ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τα διώξαμε σχεδόν όλα μαν ;)
οποτε να πουμε οτι απο τα 30 και μετα ολες οι ανυπαντρες αρχιζουν σιγα σιγα πιρφοριζουν?
πότε θα με πας βόλτα κάβλα με την μηχανή σου?τυπε οι γυναικες μετα τα 30 ειναι σαν τις μηχανες με πανω απο 100χιλιαδες χλμ στο κοντερ.
ολο κατι θα χαλαει στα ηλεκτρικα κατι οι αρρυθμιες ολο κατι χαλαει και ζηταει λεφτα που δε θελεις να δινεις.
ενω στη καινουργια μηχανη χωνεις λεφτα σε αξεσουαρ και τα γουσταρεις και μηχανικα λειτουργει ρολοι.
Και τα δυο πιθανα και υπαρκτα.το θεμα ειναι αν υπαρχουν γυναικες που δεν υποκρινοντε λειτουργουν ετσι ενστικτωδως και ειναι ευχαριστημενες με ο,τι τις δινεις εστω και ψιχουλα για να ειναι στη ζωη σου ή μηπως αυτες ειναι καταστασεις που τις δημιουργει ο αντρας στη γυναικα βγαζοντας απο μεσα της την υποτακτικοτητα
αν δεν εχεις λεφτα δεν εχεις και προσοντα...αυτοματα η πουτσα σου μετατρεπεται σε μαικ φασολακηςΜα δεν έχω λεφτά τύπε!!Προσόντα είπαμε ότι έχω!!!
πότε θα με πας βόλτα κάβλα με την μηχανή σου?
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2013/04/11/asteiazeugaria10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
οποτε θες καβλα. θα σουζαρω να σφιγγεσαι πανω μου
Έτσι!!!!! Και να γκαζώνεις δυνατά για να σου τρυπάνε την πλάτη οι τσιτωμένες ρώγες μουοποτε θες καβλα. θα σουζαρω να σφιγγεσαι πανω μου
Σταμούλη για το final definition περιμενουμε με δίωρη τον Μπόλντη.
συγνωμη γιατι δεν εχω καταλαβει..
πιρφορισμος γκομενας τι ειναι
Η γκομενα που σε καταπιεζει με τα αισθηματικα της? η μια που σε ενδιαφερεται και σε αγαπαει σαν ανθρωπο?
εμενα ο ασφυκτικος κλοιος μιας γκομενας με πολυ αγαπουλες,και γενικα πολυ ρομαντισμο δεν τον μπορω...
ωραια ειναι ολα αυτα.... αλλα εχουν τραγικη καταληξη στο τελος..
αρα και η δευτερη εκδοχη που λεω αποτελει πιρφορογκομενα σωστα?
το χετε χασει μου φενεται... ολα πρεπει να τα ζησετε ρε...γιαυτο βλεπεις γομαρια 30-40αρηδες να θεοποιουν πατσοκιλες
μου ηταν μια χοντρη στο τρολευ που πηγαινα για σχολη,αλλα μιλαμ και χοντρη και ξινομουρα, το με το υφος μιλαγε στο κινητο για τους δηθεν γκομενους που εχει και τους γραφει μου ερχοταν να της ριξω τον καφε στην μαπα που κρατουσα..
μετα μην κλαιγεστε ομως ελεινιδες και ελεινιδες που δεν σας καθονται αφου ο αντρας το πρωτο που βλεπει ειναι το μουνι και μετα τα αισθηματικα της ελλεινιδας και εγω αυτο κανω αλλα δεν γκρινιαζω...
Αν βγει με δίωρη ναι. Ελπίζω να μην εχει διανυκτερευση, τη γαμησαμε.Mόνο δίωρη θα είναι η διάλεξη; :-
Έτσι!!!!! Και να γκαζώνεις δυνατά για να σου τρυπάνε την πλάτη οι τσιτωμένες ρώγες μου
συγνωμη γιατι δεν εχω καταλαβει..
πιρφορισμος γκομενας τι ειναι
Η γκομενα που σε καταπιεζει με τα αισθηματικα της? η μια που σε ενδιαφερεται και σε αγαπαει σαν ανθρωπο?
εμενα ο ασφυκτικος κλοιος μιας γκομενας με πολυ αγαπουλες,και γενικα πολυ ρομαντισμο δεν τον μπορω...
ωραια ειναι ολα αυτα.... αλλα εχουν τραγικη καταληξη στο τελος..
αρα και η δευτερη εκδοχη που λεω αποτελει πιρφορογκομενα σωστα?
το χετε χασει μου φενεται... ολα πρεπει να τα ζησετε ρε...γιαυτο βλεπεις γομαρια 30-40αρηδες να θεοποιουν πατσοκιλες
μου ηταν μια χοντρη στο τρολευ που πηγαινα για σχολη,αλλα μιλαμ και χοντρη και ξινομουρα, το με το υφος μιλαγε στο κινητο για τους δηθεν γκομενους που εχει και τους γραφει μου ερχοταν να της ριξω τον καφε στην μαπα που κρατουσα..
μετα μην κλαιγεστε ομως ελεινιδες και ελεινιδες που δεν σας καθονται αφου ο αντρας το πρωτο που βλεπει ειναι το μουνι και μετα τα αισθηματικα της ελλεινιδας και εγω αυτο κανω αλλα δεν γκρινιαζω...
σταματα θα πυρφορισω :-
θα τα φέρω εγώ όλα πίσω μαν.. και θα ο φυσσάς και δεν θα κρυώνει..
αύριο τι θέμα θα έχει ??