Νέα

Πυροβόλησαν Αστυνομικούς Στην Πεύκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ακου μορτη, παροτι με ξεχεσες πριν, εγω θελω να τακτοποιηθεις. Μια φιλη μου παει τον Ιουνιο να πιασει δουλεια στην Κυπρο σαν ξενοδοχουπαλληλος.
Θα την ρωτησω τι παιζει οταν παει, και αν πιθανον εχει υποψη της κατι και για σενα.
Θα συνεννοηθουμε με πμ.
καμαριαρα ειναι τυπε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πηγαινε τυπε αν εχεις ευκαιρα συμφωνω με τους λογους σου αρκει να ειναι καλα τα λεφτα και τα εξοδα σου να μην ειναι πολλα.οσο για γκομενες αν βγαινεις εξω κανεις γνωριμιες και δικο σου κυκλο καποια κοπελιτσα θα βρεις.

ρε φιλε για μενα οι γκομενες δεν ηταν ποτε προβλημα

δεν ξερω εδω μεσα ορισμενοι τι κομπλαρισματα τραβανε

εγω αν αποφασιζα να βρω γκομενα... εβγαινα εξω και εβρισκα

θα μιλουσα σε μια... δυο τρεις.... η τεταρτη θα καθοταν .

Αλλα και απο κανα τσατ εβρισκα... Το θεμα ειναι οτι αμα κατσεις εδω τι θα κανεις?

Ολα ειναι διαλυμενα πλεον... ιδιωτικες??? 700 ευρω και θα σε εχουν 10ωρα εκτος και αν πας

σε καμια πολυεθνικη.... εγω δεν εχω μεταπτυχιακα φιλε και διδακτορικα και μαστερ και πιστοποιησεις γιατι μια ζωη ημουν αυτοδιδακτος. Οτι εχω μαθει το εχω μαθει μονος μου. Δεν στηριζομουν σε αλλους να μου μαθουν τα μυστικα μονο ενα πτυχιο πηρα. Ε αυτο απο μονο του δυσκολα δινει δουλεια σε ευρωπη. Γερμανια - ΑΓγλια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ακου μορτη, παροτι με ξεχεσες πριν, εγω θελω να τακτοποιηθεις. Μια φιλη μου παει τον Ιουνιο να πιασει δουλεια στην Κυπρο σαν ξενοδοχουπαλληλος.
Θα την ρωτησω τι παιζει οταν παει, και αν πιθανον εχει υποψη της κατι και για σενα.
Θα συνεννοηθουμε με πμ.

ευχαριστω φιλε.
Εχω και την γειτονισσα εδω
που ο αντρας της ειναι κυπρο (50 χρονων ειναι και δεν βλεπετε οποτε μην αρχισετε τα δικα σας)  :2funny: μου ειπε πως ειναι πολυ φτηνη η ζωη.

ΟΠοτε αν πας εκει... και παιρνεις 1300-1500 1ο μισθο και χαλας τα 700 μεγιστο σου λεω εγω για αρχη 700 ευρω ειναι καλα στην ακρη. Και μετα μπορει να ανεβαινεις.... εχει ευκαιριες απλα θελει ψαξιμο καλο. Και Γερμανια θα γουσταρα.... 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε φιλε για μενα οι γκομενες δεν ηταν ποτε προβλημα

δεν ξερω εδω μεσα ορισμενοι τι κομπλαρισματα τραβανε

εγω αν αποφασιζα να βρω γκομενα... εβγαινα εξω και εβρισκα

θα μιλουσα σε μια... δυο τρεις.... η τεταρτη θα καθοταν .

Αλλα και απο κανα τσατ εβρισκα... Το θεμα ειναι οτι αμα κατσεις εδω τι θα κανεις?

Ολα ειναι διαλυμενα πλεον... ιδιωτικες??? 700 ευρω και θα σε εχουν 10ωρα εκτος και αν πας

σε καμια πολυεθνικη.... εγω δεν εχω μεταπτυχιακα φιλε και διδακτορικα και μαστερ και πιστοποιησεις γιατι μια ζωη ημουν αυτοδιδακτος. Οτι εχω μαθει το εχω μαθει μονος μου. Δεν στηριζομουν σε αλλους να μου μαθουν τα μυστικα μονο ενα πτυχιο πηρα. Ε αυτο απο μονο του δυσκολα δινει δουλεια σε ευρωπη. Γερμανια - ΑΓγλια
συμφωνω μαζι σου.ορμα και μπαινε εδω να μας λες τα νεα σου και να σκαμε στα γελια με τα ποστ μας και τις ατακες μας μαζι με το απολυτο αρσενικο γιατι αυτο τουλαχιστον το εχουμε ακομα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
συμφωνω μαζι σου.ορμα και μπαινε εδω να μας λες τα νεα σου και να σκαμε στα γελια με τα ποστ μας και τις ατακες μας μαζι με το απολυτο αρσενικο γιατι αυτο τουλαχιστον το εχουμε ακομα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τυπε ο απολυτος ειναι φοβερος

το χει ριξει στην πλακα και καλα κανει.  :rockon:

και σκωτια θα γουσταρα να παω τυπε.... και σουηδια... ειχε μια διαφημιση με την γεφυρα ποου περνας

με το αμαξι να πας σουηδια νομιζω??? 'Η νορβηγια  :grin:

φιλε για μενα οσοι πανε εξω και ενω εχουν κανει μεταπτυχιακο γυριζουν εδω

μαλακια τους... ειναι εμπειρια να ζεις εξω... εμενα που δεν ειμαι και τυπος που γουσταρει μπουζουκια και νταβαντουρια και μ αρεσει ο λογικος τροπος ζωης πιστευω θα μ αρεσει θα μου λειψουν τα βρωμικα σοκακια της φυλης βεβαια  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τυπε ο απολυτος ειναι φοβερος

το χει ριξει στην πλακα και καλα κανει.  :rockon:

και σκωτια θα γουσταρα να παω τυπε.... και σουηδια... ειχε μια διαφημιση με την γεφυρα ποου περνας

με το αμαξι να πας σουηδια νομιζω??? 'Η νορβηγια  :grin:

φιλε για μενα οσοι πανε εξω και ενω εχουν κανει μεταπτυχιακο γυριζουν εδω

μαλακια τους... ειναι εμπειρια να ζεις εξω... εμενα που δεν ειμαι και τυπος που γουσταρει μπουζουκια και νταβαντουρια και μ αρεσει ο λογικος τροπος ζωης πιστευω θα μ αρεσει θα μου λειψουν τα βρωμικα σοκακια της φυλης βεβαια  :grin:
σουηδια ναι πας με γεφυρα απο δανια και αντιστροφα.εγω φιλε δεν θα προτιμουσα αυτες τις βορειες χωρες.ισως οχι για πολυ λογω κλιματος.οτε εμενα μου αρεσουν τα μπουζουκια.για την ωρα δες τι επιλογες εχεις και διαλεξε οπως εσυ κρινεις.τουλαχιστον να ξερεις οτι μονος σου αποφασισες.η παρεα μας με κανει και γελαω εδω.ξενερωσα που δεν ηταν online σημερα.τουλαχιστον εχουμε το γελιο μας τυπε για την ωρα.δεν ειδες τι γελιο ριξαμε με τις ατακες μας για το λουγκροπανηγυρακι της γιουροβιζιον?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σουηδια ναι πας με γεφυρα απο δανια και αντιστροφα.εγω φιλε δεν θα προτιμουσα αυτες τις βορειες χωρες.ισως οχι για πολυ λογω κλιματος.οτε εμενα μου αρεσουν τα μπουζουκια.για την ωρα δες τι επιλογες εχεις και διαλεξε οπως εσυ κρινεις.τουλαχιστον να ξερεις οτι μονος σου αποφασισες.η παρεα μας με κανει και γελαω εδω.ξενερωσα που δεν ηταν online σημερα.τουλαχιστον εχουμε το γελιο μας τυπε για την ωρα.δεν ειδες τι γελιο ριξαμε με τις ατακες μας για το λουγκροπανηγυρακι της γιουροβιζιον?

που να τριγυριζει και αποψε αραγε ο αλητης!

Καλα περναμε τυπε... χαβαλες να γινεται.

Εσυ ποσο εισαι? ΔΟυλευεις πουθενα ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ε αντε στειλτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Φιλε, αυτο ειναι το καλυτερο φορουμ της Ελλαδας εδω και παρα πολλα χρονια.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Αυτην την κλασικη επιχειρηματολογια "αφηστε εμας τους φτωχουληδες να ψιλοπαρανομουμε επειδη οι πλουσιοι χοντροπαρανομουν" την βρισκω γλοιωδη και αηδιαστικη.

Εννοώ ότι ο νόμος πρεπει να είναι ίδιος για όλους και να φαίνεται ότι εφαρμόζεται το ίδιο σε όλους ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης ! Δεν καταλαβαίνω από που κι ως που έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα.
Εξηγησα απλά γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε ευρωπαικό κράτος - γιατί ο καθένας θεωρεί ότι ο νομος αφορά όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του. Κι αυτό δυστυχώς ΕΜΠΕΔΏΝΕΤΑΙ από την επιλεκτικη εφαρμογή του νομου από τους υπηρέτες του (εκτελεστική, νομοθετική και δικαστικη εξουσια).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εννοώ ότι ο νόμος πρεπει να είναι ίδιος για όλους και να φαίνεται ότι εφαρμόζεται το ίδιο σε όλους ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης ! Δεν καταλαβαίνω από που κι ως που έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα.
Εξηγησα απλά γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε ευρωπαικό κράτος - γιατί ο καθένας θεωρεί ότι ο νομος αφορά όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό του. Κι αυτό δυστυχώς ΕΜΠΕΔΏΝΕΤΑΙ από την επιλεκτικη εφαρμογή του νομου από τους υπηρέτες του (εκτελεστική, νομοθετική και δικαστικη εξουσια).
Σχολιασα την αναφορα σε τριπλοπαρκαρισμενες τζαγκουαρ.
Η επιλεκτικη εφαρμογη του νομου εξυπακουεται οτι ειναι η πιο σιχαμενη εκφραση της ανθρωπινης δραστηριοτητας.

Επισκέπτης
Σκατά οικονομία έχουν.
Ληγούρια είναι οι περισσότεροι.
Οι έλληνες που ζούνε εκεί,
είναι όλοι άθλια υπαλληλάκια και εργάτες.

Εἶναι καὶ αὐτὴ ἡ τοπικὴ προφορὰ ἡ ὁποία φέρει κατὰ νοῦν βουκολικὰς εἰκόνας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom