησει αυτοι που πρεπει για παρκινγκ..

εχει καλομαθει ο κωλος του ελληναρα να διπλοπαρκαρει ακριβως μπροστα στομαγαζι που θελει να παει...

καλα σε μαλακες καθεσαι και εσυ και απαντας?
Και αυτος εδω που του απαντας και ο αλλος που ειρωνευτηκε
ειναι ελληναραδες.... και μετα βγαινουν και παραπονιουνται
"οι μπατσοι μας βαρανε..." ουυυυ μπουχουυυ ο κακος μπατσος με εδειρε παλι.
Ο αλητης

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλα,  αs λυθει πρωτα το θεμα του τρομου,που δεν μπορει κανεναs να κυκλοφορησει στην πολη, αs ξανανοιξουν τα μαγαζια, αs επιστρεψουν παλι οι κατοικοι......και θα βρεθει λυση και για το παρκινγκ...Δεν λεω, καλο το δεντρο, αλλα το δασοs ειναι καλυτερο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τον εναν λενε οι ειδησεις τον πυροβολησαν
οποτε θεμα χρονου να ξερασει ποιος ηταν και το αλλο καλοπαιδο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα,  αs λυθει πρωτα το θεμα του τρομου,που δεν μπορει κανεναs να κυκλοφορησει στην πολη, αs ξανανοιξουν τα μαγαζια, αs επιστρεψουν παλι οι κατοικοι......και θα βρεθει λυση και για το παρκινγκ...Δεν λεω, καλο το δεντρο, αλλα το δασοs ειναι καλυτερο

θελει μερικα γερα προστιμα σε ελληναραδικους κωλους
για να λυθει το θεμα τυπε... θυμαμαι μια φορα πανω στο Μωλ
πεσανε κατι προστιμα στα καργιολια που παρκαρανε πανω στα πεζοδρομια και
απο τοτε εχει φτιαξει η υποθεση... και αυτα που λεει οτι θα τους κυνηγησουνε μαλακιες
ο καθενας κανει την κοτα αμα ειναι μονος του μονο αν ειναι με αγγελη ελληναραδων
ζωντανευει ...  Ακους εκει λεει βγηκανε οι μαγαζατορες να πουλησουν και τσαμπουκα  :2funny: :2funny: :2funny: α ρε ξυλο κολομαλακες... α ρε κλωτσες που πανε χαμενες. Για περνα εκεινη την ωρα με ενα τζιπ που χεις βαλει σιδερενια μπροστα μασκα να του ξυρισεις ολη τη μουρη να δεις μετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τυπε ετσι θα κανει το κεφαλι σου μολις θα τις μαζευεις απο τους μπατσους  :2funny: :2funny: :2funny: γυρευε ποσες εχεις μαζεψει για να χεις κομπλεξ απεναντι σε μπατσους... δεν υπαρχει χειροτερος μαλακας απο τον κομπλεξικο. Απλα οταν θα λες παπαριες.... θα προσεχεις με την προπαγανδα σου θα λές "παιδια εγω λεω αυτα που λεω επειδη ειμαι π ρ ο κ α τ ε ι λ η μ ε ν ο ς"  ;)

τοτε θα εισαι σωστος και θα σε παραδεχθω αλλιως ενας μαλακας και μισος εισαι.

Πεταξου στον Πορετσανο να δεις αν ειμαι εκει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
 Πεταξου στον Πορετσανο να δεις αν ειμαι εκει...

αραμπας περνα στο .....πουτσο μου λουλουδια τυπε
απλα ειπα μερικα πραγματα για να μην κανεις και εσυ
την προπαγανδα σου εδω μεσα...  ;)

το συμπερασμα ειναι το εξης -> Δεν φταιει ο μπατσος αλλα εσυ που εισαι κομπλεξακιας και πουστης στην συμπεριφορα. Αυτο μονο... τωρα στους πορετσανους πηγαινε εσυ να παρεις κανα κοτοπουλακι να φας αποψε.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

ετσι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom