Νέα

Πυρφορογκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Είναι από παλιά αυτά τά θέματα. Έχουν ρίζα στό ραγιαδισμό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οποτε να πουμε οτι απο τα 30 και μετα ολες οι ανυπαντρες αρχιζουν σιγα σιγα πιρφοριζουν?

τυπε οι γυναικες μετα τα 30 ειναι σαν τις μηχανες με πανω απο 100χιλιαδες χλμ στο κοντερ.
ολο κατι θα χαλαει στα ηλεκτρικα  :uglystupid: κατι οι αρρυθμιες ολο κατι χαλαει και ζηταει λεφτα που δε θελεις να δινεις.
ενω στη καινουργια μηχανη χωνεις λεφτα σε αξεσουαρ και τα γουσταρεις και μηχανικα λειτουργει ρολοι.  :rockon:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τυπε οι γυναικες μετα τα 30 ειναι σαν τις μηχανες με πανω απο 100χιλιαδες χλμ στο κοντερ.
ολο κατι θα χαλαει στα ηλεκτρικα  :uglystupid: κατι οι αρρυθμιες ολο κατι χαλαει και ζηταει λεφτα που δε θελεις να δινεις.
ενω στη καινουργια μηχανη χωνεις λεφτα σε αξεσουαρ και τα γουσταρεις και μηχανικα λειτουργει ρολοι.  :rockon:
πότε θα με πας βόλτα κάβλα με την μηχανή σου?

URL]]

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
το θεμα ειναι αν υπαρχουν γυναικες που δεν υποκρινοντε λειτουργουν ετσι ενστικτωδως και ειναι ευχαριστημενες με ο,τι τις δινεις εστω και ψιχουλα για να ειναι στη ζωη σου ή μηπως αυτες ειναι καταστασεις που τις δημιουργει ο αντρας στη γυναικα βγαζοντας απο μεσα της την υποτακτικοτητα
Και τα δυο πιθανα και υπαρκτα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συγνωμη γιατι δεν εχω καταλαβει..

πιρφορισμος γκομενας τι ειναι
Η γκομενα που σε καταπιεζει με τα αισθηματικα της? η μια που σε ενδιαφερεται και σε αγαπαει σαν ανθρωπο?
εμενα ο ασφυκτικος κλοιος μιας γκομενας με πολυ αγαπουλες,και γενικα πολυ ρομαντισμο δεν τον μπορω...
ωραια ειναι ολα αυτα.... αλλα εχουν τραγικη καταληξη στο τελος..
αρα και η δευτερη εκδοχη που λεω αποτελει πιρφορογκομενα σωστα?

το χετε χασει μου φενεται... ολα πρεπει να τα ζησετε ρε...γιαυτο βλεπεις γομαρια 30-40αρηδες να θεοποιουν πατσοκιλες

μου ηταν μια χοντρη στο τρολευ που πηγαινα για σχολη,αλλα μιλαμ και χοντρη και ξινομουρα, το με το υφος μιλαγε στο κινητο για τους δηθεν γκομενους που εχει και τους γραφει μου ερχοταν να της ριξω τον καφε στην μαπα που κρατουσα..  :headbang: :helpplea:

μετα μην κλαιγεστε ομως ελεινιδες και ελεινιδες που δεν σας καθονται αφου ο αντρας το πρωτο που βλεπει ειναι το μουνι και μετα τα αισθηματικα της ελλεινιδας  :2funny: :2funny: και εγω αυτο κανω αλλα δεν γκρινιαζω...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σταμούλη για το final definition περιμενουμε με δίωρη τον Μπόλντη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Η γκομενα που σε καταπιεζει με τα αισθηματικα της? η μια που σε ενδιαφερεται και σε αγαπαει σαν ανθρωπο?
εμενα ο ασφυκτικος κλοιος μιας γκομενας με πολυ αγαπουλες,και γενικα πολυ ρομαντισμο δεν τον μπορω...

το χετε χασει μου φενεται... ολα πρεπει να τα ζησετε ρε...γιαυτο βλεπεις γομαρια 30-40αρηδες να θεοποιουν πατσοκιλες

μου ηταν μια χοντρη στο τρολευ που πηγαινα για σχολη,αλλα μιλαμ και χοντρη και ξινομουρα, το με το υφος μιλαγε στο κινητο για τους δηθεν γκομενους που εχει και τους γραφει μου ερχοταν να της ριξω τον καφε στην μαπα που κρατουσα..  :headbang: :helpplea:

μετα μην κλαιγεστε ομως ελεινιδες και ελεινιδες που δεν σας καθονται αφου ο αντρας το πρωτο που βλεπει ειναι το μουνι και μετα τα αισθηματικα της ελλεινιδας  :2funny: :2funny: και εγω αυτο κανω αλλα δεν γκρινιαζω...
:thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Μια χρονιά στην Ίο είχα γνωρίσει ένα μπάζο τέτοιο όπως το λες. Καθόταν σε μια πλατεία και παραπονιόταν στην παρέα της γιατί δεν είχαν επιλέξει Μύκονο κι είχαν έρθει στο "βρωμόνησο" με τους λετσοτουρίστες που δεν εύρισκαν πουθενά να μείνουν...

Μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια με τις φωνές της.

Κάποια στιγμή ηρέμησε... κι αρχισε να μιλάει για το υποτιθέμενο αίσθημα....

" Ελα ρε μπάζο...!!! Εχεις και γκόμενο; "

μου ρθε να της πω....

"Μην έχει κανα κομάντο να σε πηδήξει;" ....  Ασχημη, χοντρή, και γκρινιάρα....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom