alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
opos ameriki.whatever helps you sleep at night.
opos ameriki.whatever helps you sleep at night.
Φυσικα ειμαστε ολοι ισοι, το λεει το Συνταγμα και οι νομοι.
Αν εσυ θελεις οι πλουσιοι να ειναι λιγοτερο ισοι, δεν ειμαι μαζι σου.
Και ειναι επισης θλιβερο οτι ολοι αυτοι που παραπονιουνται, ειναι τιμιοι μονο και μονο επειδη δεν μπορουν να ειναι ατιμοι. Και οχι επειδη δεν θελουν.
Στην πραξη δεν διαφωνουμε, μην το ζοριζεις.
Υ.Γ. Αν υπαρχει καποιος που ειναι φυλακη σημερα για ενα καρβελι, παρακαλω το ονομα του.
Εσυ δεν εβρισες αλλά συζητησες.
Εισαι λιγοτερο ή περισσοτερο σωστος απο την αλλη που με ειπε απλως "μαλακα"?
Δεν ειπα εγω οτι πρεπει μονο να γραφεται και να μην εφαρμοζεται, εσυ το λες.Αμα το λέει το σύνταγμα και οι νόμοι πάσο. Δεν υπάρχει λόγος να εφαρμοστεί κιόλας. Αφού το γράφει εκεί αρκεί.
Το ότι όλοι όσοι παραπονιούνται είναι τίμιοι μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να είναι άτιμοι σ'το μάθανε εκεί που σου μάθανε και το "αν ο δεύτερος βρίσει τότε ο πρώτος έχει δίκιο"?
Διαφωνούμε και στην πράξη και στη θεωρία.
Και φυλακή είναι, κι εκεί έξω είναι και ψάχνει στα σκουπίδια, κι έχει κι εσένα να λες ότι είναι γλοιώδης κι αηδιαστική η γκρίνια του και να τον αποκαλείς εν δυνάμει άτιμο.
Την καημενουλα τη Βελβυ, εξαντλησαμε την υπομονη της ε?Λιγότερο σωστός, με περισσότερη υπομονή (όχι ανεξάντλητη).
μα οντως τι νεα μετρα να βαλει?
δεν γινεται αλλο φιλε.... καποια στιγμη θα γινει κυριολεκτηκα αιγυπτος η αργεντινη εδω περα
απο αποψη εξέγερσης
Σε περιμενουν να παρεις τη θεση του Στρος Καν?ρε γαμησε τους... εγω μολις τελειωσω με το στρατο θα φυγω
ή για ευρωπη ή για κυπρο δεν πα να κοψουν τα κεφαλια τους εδω μεσα.
Προβλεπω να μπαινει ο περσονας και να σε αρχιζει στις γρηγορες.κυπρο εχει καλη οικονομα +500 ευρω μεγαλυτεροι μισθοι απο οτι εδω
και ενα τριαρι ειναι πολυ φθηνο.
Σε περιμενουν να παρεις τη θεση του Στρος Καν?
Αλλος απο δω.
Σας εχει πει κανενας οτι εκει στας Ευρωπας, σας περιμενουν ολους με ανοικτες αγκαλες?
Δεν εχω κανει μεταπτυχιακο.ρε φιλε μην αρχιζεις τα κομπλεξικα τωρα
αμα δεν γουσταρεις μην ερθεις τι μαλακες ειστε ωρες ωρες ρε φιλε
ορισμενοι... αφου δεν ξερεις ρε φιλε να πω οτι ηξερες
κατσε εδω εσυ εμεις θελουμε να δοκιμασουμε
οι περισσοτεροι ειστε αναρχιδοι πατε εξω
κανετε μεταπτυχιακα και μετα ερχεστε εδω σαν τους μαλακας να κανετε τι
Δεν εχω κανει μεταπτυχιακο.
Εβγαλα τη σχολη μου και δουλεψα.
Ξαναρωταω.
Σε περιμενει κατι εξω ή πας στα κουτουρου?
Αφου δεν ξερω, ενημερωσε με.
Αν τωρα παλι σας φαινονται τοοοοοοοοοοσο μεγαλες μαλακιες αυτα που λεω, ε απλα απορριψτε με. Τι να κανουμε.
Ναι, οταν ο ενας επιχειρηματολογει και ο αλλος βριζει, αυτος που βριζει εχει αδικο.
Το λεει η απλη λογικη. Αλλιως μονο θα βριζομασταν.
Δεν ειπα εγω οτι πρεπει μονο να γραφεται και να μην εφαρμοζεται, εσυ το λες.
Φυλακη για ενα καρβελι δεν ειναι κανενας. Επαναλαμβανω, παρακαλω το ονομα του.
Οσο για τον ανεργο ή αυτον που ψαχνει στα σκουπιδια, ειμαι μαζι του.
Αλλά φυσικά δεν θα προτεινω να μεινει ατιμωρητος αν κλεψει την τσαντα μιας περαστικης για να ζησει (με το επιχειρημα οτι οι τζαγκουαρ διπλοπαρκαρουν στην μεγαλη βρετανια). Αν λες αυτο, πες το μου. Εγω ξερω πολλους ανεργους, φτωχους, ταλαιπωρημενους, που δεν καταδεχονται να κλεψουν ουτε διφραγκο.
Η δικη μου συμβουλη ειναι, αν δεν εχεις κατι σιγουρο να σε περιμενει εξω, να καθισεις εδω να φτιαξουμε ολοι μαζι την πατριδα μας καλυτερη.δεν με περιμενει ρε φιλαρακο αλλα απο το να κατσω σαν τον μαλακα εδω
και να λεω "φταινε οι πολιτικοι" και απο πισω να παρακαλαω για καμια θεση στο δημοσιο
ή να ειμαι ερμαιο του καθε μαλακα ελληναρα εργοδοτη προτιμω να την κανω για εξω
και να ψαξω. Η γκομενα για να την πηδηξεις πρεπει να σε περιμενει? ή να την ψαξεις και εσυ λιγο?
Αμα δεν κουνησεις και λιγο τα χερια σου δεν γινεται δουλεια.
Η δικη μου συμβουλη ειναι, αν δεν εχεις κατι σιγουρο να σε περιμενει εξω, να καθισεις εδω να φτιαξουμε ολοι μαζι την πατριδα μας καλυτερη.
Ενω στην Γερμανια υπαρχει ΝΟμος... ετσι μαθαινουν απο μικροι
ειναι μεν απολυταρχικο το στυλ αλλα κοιτα τι οικονομια εχουν....
Σκατά οικονομία έχουν.
Ληγούρια είναι οι περισσότεροι.
Οι έλληνες που ζούνε εκεί,
είναι όλοι άθλια υπαλληλάκια και εργάτες.
με την ιδιωτικοποιηση της ΔΕΗ τετοια φαινομε θα εκλειψουν
τραβα μια να ξεμπουκωσεις τυπε
εισαι το πουτανακι της γερμανιας...
οι λογιστες τους σε ελεγχουν... ερχονται εδω με τις γραβατουλες
και επιβλεπουν τι κανεις... ;)
τραγουδα εσυ οσο θες.
κανεις τεραστιο λαθος.εχω τον ξαδελφο μου εκει.και καλες επιλογες για γαμησι εχει,και σωστες γκομενιτσες.Εμένα προσωπικά μια μάντρα μου κλάνουν.
Πρόσεξε στην Κύπρο αν πας.
Θα σε φάει η μαλακία εκεί.
Καμία επιλογή για γαμήσι.
Άσε που για μπάζο-γκόμενα κυπραία
θέλεις τουλάχιστον subaru impreza.
Με κανά fiesta μόνο χουφτάλω θα ξηγιέσαι.