ετσι οπως ειναι η Δημοτικη,μονο για να μαζευει φαπες ειναι...
στην Σπ.Πατση που γινεται χαμος απο παρκαρισμενα ,πηγανε μια μερα και
αρχιζανε να κοβουνε κλησεις
τους πλακωσανε στις γρηγορες οι μαγαζατορες που διωχνανε τους ανθρωπους που θελανε
να ψωνισουνε
Το ιδιο εγινε και στην Καλλαρη
απο τοτε εξαφανιστηκαν
αιντε με τα μαλακισμενα
ΣΥμπερασματα ενος τυπικου μεσου Ελληναρακου ->
1. Αμα εισαι δημοτικη αστυνομια και πρεπει να κανεις την δουλεια σου , εισαι για μπατσες.
2. Γινεται χαμος απο παρκαρισμενα...ειναι σιγουρα μια πολυ φυσιολογικη κατασταση.... δεν πρεπει να παραξενευομαστε... ουτε πρεπει να διαμαρτυρομαστε επειδη ο συμπολιτης μας εχει κλεισει την κυκλοφορια και μας καθυστερει... ο ανθρωπος θελει να ψωνισει.
3. Ειναι δυνατον αν κοβεις κλησεις για αυτο το λογο? Πηγαινε πες του "Κυριε σας παρακαλω ... αν εχετε την καλοσυνη και συγγνωμη για την ενοχληση μου αυτη μην παρκαρετε σε σημεια που δεν επιτρεπεται" ωστε να σου πει ο αλλος ενα ξερο "Ναι" και να σε γραψει στα αρχιδια του...
4. Μα ειναι δυνατον? Να πεφτει ετσι ο τζιρος του αλλουνου???? Μα τι λετε παιδια... αισχος...
ολα τα παραπανω ειναι πολυ φυσιολογικα....
σας παρακαλω πολυ... και αμα λαχει αμα μου λετε και μαλακιες σας γραφω και στα αρχιδια μου και δεν σας απανταω...
τελικο συμπερασμα -> Κριμα που εχει καταργηθει η εξορια ;) θα βλεπατε πως θα αλλαζε ο τοπος γιατι ο τοπος ειναι αθροισμα οσων κατοικουν εδω... αυτοι φτιαχνουν τον τοπο... και αν το μυαλο τους δεν τους βοηθαει μπορει ανετα ο τοπος να παει κατα διαολου.
Τωρα μπορεις να με γραψεις στα αρχιδια σου φιλαρακο. Εχεις την αδεια μου.