Νέα

Πυροβόλησαν Αστυνομικούς Στην Πεύκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω το ρωταω αυτο επειδη καμια φορα η εγκατάσταση χωρις ξεχωριστο παρτισιον
μπορει να μην αξιοπιστη και σταθερη και να δημιουργει προβληματα βλεπε  wubi  για  ubuntu  που ειχε εγκαταστησει ενας συμφοιτητης παλαιοτερα. Να ειναι δηλαδη
και τα 2 συστηματα αρχειων στο ιδιο διαμερισμα του σκληρου και το ενα να μπαινει σαν "κουφωμα" πανω στο αλλο. Τωρα εξ αποστασεως δεν μπορω
να σου πω 100% αμα δεν ειμαι εκει να το ψαχουλεψω  :grin: απλα μπες σε κανα σαιτ ή φορουμ
με τα  bugs  για  NIC (καρτες δικτυων) να δεις μηπως εχει γινει καποια αναφορα στο συγκεκριμενο προβλημα... σελιδα για bugs  εχω μονο για λινουξ ! Γκουγκλαρε και θα το βρεις... αν ειναι  bug  αρμοδιοι πλεον ειναι οι προγραμματιστες της  Intel  και δεν ξερω και αν ειναι ιδιοταγης ο οδηγος τους. ΑΝ ειναι ιδιοταγης βασικα αρμοδιοι ειναι ΜΟΝΟ αυτοι. Καμια αλλη κοινοτητα ανοικτου λογισμικου.  

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
multiboot  οταν λες , εννοεις αν σου λεω πως εχεις κανει κανονικη εγκατασταση .. με  GRUB Menu  και τα συναφη? Καμια σχεση... απλα ρωτησα αν εχεις δημιουργησει ξεχωριστο εικονικο δισκο για να βαλεις εκει το λειτουργικο της εικονικης.

Ένας εικονικός δίσκος είναι που τον ξανακάνω format..δεν συνυπάρχουν τα λειτουργικά..

εγω το ρωταω αυτο επειδη καμια φορα η εγκατάσταση χωρις ξεχωριστο παρτισιον
μπορει να μην αξιοπιστη και σταθερη και να δημιουργει προβληματα βλεπε  wubi  για  ubuntu  που ειχε εγκαταστησει ενας συμφοιτητης παλαιοτερα. Να ειναι δηλαδη
και τα 2 συστηματα αρχειων στο ιδιο διαμερισμα του σκληρου και το ενα να μπαινει σαν "κουφωμα" πανω στο αλλο. Τωρα εξ αποστασεως δεν μπορω
να σου πω 100% αμα δεν ειμαι εκει να το ψαχουλεψω  :grin: απλα μπες σε κανα σαιτ ή φορουμ
με τα  bugs  για  NIC (καρτες δικτυων) να δεις μηπως εχει γινει καποια αναφορα στο συγκεκριμενο προβλημα... σελιδα για bugs  εχω μονο για λινουξ ! Γκουγκλαρε και θα το βρεις... αν ειναι  bug  αρμοδιοι πλεον ειναι οι προγραμματιστες της  Intel  και δεν ξερω και αν ειναι ιδιοταγης ο οδηγος τους. ΑΝ ειναι ιδιοταγης βασικα αρμοδιοι ειναι ΜΟΝΟ αυτοι. Καμια αλλη κοινοτητα ανοικτου λογισμικου.  

Να σου πω την αλήθεια, χέστηκα..!και πολύ ασχολήθηκα...είχα μια ιδέα να βάλω ελληνικά xp σε αλλουνού laptop αγορασμένο με vista, τα οποία δεν σηκώνει με τίποτα και διαπίστωσα αυτό το bug..δεν έχω επιχειρήσει άλλοτε downgrade σε xp να πω την αλήθεια μου.. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ένας εικονικός δίσκος είναι που τον ξανακάνω format..δεν συνυπάρχουν τα λειτουργικά..

Να σου πω την αλήθεια, χέστηκα..!και πολύ ασχολήθηκα...είχα μια ιδέα να βάλω ελληνικά xp σε αλλουνού laptop αγορασμένο με vista, τα οποία δεν σηκώνει με τίποτα και διαπίστωσα αυτό το bug..δεν έχω επιχειρήσει άλλοτε downgrade σε xp να πω την αλήθεια μου.. :grin:

Κοιτα επειδη δεν καταλαβαινω... αν δεν βαριεσαι αυριο πχ (σημερα δηλαδη λολ) πηγαινε στον Υπολογιστη... κανε δεξι κλικ πανω επελεξε διαχειριση συσκευων πηγαινε στους δισκους και βγαλε μια φωτογραφια απο εκει να δω τι κατατμησεις υπαρχουν στον δισκο.

Ή απο την εναρξη δωσε στην αναζητηση  cmd  και εκει που θα σου ανοιξει το κελυφος εντολων δωσε την ->  devmgmt.msc  (δεν σκαμπαζω πολλα απο  GUI  Μιας και παιζω αρκετα με τερματικο)

2 πραγματα μπορει να ειναι... ειτε λογω κατατμησης αν εχεις μια μονο. Ειτε κανα  bug  στην καρτα εκτος και αν παιζει καποια αλλη ρυθμιση που μου διαφευγει μιας και εχω να ανοιξω   windows  ουυυυυυ δεν ασχολουμαι με την  Microsoft  την κακη αρχιτεκτονικη  και το κλειστο της λογισμικο  :grin:

και ουτε συμπαθω και τους ιδιοταγεις οδηγους / οδηγους κλειστου κωδικα.

ξημερωσε... πρεπει να παω για υπνο. Καλημερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom